Amin cnm
hadi ya devam ozamanYağ yakımını hızlandırıyor canım tarcinda varsa az at
ayy bakmam lazim gormedim.KAymaklıya yengesi tost yapıp getirmis.
Cünkü tost yapacak vakti yok kadının
Bu kızın bi sıkıntısı var ama cözemedim
Ewt kekik Defne yapragı karanfil valla bende sadece kekik vardı bu kurt lan asın böcek haşere rw gelmesin diyeymiş dün abim geldi çok begendi bizim geline dedi sende yap dedicanim citl sormussunda bende baya video izledim seneye niyetim var.
soyuyolar, ipe diziyolar, kaynamis su yapiyolar bi kucuk tulbentin icine karanfil, defne yaparagi bisi daha vardi unuttum bunlari koyup o suya atiyolarmis (onemliymis bu) onlari bu suya daldirip cikariyorlar asiyorlar
Kuruyunca beyazliyormus uzeri.
Seneye kafama koydum denicem
Bende dün yaptım pilav artınca kuru fasulye pişirin bugünde böle olsunKostur kostur eve geldim annem bi yogurdu yedirememis ki cok sever yemedi diyo
Ben yedirdim yedi
1 kase yedirdim.
pirinc islattim pilav yapcam.
Karniyarik yapicam.
Kizla az oynimde uyutunca giriscem
Kaymagimiz yok iste sikinti
Sağolungecmis olsun canim. Ne yapilcakmis simdi?
Geçmiş olsunSelamlar
Kizimin Tsh hormonu yüksek çıktı
Sarılığı da tam anlamıyla geçmemiş uzayan sarılık olmuş dedi doktor
Özel hastanedeki dr neden böyle önemsemedi bizi sözde tıp fakültesinin hastanesi doçent dr bide
gecmis olsun.Sağolun
3 yaşına kadar takipte olacak , ilaç kullanacakmış
Seneye yapicam seneye kadar kaybolma bak bularımm seniğ☹Ewt kekik Defne yapragı karanfil valla bende sadece kekik vardı bu kurt lan asın böcek haşere rw gelmesin diyeymiş dün abim geldi çok begendi bizim geline dedi sende yap dedi
Bizim ev güneş görmüyo ula akşama kadar güneş balkon benimki hiç görmüyo sabah sıyırıp geçiyor yapnayacakya hazırcı üşengec
Geçmiş olsun canım takip edersin inşallah geçer üzülme keşke yavrular hasta olmasaSağolun
3 yaşına kadar takipte olacak , ilaç kullanacakmış
Gecmis olsun canim rabbim sifa verir insallah❤❤Selamlar
Özel hastanedeki dr neden böyle önemsemedi bizi sözde tıp fakültesinin hastanesi doçent dr bide
Gecmis olsun cnmSelamlar
Geçmiş olsun
gecmis olsun.
Geçmiş olsun canım takip edersin inşallah geçer üzülme keşke yavrular hasta olmasa
Gecmis olsun canim rabbim sifa verir insallah❤❤
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilaç verdi doktor 3 yaşına kadar takipte kalacak ve ilaç kullanacakmışGecmis olsun cnm
Tekrar mı yatırck nasıl olcak
Ay canım yaHepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilaç verdi doktor 3 yaşına kadar takipte kalacak ve ilaç kullanacakmış
Kız minicik ilaç hap şeklinde içirmek ölüm gibi el kadar bebede tiroit çıktı inanamiyorum o kadar üzgünüm ki
Kilosu da düşük doğdu zaten hep stresten oldu bunlar bence rahat bi hamilelik geciremedim şimdi acısı cikiyor
cok gecmis olsun canim benimHepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilaç verdi doktor 3 yaşına kadar takipte kalacak ve ilaç kullanacakmış
Kız minicik ilaç hap şeklinde içirmek ölüm gibi el kadar bebede tiroit çıktı inanamiyorum o kadar üzgünüm ki
Kilosu da düşük doğdu zaten hep stresten oldu bunlar bence rahat bi hamilelik geciremedim şimdi acısı cikiyor
Çok geçmil olsun canım.stres yapma ve bebeğini düzenli besleme ve bakımına devam et.Bikaç doktora daha göstemeni tavsiye ederim.Belki birkaç ay sonra bebek kilo olarakta toparlayınca değerler normalleşir.Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilaç verdi doktor 3 yaşına kadar takipte kalacak ve ilaç kullanacakmış
noldu canim ona gore cevap vereyim aklina takilan bir sey varssKizlar ne sorcam kortizol(sinir hormonu) hormonu yuksekligi gibi bir sey yasayan oldu mu etrafinizda falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?