Küçük Düşün Büyük Olsun!

ayyy canım çekti kız ne diyosun

banka fonu internet bankacılığından alıyorum istediğin zaman alıp satabiliyorsun piyasaya göre değeri artıp azalabiliyor öyle işte.
çeyrek 200 küsürdü ama kaçtı ya hatırlamıyorum şaka gibi:) 213 lira uygun diyerekten aldım. ama bir dahaki sefere gram altın alacam artık

evet canım ben de bebiş istiyorum. durumlarımız benziyor eşlerimizin seyahate çıkması bakımından da. 5.denememizi gerçekleştirdik eşim amerikaya gitmeden bu ayın sonunda belli olacak tutup tutmadığı bakalım

yarın annemin günü var. 15 kişi gelecek yaklaşık. nefret ediyorum kalabalık yemeli içmeli öff. kalırsam o kadar kişinin bulaşığı hizmetini tek başıma yapacam. yok gidersem annem çok yorulacak. napsam

Cevizin girdiği her şey çok güzel oluyor. Cevizli tarçınlı havuçlu çok severim
Biri yazmıştı cevizli kuru İncirli yapmıştı sanırım. Onu da denemek isterim aslında

yok merak etme sorun yok :)) ama tarifi yazsan iyiydi
Klasik kek tarifine portakal kabugu, ceviz, damla çikolata eklemiş
Kabartma tozunu ekledikten sonra tahta kaşıkla karıştırman gerekiyor
Sıvıları mikserle, unu da eleyeceksin
Cam kasede daha iyi oluyormuş
Püf noktaları bunlar okumuştum

Klasik kek tarifinin içine ne koyarsan onunla oluyor. Cevizi rondadan geçirme taneli kalıp ağza gelsin rondoda un gibi ufalıyor ceviz anlaşılmıyor
Çok karışık oldu, yapmaktan vazgeçtin İyi oldu

Pilim bitti game over oldum.
Pogaca,minnak acma(domates,biber,peynirli)
Kuruüzum ve cevizli kurabiye,kibris tatlisi tamamdir.
Yarinda kuru dolma ve salatayi yapicam
Sabahtan yaparim.

Kapilari sildim
Mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim.
Vestiyeri oglumun dolabini sildim
İcini duzenledim.
Wc-banyo duvarlarini sildim.
Bittim.
Gerisi yarina.

Ben kenar bisey atamadim ama harcamadimda.
Evde olanlarla yapip idare ediyorum.

Di mi Beth18 insan okuyunca çok şaşırıyor ve vayyyy be nasıl gözümüz kapanıyor da farketmiyoruz bunları diyor değil mi?
Akşam sporuma gittim geldim. Çok mutlu olauyorum spora gidince.

tr_lelli ooo akşam akşam bir sürü iş yapmışsın
hamarat hatun

bende ütü yaptım bayağı birikmişti, geçen hafta yapamayınca

ödemeleri yaptık çok az bir para kaldı ama geçen aya göre bu ay daha idareli davranmışız
umarım önümüzdeki ay daha iyi olur

Yarin misafirim var

banka fonu internet bankacılığından alıyorum istediğin zaman alıp satabiliyorsun piyasaya göre değeri artıp azalabiliyor öyle işte.
yanı dovız ve altın gıbı oyle mı? pekı getırısı dıgerlerine gore daha mı fazla??

5. deneme derken normal yollar degıl mı canım, tup bebek tedavısı falan degıl ? bırde annene yardım etsen cok ıyı olur.

Di mi Beth18 insan okuyunca çok şaşırıyor ve vayyyy be nasıl gözümüz kapanıyor da farketmiyoruz bunları diyor değil mi?
Akşam sporuma gittim geldim. Çok mutlu olauyorum spora gidince.
aynen şimdi sezon ortası ındırımlerı var magazalarda onları gorunce aklıma hemen okuduklarım gelıyor belkı bır ındırım yok gercekte ama ındırım yazınca bızler dırek sazan gıbı atlıyoruz

Beth18 canım piyasaya göre düşüp artan fonlar var
birde b tipi likit fonlar var onlar düşmüyor ama çok az artıyor

tr_lelli anladım canım hazırlık yaptın yani
güle güle kirlet evini, yaptıklarını da ağız tadıyla yiyin canım

Gerçekten bilinçli bir tüketici olmuşsun sen canım darısı başıma artık
Birazdan bende bakacağım google amcadan tüketim çılgınlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…