Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar,
Bugün kahvaltıyı odada yapmak istedi. Tv izleyerekmişş. Neyse odada küçük masasını çektim koltuğun oraya orada yaptık kahvaltımızı.
sonra mutfağı toplarken ona ipad de eğitici oyun vardı onu açtım. Sonra mutfağı topladım. İşim bitince. Çocuklar için spor şarkısı açtık güne günaydın niyetine. Ardından duygular şarkısıyla dans ederek duygu ifadeleri yaptırdım.Sonra geçtik yarım kalan pastanın en üst sosunu yapmaya birlikte yaptık. Diyorki arkadaşın kızı için o da gelsin ama birlikte yapalım pastayı :) Birgün yaptıracağız inşallah. babasıyla görüntülü konuştular babasına soruyor bana bugün kim gelecek babası kimse gelmeyecek deyince yaaa gelsinler ama diyor. Bu kadarmı insan sevgisi olur
Neyse sonra kitap okuduk biraz. O arada meyve verdim. Biraz da çekirdek istedi.ceviz de verdim. Sonra taş boyama yaptırdım. Ardından evde kırmızı renkleri bul kovaya topla isimlerini söyle oyunu oynadık. Sonra da kendisi hamur oynamak istedi. Oynadı baktım iyice dağıtıyor. Bir de mızırdanmays başladı. Uykusu varmış uyudu şimdi. Uyuyalım dedim saat 15:00 de uykum yok dedi. Neyse uykusunu alsın da önemli değil.
şimdi kalkıp yemek hazırlarım.,ev iyice dağıldı evi toparlarım.

Bizim oglanda hiç durmuyor evde de sürekli hareketli biraz uyur diye yarım saat bir saatliğine açık alana götürdüm koştu çok eve geldik üçte daha yatmadı.
Yorulmamis.

Hafta başından beri telefonum sim kartımı okumuyor.
Bir de o çıktı başımıza.A

Aksaama hiç bişey yapamadım. Oğlan hiç durmuyor aklımda da bişey yok.
Bugünun sporunu da yapamadım.neredeyse bir haftadır spor yapıyor ve dikkat etmeye çalışıyorum yediğime ictigime.

Maşallah canım tam zamanlı anaokulu faaliyetleri yapmışsınız çok guzeelll

Maşallah canım tam zamanlı anaokulu faaliyetleri yapmışsınız çok guzeelll
Sağol canım. Geçen yıl daha çok yaptırıyordum bu yıl çok yaptıramıyorum. Pandemi döneminde bir hayli sıkıldım etkinlik yaptırmaktan. Şimdi de işte ara ara yaptırmaya çalışıyorum. Ev işi kalıyor ama ne yapalım çok da önemli değil.uyuyunca halletmeye çalışıyorum

Sizin taşınma işi ne oldu canım

Eline koluna sağlık
Ev işi yapsanda çocuk oldu mu iki dakika da aynı oluyor maalesef
Bizimde aynı düzen diye takınca bu sefer oğlanla bozuauyoruz üzülüyor. Ben stres oluyor ve huysuzlasiyrum en güzeli mutlu evlat mutlu anne

Sizin taşınma işi ne oldu canım
Öğretmen atama takvimi daha açıklanmadi kii. Onun açıklanmasını bekliyorum. Keşke aciklansa ve atamalar gerçekleşse hemen
Takvim açıklanınca ya kadar da şehir araştırıyorum
Urfa eşimin memleket evde var ama ilerde aramızda sorun çıkar diye Urfa'yi eledim kafadan.
Diyarbakır güzel ama bir yandan da çocukla.tek başıma yaşama ihtmalime karşı küçük bir şehirde olsa olur diyorum. Ama daha şehirler belli olmadı tabi olunca kısa suruyor tercih dönemi ondan şimdiden bakıyorum

Güle güle giy canım

A101 27 tl;muz(eve muz dayanmıyor)süt,3 tane filtre kahve,yag sökücü sprey,bitter cikolata.
Eve geldim kız uyurken camasır astım.
Tava börekten yedim biraz
Muttfak dolaplarını sildim yag sökücüyle.
Alya uyandı corba icirdim yarım muz yedi.
Aksma eriste yapcm ev eristesi göndermis kvdem.
Yarım avokado var alyanın onu da ezerim alyaya yediririm.
Kahve iceceiğim izin verirse cocuuum

Ay dün bı borcam börek yaptım komşu verdi dünden beri sabah bitirmişler bugünde kuru fasulye pilav yaptım pilav bitti normalde ki ölçüden fazla yaptım bitti valla yarına fasulye kaldı yanına bişey lazım yine

Güle güle kullan canım aldiklarini

Kesinlikle aynı düşünüyorum. Hep de dile getirdim. Onlarla geçirdiğimiz bu günler birdaha geri gelmez.Kaliteli zaman geçirmeyince o günü boş geçirmiş gibi hissediyorum. Evde yaptırdığım şeylerden tut.parka götürmek, arkadaşlarıyla bir ortamda bulunup paylaşımı olmasına kadar hepsinde onun için iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Üzmee sende annesi kuzumu.

Hakkında hayırlısı olsun. Urfayı elemekle iyi yapmışsın. Huzurun kaçmasın

Gerçekten öyle zaman hızla akiyor gidiyor
Boşu bosuna tasa stres kaygı yaratmanin zihninde olumlu bir his bırakacak bir yanı yok ne kendim ne oğlum için en güzeli yapabildiğim yetisebildigim kadarı

Yaptığın faaliyetler bencede çok güzel kesinlikle parka götürmek basit gibi gelsede kulağa birncok yararı var açık hava sosyallik spor enerji atımı gibi

Az evvel instada benonunblogunun kötü bi cakmasını gördüm.
İnaanmazsınız kız ceyreklerini altınlarını tabaga koymus post atmıs
Her postında bolca bilenziklerni,yarım ceyrek,ata Allah ne verdiyse altınlarını paylasmıs kız
Bukadrını görmemistim
Okadr pembik gelin gördümde

Adı ne bende bakaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…