Sağol canım inşallahHayırlısı olsun canım Rabbim nasip etsinn sana hayırlı düzgün bir insan insallah
Sağol canım inşallahinsallah bacim arkadas 3. dogurdu 41 de.
Niye olmasin yaw.
elbebek gulbebek buyur
Banada 205 gelmişbize kac gelcek bakalim dogalgaz gecen sene 500 odedik
Bu sene en yuksek ne oderiz bilmem.
Kendi evime termostat falan taktircam
Bende öyle kavurarak yapıyorum canım bazen çok güzel oluyorAa bak bunu duymadım hic
Bulguru ıslatıyorz biz önden sonra kavrlmus sogan salca ekliyorz
Bence benim elimin lezzeti yok bu konuda
Denicem bunu ama saolasın
Evet gecen ay 150 geldiÇok gelmiş sanki, biz daha bu ay açmaya basladik
Olsun anneliğin yaşı yok. Enerjini toplasan yeterKızlar burada 35 yaşında hiç doğurmamış bacınız varah ettim koca bulayım 45 de olsam doğurcam Allah izin verirse tabi
Bize 250 geldiBanada 205 gelmiş
Ben de evde yapamıyorum sadece müzik açıp hopla zıpla oluyor eşlik ediyor biraz. Sonra çocukşarkısı istiyor.Katılıyorum kilo insanı yaslandiriyorbirdd çocuk sahibi olmak.
Anam kendimize vakit ayiramiyorz ki.
İki spor yapayım diyorum pat tepembe annen annen diye sarılıyor üstüme zıplıyor saçlarımı yoluyor
Özel xaman yok resmen.
Eşim de bugün bile çalışıyor.
Nolcak bilmiyorum böyle.
Biraz büyüyünce rahat edeceğiz ufak haline göre yine şükür diyelim
Ben de yaptırayım tabi sadece botox değil enerji de versin mümkünsekleopatra asisina baslicam bende
ver coskuyoo doktor dicemm
direk botox etkisiymis.
botoxa bi isinamadim 6 ay falanmis etkisi
her 6 ayda 1, 1.500tl mi baycas ya
Ay vallahi öyle ya Cook zor. Sadece yürüyüş ise onla gitsen o da yorulur belkiBen de evde yapamıyorum sadece müzik açıp hopla zıpla oluyor eşlik ediyor biraz. Sonra çocukşarkısı istiyor.
benim eşimin tatili olsa ne farkediyorkiyine kız benim yanımdan ayrılmıyor.
Bir de yürüyüş yapınca yorgun düşüyorum. Ardından onunla da ilgilenmem gerekiyor. Enerjim kalmıyor.
şu eve taşınalı 3 yıl oldu bir defa spor salonuna gidemedim. Çocuklu insana spor zor
Yürüyüşte onun adımları ile zor olur. Ben hızlı yürüyorum yürüyüşte. Hatta eve geldiğimde yüzümden ter akıyor. Sadece geçen hafta içi voleybol sahasının etrafında koştuk biraz.Ay vallahi öyle ya Cook zor. Sadece yürüyüş ise onla gitsen o da yorulur belki
Ben oğlanı sırf arabası var gezdirmek için ona bindirmiyorum yorulsun diye o da bir alternatif olur ama spor salonu da çocuklla nasıl olur bilemem daha kontrollü ilerleme kaydedilir ama bakalım
Gerçekten öyle evde de olsalar kocalar çocuk yine bizden ayrilmiyor.
Çocuğuyla ilgilenen ona kitaplar okuyan oyunlar oynayan insanlara çok özeniyorum
Ne güzel maşallah kuzuma. Yesin bol bolKız uyumuyor
Koca uyutma bırak diyor
O sırada bıraktım kociye odaya gectim
İgda geziyorm
Kaymaklının oglan önüne browni konulunca yemiyormjs.
Tadını bilmediği seyleri neden istesinmiski
Benim cocugun ayarlarda sıkıntı var ozman
Tadını bilmediği herseye saldırıyor,bütün parkeleri diliyle saabah aksm geciyor♀
Parkenin tadını aldıysa demek
İnşallah canımOlsun anneliğin yaşı yok. Enerjini toplasan yeter
İnşallah bir gün o müjdeyi de verirsin bize
Ay maşallah temppna diyelimYürüyüşte onun adımları ile zor olur. Ben hızlı yürüyorum yürüyüşte. Hatta eve geldiğimde yüzümden ter akıyor. Sadece geçen hafta içi voleybol sahasının etrafında koştuk biraz.
benim eşim çok uzun süre oyalayamıyor. Dün yürüyüşe gittiğimde gitarı çıkartmış biraz çalıp söylemiş kızabugün de ev şekli değiştirmişler çiçek bakımı yapmışlar
Şu kilo vücut kitle endeksini nasıl ekliyorsunuzAy maşallah temppna diyelim
Bizimki direkt Niloya açarnormalde izletmem ben
Bizimkide benim gitarla oynamayı seviyor düzensiz çalarak babasına babamm babamm diyw seranat yapıyor valla kıskanıyorum ya
Hesap detaylari yazan kisimda en altta boy kg vae oraua girince oluyorŞu kilo vücut kitle endeksini nasıl ekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?