Küçük Düşün Büyük Olsun!

İlk bebeğim canim,Allah kısmet etsin inşallah...yaşa hiç takılma tatlim, ben 10 ay önce korunmayı bıraktım, menopoz başlangıcı teşhisi kondu, çok uğraştım cabaladim, ama çok sukur geliyor melegimiz.cok gecikmemeye çalış ama ne zaman hazır hissedersen yap...bende maddi manevi hazır hissetmedim kendimi, 11 yıl korunduk... isteyince olacak sandım ama yaş ilerledikçe zorlayıcı oluyor, ama asla imkansız değil.hamdolsun, Rabbim ol desin yeter

allah tamammına erdirsin sağlıkla
kendinize bol bol bakın dinlenin
sabahları ılık limonlu su için kan akısı için
birer avuc ceviz badem yiyin
karnıbahar yiyin bebk için faydalı
bol bol dinlen stresten uzak dur benim sana tavsiyelerim bunlar

Çok saol canim, inşallah sagsalim kucağıma alabilirim.zor bi surec...3 aydır dusuk tehlikem vardı hep yattım, yeni yeni ayaklaniyorum, hatta çok ödem oldum hafif yuruyuslere baslayacagim.Rabbim yardım etsin ne diyeyim. Olmayan herkese de nasip etsin inşallah ...kimseyi aratmasin...

Senin de inşallah prensesine kardeş sağlıkla huzurla, bereketiyle gelsin

ben de giyinme odasına koku aldım. aslında öyle şeylere pek para vermem ama elinle arada çalkalaman gerekiyor. bir daha almayacağım.
eve de fıs fıs şeklinde olan parfümden aldım. sıkmayı bile unutuyorum. sıkıyorum, kokusu geçiyor. cihazlı olandan almak ve belli aralıkla eve sıkılınca kalıcı oluyor ama o da bana ağır geliyor. elimdekiler bitince artık parfüm almayacağım sonuç bu.

Sonuç kârlı olmuş darısı başıma inşallah...

İşte bu benım :)
aynı dediğin gibi oluyor bide unutkanlık başladı bende
bu pazar evi temizlicem
daha olmadı 6 da uyanıp
sabah yapcam işleri
sen çok geç kalkıyorsun. 07.30 da yazmışsın. ben evden çıkmadan 2 saat önceden kalkıyorum. 8.20 gibi evden çıkıyorum. sabah saati 05.45- 6 ya da 7 ye kuruyorum. evin durumuna göre. yani gece çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırıp, yer yeri topladıysam 7 de kalkıyorum. eğer evi dagınık bıraktıysam 6 da kalkıyorum. sabah çamaşırları asıyorum. beyaz çamaşırlara bakıcının dokunmasını özellikle istemiyorum. iç çamaşırları olunca ayıp olur.
bence biraz erken kalkarsan , sabah toplayıp gidersin. akşam yemeğini de annen de yiyormuşsun. mutfak dağılmaz. akşamdan makineleri çalıştırırsın. akşam annenden gelince poğaçanı, kekini yaparsın

Hoşbulduk. Hamile olanları ALLAH kurtarsın bir avazda, bebek isteyenlerinde rabbim yüzüne baksın burdan güzel haberlerini alırız inşallah. Gerçekten çocuk çok güzel, tarifi olmayan bir mutluluk ve bir kadına verilebilecek en güzel (ANNE) ünvanı isteyen herkese nasip etsin güzel mevlam. Sizlerden öğrendim günü sıfır harcama ile kapatmayı, ama daha öğrenecek çok tasarruf tedbirim var gibime geliyor. Eylül ayından beri her ay fiziki altın aldırıyorum eşime maaşı yattığı gibi çünkü maaştan kalmasını beklersek hiç birikim yapamıyoruz. Maaştan kalan olmuyor.İnşallah kesintisiz alabiliriz.

Tanıştığım bir doktor bu tür kokuları evinizde sıktığınızda o havayı soluyarak astım bronşit gibi hastalıklara davetiye çıkartıyorsunuz demişti. Özellikle çocuklu evlerde kullanmayın demişti. O gün bugündür almıyorum.
Ev temizliğinde de yerleri sirke ile siliyorum. Yerlerde de o kokulu ne olduğu belirsiz temizleyicilerden kurtuldum çok şükür: )

Herkese merhabalar, ben uzunn zamandır okuyorum sizleri ve artık benimde katılma günümün geldiğini düşünüyorum. :) Öncelikle hepinizi de gerçekten tebrik ediyorum, hayatınızı çok güzel yoluna koymuşsunuz ve benim gibi yeni evlenenlere çok güzel örnek teşkil ediyorsunuz.

Bende artık yeni evli , borçlu ve evsiz bir şekilde aranıza katılmak istiyorum.
Hedefimiz borçları bitirip ev almak.

kumbaranın dolmasını beklemiyoruz biz ya eşimle:) şöyle ağzına kadar tıkış tıkış dolsa da öyle açsak ama yok:) geçende açıp çeyrek aldık dediğim gibi ama pişman oldum ya ata altın demişsiniz ya daha karlı:/ yada gram alsaydım keşke. neyse artık bidaha dolduğunda öyle yaparız inşallah.
eşim ve benim kışlık kıyafet ihtiyacımız var onları aldığımızda başka bi giderimiz olmaz şimdilik. doktor taksidi kaldı, motorun sigortası var, bunlar 1000 lira civarı tutar. aralıkta nişan var elbise almam lazım. öyle bir elbise alacam ki nişanda giyilebilecek kadar şık, günlük giyilebilecek kadar sade olsun :)

hoşgeldin:) yeni evli olup da borçsuz olmayan yoktur sanırım. biraz dikkat ve sabırla borcunuzu bitirip evinizi alırsınız inşallah :)

hoşgeldin:) yeni evli olup da borçsuz olmayan yoktur sanırım. biraz dikkat ve sabırla borcunuzu bitirip evinizi alırsınız inşallah :)

Teşekkür ederim :) doğru diyorsunuz bu devirde evlenmek zor gerçekten. Biz çoğu eşyamızı önceden alıp ödeyip bitirmemize yada azaltmamıza rağmen yinede birşeyler çıktı. İnş.en kısa zamanda öder bitiririz.

Yılbaşında açacağım kumbarayı valla kaç ay oldu sabırsızlanıyorum
Çok bile dayandım
Ne kadar ne çıkarsa gram altın alırım
Bilezik parası topluyorum kumbara ile.

Yılbaşında açacağım kumbarayı valla kaç ay oldu sabırsızlanıyorum
Çok bile dayandım
Ne kadar ne çıkarsa gram altın alırım
Bilezik parası topluyorum kumbara ile.
kardeşinin düğünü içindi dimi bilezik? açma sakın şimdi harcanır maazallah:) bereketi içinde olsun canım:)

Merhaba kızlar gün ortasından...
Öğlene kadar bir dava dilekçesiyle uğraştım. Müvekkilim aslında iyi gelir sahibi diye düşündüğüm biri. Yaptığım iş için iyi bir para isterim diye düşünüyordum çünkü çok teknik bir konu ve araştırdım...yarım günün gitti yani...adam geldi neyse konuşurken kendisine telefon geldi ve sanırım borcu var onu istediler...zor durumda kaldığını hissettim..utandı ve telefonu alel acele kapattı...öyle olunca borcum nedir diye sorunca para istemedim, isteyemedim...Eminim ki isteseydim mutlaka verirdi ama fatura parasını, ama harçlığını...yok ben yapamadım...Allah bana başka taraftan verir...İnanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…