Küçük Düşün Büyük Olsun!

sirkeyle gargara
bi de tereyagi erit eriyince kapa ocagi pekmez ekle ye öksuruge iyi geliyor.
turp'un ortasini oyup bal doldurup suzdurup yemekde cok iyi.
hepsini denedim.
bi de sarardim boynumu ben bi yazmayla falan
gecmis olsun

Lelli ben de çalışırken max factor rimel kullanırdım şimdi o kadar para vermeye kıyamıyorum. Açıyorum kuruyor. Tabiki arada bir yapıyorum makyaj ama asla önceki gibi değil. Bir kalem çek bir rimel sür tamamım zaten makyaj yaparken kızda rahat durmuyorki geçen gün ben rimel sürene kadar yüzünü kalemle komple çizmiş. Makyaj malzemesi ve parfümleri gardolabımın üst rafındaki kıyafetleri kaldırıp oraya koydum. Arkadaşın kızı da rimeli sen al salondaki koltuğu güzelce boyaSimsiyah olmuş, onu neyle çıkartsam diye düşünüyordu. Yani demem o ki hiç gerek yok alma bak senin de kızın var daha çoook yılların var. Rahat makyaj yapmaya

Aynı durumu şuan yaşıyorum tedaviye baslamadan önce fsh hep 7-8 idi hiç değişmedi.Tup bebek sonrası fsh 16 ya fırladı şok oldum. Diger tahliller normal. yumurta sayım yine 7-8. Aile hekimi bunun tek nedeni göbekten vurduğun hormon igneleri başka açıklamasi olamaz dedi. Yumurtan varsa fhs yi onemseme dedi. Zaten verilen hormon ilaçlarında fsh var hemende vücuttan atıldığını sanmıyorum.Tedaviye tekrar başladim. Sizin gibi şuan kalp carpintimda var. Derin nefes almakta zorlanıyorum ilginç sekilde

Aynı olmuştum nefes almakta zorlandığım çok oluyordu. Ama benim 2 yumurta zorla çıkıyordu. Yoğun dozda tüp bebek ilacı kullanıyordum. Tek ilaçla ilerlemiyordu tedavi. İkinci iğneye de geçiliyordu.
kaçıncı tedaviniZ. Olmazsa da üzülmeyin ve yıllarca ilaçlara muhtaç kalmayın.
Annelik inanın sadece doğurmakla olmuyor.Yıllarca doğurarak anne olmayı beklemediğim için çok mutluyum.

Bu ikinci tedavim olacak. Kesinlikli elimden geleni yaparım yinede olmazsa yapacak bişey yok hayat devam ediyor. Surekli bunun için uzulemem

sirkeyle gargara
bi de tereyagi erit eriyince kapa ocagi pekmez ekle ye öksuruge iyi geliyor.
turp'un ortasini oyup bal doldurup suzdurup yemekde cok iyi.
hepsini denedim.
bi de sarardim boynumu ben bi yazmayla falan
gecmis olsun
Benim rahmetli babam da sarardı gerçekten gecmiycek gibi olsa öyle yapıyorum tülbent yada şalla sar iyi geliyor

Benim oglusta gel düğün makyajcisiymis o gidiyorum palyaco ediyor beni birde peluslari boyuyor saklıyorum valla nerde ayna önünde makyaj malzemesi parfüm bı parfümün vardı kıyıp kullanmadığım oglus kiymis dışarı çıkmıştım 2 sene oluyo sen al şık babasida ne güzel kokuyo diyo koku çıkmadı aksama kadar dahada koymuyorum

Ben ilk tedavide kaldım hamile eşimden rahatsızlık olduğu benim bir sorunum olmadığı için çok fazla bir doz olmadı ama o bile yetiyor kortizon kullandım ilk zaman çene altında tüylenme var misal o zmn oldu hamilelikte geçer ddiler geçmedi çocuk 5 taşına gircek sürekli alt als bakıyorlardı tiroit fln ama hemen geçmiyor ilaçların etkisi inşallah rabbim boş bırakmasın kucagınizı bebek haberi verirsiniz bize beklemek zordur ben 6 senem bitiyordu oğlum oldu

Aminn inşallah çok sağolun Benim iki yıldır olmuyor. Ne güzel sonuç almışsınız Belirsizlik insanı yoruyor. İns verebilirim

Aminn inşallah çok sağolun Benim iki yıldır olmuyor. Ne güzel sonuç almışsınız Belirsizlik insanı yoruyor. İns verebilirim
Benim de 3 yıl olmadı. Her yıl bir tedaviyle noktayı koydum. Aslında 3. Tedaviye niyetim yoktu. 2. Tedavide embriyoda kromozom bozukluğu var dediler. Tedavi yarım kalınca 3. yü de yaptıralım bitsin dedik.
3. tedavi sonucunu alınca gittik evlat edinmeye başvurduk.Çok şükür kızımıza kavuştuk. Şimdi 3 yaşında. Kavuştuğumuz ilk günden itibaren dediğimiz tek şey iyiki olmamış. Bilmiyorum bu dediğimi hislerimi belki herkes anlayamaz hissedemez, belki abartıyorum gibi gelir. Ama bir zaman olsun diye dua ettiğine insan gün geliyor iyiki olmamış diyor.
inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Çok eğlenceli oluyor gece alışveriş. Çünkü herkes evde sızmış oluyor. Relaxxx

Kahvemsi günlerdir kampanya peşinde koşuyorum geceleri, ben evin eksikleri aldım sen baby ye sor sarmış bu ara aliexpress e alıyor da alıyor ben çok masumum

Ne kadar güzel bişey yapmışsınız. Taktir ettim

Benim de ekmekle aram yok, kahvaltıda 1 kızarmış ekmek. Ama akşam gömdüğüm börekleri ve az önce yediğim tramisuyu hesaba katmıyorum Umut_2019 duymasın. Söz iki gün yürüyüş yapıp bunun acısını çıkartacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…