- 21 Ağustos 2015
- 32.125
- 97.511
- 798
- 38
Kız benimki degil igda bi kadının bbebesiNe güzel maşallah kuzuma. Yesin bol bolBiz de bugün kavurmalı yumurta verdik tadına bile bakmadı. Eskiden de yedirememiştik. Yeniden deneyelim dedik ama ne mümkün
Teşekkür ederimHesap detaylari yazan kisimda en altta boy kg vae oraua girince oluyor
Elinizde peşinat yoksa yarısına yakın sakın bulaşma ev borcuna sıkıntıdan patlarsın sonrası ben bunalımdayım suan resmenİyi akşamlar kızlar
Benim izin bitti yarın işbaşı
Eşimle yine hesap kitap dünyalarında kaybolduk ev fiyatları uçtu gitti kredi çekeyim desen ayda 5 6 bin kredi ödeyip nasıl ev alcaz ikimiz de özel sektörde çalışıyoruz az buz değil ödenecek miktar
Ev almasan o değil ikimizin tarafta da yok var ama yok
Gönlüm doğumdan sonra çalışmayıp evde olmaktan yana ama kaynanam çocuğa bakarsa çalışmak bizim için daha iyi olcak.
Eşime peşin peşin söyledim 2. Çocuktan önce ev almamız lazım 2. Olursa inşallah olur ben çalışmayı düşünmüyorum kafamda deli sorular
Borçsuz bişey alınmıyor borc ödemekten içim şişti araba al borcunu bitir sat yenisini al yeni kredi çek kısır döngü
Benim için her zaman öncelik ev almak birşeyi çok istersen olmaz diyorlar ondan mı olmuyor anlamadım
İşte yetiştirmeye çalışmaktan adam akıllı birikim yapamıyoruz ki peşinat olsun en azından biraz peşinat olsaydı geçen sene tam fırsatıydı ev almanın faizler düştü bir sene ertelemeliydi hem kredi ödemicektin hem kira ödemicektin ama imkanımız yoktu ne yazıkkiElinizde peşinat yoksa yarısına yakın sakın bulaşma ev borcuna sıkıntıdan patlarsın sonrası ben bunalımdayım suan resmen
Görümce den aldım annemden aldım görümce in ödedim annem ev borcu bitince veririz dedim tamam dediydi anda pat istedi borcu o derece kenarda sıkıştığında paran olsun bizde oda yoktu eşim ameliyat geçirdi çok zordu çocuklar ufak rabbim yardım etsin biranda annemin parasının bir kısmını ödedik iki haftada 20 milyar bulduk ödedik işyeri den geri kalanı ödersem rahatlıycam
Peşinat yoksa hiç girme derim aşırı ödeme gücün varsa al ama sonrasını hesap et ummadığın şeyler çıkıyor eşim babasını getirdi eve baksın alalım diye hani para filan istemedi dedik 1 lira vermem kendine güveniyorsan al dedi eşim bir bozuldu benn senden para istemedim rızan varsa diye dedim dedi yer içer gezer ne rızası dedimİşte yetiştirmeye çalışmaktan adam akıllı birikim yapamıyoruz ki peşinat olsun en azından biraz peşinat olsaydı geçen sene tam fırsatıydı ev almanın faizler düştü bir sene ertelemeliydi hem kredi ödemicektin hem kira ödemicektin ama imkanımız yoktu ne yazıkki
Benim ailem ben bildim bileli kiracı mirastan ev düştü müteahhit kentsel dönüşümle site yapıyordu yıllardır mahkemelikler eşimin ailesinin bir tarlası var kp ölse ev alayım demez yok gözüyle bakıyorum mecbur kendi başımıza yapcaz bişeyler ama imkan yok biraz takıntı yaptım sanırım ev konusunu şu sıralar
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım hakkımızda hayırlısı biz ne planlar yapsak da kaderimizde olanı yaşıyoruz ben elimden geldiği kadar artırıp birikim yapmaya çalışcam bizim için hayırlı olan zamanda hayırlı olan ev bizi bulur inşallahPeşinat yoksa hiç girme derim aşırı ödeme gücün varsa al ama sonrasını hesap et ummadığın şeyler çıkıyor eşim babasını getirdi eve baksın alalım diye hani para filan istemedi dedik 1 lira vermem kendine güveniyorsan al dedi eşim bir bozuldu benn senden para istemedim rızan varsa diye dedim dedi yer içer gezer ne rızası dedim
Olsun dedi Allah ödemeyi nasip etsin idare ediyorum ev gecen sene Gercekten uygundu faiz ve fiyat açısından
Bu sene hem evler hem araba ve kiralar çok arttı iyiki almışız diyorum
Yarım yamalak okumuşumKız benimki degil igda bi kadının bbebesi
Üzme kendini canım, Allah bir kapı açar yavrunun nasibine.İyi akşamlar kızlar
Eşimle yine hesap kitap dünyalarında kaybolduk ev fiyatları uçtu gitti kredi çekeyim desen ayda 5 6 bin kredi ödeyip nasıl ev alcaz ikimiz de özel sektörde çalışıyoruz az buz değil ödenecek miktar
Gönlüm doğumdan sonra çalışmayıp evde olmaktan yana ama kaynanam çocuğa bakarsa çalışmak bizim için daha iyi olcak.
Eşime peşin peşin söyledim 2. Çocuktan önce ev almamız lazım 2. Olursa inşallah olur ben çalışmayı düşünmüyorum kafamda deli sorular
Borçsuz bişey alınmıyor borc ödemekten içim şişti araba al borcunu bitir sat yenisini al yeni kredi çek kısır döngü
Benim için her zaman öncelik ev almak birşeyi çok istersen olmaz diyorlar ondan mı olmuyor anlamadım
Biz ilk eve peşinatsız girdik. İki kredi çektik. 1+1 di. Ama faizler biraz düşüktü.İşte yetiştirmeye çalışmaktan adam akıllı birikim yapamıyoruz ki peşinat olsun en azından biraz peşinat olsaydı geçen sene tam fırsatıydı ev almanın faizler düştü bir sene ertelemeliydi hem kredi ödemicektin hem kira ödemicektin ama imkanımız yoktu ne yazıkki
Benim ailem ben bildim bileli kiracı mirastan ev düştü müteahhit kentsel dönüşümle site yapıyordu yıllardır mahkemelikler eşimin ailesinin bir tarlası var kp ölse ev alayım demez yok gözüyle bakıyorum mecbur kendi başımıza yapcaz bişeyler ama imkan yok biraz takıntı yaptım sanırım ev konusunu şu sıralar
hahhha hay sen cok yasa.Kız uyumuyor
Koca uyutma bırak diyor
O sırada bıraktım kociye odaya gectim
İgda geziyorm
Kaymaklının oglan önüne browni konulunca yemiyormjs.
Tadını bilmediği seyleri neden istesinmiski
Benim cocugun ayarlarda sıkıntı var ozman
Tadını bilmediği herseye saldırıyor,bütün parkeleri diliyle saabah aksm geciyor♀
Parkenin tadını aldıysa demek
Rabbim nasip eder insAllah.İyi akşamlar kızlar
İlk bebek mi?İyi akşamlar kızlar
İnsta momların kötü replikası gibi kadın.hahhha hay sen cok yasa.
Yersenyemedi kimse
Nasil yemez ya cocuklar dogalari geregi zaten herseyi bi tatma, agzina atma reflexleri var.
cocugun catal elinde napiyo oynuyomu
cokgozol yedir yedir yemiyo de.
Cunku yiyo dese tepki alcak biliyo.
Hayir o resmo atma ozaman milleti slk yerine koyuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?