- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Geçmiş olsun canım. İnşallah değilsindir. Hamileliğin halsizliğidirGünaydın kızlar
Hastayım bugün evdeyim halsizlik var dün akşamdan beri yatıyorum inşallah korona değilimdir o kadar ağır değilim ama korkuyorum
Ben de küçükken yatırmadım. Yatak biraz da yüksek tek korkum düşmesiydi. Park yatak da almadım zaten. Odasında gece uyanmayınca sorun etmedim.ben ikizleri yanimda hic yatirmadim ya korkuyorum duser diye part yatak devam :)
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusunSağolun
3 yaşına kadar takipte olacak , ilaç kullanacakmış
İyi gezmeler canım valla görünce özenmedim değil he benim oğlan pandemide iyice asosyal oldu önceden çıkarmam fln diyodum gitmiycem ki zaten diyor artıkKızlaaaarrr huuuu kimse yokmu herkes kayıp.
bugün kahvaltı sonrası evi toparladım arkadaş aradı. Bugün gelirmisin tekneyle kızları gezdirelim hem biraz hava alırız dedi. Kızı Ela da gelsin demiş sürekli. Dün ağlayarak ayrılmışlardı. Bugün telafı ettik. İyi geldi. Çok eğlenceli çok eğlencelii dedi durdu. Yay burcu değilmi gezsin yeterkiakreple yay arasında kalmış da kesin yay diyorum ben. Yükseleni de yay. Dışarıda tek tehdit sözüm şunu yaparsan eve gideriz o anda yapmıyor.
neyse ben de durumlar bu saat 8 de de uyudu. Zaten sabah 10;30 da kalkınca öğlen uykusu olmayacağını tahmin etmiştim.
Ay ne güzel burcum yağ değil ama bende gezmeyi sevip asosyal takılıyorum tek gitmiyorum insan yok kafa dengi bu pandemi döneminde de çocukla çıkamadım keşke taşıtım olsaydı. Toplu taşımada yasak geldi çocuklara...Kızlaaaarrr huuuu kimse yokmu herkes kayıp.
bugün kahvaltı sonrası evi toparladım arkadaş aradı. Bugün gelirmisin tekneyle kızları gezdirelim hem biraz hava alırız dedi. Kızı Ela da gelsin demiş sürekli. Dün ağlayarak ayrılmışlardı. Bugün telafı ettik. İyi geldi. Çok eğlenceli çok eğlencelii dedi durdu. Yay burcu değilmi gezsin yeterkiakreple yay arasında kalmış da kesin yay diyorum ben. Yükseleni de yay. Dışarıda tek tehdit sözüm şunu yaparsan eve gideriz o anda yapmıyor.
neyse ben de durumlar bu saat 8 de de uyudu. Zaten sabah 10;30 da kalkınca öğlen uykusu olmayacağını tahmin etmiştim.
O gitmeyeceğim yapmak istemiyorum demeler bizde de var. 3 yaşında oluyormuş öyle okumuştum. Yani karar verme ona sorulması kendini ispatlama. Ben de varım mantığı. Gitmek istemiyorumm dedi bugünİyi gezmeler canım valla görünce özenmedim değil he benim oğlan pandemide iyice asosyal oldu önceden çıkarmam fln diyodum gitmiycem ki zaten diyor artık
Teşekkür ediyorum canım .bende denicem Allah izin verirse inşaallah. Ben tadını çok begenmistim diyete de uygunmus .Beyaz olunca kuru üzüm yapmıştım bir kere suyuna karbonat ekleniyordu ondan dedim. Seneye yine konuşuruz inşaallah :)canim citl sormussunda bende baya video izledim seneye niyetim var.
soyuyolar, ipe diziyolar, kaynamis su yapiyolar bi kucuk tulbentin icine karanfil, defne yaparagi bisi daha vardi unuttum bunlari koyup o suya atiyolarmis (onemliymis bu) onlari bu suya daldirip cikariyorlar asiyorlar
Kuruyunca beyazliyormus uzeri.
Seneye kafama koydum denicem
Ben ehliyet aldım da ne olduAy ne güzel burcum yağ değil ama bende gezmeyi sevip asosyal takılıyorum tek gitmiyorum insan yok kafa dengi bu pandemi döneminde de çocukla çıkamadım keşke taşıtım olsaydı. Toplu taşımada yasak geldi çocuklara...
Ehliyet kursu da ara verdi.
Napcaz bilmiyorum..
ya kendim icin arastiriyorum bu hast. semptomlari var bende bi dr. da bu hormonuna baktir dedi bana.noldu canim ona gore cevap vereyim aklina takilan bir sey varss
Bizimkide 23.00 e kadr uyumadı bi dikildiSelammm bebesi uyuyan ciksin kasiyo
Bebesi uyanan kahve yapsin sarilip aglasalim.
3nob. bekliyoring baby haaağnımmm.
Gunduz annem uyutamamis.
Bende uyutamadim yani sabah geri uyutmustum sadece 1 saat kadar gerisini uyumamisti gunun.
Aksam 9 da bi dustu uykuya yeni uyandi hanfendi.
Simdi karnida doydu gozler cipil cipil.
Bakalim geri nezaman uyuyacak.
Ben masallah dedim bile bacım.GÜnaydnn
Bu sbah günaydını ayna önünden
Alya gece dikildiği icin uyuyor
Kahvemi ictim
Yüzümü temizledim
Azcık masaj yaptm
Nemlendirdim
Ne kadanda bakımlı bi baagyan
Masallah,kıskananlar catlasın,gözü olanın gözü cıksın gibi über pozitif yorumlarınızı bekliyorm sabah sabah
(Kafamın icinde fonda kalitee kalite marka marka calıyor engelleyemiyorm)
Ayy gece uyumuyo valla bayılazaamBen masallah dedim bile bacım.
Uyusun uyusun uyku uykuyu getirsin
Kuzi her cocuk farkli yaAyy gece uyumuyo valla bayılazaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?