yaa benin annemde öyle.Baby, Zeynom Nermin abla kim bilmiyorum ama mutfak, ev benim annemden miras kaldı annem temizlikle pek alakası yoktur ama mutfakta gayet iyidir. Annemin evin iç temizliğinde oldugu kadardır hiç üzmez kendini ama ben yapamıyorum illaki o ev temizlencek, ama mutfak da aynı annem gibiyim sabahtan yemegimi yaparım, onun tabiri ile mutfagı tekbilledim mi digerleri nasılsa yapıyorum. Kızının uykudan aglayarak uyanması annem rüya görmüştür derdi. Kucagına alır hemen 3 ihlas 1 fatiha okurdu. Bize öyle derdi. Ama maşallahın var hem iş,ev,alışveriş ve kızına da çok iyi bir annesin kolay gelsin Baybim.
Lellim ben içine küp küp doğranmış havuç-patates ve bir kasede bezelye ekliyorum orjinal tarifinde servis yaparken üzerine ince kesilmiş maydanoz serpiliyor ama benim tayfa kesinlikle istemiyorlar. Benim aynı zamanda davet menümün yemegidir. Ben seviyorum tas kebabını.Tas kebabi hep duyuyorum ama icinde neler var diye hic tarif bakmamistim.
Nazenin yazinca bakim dedim tas kebabi yapim.
eee benim yaptigim patatesli et yemegi bu tas.
Ozaman ben yillardir tas kebabi yapiyormusum da haberim yokmus
Ben bayilirimLellim ben içine küp küp doğranmış havuç-patates ve bir kasede bezelye ekliyorum orjinal tarifinde servis yaparken üzerine ince kesilmiş maydanoz serpiliyor ama benim tayfa kesinlikle istemiyorlar. Benim aynı zamanda davet menümün yemegidir. Ben seviyorum tas kebabını.
Aynı benim annem de öyle bana diyor ki ben de evi temizliyorum senin gibi olmuyor diyor. Ne diyeyim ben şimdi ama mutfakta hakkını yiyemem iyidir. İyi ki varlar Allah başımızdan eksik etmesin.yaa benin annemde öyle.
Temizlikle hic isi olmaz ama ansizin evine gitsen kac cesit yemek cikarir onune.
Hep 3 cesit yemegi olur.
Ayrica buzlukda hazir pismeyi bekleyen yemekleri vardir(misket kofte, ici doldurulmus hazir karniyarik, koz patlican, kavrulmus et falan falan) Hemdn sofrs donatir.
Hic bisi yapmasa elektrikli izgarada hemen kofte et tavuk cevirir yanina biberi domatesi falan.
Ama temizlik deme iste kadina.
igda Nermin Yazılıtas var abla.Baby, Zeynom Nermin abla kim bilmiyorum ama mutfak, ev benim annemden miras kaldı annem temizlikle pek alakası yoktur ama mutfakta gayet iyidir. Annemin evin iç temizliğinde oldugu kadardır hiç üzmez kendini ama ben yapamıyorum illaki o ev temizlencek, ama mutfak da aynı annem gibiyim sabahtan yemegimi yaparım, onun tabiri ile mutfagı tekbilledim mi digerleri nasılsa yapıyorum. Kızının uykudan aglayarak uyanması annem rüya görmüştür derdi. Kucagına alır hemen 3 ihlas 1 fatiha okurdu. Bize öyle derdi. Ama maşallahın var hem iş,ev,alışveriş ve kızına da çok iyi bir annesin kolay gelsin Baybim.
E tariff hani?(sanki cok yapckmısım gibi sormamKizlar kolay tatli arayanlar sunu siddetle tavsiye ediyorum bilen bilmeyen yapin yaptirin.
Eki Görüntüle 2732841
Bukadar kaldi dunden.
Kizla yaptim ben bunu cok basit ama tat
2 tane yedim sadece yememek icin direniyorum.
Basina oturunca 7-8 tane gidiyor lüp lüp.
erbaslar aksama bitirir yemicem.
Diren lelli.
iradeli lelli.
yeme lelli
yirsen döt döbek buyur lelli
gaganintut lelli.
D dimple81 sen seversin serbetli tatli yapmayi
Küp küp kızartıyorsn önden patatesleri bacım.Tas kebabi hep duyuyorum ama icinde neler var diye hic tarif bakmamistim.
Nazenin yazinca bakim dedim tas kebabi yapim.
eee benim yaptigim patatesli et yemegi bu tas.
Ozaman ben yillardir tas kebabi yapiyormusum da haberim yokmus
kuzu atiyorum tarifini sipsak serbeti kafadan yap sadece at kenara onu beklemek bi sıkıcıE tariff hani?(sanki cok yapckmısım gibi sormam)
Ama kolay dedin
kolaysa yaparım belki:)
Asss assBaby kizim hala uyuyoo asim mi bayraklari
Kahvalti yaptim
ortaligi topladim
tv izledim
luxmus valla hepsi.
uykuda hala bugun anami aglatacak belli oldu.Asss ass
Hey masallahhh
en kötü 3-4 saat sonra yine uyur kız bırak uyusun.uykuda hala bugun anami aglatacak belli oldu.
insallah uyku uykuyu getirir cok amin
valla ellemedim uyusun yumurtasini hasladim hazirladim.en kötü 3-4 saat sonra yine uyur kız bırak uyusun.
Bahce genisse yuru valla.Günaydın
Hayırlı cumalar
Kahvaltımızı yaptık,çamaşır attım. filtre kahve demledim. Size geldim.
sonra da işlere girişeceğim. Lelliimm işler bitmiş bile
bugün hava güzel, biraz kızı bahçeye indiririm.Arkadaşa da söylerim çocuklar biraz çimlerde oynar.Sonra markete giderim. İki gün dışarı çıkamayacağız. Eşim de gelene kadar marketler kapanıyor. Eksikleri alırım.
Artık yürüyüşe başlamaya karar verdim. Çünkü dün ayak bileğim ve diz kısmım çok kötü ağrıyordu. En son yatarken ilaç sürdüm. Bir de diyete başlayabilsem tamam.
Akşama kıza yemek var. Bize de bakalım belki kapuska yaparım.
kız uyursa da ütümü hallederim.
Büyük canım iki tur atsam yetiyor. Bazı kısımları da yokuş o da iyi oluyor. Spor salonu var da hiç gidemedim. Gerek de yok bence. Hafta sonu eşim evde başlarım yürüyüşe. Hafta içi kızla yürüyemem ben de.Bahce genisse yuru valla.
Bizim bu sitenin bahcesi kucucuk yurunmuyo
park var yakinda ama kizla cikamam yoksa 1 saat yurusem ne iyi gelirdi
Evet canım 15 20 düşük attı kabul etmedim 4 TL artırmış en son ben bı rakam yazdım bişe demedi valla yazarsa çıkar veriririm kargoya yoksa kalır p tesiyeAiyy bazilari ölucu kabul etme
Tamam canim saol poşetler gotururum uzun fln diye kargosu fln değişmez dimiKoy siyah cöp posetine yolla kutun yoksa.
Ben öyle havaleli seyleri cöp posetine koyuyorm ama bantlıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?