Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlaaaarrr huuuu kimse yokmu herkes kayıp.
bugün kahvaltı sonrası evi toparladım arkadaş aradı. Bugün gelirmisin tekneyle kızları gezdirelim hem biraz hava alırız dedi. Kızı Ela da gelsin demiş sürekli. Dün ağlayarak ayrılmışlardı. Bugün telafı ettik. İyi geldi. Çok eğlenceli çok eğlencelii dedi durdu. Yay burcu değilmi gezsin yeterki akreple yay arasında kalmış da kesin yay diyorum ben. Yükseleni de yay. Dışarıda tek tehdit sözüm şunu yaparsan eve gideriz o anda yapmıyor.
neyse ben de durumlar bu saat 8 de de uyudu. Zaten sabah 10;30 da kalkınca öğlen uykusu olmayacağını tahmin etmiştim.

İyi gezmeler canım valla görünce özenmedim değil he benim oğlan pandemide iyice asosyal oldu önceden çıkarmam fln diyodum gitmiycem ki zaten diyor artık

Ay ne güzel burcum yağ değil ama bende gezmeyi sevip asosyal takılıyorum tek gitmiyorum insan yok kafa dengi bu pandemi döneminde de çocukla çıkamadım keşke taşıtım olsaydı. Toplu taşımada yasak geldi çocuklara...
Ehliyet kursu da ara verdi.
Napcaz bilmiyorum..

İyi gezmeler canım valla görünce özenmedim değil he benim oğlan pandemide iyice asosyal oldu önceden çıkarmam fln diyodum gitmiycem ki zaten diyor artık
O gitmeyeceğim yapmak istemiyorum demeler bizde de var. 3 yaşında oluyormuş öyle okumuştum. Yani karar verme ona sorulması kendini ispatlama. Ben de varım mantığı. Gitmek istemiyorumm dedi bugün zaten evden çıkmamız olayyy. Gitmeyelim deyince de hayır gidelimmm :)

Teşekkür ediyorum canım .bende denicem Allah izin verirse inşaallah. Ben tadını çok begenmistim diyete de uygunmus .Beyaz olunca kuru üzüm yapmıştım bir kere suyuna karbonat ekleniyordu ondan dedim. Seneye yine konuşuruz inşaallah :)

Ben ehliyet aldım da ne olduöyle süs olarak duruyor. Bu panik olayını bir aşabilsem çok şey olacak da. Nasıl aşarım bilmiyorum. Yapmayı istediğim ama yapmaktan korktuğum şey araba kullanmak. Eşim çok ısrar ediyor. Hatta kız deyince baba bana araba kullanmayı öğret, bu senden önce kullanır diyor

Tam yatacaktım. Kızı tuvalete götürdüm. Su istedi. Şimdi dalması uzun sürer diye bizim yatağa götürdüm. Hayır odamda yatmak istiyorum dedi. Dün odasında yattım ondan mı bilmiyorum. Dalmasını bekliyorum. Bugün yatağımda yatarım

noldu canim ona gore cevap vereyim aklina takilan bir sey varss
ya kendim icin arastiriyorum bu hast. semptomlari var bende bi dr. da bu hormonuna baktir dedi bana.
Dahiliyeye gidip endokronolojiye randevu actirmam lazim.
Pandemi sureci hastm. zaten korkuyorum ama gitmem lazim kafama taktim.

Selammm bebesi uyuyan ciksin kasiyo
Bebesi uyanan kahve yapsin sarilip aglasalim.
3nob. bekliyoring baby haaağnımmm.

Gunduz annem uyutamamis.
Bende uyutamadim yani sabah geri uyutmustum sadece 1 saat kadar gerisini uyumamisti gunun.
Aksam 9 da bi dustu uykuya yeni uyandi hanfendi.
Simdi karnida doydu gozler cipil cipil.
Bakalim geri nezaman uyuyacak.

GÜnaydnn
Bu sbah günaydını ayna önünden
Alya gece dikildiği icin uyuyor
Kahvemi ictim
Yüzümü temizledim
Azcık masaj yaptm
Nemlendirdim
Ne kadanda bakımlı bi baagyan
Masallah,kıskananlar catlasın,gözü olanın gözü cıksın gibi über pozitif yorumlarınızı bekliyorm sabah sabah
(Kafamın icinde fonda kalitee kalite marka marka calıyor engelleyemiyorm)

Eklentiler

• B655CD10-F241-4AFA-BB6A-017447382D63.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 123
Bizimkide 23.00 e kadr uyumadı bi dikildi
Bayılmısız sonra

Ben masallah dedim bile bacım.
Uyusun uyusun uyku uykuyu getirsin

Ayy gece uyumuyo valla bayılazaam
Kuzi her cocuk farkli ya
Benim oglanda kucuklugunden beri gec uyur mesela 1-2 hep.
Zorla yatirirdim aglardi yatakda ic cekip cekip.
Uyuyamiyordu naparsak yapalim.
9 dedim mi yatan cociklara hasta olurdum
Ne guzel duzenli uyuyor diye.
Hepsi degisik bunlarin
Hele bu nesil folikasit bebeleri

Bu sabahda gune kahvalti birakmayan koca, tost getirmeyen yengeyle uyandim.
Hayat asiri zor suan
Hele ek'ler getirmeyen anneyi hic anlatmim zira annem zaten gelmiyo bile..
Cok yoruldum hayat gelme ustume benden bana gelsin.

Dedim lelli etlisin butlusun mutlusun galk giz durttum kendimi
Kizcagzima tarhana corbasi yaptim.
Aksamdan kalan bulasiklari yikadim
Esime kahvalti fasli
Kizla oynuyoss babayla uyandi bakalim geri uyursa ortalik toplicam.

Yemegim var bugunde benim icin asın bayraklari anacimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…