Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ac kalirsak avokado yeriz genşler fidandan agaca, agcdan ormana bu ise atiliyorum destekleyin cabık beni.
Zengo olursam sizi tanimam bak.
avokadocuAyseden neem eksik

yaw merak ettim nasil tomurcuklaniyor
sukulent yapraklarinida yesillendirmeyi sevmistim.

Gunduz dizi izlemenin cezasini cektim resmen
Evi supurdum.
unite zigonlarin falan tozunu aldim.
mutfak, koridor ve banyonun yerleri elimle sildim.
Mutfagin camini sildim.
Dolaplarin dis kapaklarini sildim.
camasir astim, bulasiklari yikadim.
Kiza corba yapip kabagi tatladim.
Kizi yikadik.
ıhlamur attim ocaga, meyve soyup verdim erbaslara.

Aklimda salonun diger camini silmek vardi (birini hafta ici silmistim) ama vakit kalmadi.
Hepsi fransiz cok yoruyo oyaliyo.
sirayla silicem artik yapcak bisi yok.

insallah aciz falan demezler yarin icin yemek falan yapamadim.
Aciktik derlersede buzlukda pogaca var arasina sucuk kasar koyar tost basarim.
ıhlamurla yesinler

Ben sabah kahvalti harici 2 dilim pizza yedim.
Aksam yemek yemedim.
form cayi, kahve, kurukayisi ve 1 elmayla kapadim gunu.
Su icerim yatana kadar ancak.

Selam kızlar
Şuraya yorgun bir anne bırakıyorum. Bugün yürüyüş yaptım bol yokuş çıktım.bayağı yorulmuşum. Geldim duş aldım bir uyku bastırdı ama ne mümkün. Eskiden olsa yatar uyurdum. Eşim kızın odasının şeklini değiştirmiş mutfağı da bir şekil yapmış. Çiçeklere toprak koymuş.
ıhlamur demleyip abur cubur çıkartmış. Kıza da söz vermiş anne gelince ipad i açacağım diye :) Bize de film açtı. O arada otururken telefona bir bakayım dedim. Sen de telefon bağımlısı oldun film açtım dedi. Ben de zaten filmin tamamını şimdi izleyemeyeceğimdedim. Etli Sebzeli mercimek çorbası yapacaktım. Aç değilim dedi. Kıza yapacağım çocuk yemek yemeden mi uyuyacak dedim. Çamaşır atmıştım gitmeden. Ne mümkün oturup film izlemek. Ben de dedim zamansız açıyorsun filmi. Ya çocuk uyanıkken açıyor ya da işim varken. Akşam da kız uyuyunca masterchef izliyorsun tam izleme zamanımda dedim
Kalktım işlerimi yaptım. Baktım çorbadan o da yedi. :)) et çıkarmıştım buzu çözülmemiş artık yarına yaparım onu.
kız kardan adam yapacaktık dedi. Uyku saati de gelmişti. 9 da kalktı hiç uyumadı. Yarın yaparım dedim. Zaten yaptık ettik saat 10 olacak. Pek halim de yoktu. Uyuttum. Hemen daldı zaten. Uyku hali her halinden belliydi. Yatıyoruz. göğsümü tekmeliyr acıyor diyorum hala yapıyordu en son kızdım ağladı.
Benim koci de tatlı tatlı 24 saat tatlı yese bıkmaz. Sonra bana da ye ye diyor ohh nasıl kilo vereyim ben bu adamın yanında yahu

Ben de evde yapamıyorum sadece müzik açıp hopla zıpla oluyor eşlik ediyor biraz. Sonra çocukşarkısı istiyor.
benim eşimin tatili olsa ne farkediyorki yine kız benim yanımdan ayrılmıyor.
Bir de yürüyüş yapınca yorgun düşüyorum. Ardından onunla da ilgilenmem gerekiyor. Enerjim kalmıyor.
şu eve taşınalı 3 yıl oldu bir defa spor salonuna gidemedim. Çocuklu insana spor zor

Kız uyumuyor
Koca uyutma bırak diyor
O sırada bıraktım kociye odaya gectim
İgda geziyorm
Kaymaklının oglan önüne browni konulunca yemiyormjs.
Tadını bilmediği seyleri neden istesinmiski
Benim cocugun ayarlarda sıkıntı var ozman
Tadını bilmediği herseye saldırıyor,bütün parkeleri diliyle saabah aksm geciyor‍♀
Parkenin tadını aldıysa demek

Ay vallahi öyle ya Cook zor. Sadece yürüyüş ise onla gitsen o da yorulur belki
Ben oğlanı sırf arabası var gezdirmek için ona bindirmiyorum yorulsun diye o da bir alternatif olur ama spor salonu da çocuklla nasıl olur bilemem daha kontrollü ilerleme kaydedilir ama bakalım
Gerçekten öyle evde de olsalar kocalar çocuk yine bizden ayrilmiyor.
Çocuğuyla ilgilenen ona kitaplar okuyan oyunlar oynayan insanlara çok özeniyorum

Yürüyüşte onun adımları ile zor olur. Ben hızlı yürüyorum yürüyüşte. Hatta eve geldiğimde yüzümden ter akıyor. Sadece geçen hafta içi voleybol sahasının etrafında koştuk biraz.
benim eşim çok uzun süre oyalayamıyor. Dün yürüyüşe gittiğimde gitarı çıkartmış biraz çalıp söylemiş kıza bugün de ev şekli değiştirmişler çiçek bakımı yapmışlar

Ne güzel maşallah kuzuma. Yesin bol bol Biz de bugün kavurmalı yumurta verdik tadına bile bakmadı. Eskiden de yedirememiştik. Yeniden deneyelim dedik ama ne mümkün

Ay maşallah temppna diyelim
Bizimki direkt Niloya açar normalde izletmem ben

Bizimkide benim gitarla oynamayı seviyor düzensiz çalarak babasına babamm babamm diyw seranat yapıyor valla kıskanıyorum ya

Ay maşallah temppna diyelim
Bizimki direkt Niloya açar normalde izletmem ben

Bizimkide benim gitarla oynamayı seviyor düzensiz çalarak babasına babamm babamm diyw seranat yapıyor valla kıskanıyorum ya
Şu kilo vücut kitle endeksini nasıl ekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…