- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Canım o boya çok az olmazmı 60 kilo.Bence şu anki kilon güzel.Formunu koru yeter benceBen sallıyorum buraları
Al komşu elit değil bu kovun diye şikayete gelir bugün yarın
Ben de diyetteyim ama
173 boy 65 kg.
59,90 olacagiiiiiiim
Çünkü burada görselliğe aşırı fena önem veriyorlar.
Ayyyy tövbe yarabbim nimet ama ota dünyanın parasıni veriyorlar, sonra hiç beğenmedim, doydum diyip yarıda bırakıyorlar.
Çöp gibiler.
Et yiyin et o paraya yazık diyeceğim bir gün zor tutuyorum kendimi
bende 2 kulotlu corap ust uste giyerdim lisede zayiftim bacaklar cirpi.ben universitede kilo alamiyorum diye mama kullanmis insanim .simdi de almamak icin direniyorum cok zalimsin zaman.30 lar fena
Valla benim tüm evi süpürmek yarım günümü alıyorsu dublex alan insta seysinin evi 400m2 mis.
O ev nasil temizlencek
Tamam temizlikci alsa bile olmaz ki.
Surekli birinin yardimci olmasi lazim bence salonu zaten 2 salon buyuklugunde.
Baktim fiyatlarina onun oldugu sehirde 1 milyon (eski usul 1 trilyon) vay anasini nasil aliyolar anlamiyom.
Direk nasil isinir ki diye dusunurum ben ruhum fasfakir
bende öyle suan ya.Valla benim tüm evi süpürmek yarım günümü alıyor
Bugun 35 kilo aldımCanım senin boyunda baya uzundu.Azcık kilo alsan iyi tabi,bende var çok temiz,organik ürünler,sağlıklı besinler,ballar,böreklerden gelen stok kio istemisin?ne kadar istersen bağışlarım
Bence sen benden önceki teklifleri reddedersin.sen organik kilo kabul edersin,bi düşün,tertemiz diyorumBugun 35 kilo aldım
masallah satilsin ohh hafiflesin evlerSelam kizlar bugün süpürge bulaşık topladım kahvaltı edip etraf topladım gece satis olmuş sabah kargoya çıktım dönüşte markete gittim a101 den patates az biber mor lahana 1.5 Luk tursil indirimdeydi ABC de vardı 5 kg tasiyamam diye migros tan alırım siparişte olmadı çeri domates cips sucuk sosis 10 TL üzeri wc kağıdı vardı Papia 8 li aldım 58 oraya Onur'a uğradım ekmek havuç muz Ezine peyniri 34 tuttu birikmiş puan vardı 7.5 lira gibi onuda çektirdim 27 ödedim akşam için tavuk çıkarmıştım tavuklu pilav tavuk çorbası turşu yaptım yedik
baby kanma sen onlara 5 kilo bal 100tl satilanlardan yemisse bak karismamBence sen benden önceki teklifleri reddedersin.sen organik kilo kabul edersin,bi düşün,tertemiz diyorum
Evet sen yolla bana temiz temizBence sen benden önceki teklifleri reddedersin.sen organik kilo kabul edersin,bi düşün,tertemiz diyorum
Anammm ortalık kızıstı seninkilerde emek ya sende yolla 5 kilo ziyan olmasınbaby kanma sen onlara 5 kilo bal 100tl satilanlardan yemisse bak karismam
Benim kilolarda emek var. o pastalari borekleri ne emeklerle yaptim ben firinlar calisti elektrikler yandi bak he masrafli seyler.
Yani kilolarim pahali ederi var yani
sorma☺Anammm ortalık kızıstı seninkilerde emek ya sende yolla 5 kilo ziyan olmasın
Dısardan okuyan temiz delirmis hatunlar dicek
En iyisini yapmışsın boşveresim cigkofte almiskendi yemez bize almis.
Bi de en sevdigi yerin ki yedim tabi.Bii de firinda yemek yaptim firin yandi pesine kurabiye yapmasamiydim okadar isinmis bi de portakalli yaptim en sevdigimden bi de guzel olmus
Kurabiyede yedim.
Vallahi midem bayram etti
Napim aksam yemegine sayilsin artik lavassiz falan cigkofte yedim rokayla.
Daha napim ya bu da can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?