Küçük Düşün Büyük Olsun!

yetisemiyorum ki asmincim.annemlerle yasiyorum hala yazik oldu kadina da
sen bir yil sonra daha rahat olursun diye tahmin ediyorum. Cocuklar birbiriyle oynamaya basladiginda hersey daha kolay olur. Annende torunlariyla vakit geciriyor iste ne güzel benim annem 4 ay bizde kaldi pandemi yüzünden, kizim bildigin nenesine asik, annemde cok mutluydu onla bolcavakit gecire bildigi icin.

Sonra kendi uyanınca mi beslediniz normale doncez mi Bizde
benimki doktorun dedigi kilodan iki katini aliyordu haftalik. Cok cabuk toparladi doktorumuz artik uyandiginda ver, uyandirma demisdi.
Genel olarak cok sakin bir cocuktu benimki. Anca biryeri aciyinca aglardi. Bak „di“ diyorum iki yas sendromunu fena yasiyoruz dün iki saat küsdük misal
Yani bu yaslarin tadini cikarin, 2 yas sendromundan selamlari mi iletiyorum

ya aslinda kiloluda diiliz
Benim veremedigim bi 4kg var yilan hikayesine donen.
Oglan ergen boya gidiyor 58kg
esimde 82kilo.
Yani esimin alip verdigi 2kilodur kisin alir yazin verir.
Ilginc ki yakiyolla.
Ben de almiyorum veremiyorum nolcak bilmiyorum

uykusuzluk + 2 yas sendromu boyle ölmeyiz füze atin dimi kiz babyloading87

cok amin sahsen ben az yiyorum.
Yani yesem alirim sanirim.
Ama az bisi doyuruyor beni
iyikide az bisiyle doyuyorum☺
yoksa durumun vehameti
canom sorun zaten o, acliktan yemiyorum ben, bildigin yemegi seviyorum uzun uzun sofrada oturmayi seviyorum. Türkcesi: pis bogazim bacim
Sen zaten o yemekleri yapip nasil az yiyorsun anlamis degilim
Ben bide yemek yapmasini bilseydim coktan 200 kg olurdum

Bizimkini 1 aylık olunca çağırdı doktor şuan iyi dedi . Umarım toparlarda düzenimiz olur ,
2 saat küsecek kadar ne yaşadınız
Bnm bebiş gazlı ya çok uğraştırıyor gaz cikartmasi

benim kiz 6 haftaliyken tüm gece kesintisiz uyumaya basladi. Yani bakarsin sanali cikarsin
masallah
uyuyan bebe en sevdigim
Suan esimle paslasiriyoruz.
odaya aldim uyumadi salona gectim yine kizin seni istiyormus dedim.
Olay mahalinden kosarak uzaklastim

Bizimkini 1 aylık olunca çağırdı doktor şuan iyi dedi . Umarım toparlarda düzenimiz olur ,
deli etti beni dün. Yemek kavgamiz vardi iki saat yüzüne bakmadim, etrafimda dolanip simariklik yapiyordu sürekli gönlümü almak icin özür diledi barisdik sonunda

Ben disarida da porsiyonu bitiremeyen bi tipim.
Bilmiyorum ama cabuk tikaniyorum.
hic 3 tabak yemek ( misal corba, sulu yemek, pilav) seklinde pes pese yemek yedigimi hatirlamam.
Tikiyo beni

Ama dogumlarda yapisiyo iste kilo
Bakalim verces bi sekilde halledicem☺

kankuruyla evin icinde tasiyordum onu gazi oldugunda. 10 dakika icinde sakinlesip uyuyordu

Böyle olmak daha iyi bence , insan yiyebilince kendini tutamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…