Valla yazık günah.babasina sen dusun diye carladim en son onun alani aslinda is olarak.tanam dedi bakalim beynim yandi ya.bi ayakkabi atti arkadas ben cok memnundum diye 289 tl .ikizleri dusunnunce gozumde gram altin canlandi hemen durdum
igoru seneye kis almayi dusunuyorum yagmurda cikarmak icin ama fiyati yuksek ya .hani verdigin dege tsmam dicem de max 10 kez giyecek.ikinci el alirim artik diyorunValla yazık günah.
Ben Alyaya igorun yagmur cizmesini alayım dedim.
2 tane var evde ama 25 numara.
Begendiğim ici kürklü model 220 tl.
Cocuk bi kvdeme gidiyo o da kapıdan arabaya biniyo,evin önünde iniyor.
Nerde giycek diye almadım.
Canim bana sabır taşı ddiler çok düşkündü memeye gecede kalkar isterdi bi kez iki kez sirke sürdüm ben kötü oldu fln ddim kokudan istemedi tek kötü yanı hergun duş aliyosum mecbur kokudan 3 günde fln istemedi bidaha 2 yaşı dolmuştu yara bandı fln denedim önce gündüz sonra gece biraktirdim gece uyanınca uyku sersemi iki üç kere su verdim bı daha kalkmadiGünaydın kızlar
Gece yine kötü geçti oğlanı sütten kesiyorum ya gece kalktı meme istedi gündüz kestim de gece 3 gün daha emzireyim dedi. Çekiyor çekiyor süt gelmiyor ona da sinirleniyor ağlıyor
Normal süt de alışmadı bi türlü istemiyor süt ,ısıttım şeker bile koydum içine istemiyor biberon da alışık değil biberon alsam onla da içemez
Ay ne kadar ağladı sonra süt dilimi verdik artık yedi uyudu 9.30 kadar
Canim sen bilirsin tabide genelde evdeyiz ya ortalik malum inan hemen buyuyolar.aynen ya hic gerek yok bence de .yazik yani
bebek olmadan kurutucumu almisİgda bi kız var Özlem diye tam adını vermiyim.
Turuncu saclı.
Bebek istiyor sanırım,eve kurutucu almıslar meyve sebze.
İlerde bebek olur kuruturum demis.
Denk geldim zıbınlar flan daa alıyor.
Ben anama söyleyemedim uzun süre biz istiyırz ama olmuyor diye.
Kac bin kisiyle paylasıyor kadın.
Ayy kocanın taraf dedikodu yapıyordur kız söyleme öyle heryerde diyesim var kadına
Hediye almıs kocası,evlilik yıl dönümü icin.bebek olmadan kurutucumu almis
evt o zibin fln aliyor olmuyo demek bilemedim
Bende viks sürüyorum gündüz yaklaşmıyor zaten de gece de sürmedim işte süt de çekilmiş artık illa içeceğim diye tutturdu sinirlendi onaCanim bana sabır taşı ddiler çok düşkündü memeye gecede kalkar isterdi bi kez iki kez sirke sürdüm ben kötü oldu fln ddim kokudan istemedi tek kötü yanı hergun duş aliyosum mecbur kokudan 3 günde fln istemedi bidaha 2 yaşı dolmuştu yara bandı fln denedim önce gündüz sonra gece biraktirdim gece uyanınca uyku sersemi iki üç kere su verdim bı daha kalkmadi
kiz gece yarisi alisveris mi geldi aklina?Çocuğu uyuyan ama kendi ayakta olan anneeesaat 11 de yattık iyi sızmışız eşim koltukta ben kızın yanında. Saat 3 de kalktım. Gece gece iyi alışveriş gömdüm. Şok markete 60 tl carrefour 200 tl
Meyve sebze de yarın çocuk saatinde çıkar alırım.
yok ya lelli ben zamaninda cok israf ettum artik oyle yapmicam.pandemi bana tutumlu olmayi ogrettiCanim sen bilirsin tabide genelde evdeyiz ya ortalik malum inan hemen buyuyolar.
Oglands bizde adidas falan almistik heves edip minicik 3 deda giymemistir ama naaptim sakladim kiza giydircem tabi nereye cikacaksak
bende fazladan 30 var canim gel kardes payi yapakBen olmusum 49.9 kilo:/
Valla ac uyuyorm
Artık midem mi kücüldü ne yemiyorm bisey
Sabah omlet yedik avokadolu ALyayla.
Öglene kadr tutar beni.
Acil kilo atın üzerime
ooo 100kiloyu buldun baby hadi iyisinbende fazladan 30 var canim gel kardes payi yapak
hamiledir belkiHediye almıs kocası,evlilik yıl dönümü icin.
Hem bebek olunca da kullanırız demis.
Hayır onu oraya niye yazıyorsn millete malzeme.
Allah her isteyene versin insallah.
Beklemek cok zor bilirim.
Olabilirhamiledir belki
Ben sallıyorum buraları
Canım senin boyunda baya uzundu.Azcık kilo alsan iyi tabi,bende var çok temiz,organik ürünler,sağlıklı besinler,ballar,böreklerden gelen stok kio istemisin?Valla halsiz hissediyorm buara
İyi değil okadr da zayıflık bacım.
Koci kıza diyor anan gibi kuru leyla oldun basıma diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?