evet cnm bagirsak duzenleyici biogaia vermisti dr.barsaklari güclendiren bir damla vardi. Ismini hatirlamiyorum amatr_lelli de kullanmisdi sanki. Oda iyi olur
Ben kullanan birinu gördüm çok övdü bu gonderdigimibenimki farkliydi onu baglamaya cesaret edememisdim, ama ben kizimi kanguruya alip yerleri bile sildigimi hatirliyorumilk izine gitdigimizde 1 yasindaydi cocuk arabasi götürmemisdim onu kullanmisdim. Daha 3 ay önce arada bir kullaniyordum 12 kg sipa
Ben de çalışırken öyleydim baby. Evde un olmadığı günleri Çok bilirim. Şimdi ise 5 kiloluk alıyorum. Bir de o zamanlar benim diyetim bitmezdi. Ondanda tabi. Diyet çeşitlerini sıradan denemiştimBEn dicektim sivasla ne alakanız var yokmus
Benimde unla alakam yok sabah krep yaparım dedim 2 yemek kasıgı un cıktı
Koci görse derki nasıl ev burası
Karantina yasak bisey olsa un yok evde
Ama chia tohumu var
K kahvemsi mutluluk bana bir görev vermişti. Babyyy cüzdanını bağlıcamm haaa.İyiaksmlar
Kendime ayar verdim
Tutumluanne bakiyem 240tl pttde
60 tl gelcek var
18 usd de hesapta var yani toplam1 gram parası
İns catlatmam giderr alırım eks.1 gr.
Kendime hic güvenmiyorm buara
Aliss yedi beni bagımlı yaptı beni
Olsun canım ben de çalışırken biriktirmiştim. Altınım yoktu kenarda. Ama param vardı. Eve verdim. Çok şükür evi büyüttük o parayla. Arabaya da o zaman 10 bin vermiştim.Borcmu var niye senden oluyor kasko trafik
Çalışırken altın almadigima çok pişmanım ya 300 tl ydi o zaman gram
Gerçi para biriktirdim arabaya verdim yine boşa gitmedide off ne blim
Bereketli olsunnİki aydır mutfak harcamalarından kalan bozuk parayı gram parası ettim sonundayarın alacağım bakalım benim adam olsa çarçur ederdi
Canım beslesen de o ara uykusunu dağıtmadan yapmaya çalış en basiti ışık açma. O biraz daha büyüdüğünde böyle durumlarda gülücük kıpır kıpır falan olacak. Sen uyku modunu bozma öyle yapsa da. Mesela ben uyandığında odasından çıkartmadım. Ben de yattım. Uyuyorum uyku saatimiz falan dedim. Uyku numarası yaptım büyüdükçe.Eğer çıkartsaydım diğer odaya götürüp oyunlar falan yapsaydım uykusu dağılırdı. Senin de o şekilde oturur belki uyku düzeni.Bıraksam benimki de uyuyor
Doktor 2 saatte bi uyandır besle dedi o yüzden ailecek uykusuz ve dengesiz olduk
Lüttfeenn burada 3 yaş sendromu yaşayan bir anne de varbenimki doktorun dedigi kilodan iki katini aliyordu haftalik. Cok cabuk toparladidoktorumuz artik uyandiginda ver, uyandirma demisdi.
Genel olarak cok sakin bir cocuktu benimki. Anca biryeri aciyinca aglardi. Bak „di“ diyorumiki yas sendromunu fena yasiyoruz dün iki saat küsdük misal
Yani bu yaslarin tadini cikarin, 2 yas sendromundan selamlari mi iletiyorum
İşte demek istediğim de bu. Biz alınca 5-10 kilo alıyoruzya aslinda kiloluda diiliz
Benim veremedigim bi 4kg var yilan hikayesine donen.
Oglan ergen boya gidiyor 58kg
esimde 82kilo.
Yani esimin alip verdigi 2kilodur kisin alir yazin verir.
Ilginc ki yakiyolla.
Ben de almiyorum veremiyorum nolcak bilmiyorum
Görev bilinci ve sorumluluk duygunK kahvemsi mutluluk bana bir görev vermişti. Babyyy cüzdanını bağlıcamm haaa.bu ara üstelik bu topikte hiç yapılırmıııı
Bana en kolay 1 yaştı şimdilik en zoru 3 yaş. 4 yaş olanlar yazsın :)
Veririm tabi sefer tasinaa koyar plazana goturur yersintr_lelli diyete başladım iki üç kilo vereyim de şu Sivas şeysinin tarifini alayım senden
Ellerine sağlık, enfes görünüyor
e dört yasdan sonrada daha kac yas kaldi ergenlige di miBana en kolay 1 yaştı şimdilik en zoru 3 yaş. 4 yaş olanlar yazsın :)
Evet benimde bu kadar bilgim yoktu açıkçası şimdilerde burda sizlerle konuşuyorum youtube dan ekonomistleri dinliyorum öyle bilgilendim eskiden para mi hep vadelide tutardım . Ben çalışmaya başlayınca altın alsaydım şimdi ev param olurdu .Olsun canım ben de çalışırken biriktirmiştim. Altınım yoktu kenarda. Ama param vardı. Eve verdim. Çok şükür evi büyüttük o parayla. Arabaya da o zaman 10 bin vermiştim.
Eşim diyor ev almasak parayı yatırım yapsak çok kazanırmışız. Ama nerden bilecektik. Biz o zamanın şartlarına göre davrandık.
Odasına alıştırmak ve orda beslemek önemli anladığım kadarıyla bi düzeni olursa herşey daha rahat olurCanım beslesen de o ara uykusunu dağıtmadan yapmaya çalış en basiti ışık açma. O biraz daha büyüdüğünde böyle durumlarda gülücük kıpır kıpır falan olacak. Sen uyku modunu bozma öyle yapsa da. Mesela ben uyandığında odasından çıkartmadım. Ben de yattım. Uyuyorum uyku saatimiz falan dedim. Uyku numarası yaptım büyüdükçe.Eğer çıkartsaydım diğer odaya götürüp oyunlar falan yapsaydım uykusu dağılırdı. Senin de o şekilde oturur belki uyku düzeni.
Geçen 19:30 da uyudu sonra uyandı geldi yanımıza. Babası ayy kızım uyanmışmı dedi. Hooop uykusu dağıldı. Dün uyandı geldi yanımıza susadınmı kızım dedim evet dedi. Hadi gel dedim odasına götürdüm su getiriyorum dedim getirdim içti yattım ben de yanına. Uyudu tekrar. O ara uykusu dağılmadı. Uzun anlattım ama benim uyku düzen şeklim buydu. Hala uyku saatim geldi değilmi anne diyor
Ben oglandan pay bicince en rahat zamanlar anaokulundan sonra basliyor (ettimi sana 6 yase dört yasdan sonrada daha kac yas kaldi ergenlige di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?