- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
Ohhh afiyet bal seker olsunMrb herkese
mapus günlerim bitti çok sükür okuyupta yazamamak cok zor yahu:))
ben hep kurabiye ve keklerimden pogacalarımdan artanlar olursa atarım buzluga
saklama kabına koyarım kurabiye ve kekleri pogaca kete buzdolabı posetine
cıkarırım misafir gelmeden 1 satt önce kendi çözülür kek kurabiyeler pogacalar yumusacık olur koyar yer,iz
hiç cekinmeden atın buzluga simdiye kadar durdugunuz kabahat:))
hele calısan bayanın kurtarıcısı onlar
ben hafta sonu misafirim vardı buzlukta güzel elmalı kurabiyem vardı onu pudra sekerini serpmeden koyuyorum
cıkarttım yark sarmam vardı cıkardım pşirdim
yanına havuclu cevizli kek birde sodalı pogaca yaptım
afiyetle yedik güzel bir gün gecirdik
gelen arkadasımın eşi elektrikçi avizemizin baglantısında sıkıntı vardı yaptı ısıl ısl oldu oturduk
ablamlarıda cagırmıstım onlarda köyden geliyordu sipraiş köy peyniri yaptırdık 10 kg oda geldi
bir taşla iki kus vurdk
HosgeldinizMerhaba hanımlar, Kadınlar Kulübünü keşfettiğim günden beri okuyorum. Özellikle ekonomi ve birikim topiklerini takip ediyorum. Hepinizi gerçekten ama gerçekten tebrik ediyorum. Bana ve benim hayatıma çok güzel geliyorsunuz. İyi ki varsınız, artık uzak kalmayayım aranıza katılarak takip etmek istiyorum sizleri, tabii kabul ederseniz.
Burayafa yazin gelir gider hem yardimci oluruz hemde bizde ogrenirizbu aydan itibaren yazmaya başlıyorum kızlar gelir giderleri alınacakları markete gitmeden önce eksikleri liste yapmaya ve liste dışına çıkmamaya başlayacağım.birde eve ne lazımsa kendim almam lazım geçen eşimi gönderdim yumurta yoğurt almaya yarım saat gelemedi bir baktım 3 tane poşet cipsler çikolata falan.oğlanda bunları görünce yemek yemeyi kesiyor resmen kendim yalnız halledeceğim market işini.birde gram altın olarak mı yapsam birikimi yani alabilirsem tabi az az para biriktirip ayda ya da 2 ayda falan gram altın alıp atsam mı diyorum da altın da bu ara çıkmış çok ya tavsiyesi olan varmı?
Tatlış yaa kiyamam Rabbim buyuk seninde yuzune gulsun insAllahH Hayat ne garipMia- kızlar siz anlattıkça çok özendim bebekli yaşama:)) gözümün önüne geldi babasıyla kızımız ah ahh olsa da kızımı babaya verip temizlik yemek yapsam:)
Bende buyusede islerimi rahat yapsam diyodum :)H Hayat ne garipMia- kızlar siz anlattıkça çok özendim bebekli yaşama:)) gözümün önüne geldi babasıyla kızımız ah ahh olsa da kızımı babaya verip temizlik yemek yapsam:)
Buyur kuzu yaBende buyusede islerimi rahat yapsam diyodum :)
iyi aksamlar aynen aynen bu ne soguktur yahu biyle kombinin ayarini yukselttim vallahi bu arada kolay gelsin ve simdidenvafiyet olsunKizlarrr kizlarrr disarisi buzzzz
İst/and yakasindan hava durumu bildiriyorum isi olmayan dizini kirsin otursun assa.
Annemin vergisini odedik
Sonra annecim iskender ismarladi 42tl odedi.
Gezdik biraz.
Ordan markete ugradik ben ispanak, hazir manti(bunu kendim yapmam lazim ama ugrasamadim suan), ogluma 6'lı kalem aldim
Annem sagolsun odetmedi.
Eve geldim hemen hamur mayaladim pogaca yapicam.
Arkadasim aradi yarin isin yoksa sana gelicez dedi(2 arkadas ve birinin annesi)
Annemde gelir ederiz 5kisi.
Pogaca iyi oldu yanina napicam onu dusunuyorum.
Pogaca
Kibris tatlisi
Eriste salatasi
Kuru dolma
Kurabiye veya kek yapicam.
Pogaca zaten hazir pesine kibris tatlisinin kekini ve karar verirsem kurabiye yada kek yaparim.
Aiy ben telase oluyorum boyle.
Aksam evi toparlar toz alir mutfagi silerim
Sabahda evi supururum
Butun malzemelerim evde var.
Extra masraf yapmam.
Ogluma manti hasladim (siparis verdi)
Esimede pilav ve et sote var.
Ben okuldan gelene kadar hamur mayalanir baslarim pisirmeye.
Herkese iyi aksamlar sekerler.
aynen canım bende evden gecen ay bır suru kıyafet cıkardım dolabım bomboş oldu tabak canak var ama suanda hepsını kullanmaya calışyorum atamam yanı hepsı ceyızımdenkızlar her gün ocak silmekten ve sildiği halde istediği temizliğe ulaşamayan biri olarak, kullandığım yeni yöntemin fotografını paylaşacağım. ama evin görünmemesi için isteyenlere özelden foto atayım. bu sayede ocağım tertemiz kalıyor
deneyin özellikle cam ocaklarda süper yöntem
aslında büyüdükçe daha zor diyorlar. bu zamanları en tatlı zamanları yaa boşver temizliğini yaparsın bi ara tadını çıkar:)Bende buyusede islerimi rahat yapsam diyodum :)
iyi akşamlar fonun hayırlı olsun:) altın düştü ya önceye göre?iyi akşamlar kızlar maaşlar yattı fon aldım, döviz altın alamıyorum çok yüksekler
sağolasın canım, ziynet tam altın kaç oldu? sanki benim birkaç hafta önce aldığıma göre yüksek hala.iyi akşamlar fonun hayırlı olsun:) altın düştü ya önceye göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?