Küçük Düşün Büyük Olsun!

citl tam babylik entel dantel mamalar
Aynen onu bunu karıştırıyor yemem yapıo bu baby Du yarın yaparsam atıyım size buradan uzatırım baby
Sadakatsiz bugün yok dizisi jkaldık
Gezmede yalan oldu abim her izninde bendeydi gelsene dedim 3150 ceza var diyo ecük kafa dinleyek yahu

kiz mozaikpastaya yakisiyomus ama krema.
valla 6tl baydim
Ama esim dediki bunu sen mi yaptin?
af buyur? benden baska kim yapcak dedim
Yok hazir mi sen mi yaptin diye merak ettim dedi
Ben yaptim tabisi çiçemm ben ben Yasar usta
Evde benden başka ahçı varmı deseydin kız ben mozaik alcaktim bugün filede vaz geçtim evde lokum fln vardı saolsun komşuda tabagim vardı oda çilekli karamelli kek yapmış çayla yedim tatlıya gerek kalmadı kremalı ağır geliyo tarlida ısitarakmi yapıyorsun kremayı canim

Kaynanan da gelmez kız bu ceza böylelerine iyi istemediğin misafirlere ceza varmış demek mantıklı geldi

İftarda fazla kaçırdım yedim ayran içtim 7 gibi için geciyirdu kalktım kahve içtim eşimle haber sonrası çay yaptım Hekimoğlu izledik oglusu yatiriyorum bu ara gec kalkip geç yatiyir
Geç kalkma hepsinde var demekki bu ara.
bugün gerçi erken uyandı 8:30 9:00 arası. Ama gündüz kızlar var diye uyumadı. Akşam da iki defa uyandı. Birinde geldi salona su istedi. Gittik odasına verdim su. Uzandım yanına uyudu. Sonra uyandı süt istedi. Çişim geldi dedi çiş yaptı uyudu. Bu gece yanımıza yatırmayı düşünüyorum. Ne olsa yatırmasam da gece geliyor

Kızlar bugün eşim ıslak mendil almış. Bu ay kredi kartım kesilene kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Gratiste paraf karta puan varmış. Ama baktım pek bişey bulamadım. Eskiden kozmetikçiden yığınla alırdım
Lcw den de iadelerim var gelip almadılar Ptt kargo. Aslında sitenin içinde sayılır ama eşim sakın gitmw dedi zaten çıkamadım da dışarı pek. Bir de değişimim var. Onu nasıl halledeceğim hiç bilmiyorum. Hafta sonu yasak var. Hafta içi eşim yok çocuk var öyle kaldı elimde

ailemle görüşmüyorum. Eşimin teyzesiyle de ayda yılda bir. Ailesiyle sık sık görüşenlere de ceza varmı. Onların yerine saysalar baby
Ailenle görüs anne baba hadi en fazla kardes.
Ama siz bütün site berabersiniiz nerdeyse.
Artk seni gectim.
Senin kendi tasarrufun korkmuyosan kimse bisey diyemez.
Ama esin isyerine tasısa?
Bu pandemi iste.

kiz mozaikpastaya yakisiyomus ama krema.
valla 6tl baydim
Ama esim dediki bunu sen mi yaptin?
af buyur? benden baska kim yapcak dedim
Yok hazir mi sen mi yaptin diye merak ettim dedi
Ben yaptim tabisi çiçemm ben ben Yasar usta
Bana d gecen koci bu sütlacı sen mi yaptın?Hazır mı aldın dedi?
İltifat edecek sandım
Tabiki ben yaptım dedim
Pirincler diri kalmıs dedi
La hazır alsm diri mi kalır
İste mutfak maceram böyle böyle köreliyor
Sonra niye avokado?
Pismiyor en azından

Bende kafadan anlamadim
kimse gelip gitmiyo kim yapacak ki bu soruyo diyorum kendime.
Niye ki falan dedim kim yapcak bana gelip.
Icine butun findik atmistim buzlukda dondurdum kesince guzel oldu.
süt bisk. cok eritiyordu yani cok ıslatiyordu.
Ama kremayla tam o goruntuyu yakaladim.
Bi de krema masrafi cikti bak simdi.

Sabah seriflerimiz hayirli olsun kizlar (gun aymasada bana aydi)
Kızı geri uyuttum, cay suyunu attim ocaga.
Bugun insAllah sakin sakin takılır.
Yine yemegim yok.
Sadece ezogelin corbam var.
patatesli yemek yapmakdan usandim.
Bu aksam listeyi atmam lazim esime yarin marketler kalabalik olur.
Belki 1 tur da ben cikar gelirim secerim en azindan.

Hafta sonu yine Sivas katmeri yapim
Pesine de tatli yaparim.
Kıymalı ic harc yapip börek yapmayida dusunuyorum teyzemin bi boregi vardi boyle kiymali koz patlicanli ondan yapim.
Bak aklima vurdu simdi.
Buzluga atabilcek (yani kalirsa kalmiyoki) bisiler yapmak istiyorum.

Günaydın kızlar. Kahvemi içtim, hava karanlık geç agarıyor evin içi gece gibi bulaşıkları hallettim eşime tost bastım yine tost makinasını temizledim. Havluları değiştirdim, lavaboları-aynaları sildim, çamaşırlari katladım yerleştirdim. tv açık yeşilçay içtim.Evi süpürücem bu gün yemek yapmıcam sadece közlenmiş patlıcan çıkardım ondan meze yaparım sarmısaklı-limonlu-zeytinyaglı biraz yemegim var yeter bu gün. Ama pazara da gitmem lazım ilçenin son hafta pazarı kuruluyor bugün. Hergün harcama dur demek lazım ama meyve bitmek üzere mecbur gitmek zorundayım. Dolabımı yeni düzenledim ama bir boşaltım tekrar düzenlemek istiyorum çünkü istediğim gibi olmadı. Bu günü de böyle yeriz.

Ailenle görüs anne baba hadi en fazla kardes.
Ama siz bütün site berabersiniiz nerdeyse.
Artk seni gectim.
Senin kendi tasarrufun korkmuyosan kimse bisey diyemez.
Ama esin isyerine tasısa?
Bu pandemi iste.
Babycim bütün site görüştüğümüz nerden çıktı. Ben bu siteden iki arkadaşla görüşüyorum. Dün gelen önceden görüştüğüm fakat uzun zamandır görüşmediğim komşuydu. Zaten önceden görüşüp şimdi görüşmediğim çok komşu var. Geliyorum diyene de gelmemi diyeyim diğer arkadaş gelirken ona gelme demek olmazdı.Ayrıca eşim zaten virüsü kapsa metrobüsle işe gelip gidiyor işyerindekiler de öyle işyerindekiler eşimden daha dikkatsiz davranıyormuş. Eşim öyle anlatıyor. Zaten gelse ondan gelir bence. Ailemle de görüşsem kişi sayısı bu görüştüğüm insanlardan daha fazla.

Ben bukonuda fazlaca hesapcııyım.
Cidden virüs net prim hesaplıyor hale geldim
Ben annem ve kvdem bir de görümcemle temaslıyım.
Kardesimle ara ara.
Görümcem online ders verior evden uzun süredir.
Ama esi etüdde calısıyor
Kafamda onu oturtamıyorm mesela.
Kimlerle temasta?
Annem evde(yazın gittği düğünleri saymazsak) kvde kpder evde.
Babam isi geregi cok insanla temaslı,en basiti eksperlerle .
Eksperler heryere girip cıkıyor 2. oturtamadıgım grup babam
Ofise kimse gelmez pek,ama patronun oglan krese gidiyor.Butik bi kres ama 3.grup kafamda oturtamadıgım o oglan.
Esim 2 kisi ofiste ama yüzlerce kisi var fabrikada.O benim icin kara delik
Ben böyle ince ince düsününce herkes benim gibi hesaplıyor sanıyorum
Arkadaslarımın hicbiriyle görüsmedim marttan beri.
Görüssem 4.grup cıkar basıma hic kafayı toplayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…