Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bebek için o kadar koku zararlıdır
Kimyasal sonuçta
Alerjik doğabilir kronik astım olabilir anne karnında ve doğduğunda bu kadar kokuya maruz kalırsa

Tasarruf için de kendi oda kokunuzu kendiniz yapabilirsiniz netten araştırabilirsiniz

Allah korusun kapı cam hep açık evde hormonlardan ateş basıyor zaten ama koku hassasiyetinden dolayı zaten midem bulandı, kapattim çoğunu kaldırmadı bünye canim...

Doğumdan sonra 40 mevlidi okutacaksanız o zaman da genelde çok kıyafet geliyor , bebiş çoğunu giyemiyor
Öyle bir niyetiniz varsa şimdiden çok almayın

kızlaaar bugün benim doğumgünüm
eşim bana kardeşimle papatya buketi göndermiş
hiç atlamaz özel günleri yurtdışında olsa bile ordan buraya kutlamış canım benim. amerikaya gitmeden önce de pasta ve yüzük almıştı. öne almıştık kutlamayı gideceği için. yine de gününde tekrar kutladı.
ay çok şaaptım ama mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim:)

Bunu ilk defa duydum

canım hastane cıkışı giyiyorlar 3 hafta falan
bana 3 takım yetti ama tulum vs vardı
nerdeyse hergün üstü battı
sonra çorap zıbınlar
emzik ateşölcer agız mendilleri
battaniye
bunlar cok onemli
pijama esortman tarzı seyler al gerci ben giydirdim süsledim kızımı hep
bol bol resim cek çabuk büyüyo minnaklar

Menopoz.. Çabaladım derken menopozu geciktirme ilaçları vs mı var

Nice mutlu,huzurlu,keyifli bol birikimli yıllar dilerimmmm

Bir çoğunu aldım canim, benim bebik kısmetse yaz bebiki olacak, yazlık kıyafetler çok ucuz, toparladim bir şeyler, abartmadan tabi inşallah sağ salim gelsin de, fotolarini çekmek nasip olsun...

Yok artikkk, masallahhhh, darısı başımıza inşallah...köyden bi arsa bakıyoruz ustune prefabrik kondurabilecegimiz,haftasonlari gidip iki çapa yapabileceğimiz...bi kaçamak olsun şehirden..inşallah becerebiliriz

Yapabilirseniz bebiş için de çok iyi olur
Ben de oğlum için öyle bir yer istiyorum , inşaAllah olur en kısa zamanda ..

Baktığınız arsalar ne kadar?

Yapabilirseniz bebiş için de çok iyi olur
Ben de oğlum için öyle bir yer istiyorum , inşaAllah olur en kısa zamanda ..

Baktığınız arsalar ne kadar?
Vallahi değişiyor fiyatları bulunduğu konum, özelliklerine göre, 40 bin TL den başlıyor köy evleri ...biz de bebis için istiyoruz,sehir hayatından biraz kacmak....toprak her zaman iyidir...sitelerde yaşıyoruz ama çocuklarin toprak gordugu yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…