Herkese selamlar. Sana pratik bir kısır tarifi vericem canim lapa da olmuyor. Soğan yeşil biber domates ve salçayı kavurduktan sonra 1 bardak ince bulguru koyup karıştırıyoruz. Üzerine 1 bardaktan biraz az sıcak su döküyoruz. Kapağını kapat bi 15 dakika bekle. Soğuduktan sonra da salatasını ekle. Hiç lapa olmuyor. Hatta evde kalan salata varsa onu da ekleyebilirsin o da lezzetli oluyor.Kızı yıkadım
Uyursa eve giriscem,
Suan yataktan baslayıp koridor dan salona yol yapmıs
Kıyafetler kepceler hep yolüstünde
Patates haslıyorm gözleme yaparım öglene
Aksama hic bilmiyorm ne yapcam
Kısır yapasım var bide bilirsiniz muhtesem yaparım
Alttan alttan lafı da sokmuş sana ikinciye hazırlıklı ol diyeİyigecelerss
Kociyi mesaiye yolladık
Ay bi tur atıstım
Bana 22.00 da kaldırır mısın beni dedi tmm dedim
Gitmis bide alarm kurmus
Cpcık uyuyo odada bas bas alarm calıyo.
Bana ne ozman kaldır dedin?
Yatar uyurdm dedim.
Yemekte de cocıga Alya cok yaramaz oldun,kardesin olmucak bak senin yüzünden diyo
O nerden cıktı dedim
Yalnız mı kalsın mıs cocık
Dogur ozmn 33 yasındaym ben daha da doguramam dedim
Aa bak bunu duymadım hicHerkese selamlar. Sana pratik bir kısır tarifi vericem canim lapa da olmuyor. Soğan yeşil biber domates ve salçayı kavurduktan sonra 1 bardak ince bulguru koyup karıştırıyoruz. Üzerine 1 bardaktan biraz az sıcak su döküyoruz. Kapağını kapat bi 15 dakika bekle. Soğuduktan sonra da salatasını ekle. Hiç lapa olmuyor. Hatta evde kalan salata varsa onu da ekleyebilirsin o da lezzetli oluyor.
Ay hic doguramıcam kusıra bakmasınAlttan alttan lafı da sokmuş sana ikinciye hazırlıklı ol diyeçok alakasız konuşmuş ama iyi bağlayamamış yaramazlığıyla kardeşi olmamasının ne alakası varsa alem adam
Lelli 35 benim çocuk için planladığım yaştı. 30 da evlenirim. 35 de çocuk yaparım diyordum. Evlilik planladığım yaş gibi oldu da çocuk rotarlı 38 de olduBende diye diye 35 de dogurdum☺
Son bölümde Gülben 33 yasındayım diyoLelli 35 benim çocuk için planladığım yaştı. 30 da evlenirim. 35 de çocuk yaparım diyordum. Evlilik planladığım yaş gibi oldu da çocuk rotarlı 38 de olduama gerçekten daha olgun olunsa da enerji yetmiyor 40 lı yaşlarda :))
İnstada avakododunyasi var, ben bir kaç kez oradan sipariş verdim.bende instada buldum bi hatun kendi satiyo fiyatina bi bakim
Çok gelmiş sanki, biz daha bu ay açmaya basladikDogalgaz 407 gelmis
Sıcak oluyormu peki baby o kadar faturaya.Dogalgaz 407 gelmis
Ben de inanamıyorum yaşıma hala 30 lardayımSon bölümde Gülben 33 yasındayım diyo
Safiye;Gülben sen 37 yasındasın kardesim diyo
Gülben;Oldum mu okadr ya diyo
O konumdayım suan oldık mu okadr
Kızlar burada 35 yaşında hiç doğurmamış bacınız varBende diye diye 35 de dogurdum☺
Hayırlısı olsun canım Rabbim nasip etsinn sana hayırlı düzgün bir insan insallahKızlar burada 35 yaşında hiç doğurmamış bacınız varah ettim koca bulayım 45 de olsam doğurcam Allah izin verirse tabi
Katılıyorum kilo insanı yaslandiriyorbirdd çocuk sahibi olmak.Ben de inanamıyorum yaşıma hala 30 lardayım
Kullandığım kırışıklık kremlerini söylemeyeyim
Geçen beni yaklaşık 15 yıldan fazladır görmeyen biri bana yorum yazmış “ abla maşallah bir insan hiç mi yaşlanmaz “ diye. Gel de bir de enerjime bak anlarsın dedim
Tabi kilo da yaşlandırıyor bemce insanı.
baby sen zayıfsın daha da çıtı pıtı görünüyorsundur.
1 tane aldim cnm bugun bakim denicem happy den.İnstada avakododunyasi var, ben bir kaç kez oradan sipariş verdim.
Portakal,.limon falan da koymuştu içine.
Tadı ve kalitesi gerçekten güzeldi
Marketlerden aldığımızdan çok daha iyiydi.
HappyCenter da satılan avakadolar da çok iyi.
Organik mi bilmem ama diğer marketlerdeki ne göre daha lezzetli.
insallah bacim arkadas 3. dogurdu 41 de.Kızlar burada 35 yaşında hiç doğurmamış bacınız varah ettim koca bulayım 45 de olsam doğurcam Allah izin verirse tabi
kleopatra asisina baslicam bendeBen de inanamıyorum yaşıma hala 30 lardayım
Kullandığım kırışıklık kremlerini söylemeyeyim
Geçen beni yaklaşık 15 yıldan fazladır görmeyen biri bana yorum yazmış “ abla maşallah bir insan hiç mi yaşlanmaz “ diye. Gel de bir de enerjime bak anlarsın dedim
Tabi kilo da yaşlandırıyor bemce insanı.
baby sen zayıfsın daha da çıtı pıtı görünüyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?