Küçük Düşün Büyük Olsun!

barsaklari güclendiren bir damla vardi. Ismini hatirlamiyorum ama tr_lelli de kullanmisdi sanki. Oda iyi olur
evet cnm bagirsak duzenleyici biogaia vermisti dr.
ayrica gaz icince Zinco damla kullanmistim.
Ben ikisinden de memnun kalmistim.

Ben kullanan birinu gördüm çok övdü bu gonderdigimi

Ben
BEn dicektim sivasla ne alakanız var yokmus
Benimde unla alakam yok sabah krep yaparım dedim 2 yemek kasıgı un cıktı
Koci görse derki nasıl ev burası
Karantina yasak bisey olsa un yok evde
Ama chia tohumu var
Ben de çalışırken öyleydim baby. Evde un olmadığı günleri Çok bilirim. Şimdi ise 5 kiloluk alıyorum. Bir de o zamanlar benim diyetim bitmezdi. Ondanda tabi. Diyet çeşitlerini sıradan denemiştim

K kahvemsi mutluluk bana bir görev vermişti. Babyyy cüzdanını bağlıcamm haaa. bu ara üstelik bu topikte hiç yapılırmıııı

Borcmu var niye senden oluyor kasko trafik
Çalışırken altın almadigima çok pişmanım ya 300 tl ydi o zaman gram
Gerçi para biriktirdim arabaya verdim yine boşa gitmedide off ne blim
Olsun canım ben de çalışırken biriktirmiştim. Altınım yoktu kenarda. Ama param vardı. Eve verdim. Çok şükür evi büyüttük o parayla. Arabaya da o zaman 10 bin vermiştim.
Eşim diyor ev almasak parayı yatırım yapsak çok kazanırmışız. Ama nerden bilecektik. Biz o zamanın şartlarına göre davrandık.

Bıraksam benimki de uyuyor
Doktor 2 saatte bi uyandır besle dedi o yüzden ailecek uykusuz ve dengesiz olduk
Canım beslesen de o ara uykusunu dağıtmadan yapmaya çalış en basiti ışık açma. O biraz daha büyüdüğünde böyle durumlarda gülücük kıpır kıpır falan olacak. Sen uyku modunu bozma öyle yapsa da. Mesela ben uyandığında odasından çıkartmadım. Ben de yattım. Uyuyorum uyku saatimiz falan dedim. Uyku numarası yaptım büyüdükçe.Eğer çıkartsaydım diğer odaya götürüp oyunlar falan yapsaydım uykusu dağılırdı. Senin de o şekilde oturur belki uyku düzeni.
Geçen 19:30 da uyudu sonra uyandı geldi yanımıza. Babası ayy kızım uyanmışmı dedi. Hooop uykusu dağıldı. Dün uyandı geldi yanımıza susadınmı kızım dedim evet dedi. Hadi gel dedim odasına götürdüm su getiriyorum dedim getirdim içti yattım ben de yanına. Uyudu tekrar. O ara uykusu dağılmadı. Uzun anlattım ama benim uyku düzen şeklim buydu. Hala uyku saatim geldi değilmi anne diyor

Lüttfeenn burada 3 yaş sendromu yaşayan bir anne de var 2 yaş neki diyorum
Bugün dişini fırçalamıyırdu bayağı zorluyot bu konuda ben de seni dinlemiyorum çünkü sen beni dinlwmiyorsun dedim. Bana ne dese annee anne seni çok seviyorum dedi. Nasıl bağlayacağını da biliyor cadı
sonra da dişimi fırçalamayacağım diye şaka yaptımki diyor gülerek tabi önce yalvardıklarımı saymıyorum.

İşte demek istediğim de bu. Biz alınca 5-10 kilo alıyoruz

tr_lelli diyete başladım iki üç kilo vereyim de şu Sivas şeysinin tarifini alayım senden
Ellerine sağlık, enfes görünüyor
Veririm tabi sefer tasinaa koyar plazana goturur yersin

Tadimlik yersin hic bisicik olmaz atarsin dondurucuya

Evet benimde bu kadar bilgim yoktu açıkçası şimdilerde burda sizlerle konuşuyorum youtube dan ekonomistleri dinliyorum öyle bilgilendim eskiden para mi hep vadelide tutardım . Ben çalışmaya başlayınca altın alsaydım şimdi ev param olurdu .
Altın fiyatlarıyla çok ilgileniyorum diye eşim adımı ekonomi bakanı koydu

Odasına alıştırmak ve orda beslemek önemli anladığım kadarıyla bi düzeni olursa herşey daha rahat olur
Gece zor uyanıyor siringayla besleyeyim dedim çok beceremedim zor bela uyandırdım meme emiyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…