Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kan verdik sonuç yarın cikacak
Geçmiş olsun canım hosgeldin tekrar
Odası çok güzelmiş canimm

Günaydın kizlar 10 da uyandık oglusla baba uyuyo daha orucum gece sahur edip yattım oturdum kaldım koltukta valla mutfak geceden kaldı toplancak nevresimler degiscek oğlanı oda toplancak kafes temizliycem dolaba biseler yukluycem akşama hamur kızartması kahvaltı gibi yaparım belki

Allah kabul etsin cnm

Aynen aylık 32 bin heymasallah
Biliyıorm o kadını.
Kızı vardı.
Ahh yazık kücük evli bacım daha toz bezi tanıtsın
Millet dublekslere gecti
o kadinin kizida av. feyza bi ara diline dolamisti.
cocukistismarina hayir diye.
kadinsi giydiriyordu file corap miniler falan.
Baya bisiler olmustu.
Ama valla nasil yapiyolla aliyorlar evleri tikir tikir.
ollalunada oyle.
kocasi hep evde.
kendide ama ev aldi o da dublex
ben anamadim baci

Kız o kadına nolms saclar flan kısacık.
Zayıflamıs bide.
Aa bayagıdır denk gelmemisti bana.
En sinir oldugum sey
Cocukların kadın gibi giydirilmesi

benimkide benle uyuyor. Sarilipda yatiyor esim cok horladigi icin onu cocuk odasina yolladik vallahi ben sorun etmiyorum, tek cocuk kalcak bizimki. Tadini cikartiyorum birlikte uyumanin. Sonsuza denk uyumuyacak zaten. Artik nezaman bikarsa
Kesinlikle katılıyorum. İlerde zaten gel yat desekte yatmazlar bugünlerin tadını çıkarmak lazım. Bizim kız uyanıp anne gel diye odaya çağırmaya başlayınca babası kızım gel yanımıza yat dedi. Tabi uykuda kafasına tekmeleri o yiyor

Kız o kadına nolms saclar flan kısacık.
Zayıflamıs bide.
Aa bayagıdır denk gelmemisti bana.
En sinir oldugum sey
Cocukların kadın gibi giydirilmesi
surekli yag erittiriyo evt onun aile sikintisi var annesiyle gorusmuyo uvey babasi vardi öldu gecen sene

kizlar gunaydin mutlu huzurlu sabahlariniz olsun
A Asmin75 benim de ucuzlerim vardu aslinda asmin biliyor musun birini kaybettik .ben annem olmasa napardim bilmiyorum an itibariyle 2 saat yalniziz evde senlik var
kaybetmene üzüldüm canim
vallahi ben birine zor yetisiyorum, ikiz olsaydi bende yanliz yapamazdim kesin

Çok güzel duruyor afiyet olsun.kabugunu soydun mu üzeri neden beyaz karbonat mi attin. Afiyet olsun tekrar tekrar
canim citl sormussunda bende baya video izledim seneye niyetim var.
soyuyolar, ipe diziyolar, kaynamis su yapiyolar bi kucuk tulbentin icine karanfil, defne yaparagi bisi daha vardi unuttum bunlari koyup o suya atiyolarmis (onemliymis bu) onlari bu suya daldirip cikariyorlar asiyorlar
Kuruyunca beyazliyormus uzeri.
Seneye kafama koydum denicem

Sorma yaptık o hatayı
Emzirirken kolay oluyo diye aldık yanımıza simdi yatmıyor bensiz
Bende bebeklen yanımda uyuttum alıştı bana
Şimdi 4 bucuk yaşında yatmazdı bensiz denedik bazen olmamıştı ağladı kıyamadım falan
Eşim söyleniyodu rahat yatakta sen yatıyosun die
5 gündür falan ayrı yatıyo şimdi hazal kendi istedi barbili nevresim almıştım onu serdim
1 2 güne senle yatcam dedi ama yüz vermedim
Şimdi aynı odada tek kişilik yatagı getirdik yatak odasına yatıyo
Ayrı oda da kademeli zamanla artık bunada şükür level atladık
Görümcem ortaokula kadar annesiyle yatınca bi ara korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…