Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sonunda bitirdim okumayi
Selamlar kizlar
Altın alanların birikimleri bereketli olsun
Bugün kardeşim uğradı, tam süpürge vs cikarmistim ona kahvaltı hazırladım tekrar sonra süpürüp topladım
Orman kebabı ve bulgur pilavı yaptım, yemeği çok yapmıştım annem gelirim dedi gelmedi, kardeşime verdim kayınvalidem de diğer torunu için istedi ona da verdim bize yemek kalmadı o yüzden bulgur pilavı yaptım yanına
Ay bugün midem çöplük gibi oldu öğleden sonra, aç diilim ne bulsam yiyorum acaba bu yeme ataklarının sebebi ne ki

Baby mutfaktan benim kızda istiyor çabuk bul getir

Tavsiye etmiyorm cabuk dagılıyor
Benim kız hunharca kullanıyor gerci ama mutfak sürekli tadilatta
İkea modelleri daha dayanıklıymıs
İkea da çok pahalı ya benim ona içim gitmişti ama. Biz trendyoldan edu dizayn markasını aldık baya sağlam ve güzel çıktı , isterseniz bi bakın..

İkea da çok pahalı ya benim ona içim gitmişti ama. Biz trendyoldan edu dizayn markasını aldık baya sağlam ve güzel çıktı , isterseniz bi bakın..
Hayat kurtarıcı bisey oldugu icin bunu kırımca tamamen alırım fava atayım.Tesekküler.
Öyle saatlerce oynamasa da ilgileniyor gün icinde

Herkese iyi akşamlar. Aynen gülüm. Biz iradeliyiz ben de dikkat ediyorum. Stepper ve spor aleti aldım. Bir de selülit için silindir gibi bir şey aldım. Bu sefer azimliyim. Pilav makarna yemiycem. Zaten restoranlar da kapalı

Merhaba hanımlar benim gün çok yoğundu..
Sabah uyanıp çamaşırları topladım yarısını katladik . Oğlan Hamm Hamm demeye başlayınca kahvaltı Faslı. Topla et.
Çamaşıra döndüm.
Oglannuclute şarj cihazını sokunca sarteller attı. Ne yapıp ettiysem düzelmedi.
Benimde simi okumuyordu telefonum. Wifisis de kalınca ulaşamadik eşime . Komşudan rica ettim sağolsun onun aracılığıyla ulaştım bu sefer elektrikçi aradım üç tane gezdim.sonuncusu yaptı.

Şükür deyip islattigim ıspanakları hazırladım börek için hamur vs.
Oğlanı yatirayım dedim 5 olmuştu neredeyse. Altıya dogru zil çaldı. Kv gwlmis.
Haber vermeden. Çocukta kalktı tam daliyodu.
Tahin ile turşu getirmiş ama acelesi yoktu oglanda mizirdadi opturmedi kendini. Oda bırakıp gitti zaten oğlan uyku açıldı iyice..
Börekleri hazırladım fırına attım öyle yatağa geçtik bu seferde. Yattı şükür. Şimdide dikişe geçtim beni çok yorduu

Ben de iradeliyim de, benim kociş ile mümkün değil. Bugün tatlı yapmayacağım dedim. Gitmiş cheesecake almış gelmiş. Bir de yetmedi gibi markete uğramış ne bulduysa abur cubur almış. Tabi çok yememeye çalıştım. Ama daha zor.
Bekarken çıtı pıtı evlenince neden kilolu olduğumu anlamışsındır

Kız ben almıyorm babayla teyze bizde alıyor benn kitap alıyorm genelde.
Benim arkadaşın eşi de geçen almış arkadaş veryansın söyleniyordu Ela da anlatıyor eşim de alsammı derken dedim sakııın nereye koyacaksın. Masası oturma odasında duruyor onu bile koyamadım odaya.Oyuncakların birazı dolabının üzerinde. Kitaplığa bile yer ayarlayamafım Küçük odası. Ben bu odaya ne sığdırayım

Eklentiler

• 2B4285D9-B493-4A35-B2AE-068D4D73B0AB.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 166
Geçmiş olsun canım

Yaa cokk tatlıss odası
Bizde oda bile yok salonda hersey
Odaya anca besikle dolabı sıgıyr
Park yatak benim odamda
Yatmıor onda diye motesserri yatak alalım diyor koci
Nereye koycaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…