Aynen onu bunu karıştırıyor yemem yapıo bu baby
Amin canım sağolasınsenin hamislik takvimini gorunce benim anilar geldi gozume mayisda dogum yaptim ya
saglikla gelsin
Evde benden başka ahçı varmı deseydin kızkiz mozaikpastaya yakisiyomus ama krema.
valla 6tl baydim
Ama esim dediki bunu sen mi yaptin?
af buyur? benden baska kim yapcak dedim
Yok hazir mi sen mi yaptin diye merak ettim dedi
Ben yaptim tabisi çiçemm ben ben Yasar usta
Kaynanan da gelmez kız bu ceza böylelerine iyiAynen onu bunu karıştırıyor yemem yapıo bu babyDu yarın yaparsam atıyım size buradan uzatırım baby
Sadakatsiz bugün yok dizisi jkaldık
Gezmede yalan oldu abim her izninde bendeydigelsene dedim 3150 ceza var diyo ecük kafa dinleyek yahu
Geç kalkma hepsinde var demekki bu ara.İftarda fazla kaçırdım yedim ayran içtim 7 gibi için geciyirdu kalktım kahve içtim eşimle haber sonrası çay yaptım Hekimoğlu izledik oglusu yatiriyorum bu ara gec kalkip geç yatiyir
Ailenle görüs anne baba hadi en fazla kardes.ailemle görüşmüyorum. Eşimin teyzesiyle de ayda yılda bir. Ailesiyle sık sık görüşenlere de ceza varmı. Onların yerine saysalar baby
Bana d gecen koci bu sütlacı sen mi yaptın?Hazır mı aldın dedi?kiz mozaikpastaya yakisiyomus ama krema.
valla 6tl baydim
Ama esim dediki bunu sen mi yaptin?
af buyur? benden baska kim yapcak dedim
Yok hazir mi sen mi yaptin diye merak ettim dedi
Ben yaptim tabisi çiçemm ben ben Yasar usta
Bende kafadan anlamadimBana d gecen koci bu sütlacı sen mi yaptın?Hazır mı aldın dedi?
İltifat edecek sandım
Tabiki ben yaptım dedim
Pirincler diri kalmıs dedi
La hazır alsm diri mi kalır
İste mutfak maceram böyle böyle köreliyor
Sonra niye avokado?
Pismiyor en azından
Evet ben fragmanını izlemiştim var diye biliyordum. Ufff çok üzüldüm çekirdeğimi çikolatamı almıştım yanıma ama olsun onları ben zümrüdüankada yedim.sadakatsiz yokmu bu aksam
Tv bakamadimda int. yaziyodu
Babycim bütün site görüştüğümüz nerden çıktı. Ben bu siteden iki arkadaşla görüşüyorum. Dün gelen önceden görüştüğüm fakat uzun zamandır görüşmediğim komşuydu. Zaten önceden görüşüp şimdi görüşmediğim çok komşu var. Geliyorum diyene de gelmemi diyeyim diğer arkadaş gelirken ona gelme demek olmazdı.Ayrıca eşim zaten virüsü kapsa metrobüsle işe gelip gidiyor işyerindekiler de öyle işyerindekiler eşimden daha dikkatsiz davranıyormuş. Eşim öyle anlatıyor. Zaten gelse ondan gelir bence. Ailemle de görüşsem kişi sayısı bu görüştüğüm insanlardan daha fazla.Ailenle görüs anne baba hadi en fazla kardes.
Ama siz bütün site berabersiniiz nerdeyse.
Artk seni gectim.
Senin kendi tasarrufun korkmuyosan kimse bisey diyemez.
Ama esin isyerine tasısa?
Bu pandemi iste.
Ben bukonuda fazlaca hesapcııyım.Babycim bütün site görüştüğümüz nerden çıktı. Ben bu siteden iki arkadaşla görüşüyorum. Dün gelen önceden görüştüğüm fakat uzun zamandır görüşmediğim komşuydu. Zaten önceden görüşüp şimdi görüşmediğim çok komşu var. Geliyorum diyene de gelmemi diyeyim diğer arkadaş gelirken ona gelme demek olmazdı.Ayrıca eşim zaten virüsü kapsa metrobüsle işe gelip gidiyor işyerindekiler de öyle işyerindekiler eşimden daha dikkatsiz davranıyormuş. Eşim öyle anlatıyor. Zaten gelse ondan gelir bence. Ailemle de görüşsem kişi sayısı bu görüştüğüm insanlardan daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?