Eline sağlık canımSabahın 4nde sıkma (yalancı)yapmayanda ne bilim
Saolasın kuzuEline sağlık canım
Geçmiş olsun canım hosgeldin tekrarKan verdik sonuç yarın cikacak
Odası çok güzelmiş canimmBenim arkadaşın eşi de geçen almış arkadaş veryansın söyleniyorduEla da anlatıyor eşim de alsammı derken dedim sakııın nereye koyacaksın. Masası oturma odasında duruyor onu bile koyamadım odaya.Oyuncakların birazı dolabının üzerinde. Kitaplığa bile yer ayarlayamafım Küçük odası. Ben bu odaya ne sığdırayım
Allah kabul etsin cnmGünaydın kizlar 10 da uyandık oglusla baba uyuyo daha orucum gece sahur edip yattım oturdum kaldım koltukta valla mutfak geceden kaldı toplancak nevresimler degiscek oğlanı oda toplancak kafes temizliycem dolaba biseler yukluycem akşama hamur kızartması kahvaltı gibi yaparım belki
o kadinin kizida av. feyza bi ara diline dolamisti.Aynen aylık 32 bin heymasallah
Biliyıorm o kadını.
Kızı vardı.
Ahh yazık kücük evli bacım daha toz bezi tanıtsın
Millet dublekslere gecti
Kız o kadına nolms saclar flan kısacık.o kadinin kizida av. feyza bi ara diline dolamisti.
cocukistismarina hayir diye.
kadinsi giydiriyordu file corap miniler falan.
Baya bisiler olmustu.
Ama valla nasil yapiyolla aliyorlar evleri tikir tikir.
ollalunada oyle.
kocasi hep evde.
kendide ama ev aldi o da dublex
ben anamadim baci
Kesinlikle katılıyorum. İlerde zaten gel yat desekte yatmazlar bugünlerin tadını çıkarmak lazım. Bizim kız uyanıp anne gel diye odaya çağırmaya başlayınca babası kızım gel yanımıza yat dedi. Tabi uykuda kafasına tekmeleri o yiyorbenimkide benle uyuyor. Sarilipda yatiyoresim cok horladigi icin onu cocuk odasina yolladik vallahi ben sorun etmiyorum, tek cocuk kalcak bizimki. Tadini cikartiyorum birlikte uyumanin. Sonsuza denk uyumuyacak zaten. Artik nezaman bikarsa
surekli yag erittiriyo evt onun aile sikintisi var annesiyle gorusmuyo uvey babasi vardi öldu gecen seneKız o kadına nolms saclar flan kısacık.
Zayıflamıs bide.
Aa bayagıdır denk gelmemisti bana.
En sinir oldugum sey
Cocukların kadın gibi giydirilmesi
Ben de haftada iki gün kesin odasında uyuyordum. İçim rahat ediyordu.Ben deee alıstım Alyasız yatamayruum
Gecen besige aldık onla bende koltukta uyudum
Baba sırtm agrıyo yatagımda yatcam dedi
Tüp bebek mi yapıyo suansurekli yag erittiriyo evt onun aile sikintisi var annesiyle gorusmuyo uvey babasi vardi öldu gecen sene
evt tutmadi.Tüp bebek mi yapıyo suan
Yumurta flan toplatmıs.
Hayırlısı
kaybetmene üzüldüm canim
canim citl sormussunda bende baya video izledim seneye niyetim var.Çok güzel duruyor afiyet olsun.kabugunu soydun mu üzeri neden beyaz karbonat mi attin. Afiyet olsun tekrar tekrar
Bende bebeklen yanımda uyuttum alıştı banaSorma yaptık o hatayı
Emzirirken kolay oluyo diye aldık yanımıza simdi yatmıyor bensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?