Küçük Düşün Büyük Olsun!

bana ev kirli olursa btıyor rahat edemem o yüzden temizlerim ohh mis derim
evimde rahat ederim
ama kirliyse benzin döküp atese ver bendeki hissi sen anla:))
bu yüzden yapıyorm

sobaya bayılırım:) imkanım olsa soba yakardım. daha az paraya daha çok ısınıyorsun bide onun verdiği zevk apayrı. kışı özledim yaa hala yaz burda. yağmur yağsa battaniyenin altında sahleplerimizi içsek oy oy oy :)

Ohhh afiyet bal seker olsun
Kimin kuyruguna bastinda mapusa dustun sen bakim
Hosgeldiniz
Ne iyi ettiniz herzaman buyrun yazin
Burayafa yazin gelir gider hem yardimci oluruz hemde bizde ogreniriz
H Hayat ne garip Mia- kızlar siz anlattıkça çok özendim bebekli yaşama:)) gözümün önüne geldi babasıyla kızımız ah ahh olsa da kızımı babaya verip temizlik yemek yapsam:)
Tatlış yaa kiyamam Rabbim buyuk seninde yuzune gulsun insAllah

Kizlarrr kizlarrr disarisi buzzzz
İst/and yakasindan hava durumu bildiriyorum isi olmayan dizini kirsin otursun assa.

Annemin vergisini odedik
Sonra annecim iskender ismarladi 42tl odedi.
Gezdik biraz.
Ordan markete ugradik ben ispanak, hazir manti(bunu kendim yapmam lazim ama ugrasamadim suan), ogluma 6'lı kalem aldim
Annem sagolsun odetmedi.

Eve geldim hemen hamur mayaladim pogaca yapicam.
Arkadasim aradi yarin isin yoksa sana gelicez dedi(2 arkadas ve birinin annesi)
Annemde gelir ederiz 5kisi.

Pogaca iyi oldu yanina napicam onu dusunuyorum.

Pogaca
Kibris tatlisi
Eriste salatasi
Kuru dolma
Kurabiye veya kek yapicam.

Pogaca zaten hazir pesine kibris tatlisinin kekini ve karar verirsem kurabiye yada kek yaparim.

Aiy ben telase oluyorum boyle.

Aksam evi toparlar toz alir mutfagi silerim
Sabahda evi supururum

Butun malzemelerim evde var.
Extra masraf yapmam.

Ogluma manti hasladim (siparis verdi)
Esimede pilav ve et sote var.

Ben okuldan gelene kadar hamur mayalanir baslarim pisirmeye.

Herkese iyi aksamlar sekerler.

sagolun kızlar saglık dıleklerınız için
bugun maaşlar yattı hemen
200 perde parası
250 gun parası
225 faturalar+aıdat odendı
bırde ayın 16sında alınması talımatıyla otomatık odemelı gram altın hesabı actım
1 gramım vardı zaten artık her ayın 16sında garm altınım kendısı kesılecek

bıde kumbaramdakı bozukluklardan tırtıkladım bımden 10 lt su aldım 3.20 tl
19 lt.ye 10 tl verıyoruz
bu şekılde alırsam 20 lt.ye 6.40 vermiş olacam daha uyguna gelıyo
kumbaramdan tırtıkladım ama gerı 25 tl attım ıyı oluyo bırıktıremesemde acil para lazım olursa cıkarıp bıseylerde kullanıyorum

iyi aksamlar aynen aynen bu ne soguktur yahu biyle kombinin ayarini yukselttim vallahi bu arada kolay gelsin ve simdidenvafiyet olsun

kizlar ya benimdec6 aylik bebegim var mumkun deil bir seye yetisemiyorum birini yaosam dieri mutlaka kaliyor bir turlu duzen oturtamadim yani supuruyorun silemiyorum falan yani ama yapcak bisi yok bu sebe boyle seneye biraz daha eahatlarim diye dusunuyorum

ne zamandır bırsey almıyorum kendıme yazın bır kac parca gıysı almıstım
gecen ayda kısa etek aldım fıyatı cok uygundu
montum ayakkabım cızmem kazagım herseyım var
belkı sezon sonu ındırımınden bırseyler alırım ama hiççç neyetım yok şimdilik subat mart gıbı nasıl dusunurum bılmıyorum ...
@Papatya google amcaya tuketım cılgınlığı yazdım bır suru sey okudum demıştı
bende okudum cıkanları gercekten bu ındırımler, mıller, kazandıgımızı sandıgımız puanlar falan hepsı algı yonetımıymıs
artık gercekten cok bılınçlendıgımı hıssedıyorum cocugum olursa ne yaparım bılmıyorum ama suanda kendım ıcın gereksız hıc bırsey almıyorum markete gırdım gecen gun evde her sey olmasına ragmen marketın havası bıle almaya yonlendırıyo ınsanı. gırdım soyle bır baktım sonra amelıa ıhtıyacını al ve cık evde hersey var dedım
gercekten evde yemek meyve sebze aburcubur ıcecek her sey vardı önceden olsa gırer kesın bır kac sey alır cıkardım... simdi oralara verecegım paraları sevdıklerımle paylaşıyorum...

aynen canım bende evden gecen ay bır suru kıyafet cıkardım dolabım bomboş oldu tabak canak var ama suanda hepsını kullanmaya calışyorum atamam yanı hepsı ceyızımden

tr_lelli inşallah canımm allahtan ümit kesilmez zamanı var elbet.
ay oralarda kış mı vaaa buralara gelin denize gidelim:))

Bende buyusede islerimi rahat yapsam diyodum :)
aslında büyüdükçe daha zor diyorlar. bu zamanları en tatlı zamanları yaa boşver temizliğini yaparsın bi ara tadını çıkar:)
bebişlerin en tatlı yaş aralığı 0-4 yaş bence. büyüdükçe yenisini yapmak lazım:))

latiyya sende bebiş ıstıyorsun degıl mı? bende ıstıyorum ama benım eşimde cok sık seyehate cıkıyor zor yanı ama ınsallah olur dıyebeklıyoruz...

kızlar eşim yok evde bende cok usumuyorum dolayısıyla bız ne zamandır kombıyı yakmıyoruz bı kasımın başında 1,5 hafta kadar yaktık ondan sonra yakmadık evde tek yada ıkı kişi olunca yakmıyoruz. oradan da bu aralar tasarruf edıyorum yanı

bırde bu aralar hıc market alışverısı yapmıyorum yazın yaptıgım soslar receller konserveler cok ısıme yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…