- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
EmmyblogAdı ne bende bakaym
Birikim topiginden olmasinEmmyblog
Valla kız 25 yasında mimarlık ögrencisiymisBirikim topiginden olmasin
Kuzu nereden buluyosun böyle hesaplarıValla kız 25 yasında mimarlık ögrencisiymis
Ögrenci okadar altını bursundan kısıp mı yaptı naptı
Ula o kız biriktiriyor biz napak anam valla iyi biriktirmiş bide takıp geziyoValla kız 25 yasında mimarlık ögrencisiymis
Tabi canım arkadaşlarıyla vakit geçirmesinde de paylaşmayı öğreniyor. oyun kurmayı iletişimi vs. Geçen yıl çok kişiyle bir ortamda bulundurmadım. Baktım sürekli büyüklerle oynamak istiyor. Bilmiyorum ondanmı ama şimdi oyun da kuruyor falan daha iyi. Sen bu konuda daha tecrübeli eğitimlisin daha iyi bilirsinGerçekten öyle zaman hızla akiyor gidiyor
Boşu bosuna tasa stres kaygı yaratmanin zihninde olumlu bir his bırakacak bir yanı yok ne kendim ne oğlum için en güzeli yapabildiğim yetisebildigim kadarı
Yaptığın faaliyetler bencede çok güzel kesinlikle parka götürmek basit gibi gelsede kulağa birncok yararı var açık hava sosyallik spor enerji atımı gibi
bencede Urfaya gitme canim. Orda yine onun ailesi var.Öğretmen atama takvimi daha açıklanmadi kii. Onun açıklanmasını bekliyorum. Keşke aciklansa ve atamalar gerçekleşse hemen
Takvim açıklanınca ya kadar da şehir araştırıyorum
Urfa eşimin memleket evde var ama ilerde aramızda sorun çıkar diye Urfa'yi eledim kafadan.
Diyarbakır güzel ama bir yandan da çocukla.tek başıma yaşama ihtmalime karşı küçük bir şehirde olsa olur diyorum. Ama daha şehirler belli olmadı tabi olunca kısa suruyor tercih dönemi ondan şimdiden bakıyorum
Bende aticim cok yok ama oldugu kadar.Valla kız 25 yasında mimarlık ögrencisiymis
Aiyy bazilari ölucu kabul etmeDolaba bu sene oglusa aldığımız bir leopar varddi yükledim daha 1saat geçti ilkkez biri teklif attı kabul etmedim az yazdı şimdi bende az düşürüp attım bakalım daha cvp gelmedi oglus oynamadı pek ondan koydum hem aksesuar gibi oturan şeklinde eğer satılırsa nasıl paketlemem lazım kizlar 50 cm fln boyu peluş kutuylami yollamak lazım yoksa posetlimi birde kargoda poşet veriyorlar dimi
O bulurKuzu nereden buluyosun böyle hesaplarıbaktım simdi Emmy bizi bull onlar gerçek altinmi
BEnonunblogunda gördümKuzu nereden buluyosun böyle hesaplarıbaktım simdi Emmy bizi bull onlar gerçek altinmi
Helal olsun akıllı kızmısUla o kız biriktiriyor biz napak anam valla iyi biriktirmiş bide takıp geziyo
Koy siyah cöp posetine yolla kutun yoksa.Dolaba bu sene oglusa aldığımız bir leopar varddi yükledim daha 1saat geçti ilkkez biri teklif attı kabul etmedim az yazdı şimdi bende az düşürüp attım bakalım daha cvp gelmedi oglus oynamadı pek ondan koydum hem aksesuar gibi oturan şeklinde eğer satılırsa nasıl paketlemem lazım kizlar 50 cm fln boyu peluş kutuylami yollamak lazım yoksa posetlimi birde kargoda poşet veriyorlar dimi
Aa sahte olanlar söylüyo genelde ama o söylememis miBende aticim cok yok ama oldugu kadar.
Misal evin cicek kosesini aticam ama bileziklerimi ciceklere asicam.
Yemek aticam uzerine Altim serpistiricem.
Cunku altinim var niye atmim
su hani bisuru kizi olan vardiya atmistim sana onunkiler sahteymis ben sok.
Sahte seyleri ne insanlarin gozune sokup insani kör edersiniz diye cemkircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?