gaz icin damla kullanmiyormusun?Bizimkini 1 aylık olunca çağırdı doktor şuan iyi dedi . Umarım toparlarda düzenimiz olur ,
2 saat küsecek kadar ne yaşadınız
Bnm bebiş gazlı ya çok uğraştırıyor gaz cikartmasi
banada yazik ama
Yok öyle bisey vermediler ki banagaz icin damla kullanmiyormusun?
Benimki durmadi ya heves etmistim ama ı ııhkanguruyu dene istersen. Aldigim en faydali sey oydu cocuk icin.
bende yiyemiyorum stressdebi de ben stres yapinca hic yiyemem.
kimiside kendini yemege vurur.
Her bunye farkli metabolizmada.
Şuan soğuk ama ben onu odasından bile çıkarmaya korkuyorum evde gezdiremm kikanguruyu dene istersen. Aldigim en faydali sey oydu cocuk icin.
gaz icin sor verirler.Yok öyle bisey vermediler ki bana
cocuk doktoruna danis o tavsiye eder birsey. Bende fayda etmedi, ama belki seninkide ederYok öyle bisey vermediler ki bana
Yarın sağlık ocağına gideceğiz oradaki doktor bilir mi acaba, yada kendi doktorumuza mesaj atayımgaz icin sor verirler.
Ben kendim aldim ecz. sordum iyi gelmisti, cok kivraniyodu beninkide.
Ama yine sen dr. goturunce sor öyle al
battaniyesine sar uyaninca gezdir cnm bisj olmaz.Şuan soğuk ama ben onu odasından bile çıkarmaya korkuyorum evde gezdiremm ki
Ögrendigim iyi oldu yarın sorcam kız saatlerce kıvranıyor ya gaz çıkarmak için ovaliyorum ama küçücük cani da yok bisey olcak diye korkuyorumcocuk doktoruna danis o tavsiye eder birsey. Bende fayda etmedi, ama belki seninkide eder
bilirler benimki bitkisel icerikliydi ama iyi gelmisti.Yarın sağlık ocağına gideceğiz oradaki doktor bilir mi acaba, yada kendi doktorumuza mesaj atayım
Babası öyle yapıyor omzuna koyup odada dolaşıyor hmde sırtını sıvazlıyorbattaniyesine sar uyaninca gezdir cnm bisj olmaz.
Biz o zamanlar hep battaniyeye sarip kucakda gezdiriyorduk.
Gaza iyi geliyor kucakda gezince
kanguruda göbek göbege siniz. Senin sicakligini aliyor. Ayrica sen hareket ettikce, senin karin kaslarin onun göbisine masaj gibi geliyor ondan rahatliyor. Benim doktorum bana tavsiye etmisdi, ola bildikce senin sicakligini his etsin, aranizdaki bag güclenir, toparlamasida daha kolay olur diye.Şuan soğuk ama ben onu odasından bile çıkarmaya korkuyorum evde gezdiremm ki
Mutlaka sorayim yarın. Dışarı hazır cikmisken alirizbilirler benimki bitkisel icerikliydi ama iyi gelmisti.
Tabi cnm sende rahat edersin minnosda rahat ederMutlaka sorayim yarın. Dışarı hazır cikmisken aliriz
kanguruda göbek göbege siniz. Senin sicakligini aliyor. Ayrica sen hareket ettikce, senin karin kaslarin onun göbisine masaj gibi geliyor ondan rahatliyor. Benim doktorum bana tavsiye etmisdi, ola bildikce senin sicakligini his etsin, aranizdaki bag güclenir, toparlamasida daha kolay olur diye.
barsaklari güclendiren bir damla vardi. Ismini hatirlamiyorum amaMutlaka sorayim yarın. Dışarı hazır cikmisken aliriz
Gaz çıkarma yüzünden uykusuz kalıyor enerji harciyor boşuna 2gr kilo alsin diye uğraşıyoruz oda gdiyoTabi cnm sende rahat edersin minnosda rahat eder
o gaz cok kivrandiriyor bilirim
benimki farkliydi onu baglamaya cesaret edememisdim, ama ben kizimi kanguruya alip yerleri bile sildigimi hatirliyorumBundan almayı düşünüyorum. Kullanan birinden de sordum çok memnunmuş onuda kızı premature doğmuş bütün işimi bunla yapıyordum dedi banaH.B Sling® on Instagram: "#sizdengelenler🌿💐 #maşallah🧿🧿 #slingwrap .🌿🌿🌿 @zerensahintogay 🥰💐 . . . . . . . . . #babyslingwrap #Babysling #sling #slingwrap #hamileannelersayfasi #hamilelik #hamileanneler #bebekliannelersayfasi #bebeklianneler #be
61 likes, 18 comments - h.bsling on November 5, 2020: "#sizdengelenler🌿💐 #maşallah🧿🧿 #slingwrap .🌿🌿🌿 @zerensahintogay 🥰💐 . . . . . . . . . #babyslingwrap #Babysling #sling #slingwrap #hamileannelersayfasi #hamilelik #hamileanneler #bebekliannelersayfasi #bebeklianneler #bebeginigiyin...www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?