- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Katılıyorum kardeşpayı ben de ilçesindeyim, ama bahane ile İzmire çok gidiyoruz gittiğimiz de de lelliyi görürdüm. Tabiki seni de.lelli ya izmirden alsaniza bahaneyle seni goruruz
Yaaa ben hepinizle görüşmek istiyorum mamalar yapar yapar yeriz.Katılıyorum kardeşpayı ben de ilçesindeyim, ama bahane ile İzmire çok gidiyoruz gittiğimiz de de lelliyi görürdüm. Tabiki seni de.
Senelerdir alicam kuzu aynı mevzuselam can kızlar
özleidm sizi yazmaıyorum
lelli yazlık mı alıyorsunuz
kızz dur ordan komşu olallım yaaa
birlikte pişrir taşırırız :):)
Ben izmirin her bir ilcesine ayri bayiliyorum abla ya.cesme tarafi mukemmel ama tireyi de cok seviyorum mesela.odemisi vs her yeri cok guzel. beklerim valla abla covid bitinceKatılıyorum kardeşpayı ben de ilçesindeyim, ama bahane ile İzmire çok gidiyoruz gittiğimiz de de lelliyi görürdüm. Tabiki seni de.
lelli bence faizi ne kadar odeyeceginize bagli canim.su ara faiz cok yuksek ne yazik ki eger oyle olursa ata bozdurmak daha mantikli. ama faiz dusuk olursa kredi belki dusunebilirŞimdi ben bisi düşündüm.
Biz terası yaptırcaz ya
80bin gider diye kafadan Bi hesap yaptıK.
Evde 10ata vardı zaten oldu 11ata.
Esime alabildiğin kadar alalım 1 senede ata, 25ata yapalım krediye bulasmayalim atalarla yaptıralım diyorum.
En azından krediye faiz ödemeyiz.
20-25bin faiz ödemekden iyidir diye düşündüm.
Eşimin de aklına gelmiş ama ben kabul etmem diye söylememiş.
Neticede altınları yatırım için biriktiriyoruz yani şahsi param diil ki.
Adam korkutmusumbaya
Söylemeye korkmus
Tabi Yapılınca ev Alabildigimiz kadar devam ata almaya.
Bilezikler bozdurmam 6 bileziğim durur.
Mantıklı değil mi? Sizcede.
emin ol daha iyisi oalcaktırSenelerdir alicam kuzu aynı mevzu
Benim yazlık yılan hikayesine döndü.
Hep niyetlenince bisi çıkıyor biliyorsun.
Geçen seneki evi kaçırdım ya hevesim kaçtı resmen yahala eşime ve cemkiriyorum
Evet ozaman oranlarına ve ödeme ayına bakıp Bi hesap çıkarmak lazimlelli bence faizi ne kadar odeyeceginize bagli canim.su ara faiz cok yuksek ne yazik ki eger oyle olursa ata bozdurmak daha mantikli. ama faiz dusuk olursa kredi belki dusunebilir
H. Sonu boş Bi de ben geçen hafta öyle yaptım çıktım aldım geldimsabah evden çıkarken
kanat çıkardım dondurucudan
umarım gidene kadar çözülür.
teryağ koyup kızartmayı düşünüyorum
bebek patates var onları da dışını iyice yıkayıp, tavaya zeytin yağı ile koyup az baharat ve sarımsak ile yuvarlak şekilde pişirmeyi düşünüyorum
dün mantı haşladım tarhana vardı
hafta sonunu getirdik çok şükür, yarın eksik olanları marketten alırım
telaş bitmiyor.
gerçi markettelr açık çok da gerek yok yani
iki dakika gider alırım
İnşallah canım önceden daha hırs yapmıştım sürekli int. Ev bakıyordum belki hergun.emin ol daha iyisi oalcaktır
Kurusu kutusuna ödedim kocama bende dedim laf etmesin sonra dedim lanet olsun artık sıkıntıdan midem agrıyo arada kalmaktan dedim sen de dedim demem dedi söyledim anneme kalanını sonra verirsin diyo annem 5 kurusu hesaplıyor durumumda belli zaten müşterinin parasıydı ver dedi eşim onun parasını birleştirip evdekiyle ödedim aldı valla hiç çocuklara neyin harclık et demedi gitti az önceAy baby benim eşimde alişe dadandı alma almasını bilememiş. Kablosuz kulaklık sipariş edecegine kutusunu sipariş etmiş. Allahım birde bana anlatıyor. Ben olsam asla anlatmam sadece size anlatırım sonra onu bana koz olarak kullanır bir siparişi bile veremedin diye ama azimli bu sefer doğru sipariş vermiş.
Citlcim bence eşine deki annem bize istediğimiz kadar verdi. Elimde şuan bu kadar var bunu vereyim demedi de ben söyleyemem ara sen söyle de bakalım ne diyecek. Bana kalırsa kuruşu kuruşuna ödeyin ilerde laf söz olmasın. Ben asla kabul etmem mesela annemden-babamdan para velev ki aldım tamı tamına veririm. Annende kusura bakma ama sana karşı cazgır ben olsam ev hediyesi olsun derim. Hem senin gönlünü alırım ama malesef bazen işler bizim istediğimiz gibi olmuyor.
Herkese selamlar. Ya şeker zehir diye herkes uyarıyor. Annen hiç mi haber izlemiyor o da bir garip bir de şeker en ucuz şey. Senin Alya çok zeki MAAŞALLAH. Senin kızdığını nasıl da anlamış tatlı kuşNeden evlat ayırımı yapıyor yahu.
Cidden ayıp.
Bizde de evlat ayırımı maddi yok da(Zaten kendinde yok,bze ne vercek)ama manevi var.
Kardesimler ne yapsa,en dogrusu,en iyisi.
Bizim yaptıklarmız,aldıklarmız hep kocan arastırmıstır senin en ucuzu odur,en hesaplısı odur diyo.
Cocuk yetistirme tarzımızı bile maddiyata yoruyor.Elestircek ya.
Seker istemiyorm yemesini diyıorm.
Niye masraf mı olcak kocana diyoır
kesinlikle iyi fikirŞimdi ben bisi düşündüm.
Biz terası yaptırcaz ya
80bin gider diye kafadan Bi hesap yaptıK.
Evde 10ata vardı zaten oldu 11ata.
Esime alabildiğin kadar alalım 1 senede ata, 25ata yapalım krediye bulasmayalim atalarla yaptıralım diyorum.
En azından krediye faiz ödemeyiz.
20-25bin faiz ödemekden iyidir diye düşündüm.
Eşimin de aklına gelmiş ama ben kabul etmem diye söylememiş.
Neticede altınları yatırım için biriktiriyoruz yani şahsi param diil ki.
Adam korkutmusumbaya
Söylemeye korkmus
Tabi Yapılınca ev Alabildigimiz kadar devam ata almaya.
Bilezikler bozdurmam 6 bileziğim durur.
Mantıklı değil mi? Sizcede.
bende öyle yaptımH. Sonu boş Bi de ben geçen hafta öyle yaptım çıktım aldım geldim
baybiii sen çok iyi bir evlatsın ve çok da güzel bir annesinNeden evlat ayırımı yapıyor yahu.
Cidden ayıp.
Bizde de evlat ayırımı maddi yok da(Zaten kendinde yok,bze ne vercek)ama manevi var.
Kardesimler ne yapsa,en dogrusu,en iyisi.
Bizim yaptıklarmız,aldıklarmız hep kocan arastırmıstır senin en ucuzu odur,en hesaplısı odur diyo.
Cocuk yetistirme tarzımızı bile maddiyata yoruyor.Elestircek ya.
Seker istemiyorm yemesini diyıorm.
Niye masraf mı olcak kocana diyoır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?