- 21 Ağustos 2015
- 32.131
- 97.519
- 798
- 38
Çok tatlıymış odasıBenim arkadaşın eşi de geçen almış arkadaş veryansın söyleniyorduEla da anlatıyor eşim de alsammı derken dedim sakııın nereye koyacaksın. Masası oturma odasında duruyor onu bile koyamadım odaya.Oyuncakların birazı dolabının üzerinde. Kitaplığa bile yer ayarlayamafım Küçük odası. Ben bu odaya ne sığdırayım
sizin aranızda yatmaya alıştıysa hiç yatmaz odada. Montessori yatak ben de istemiştim de, ev kontrolüne gelince laf ediyorlar diye duymuştum. Ondan son karar takım almıştık. Ne günlerdiYaa cokk tatlıss odası
Bizde oda bile yok salonda hersey
Odaya anca besikle dolabı sıgıyr
Park yatak benim odamda
Yatmıor onda diye motesserri yatak alalım diyor koci
Nereye koycaksa
Gerçekten çok güzelmiş odasıBenim arkadaşın eşi de geçen almış arkadaş veryansın söyleniyorduEla da anlatıyor eşim de alsammı derken dedim sakııın nereye koyacaksın. Masası oturma odasında duruyor onu bile koyamadım odaya.Oyuncakların birazı dolabının üzerinde. Kitaplığa bile yer ayarlayamafım Küçük odası. Ben bu odaya ne sığdırayım
karsi binada ücüzler varbizim ev = oyuncak coplugu
Sorma yaptık o hatayısizin aranızda yatmaya alıştıysa hiç yatmaz odada. Montessori yatak ben de istemiştim de, ev kontrolüne gelince laf ediyorlar diye duymuştum. Ondan son karar takım almıştık. Ne günlerdi
Uyuma konusunda odaya alıştırsam da boşmuş. Bir kaç gündür odasında yatıyor. Ama yakındır gece gelmesi
Vayy arkadas milletin katyası varkarsi binada ücüzler varama hep iki bayan görüyorum disari cikardiklarinda. Tek mümkün degildir kesin zaten
benimkide benle uyuyor. Sarilipda yatiyorSorma yaptık o hatayı
Emzirirken kolay oluyo diye aldık yanımıza simdi yatmıyor bensiz
annesi mi, yardimci mi bilemiyecegimVayy arkadas milletin katyası var
İns katyadır ,anneyse cok kıskanırımannesi mi, yardimci mi bilemiyecegim
Ben deee alıstım Alyasız yatamayruumbenimkide benle uyuyor. Sarilipda yatiyoresim cok horladigi icin onu cocuk odasina yolladik vallahi ben sorun etmiyorum, tek cocuk kalcak bizimki. Tadini cikartiyorum birlikte uyumanin. Sonsuza denk uyumuyacak zaten. Artik nezaman bikarsa
benimki can atiyor baksin diyede, ben vermiyorum. Hic sınır koymuyor cocuga ve artık yaşlı. Bensiz bahceye götürür benim sözümü çigniyerek, bizim kız kaçar gider, annem yetişemez.İns katyadır ,anneyse cok kıskanırım
Millette ne analar varrr be
yok bizim baba alışdı mülteci hayatına. 1100€ verdim bu yataga, hiç içinde uyumadım diyor arada, ama kendini kızının uykusuna feda ettiBen deee alıstım Alyasız yatamayruum
Gecen besige aldık onla bende koltukta uyudum
Baba sırtm agrıyo yatagımda yatcam dedi
Aganın sözünün üstüne söz mü olur desene kızbenimki can atiyor baksin diyede, ben vermiyorum. Hic sınır koymuyor cocuga ve artık yaşlı. Bensiz bahceye götürür benim sözümü çigniyerek, bizim kız kaçar gider, annem yetişemez.
toast gibi mi? lavasdan?Sabahın 4nde sıkma (yalancı)yapmayanda ne bilim
kac kez dedim benim cocugum, benim kursllarim diye. Dinlemeyincede dedim sen bakmiyacaksin arkadasAganın sözünün üstüne söz mü olur desene kız
Bizde de annem sınırları cigniyor
Tahinli veriyor faln cocuga ,tatlı seker yasak dediğmiz halde.
Yasakladım sabahları alıp gelmesini simit pogaca faln
yaaa okadar cumle kuruyor mu artik yiceeğmmmmBen deee alıstım Alyasız yatamayruum
Gecen besige aldık onla bende koltukta uyudum
Baba sırtm agrıyo yatagımda yatcam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?