Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım o boya çok az olmazmı 60 kilo.Bence şu anki kilon güzel.Formunu koru yeter bence

Valla benim tüm evi süpürmek yarım günümü alıyor

Kızlar selam iki üç gündür giremedim baya mesaj birikmiş okumaya başlamadan yazıyım dedim test yaptırdık eşimle sonuç negatif çıktı ikimizin de çok şükür
Bu süreçte anladım ki yıllardır çalışan biri olarak evde vakit geçirmek çok güzelmiş

Selam kizlar bugün süpürge bulaşık topladım kahvaltı edip etraf topladım gece satis olmuş sabah kargoya çıktım dönüşte markete gittim a101 den patates az biber mor lahana 1.5 Luk tursil indirimdeydi ABC de vardı 5 kg tasiyamam diye migros tan alırım siparişte olmadı çeri domates cips sucuk sosis 10 TL üzeri wc kağıdı vardı Papia 8 li aldım 58 oraya Onur'a uğradım ekmek havuç muz Ezine peyniri 34 tuttu birikmiş puan vardı 7.5 lira gibi onuda çektirdim 27 ödedim akşam için tavuk çıkarmıştım tavuklu pilav tavuk çorbası turşu yaptım yedik

masallah satilsin ohh hafiflesin evler

Bence sen benden önceki teklifleri reddedersin.sen organik kilo kabul edersin,bi düşün,tertemiz diyorum
baby kanma sen onlara 5 kilo bal 100tl satilanlardan yemisse bak karismam
Benim kilolarda emek var. o pastalari borekleri ne emeklerle yaptim ben firinlar calisti elektrikler yandi bak he masrafli seyler.
Yani kilolarim pahali ederi var yani

esim cigkofte almis kendi yemez bize almis.
Bi de en sevdigi yerin ki yedim tabi.Bii de firinda yemek yaptim firin yandi pesine kurabiye yapmasamiydim okadar isinmis bi de portakalli yaptim en sevdigimden bi de guzel olmus
Kurabiyede yedim.

Vallahi midem bayram etti
Napim aksam yemegine sayilsin artik lavassiz falan cigkofte yedim rokayla.
Daha napim ya bu da can

Son düzenleme:
baby kanma sen onlara 5 kilo bal 100tl satilanlardan yemisse bak karismam
Benim kilolarda emek var. o pastalari borekleri ne emeklerle yaptim ben firinlar calisti elektrikler yandi bak he masrafli seyler.
Yani kilolarim pahali ederi var yani
Anammm ortalık kızıstı seninkilerde emek ya sende yolla 5 kilo ziyan olmasın
Dısardan okuyan temiz delirmis hatunlar dicek

Ben market yapmadim bugun.
Allah ne verdiyse yicez artik.
buzluga yukleniyorum.
idare etme zamani.
Buzlukdan peynir, tereyag indirdim alt dolaba ee hafta sonu peynir eritmeler, kuymaklar yapilir.
altda ziyan olmasin diye fazla alip posetlere bolup buzluga kaldiriyorum hep.
kasar, tel peynir, lor, tereyag falan poset poset ayiriyorum
sucuk bile var dogramistim ust uste alindi bozulmasin diye.
Mutfakda bisi atilcak olsa elim hic gitmiyor uzuluyorum.
O sebeple hep az yapip fazla alinanda buzluga.

Yarin pizza yaparim az da bugunden yemek artti.

İhlamurla kurabiye yiyo erbaslar kizda uyumadi daha.
Esim uyutur artik uzandim biraz

En iyisini yapmışsın boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…