- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Benim kafadansım bu konuda lelli faiz ödemek yerine mantıklı ama bu ara altın artışı belki o faiZ rakamını geçer. İyi düşün.Şimdi ben bisi düşündüm.
Biz terası yaptırcaz ya
80bin gider diye kafadan Bi hesap yaptıK.
Evde 10ata vardı zaten oldu 11ata.
Esime alabildiğin kadar alalım 1 senede ata, 25ata yapalım krediye bulasmayalim atalarla yaptıralım diyorum.
En azından krediye faiz ödemeyiz.
20-25bin faiz ödemekden iyidir diye düşündüm.
Eşimin de aklına gelmiş ama ben kabul etmem diye söylememiş.
Neticede altınları yatırım için biriktiriyoruz yani şahsi param diil ki.
Adam korkutmusumbaya
Söylemeye korkmus
Tabi Yapılınca ev Alabildigimiz kadar devam ata almaya.
Bilezikler bozdurmam 6 bileziğim durur.
Mantıklı değil mi? Sizcede.
Yanlış olan onun yaptığı canım. Sana laf söylerken önce kendi sana verdiklerine bakmalı. Üstelik sizinle kardeşini eşlerinizi aynı kefeye koyması da yanlış. Biraz ince düşünmeli. Yani sonuçta annen. Yanlış birşey yazdıysam kusura bakma. Ama bu konuda asla yüzünü düşürme ve kendini üzme yeri gelince lafını söyle. Hiç çekinme. Bazen lafları ardarda söylemek daha işe yarıyor. Sana laf edemiyor öyle oluncaCanımmm cok tesekkürler
Kendimden eminim ben artk
Her cocjk farklıdr ama ben emeğimi cocugumda fazla fazla görüyorm.
O bana yeter.
Diğer konularda annemler tam bir ayranı yok icmeye profili.
Damada dayamıs sırtını,benden de aynısını bekliyor.
Yapmadıgım icin bu hırcınlıgı
Kesinlikle çok doğru. Benim kızım da bana can oldu. Hayata negatif bakarken pozitif bakmayı öğrendim. Ve çoğu şeyin imkansız olmadığını öğrendimKız deme öyle
Hayat cok güzel.
Colugumuz cocugumuz var,saglıgımız yerinde sükür
İns su pandemide bitecek
Ben hayatı cok seviyorm hele Alyadan sonra
Hamile kalmaya calısırken depresiftim.
Nerelere gittik gezdik,gezerken iyidim dönünce yine aynı.
Simdi markete cıksam zevk alıyorm
3 gün tatile gittik Alyayla o da aman aman biyer degil ha Erdek
Hayatımın en güzel tatiliydi
Ya çok güzel oluyor un kurabiyesi yanında da büyük çay ben 5 tane yerim.Bugün biraz yedim. Şuan vicdan azabı çekiyorum. Un kurabiyesi yaptım
Sana da yaparım inşallah birgün nasip olur.Ya çok güzel oluyor un kurabiyesi yanında da büyük çay ben 5 tane yerim.
Ayy INŞAALLAH. Ben de sana yapmak isterim. Elayi yeğenlerimle de taniştiririmSana da yaparım inşallah birgün nasip olur.
Canım insan mutsuz olunca maalesef hiç bisi keyif vermiyor.Bugün ne yaptım dersin kafam o kadar manyakki maske takmadan markete gitmişim yolda kadının teki bakıyor niye bakıyorsunuz dedim maskeni yok dedi gercek mi dedim agzımı yokladım yok ben kafa yı yemişim o derece kafam çok kötüydü cebimi yokladım allahtan varmış markete girdim geri çıktım bişey almadan çıktım bişey
Al benden de o kadar hiç hoşuma gitmiyor. Evi nasıl dağıtıyor o aşama da anlatamam. Sonra toplasın kül kedisi yedirenkGörümcem aradı görüntülü konustuk
Ay hic sevmiyorm ben bugörüntülü konusma olayını
Alya herkese herseyi göstermek istiyo bütün odaları geziyorız
Ev zaten dandini heryer oyuncak2.
Bebeli ailelere görüntülü konusma yasaklasın
Annemde sorsan öyle seviyoki görünce kuzum boncuğu balım kaaymagim ama hiç arayıp sorduğu dahi yok.Bizimki bu hafta cok özledim diyip durdu ama hic bi geleyim göreyim yok.
Fazla mesaiye girer kapıdan bi ugrasa
Ay benim oglanda öyle cikaramiyorum bı yere gel hava alalım diyorum çıkmıyor çıkmıyor yorulmuyor uyumakta istemiyor yetişemiyorum enerjisine bazenSelam kızlar
bugün kızı zor uyuttum. Yok artık enerji atamıyor uyuması zor oluyor.
bugün park açılmıştı camdan bir baktım kalabalık. Niye açtıklarını da anlamadım. Allahtan kız görmedi.
Arkadaşın bu tarafta işi varmış uğradı 1 saatliğine. Sağolsun kıza hırka ve triko tayt almış. Az büyük ama olsun sonra giyer. Zaten yeterince kıyafeti var.
Başka bir arkadaş da bana yazmış bu pandemide iyi cesaret diye ben de dedim iki yıldır görüşmüyoruZ. Zaten virüsten bu yana bir yere çıkmıyor kız annesi şeker hastası. Ayrıca sendeki de iyi cesaret dedim. Çünkü haftaya hafta sonu arkadaşıyla kalmalı görüşecekti.
Yahu kendisi görüşüp bana yorum yapılması bana saçma geliyor. İnsan yorum yapmadan önce kendi yaptığına bakmalı.
Evet evime gelenin dezenfekte olayına bakarım. Zaten eskiden de bakardım :) eskiden bu yana farklı olan tek dezenfekte olayı market alışverişim. Ama kimseyi de yargılamam.
Benim annem de aramaz. Arayınca da niye aramadın derAnnemde sorsan öyle seviyoki görünce kuzum boncuğu balım kaaymagim ama hiç arayıp sorduğu dahi yok.
Ya vallahi etrafımda görünce anneler gidiyor ilgileniyor falan.
Benimkine iş deme çocuk deme hiç bisi isteme.
Bırak onu bu başına yaşar yeterki kimse bisi istemesin
Dün ruh gibiydim kuyumcu ya girdim adam takvim istermisin diye soruyor muş ne diyo hiç şaşkınCanım insan mutsuz olunca maalesef hiç bisi keyif vermiyor.
Aklın sürekli biryerlerde bisilerde de olduğundan unutkanlık kaçınılmaz.
Allah ferahlık versin, inşirah oku
Ay bilmiyorm ilerde nolurum,yas ilerledikce bende mi bıkarım?ama garip geliyor.Annemde sorsan öyle seviyoki görünce kuzum boncuğu balım kaaymagim ama hiç arayıp sorduğu dahi yok.
Ya vallahi etrafımda görünce anneler gidiyor ilgileniyor falan.
Benimkine iş deme çocuk deme hiç bisi isteme.
Bırak onu bu başına yaşar yeterki kimse bisi istemesin
Benim annemde bakar, sabırlıdır ondan şüphem yok. Ama niye bukadar vurdumduymaz anlamıyorum.Benim annem de aramaz. Arayınca da niye aramadın deryanındayken de telefonla konuşurken de bal kaymak. Bugün aradım geri dönecek. Biraz arama özürlü. Ama biliyorum kızımı seviyor. Bana birşey olsa eminim kızıma ilk anne olacak kişi o. Bir de anneme kötü şey de demek kırmak istemiyorum çünkü çok emeği var asla unutamam hakkını ödeyemem. Hala da hakkı çok.Onun huyuda öyle diyorum. Ne yapalım.
Bir de birgün Allah gecinden versin kaybedince niye öyle demiştim diye vicdan azabı yaşamak istemiyorum.
Benim annemde hep hastadır.Ay bilmiyorm ilerde nolurum,yas ilerledikce bende mi bıkarım?ama garip geliyor.
Kocaman kadın ergen gibi hallerd
Hep bi ilgi istemeler.
Cok sükür saglıgın yerinde anne,düsürme modunu bukadr diyorm.
Nasıl yernde tansiyon hastasıyım ben diyo
Sanki ince hastalık töbe ya
İnsanlar ne dertlerle ugrasıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?