Sonra kendi uyanınca mi beslediniz normale doncez mi Bizdekilo alana kadar bende öyle yaptim
sen bir yil sonra daha rahat olursun diye tahmin ediyorum. Cocuklar birbiriyle oynamaya basladiginda hersey daha kolay olur. Annende torunlariyla vakit geciriyor iste ne güzelyetisemiyorum ki asmincim.annemlerle yasiyorum hala yazik oldu kadina da
benimki doktorun dedigi kilodan iki katini aliyordu haftalik. Cok cabuk toparladiSonra kendi uyanınca mi beslediniz normale doncez mi Bizde
ya aslinda kiloluda diilizikizler sirayla dis cikariyor her gece bir aksiyon sukur
tr_lelli ben sizin evde olsam agir yasamlara dogru giderdim sanirim yiye yiye.masallah valla yalniz geline yazik olacak gibi senin oglan gelinden de bekler surekli :) benim gibi birine denk gelirse uzucu olabilir :)
uykusuzluk + 2 yas sendromu boyle ölmeyiz füze atin dimi kizbenimki doktorun dedigi kilodan iki katini aliyordu haftalik. Cok cabuk toparladidoktorumuz artik uyandiginda ver, uyandirma demisdi.
Genel olarak cok sakin bir cocuktu benimki. Anca biryeri aciyinca aglardi. Bak „di“ diyorumiki yas sendromunu fena yasiyoruz dün iki saat küsdük misal
Yani bu yaslarin tadini cikarin, 2 yas sendromundan selamlari mi iletiyorum
cok amin sahsen ben az yiyorum.ay keske hepimiz istedigimizi yiyip kilo almasak
canom sorun zaten o, acliktan yemiyorum ben, bildigin yemegi seviyorumcok amin sahsen ben az yiyorum.
Yani yesem alirim sanirim.
Ama az bisi doyuruyor beni
iyikide az bisiyle doyuyorum☺
yoksa durumun vehameti
Bizimkini 1 aylık olunca çağırdı doktor şuan iyi dedi . Umarım toparlarda düzenimiz olur ,benimki doktorun dedigi kilodan iki katini aliyordu haftalik. Cok cabuk toparladidoktorumuz artik uyandiginda ver, uyandirma demisdi.
Genel olarak cok sakin bir cocuktu benimki. Anca biryeri aciyinca aglardi. Bak „di“ diyorumiki yas sendromunu fena yasiyoruz dün iki saat küsdük misal
Yani bu yaslarin tadini cikarin, 2 yas sendromundan selamlari mi iletiyorum
masallahbenim kiz 6 haftaliyken tüm gece kesintisiz uyumaya basladi. Yani bakarsin sanali cikarsin
Keşkeay keske hepimiz istedigimizi yiyip kilo almasak
deli etti beni dün. Yemek kavgamiz vardiBizimkini 1 aylık olunca çağırdı doktor şuan iyi dedi . Umarım toparlarda düzenimiz olur ,
2 saat küsecek kadar ne yaşadınız
Bnm bebiş gazlı ya çok uğraştırıyor gaz cikartmasi
Yazık minnoşa annesi ya , adi nedeli etti beni dün. Yemek kavgamiz vardiiki saat yüzüne bakmadim, etrafimda dolanip simariklik yapiyordu sürekli gönlümü almak icin özür diledi barisdik sonunda
Ben disarida da porsiyonu bitiremeyen bi tipim.canom sorun zaten o, acliktan yemiyorum ben, bildigin yemegi seviyorumuzun uzun sofrada oturmayi seviyorum. Türkcesi: pis bogazim bacim
Sen zaten o yemekleri yapip nasil az yiyorsun anlamis degilim
Ben bide yemek yapmasini bilseydim coktan 200 kg olurdum
kankuruyla evin icinde tasiyordum onu gazi oldugunda. 10 dakika icinde sakinlesip uyuyorduBizimkini 1 aylık olunca çağırdı doktor şuan iyi dedi . Umarım toparlarda düzenimiz olur ,
2 saat küsecek kadar ne yaşadınız
Bnm bebiş gazlı ya çok uğraştırıyor gaz cikartmasi
Böyle olmak daha iyi bence , insan yiyebilince kendini tutamiyorBen disarida da porsiyonu bitiremeyen bi tipim.
Bilmiyorum ama cabuk tikaniyorum.
hic 3 tabak yemek ( misal corba, sulu yemek, pilav) seklinde pes pese yemek yedigimi hatirlamam.
Tikiyo beni
Ama dogumlarda yapisiyo iste kilo
Bakalim verces bi sekilde halledicem☺
Emzirdikten sonra memede uyuyor besige koyar koymaz başlıyo kıvranmaya cocukkankuruyla evin icinde tasiyordum onu gazi oldugunda. 10 dakika icinde sakinlesip uyuyordu
banada yazik amaYazık minnoşa annesi ya , adi ne
bi de ben stres yapinca hic yiyemem.Böyle olmak daha iyi bence , insan yiyebilince kendini tutamiyor
kanguruyu dene istersen. Aldigim en faydali sey oydu cocuk icin.Emzirdikten sonra memede uyuyor besige koyar koymaz başlıyo kıvranmaya cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?