- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Evet canım kardeşime takı almak için biriktiriyorum kumbaramda.kardeşinin düğünü içindi dimi bilezik? açma sakın şimdi harcanır maazallah:) bereketi içinde olsun canım:)
Ne güzel bir yüreğin var ya.. Bir kez daha takdir ettim sizi..Keşke herkes sizin gibi olabilseMerhaba kızlar gün ortasından...
Öğlene kadar bir dava dilekçesiyle uğraştım. Müvekkilim aslında iyi gelir sahibi diye düşündüğüm biri. Yaptığım iş için iyi bir para isterim diye düşünüyordum çünkü çok teknik bir konu ve araştırdım...yarım günün gitti yani...adam geldi neyse konuşurken kendisine telefon geldi ve sanırım borcu var onu istediler...zor durumda kaldığını hissettim..utandı ve telefonu alel acele kapattı...öyle olunca borcum nedir diye sorunca para istemedim, isteyemedim...Eminim ki isteseydim mutlaka verirdi ama fatura parasını, ama harçlığını...yok ben yapamadım...Allah bana başka taraftan verir...İnanıyorum...
Benimki inek şeklinde plastik, yeşil aynısından bulamam diye açmıyorum. daha önce dayanamayıp açmıştım. 220 TL çıktı, poff uçtu. bu sefer bekleyim, belki çeyrek parası çıkar. bahar da düğünü olan birine takmam lazım. dolunca açar alrım inşaallah bir çeyrekYılbaşında açacağım kumbarayı valla kaç ay oldu sabırsızlanıyorum
Çok bile dayandım
Ne kadar ne çıkarsa gram altın alırım
Bilezik parası topluyorum kumbara ile.
İnsanlar gerçekten zor durumda...ben alacağım üç kuruşla ihya olmam ama o para ona daha çok gerekliydi bugün...Ne güzel bir yüreğin var ya.. Bir kez daha takdir ettim sizi..Keşke herkes sizin gibi olabilse
Haklısın canım..Ama işte herkes senin gibi düşünceye sahip olmayabiliyor.İnsanlar gerçekten zor durumda...ben alacağım üç kuruşla ihya olmam ama o para ona daha çok gerekliydi bugün...
Yaptığımız iyiliklerin bizi her zaman koruduğuna inanırım. Küçük bir örnek vereyim...4 sene önce bir trafik kazası geçirdim...aracım uçtu ve perte çıktı...benim ise sadece başımdaki gözlük düştü...mucizeler, Allahın güzel kalpli kullarına birer lütfudur canım...Haklısın canım..Ama işte herkes senin gibi düşünceye sahip olmayabiliyor.
Ülkenin durumu her geçen gün kötüye gidiyor yaDövizin ateşi sönmüyor..Nereye bu gidiş böyle..
İşsizlik artıyor..Alım gücü azalıyor..
Tl değer kaybettikçe maaşlarımız eriyorRabbim en kısa zamanda feraha ulaştırsın bizleri.. amin..
Allah yardımcımız olsun inşallah. Önümüzü göremiyoruz hiçbirimiz. Aman kızlar gereksiz borç yapmayalım özellikle dövizle borçlanmayalım.Haklısın canım..Ama işte herkes senin gibi düşünceye sahip olmayabiliyor.
Ülkenin durumu her geçen gün kötüye gidiyor yaDövizin ateşi sönmüyor..Nereye bu gidiş böyle..
İşsizlik artıyor..Alım gücü azalıyor..
Tl değer kaybettikçe maaşlarımız eriyorRabbim en kısa zamanda feraha ulaştırsın bizleri.. amin..
Haklısın canım gereksiz borca girmeyelimAllah yardımcımız olsun inşallah. Önümüzü göremiyoruz hiçbirimiz. Aman kızlar gereksiz borç yapmayalım özellikle dövizle borçlanmayalım.
Kesinlikle haklısın..Herkes kendi kalbini ekmeğini yermiş..Yaptığımız iyiliklerin bizi her zaman koruduğuna inanırım. Küçük bir örnek vereyim...4 sene önce bir trafik kazası geçirdim...aracım uçtu ve perte çıktı...benim ise sadece başımdaki gözlük düştü...mucizeler, Allahın güzel kalpli kullarına birer lütfudur canım...
haklısın canım ya..Valla harcamaya korkar olduk..Allah yardımcımız olsun inşallah. Önümüzü göremiyoruz hiçbirimiz. Aman kızlar gereksiz borç yapmayalım özellikle dövizle borçlanmayalım.
Merhaba kızlar gün ortasından...
Öğlene kadar bir dava dilekçesiyle uğraştım. Müvekkilim aslında iyi gelir sahibi diye düşündüğüm biri. Yaptığım iş için iyi bir para isterim diye düşünüyordum çünkü çok teknik bir konu ve araştırdım...yarım günün gitti yani...adam geldi neyse konuşurken kendisine telefon geldi ve sanırım borcu var onu istediler...zor durumda kaldığını hissettim..utandı ve telefonu alel acele kapattı...öyle olunca borcum nedir diye sorunca para istemedim, isteyemedim...Eminim ki isteseydim mutlaka verirdi ama fatura parasını, ama harçlığını...yok ben yapamadım...Allah bana başka taraftan verir...İnanıyorum...
Aynen canım.. 1 haftadır takipteyim dolar euro ama bir türlü giremedim.. ,selam kızlar nasılsınız
dün maaşları aldık servis paramı faturalarımı kredimi vs öderken elime kuş kadar para kaldı
her ay aldığım 1 gram altınımı ihmal etmedim çok şükür
haftalık harclık ayarlayarak ay sonunu getireceğim inşallah
elimde bi miktar para var dolar aldı başını gitti dolar almam lazım ama nasıl alacağın inanın bilmiyorum
daha fazla çıkar mı yoksa mb müdehale eder mi kestiremiyorum
bi kaç gün önce alsaydım 100 lira daha az verecektim aynı miktarda dolara
az önce de vakıfbankı aradım ev kredisi yapılandırma faizlerini sormak için yapılandırma yapmıyoruz dediler
henüz gemel müdürlükten yazı gelmemiş falan
paramız eridi gitti gerçekten
Burasıda çok soğuk.. pazartesiden beri donuyoruz resmen..Bugün buranın pazarı var. Ama gitmeyeceğim. Çünkü çok soğuk. Hiç pazar gezecek halim yok. Evde olanlar yeter zaten. Balık alacaktım ama pazar günü alırım artık. Biraz bakliyat, biraz buzluktan yaparak idare edeyim.
Canım, zengin daha zengin, fakir daha da fakir hale geldi maalesef...Aynen canım.. 1 haftadır takipteyim dolar euro ama bir türlü giremedim.. ,
ha düşer düştü derken habire bir geri , iki ileri gidiyor
altın alayım dedim , baktım oda yüksekçok acayip piyasalar..
Bu Trump bize ters etki yaptı..ne olacak bilmiyorum.. tl eriyip gidiyor..3 kuruş zam alacağız belkide aa şimdidden eridi bitti:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?