Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim kafadansım bu konuda lelli faiz ödemek yerine mantıklı ama bu ara altın artışı belki o faiZ rakamını geçer. İyi düşün.

Yanlış olan onun yaptığı canım. Sana laf söylerken önce kendi sana verdiklerine bakmalı. Üstelik sizinle kardeşini eşlerinizi aynı kefeye koyması da yanlış. Biraz ince düşünmeli. Yani sonuçta annen. Yanlış birşey yazdıysam kusura bakma. Ama bu konuda asla yüzünü düşürme ve kendini üzme yeri gelince lafını söyle. Hiç çekinme. Bazen lafları ardarda söylemek daha işe yarıyor. Sana laf edemiyor öyle olunca

Kesinlikle çok doğru. Benim kızım da bana can oldu. Hayata negatif bakarken pozitif bakmayı öğrendim. Ve çoğu şeyin imkansız olmadığını öğrendim

Canım insan mutsuz olunca maalesef hiç bisi keyif vermiyor.
Aklın sürekli biryerlerde bisilerde de olduğundan unutkanlık kaçınılmaz.
Allah ferahlık versin, inşirah oku

Al benden de o kadar hiç hoşuma gitmiyor. Evi nasıl dağıtıyor o aşama da anlatamam. Sonra toplasın kül kedisi yedirenk bu ara şu taktiği buldum. Telefonu veriyorum eline ben o arada işime bakıyorum. İlerde sen de verirsin telefonu Arayan kişi uğraşsın dursun

Kızla salonda uyuduk 2 saat.
Bi uyandı 12de
Şimdi geri uyutuyorum
Yatağı tavaf etti.
Hala kıvranıyor ama uykusunda var.
Gözler kapalı.
Eli ayağı durmuyor daha

Kardeşim uğradı cigkofte almış.
Yedim valla
Yemesem iyiydi şisirdi
Akşam yemek yememistim.
Kardeşimde gelince eşim yemek yiyordu o da açım dedi
Benim yemekler yine bitti

Ayy Cuma geldi çok şükür.

Biraz esmalarimi çekip uyucam

Bizimki bu hafta cok özledim diyip durdu ama hic bi geleyim göreyim yok.
Fazla mesaiye girer kapıdan bi ugrasa
Annemde sorsan öyle seviyoki görünce kuzum boncuğu balım kaaymagim ama hiç arayıp sorduğu dahi yok.
Ya vallahi etrafımda görünce anneler gidiyor ilgileniyor falan.
Benimkine iş deme çocuk deme hiç bisi isteme.
Bırak onu bu başına yaşar yeterki kimse bisi istemesin

Ay benim oglanda öyle cikaramiyorum bı yere gel hava alalım diyorum çıkmıyor çıkmıyor yorulmuyor uyumakta istemiyor yetişemiyorum enerjisine bazen

Benim annem de aramaz. Arayınca da niye aramadın der yanındayken de telefonla konuşurken de bal kaymak. Bugün aradım geri dönecek. Biraz arama özürlü. Ama biliyorum kızımı seviyor. Bana birşey olsa eminim kızıma ilk anne olacak kişi o. Bir de anneme kötü şey de demek kırmak istemiyorum çünkü çok emeği var asla unutamam hakkını ödeyemem. Hala da hakkı çok.Onun huyuda öyle diyorum. Ne yapalım.
Bir de birgün Allah gecinden versin kaybedince niye öyle demiştim diye vicdan azabı yaşamak istemiyorum.

Canım insan mutsuz olunca maalesef hiç bisi keyif vermiyor.
Aklın sürekli biryerlerde bisilerde de olduğundan unutkanlık kaçınılmaz.
Allah ferahlık versin, inşirah oku
Dün ruh gibiydim kuyumcu ya girdim adam takvim istermisin diye soruyor muş ne diyo hiç şaşkın şaşkın baktım yüzüne tekrar ladı ver dedim
Annem bende rahat aşırı hemde vicdan nasıl var bilmem benim kızım olsa öyle yapmam sinir oldum eşim dün eve geldi biraz söylendi bende Dedim ki düğündeki altınları annen bazannın altına sakladı gördüm dedim beze koymuştu istersen gösteririm dedim senin annende aynı borc öde dogurana kadar diye uğraştık bundan sonra kimseye bir lira yok dedim o kadar netim

Ay bilmiyorm ilerde nolurum,yas ilerledikce bende mi bıkarım?ama garip geliyor.
Kocaman kadın ergen gibi hallerd
Hep bi ilgi istemeler.
Cok sükür saglıgın yerinde anne,düsürme modunu bukadr diyorm.
Nasıl yernde tansiyon hastasıyım ben diyo
Sanki ince hastalık töbe ya
İnsanlar ne dertlerle ugrasıyo

Benim annemde bakar, sabırlıdır ondan şüphem yok. Ama niye bukadar vurdumduymaz anlamıyorum.

Bi isim falan Olunca çağırırsan geliyor.
Yoksa cikimde Bi bakım yok.
İşi düşerse Bi de gelir.

Benim annemde hep hastadır.
Yani de ki misal anne niye gelmiyorsun tansiyonum çıkıyor, kendimi iyi hissetmedim, üşüme geldi, grip oldum, başım dönüyor VS vs o da öyle.
Yani çok şükür iyiyim duymuyorum hiç.
Ki belirgin bir rahatsızlığı yok şükür.
Doktora gitmez kolay kolay.
Yaşı da 57.
Yani kendini salmış benim annem.

BIRCAN YILDIRIM in 2 kitabını aldım 30tl.
Sorun kadın hakkında bilgin fikrin var mı? Yok.
Ama aldim
Kadını biraz okim bakım ne ayak kimdir necidir.
Pozitiflik, enerci falan bisiler diyolla Yorumlarda.
Boşluktayım Galiba bu ara.
Biseylere sarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…