- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Hepimiz oyleyizBence bir garantisi vardır bayanın. Yoksa insan bu kadar rahat olamaz. Biz ev aldık kredisi devam ediyor, kapısını bile değiştiremiyorum. Düşün artık...
Günaydınherkese merhaba hanımlar sabah sabah hesap kitaplara daldım maaşım yattı.artı para hesabımdan kullanmıştım bu ay onada kesilmiş birde faturaları ödedim.yatıracağım yerler var ve bu ayda malesef artı para hesabından kullanmak zorundayım birde bu ay birikime başlayayım dedim ama olmayacak sanırım artı paradan çekip atmakda mantıksız geldi onunda faizi var çünkü napacağımı bilemedim.
haklısın canım bu ay yazmaya başladım ödeyeceklerimi sonra karışıp gidiyor malesef .ama dediğim gibi artı para hesabından harcama yapmak zorundayım borçlarımızda var o yüzden mecbur giriyoruz bu tarz şeylere.ufak ufak da olsa atmam lazım sanırım birşeyler kenara.Günaydın
Bence gelir gider listesi hazırlayın.
Bir de kumbara yapın düzenli para atın
Merhabaherkese merhaba hanımlar sabah sabah hesap kitaplara daldım maaşım yattı.artı para hesabımdan kullanmıştım bu ay onada kesilmiş birde faturaları ödedim.yatıracağım yerler var ve bu ayda malesef artı para hesabından kullanmak zorundayım birde bu ay birikime başlayayım dedim ama olmayacak sanırım artı paradan çekip atmakda mantıksız geldi onunda faizi var çünkü napacağımı bilemedim.
biz izledik biraz bayağı farklıydı yakın çekim foto dan daha güzel görünüyoryoo ay tepede çok uzak ve bulanık. bugün bilmem kaç yılda bir görülen bir durum oluyordu ay'da. dünyaya en yakın olduğu günmüş bugün ama yok öyle bişey
Ben mikrodalgada isitiyorumbiz izledik biraz bayağı farklıydı yakın çekim foto dan daha güzel görünüyor
M maviduvar1 ,SertSessiz buzluğa poğaça kek koyma işini
bende haftaya deniyeyim bir dediğiniz gibi biraz yapıp atmak lazım buzluğa sonra tadını beğenirsek yaparım fırsatım oldukça
bide yemek için kaç saat önce çıkarmak lazım
Böyle daha iyi oluyo bence. Zaten liste yapıyorum artık ne alınacaksa. cmt günü alışveriş günü bizim. o günden sonra ekmek, eşime sigara ve eve su almak kalıyo. Hafta cuma akşamı bitiyo bizim. O haftadan kalanı cuma akşamı atıyorum bidoncuğuma. 100 lira civarı falan artabiliyo bir haftalıktan. Allah bereketini versin..
kek hemen çözülüyor, mikrodalgaya gerek kalmıyor.biz izledik biraz bayağı farklıydı yakın çekim foto dan daha güzel görünüyor
M maviduvar1 ,SertSessiz buzluğa poğaça kek koyma işini
bende haftaya deniyeyim bir dediğiniz gibi biraz yapıp atmak lazım buzluğa sonra tadını beğenirsek yaparım fırsatım oldukça
bide yemek için kaç saat önce çıkarmak lazım
Mrb herkeseBen mikrodalgada isitiyorum
Ama oda sicakligin gelmesi 1saati bulur sanirim.
Pogaca yapasim var benimde aksam yapsam aslinda.
Merhaba hanımlar, Kadınlar Kulübünü keşfettiğim günden beri okuyorum. Özellikle ekonomi ve birikim topiklerini takip ediyorum. Hepinizi gerçekten ama gerçekten tebrik ediyorum. Bana ve benim hayatıma çok güzel geliyorsunuz. İyi ki varsınız, artık uzak kalmayayım aranıza katılarak takip etmek istiyorum sizleri, tabii kabul ederseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?