- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Canım acaba patrona madem ayın 5inde 10 unda vericeksiniz, o 10 günlük parayıda verin bu ay bundan sonrada hep 10 unda verin filan mı desen?Benim mayıss yine sarktı
Valla heray aynı sey sıkıldım artık.
Cepten yiyorm bunlar yüzünden
Maşallah canım tam zamanlı anaokulu faaliyetleri yapmışsınız çok guzeelllSelam kızlar,
Bugün kahvaltıyı odada yapmak istedi. Tv izleyerekmişş. Neyse odada küçük masasını çektim koltuğun oraya orada yaptık kahvaltımızı.
sonra mutfağı toplarken ona ipad de eğitici oyun vardı onu açtım. Sonra mutfağı topladım. İşim bitince. Çocuklar için spor şarkısı açtık güne günaydın niyetine. Ardından duygular şarkısıyla dans ederek duygu ifadeleri yaptırdım.Sonra geçtik yarım kalan pastanın en üst sosunu yapmaya birlikte yaptık. Diyorki arkadaşın kızı için o da gelsin ama birlikte yapalım pastayı :) Birgün yaptıracağız inşallah. babasıyla görüntülü konuştular babasına soruyor bana bugün kim gelecek babası kimse gelmeyecek deyince yaaa gelsinler ama diyor. Bu kadarmı insan sevgisi olur
Neyse sonra kitap okuduk biraz. O arada meyve verdim. Biraz da çekirdek istedi.ceviz de verdim. Sonra taş boyama yaptırdım. Ardından evde kırmızı renkleri bul kovaya topla isimlerini söyle oyunu oynadık. Sonra da kendisi hamur oynamak istedi. Oynadı baktım iyice dağıtıyor. Bir de mızırdanmays başladı. Uykusu varmış uyudu şimdi. Uyuyalım dedim saat 15:00 de uykum yok dedi. Neyse uykusunu alsın da önemli değil.
şimdi kalkıp yemek hazırlarım.,ev iyice dağıldı evi toparlarım.
Sağol canım. Geçen yıl daha çok yaptırıyordum bu yıl çok yaptıramıyorum. Pandemi döneminde bir hayli sıkıldım etkinlik yaptırmaktan. Şimdi de işte ara ara yaptırmaya çalışıyorum. Ev işi kalıyor ama ne yapalım çok da önemli değil.uyuyunca halletmeye çalışıyorumMaşallah canım tam zamanlı anaokulu faaliyetleri yapmışsınız çok guzeelll
Sizin taşınma işi ne oldu canımBizim oglanda hiç durmuyor evde de sürekli hareketli biraz uyur diye yarım saat bir saatliğine açık alana götürdüm koştu çok eve geldik üçte daha yatmadı.
Yorulmamis.
Hafta başından beri telefonum sim kartımı okumuyor.
Bir de o çıktı başımıza.A
Aksaama hiç bişey yapamadım. Oğlan hiç durmuyor aklımda da bişey yok.
Bugünun sporunu da yapamadım.neredeyse bir haftadır spor yapıyor ve dikkat etmeye çalışıyorum yediğime ictigime.
Eline koluna sağlıkSağol canım. Geçen yıl daha çok yaptırıyordum bu yıl çok yaptıramıyorum. Pandemi döneminde bir hayli sıkıldım etkinlik yaptırmaktan. Şimdi de işte ara ara yaptırmaya çalışıyorum. Ev işi kalıyor ama ne yapalım çok da önemli değil.uyuyunca halletmeye çalışıyorum
Öğretmen atama takvimi daha açıklanmadi kii. Onun açıklanmasını bekliyorum. Keşke aciklansa ve atamalar gerçekleşse hemenSizin taşınma işi ne oldu canım
Güle güle giy canımBende az önce bir hırka kazak aldım evde hırka ve kazagım vardı Birtane onlarda iyice tırr olmuş idare ede ede bu zamana geldin aldım artıkkocan düşünsün kredi kartı elime geçti evden pek çıkmayınca lazım olmuyordu arada eşimin yanına işe gidiyorum iyi oldu benim için doğru düzgünce kazak hırka yok anca onları buldum inş su borçlar bitsin kendime bikaç sey daha alıcam
Saol bacımGüle güle giy canım
Ay dün bı borcam börek yaptım komşu verdi dünden beri sabah bitirmişler bugünde kuru fasulye pilav yaptım pilav bitti normalde ki ölçüden fazla yaptım bitti valla yarına fasulye kaldı yanına bişey lazım yineLütfen su buyume atsgi gecsin
Kurabiye yaptim güya birazinin alti yanmis cok uzuldum.
Tadi cok gzl olmustu.
kiza corba icirirken unuttum.
Ben 2 tane yedim oglanda yanmayanlardan hupletti hemen.
Yananlar cöp oldu.
Neyse cok az yapmistin yarim olcu kullanip.
Yedik bitti
tatli yaptim pesine pisiyo vallahi basinda bekliyorum.
Oglan diyoki o pissin onuda yiyim.
Ye oglum ye ögut
Doyuramiyorum bunlari ben mideleri karadelik.
Tatliyida hallederler
ya yensin yensin diye yapiyorum tabi ama ne bilim az yarinada kalsin.
Firinim kucuk mini firin tepsilerimde malum kucuk.
yarim olcu yapiyorum mecbur.
Zaten tepsi tepsi beklersem yakarmisim demek.
Güle güle kullan canım aldiklariniBende az önce bir hırka kazak aldım evde hırka ve kazagım vardı Birtane onlarda iyice tırr olmuş idare ede ede bu zamana geldin aldım artıkkocan düşünsün kredi kartı elime geçti evden pek çıkmayınca lazım olmuyordu arada eşimin yanına işe gidiyorum iyi oldu benim için doğru düzgünce kazak hırka yok anca onları buldum inş su borçlar bitsin kendime bikaç sey daha alıcam
Ya gecen ay konustuk heray yalandan aa senin maas gec kaldı diyorlarCanım acaba patrona madem ayın 5inde 10 unda vericeksiniz, o 10 günlük parayıda verin bu ay bundan sonrada hep 10 unda verin filan mı desen?
Diğer çalışanlar ayın 5 inde alıyor demiştin sanki.Bence fazla çalıştığın günün ödemesini al sonrada aynı günde alırsın hep .Ya gecen ay konustuk heray yalandan aa senin maas gec kaldı diyorlar
Sinir geldi valla
Kesinlikle aynı düşünüyorum. Hep de dile getirdim. Onlarla geçirdiğimiz bu günler birdaha geri gelmez.Kaliteli zaman geçirmeyince o günü boş geçirmiş gibi hissediyorum. Evde yaptırdığım şeylerden tut.parka götürmek, arkadaşlarıyla bir ortamda bulunup paylaşımı olmasına kadar hepsinde onun için iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Üzmee sende annesi kuzumu.Eline koluna sağlık
Ev işi yapsanda çocuk oldu mu iki dakika da aynı oluyor maalesef
Bizimde aynı düzen diye takınca bu sefer oğlanla bozuauyoruz üzülüyor. Ben stres oluyor ve huysuzlasiyrum en güzeli mutlu evlat mutlu anne
Hakkında hayırlısı olsun. Urfayı elemekle iyi yapmışsın. Huzurun kaçmasınÖğretmen atama takvimi daha açıklanmadi kii. Onun açıklanmasını bekliyorum. Keşke aciklansa ve atamalar gerçekleşse hemen
Takvim açıklanınca ya kadar da şehir araştırıyorum
Urfa eşimin memleket evde var ama ilerde aramızda sorun çıkar diye Urfa'yi eledim kafadan.
Diyarbakır güzel ama bir yandan da çocukla.tek başıma yaşama ihtmalime karşı küçük bir şehirde olsa olur diyorum. Ama daha şehirler belli olmadı tabi olunca kısa suruyor tercih dönemi ondan şimdiden bakıyorum
Gerçekten öyle zaman hızla akiyor gidiyorKesinlikle aynı düşünüyorum. Hep de dile getirdim. Onlarla geçirdiğimiz bu günler birdaha geri gelmez.Kaliteli zaman geçirmeyince o günü boş geçirmiş gibi hissediyorum. Evde yaptırdığım şeylerden tut.parka götürmek, arkadaşlarıyla bir ortamda bulunup paylaşımı olmasına kadar hepsinde onun için iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Üzmee sende annesi kuzumu.
Adı ne bende bakaymAz evvel instada benonunblogunun kötü bi cakmasını gördüm.
İnaanmazsınız kız ceyreklerini altınlarını tabaga koymus post atmıs
Her postında bolca bilenziklerni,yarım ceyrek,ata Allah ne verdiyse altınlarını paylasmıs kız
Bukadrını görmemistim
Okadr pembik gelin gördümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?