Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yürütec zararlı falan ama hayat kurtarıyor zalım
zaten emekleyince hic oturmuyor toplasan 2 ay:)
Ay dur tutumluya koyayım benim yürüteci kız cıksın evden

koy tabi bacim ferahlasin evler
Ben oyun halisini sattim.
kucuk besigide satarim 8.aydan sonea kullanilmiyor.

Hayır uyusun zaten bisey demiyorz da komik oluyor yani
İste demesinler uyuyan cocuga bakıyor
Yoruluyr desinler diye hep:)

koy tabi bacim ferahlasin evler
Ben oyun halisini sattim.
kucuk besigide satarim 8.aydan sonea kullanilmiyor.
Besiği satacak yer bulamadım.
Ücretsiz bile vereyim dedim hamile tanıdıklara almadılar.
Artk alsalarda vermiyorm
Kızın oyuncaklarını dizdim pelusları.
Kullanılmayan besiğe 2haftada bir nevresim değistiririyorm yalnız

bi
birisi besigi koltuk yapmisti due bulursam atarim diger besigi oyle yapcam ben

Ben yürüteçi çok kullanamadım. Yürütece koydum bir baktım yerde buldum o zamanlar hareket daha çoktu sanırım yapma diye diye kızı ne hale getirdik. Eskiye göre sakin çok şükür

Ben de mama sandalyesini vereyim dedim isteyen olmadı. Çöpün oraya bıraktık. Keşke ihtiyacı olanı bulsaydım

Kahve molamdan sonra kızı parka götürdüm. Dün söz vermiştim.Arkadaş da kızını getirdi.o kuaföre gitti. Kızlarla ilgilendim. Biraz parkta eğlendiler, ardından voleybol sahasının etrafında koştular ben de peşlerinden koştum en az 5 tur atmış olabilirim. Spor yerine geçer sanırım. Yoksa niyetim kızı arabasına atıp bahçede turlamaktı.
sonra arkadaş geldi çimlere geldik. Biraz soğuk oldu eve çıktım. Ela ağladı bize gelsinler diye. Gelince de uyudu. Her uykudan önce süt istiyor. Sadece gece vermeye çalışıyorum.
şu dezenfektanlar da beni bitiriyor. Sürekli sıkıyorum sonra sanki içmiş gibi oluyorum. Boğazımı mahfediyor. Öksürük yapıyor
Akşama yemek köfte patates yaparım. Bizim aşçı abla çorba göndermiş bana dün sağolsun.
yanına da salata yaparım. Tatlı yapmak istemiyorum. İki gündür gece acılsam da yemiyorum. Diyet değil ama az dikkat diyelim. Şu an kendimi diyete motive etme hazırlığındayım
Umut_2019 bak sayende olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…