Yenmesi gereken sağlıklı şeyleri bile insanlar alıp yiyemez hale geldiler geldik getirildik.Ben yumurtayı dün 34 ₺ ye aldım
AminDoğrudur gerçekten Allah kalabalık ailelerin yardımcısı olsun
Bazı benzer yanlarımız da çok var gibi hissediyorum ben de. hatta biraz konuşmuştuk. En önemlisi de gece geç saatte çocuklarrı uyuturken ya da uyuyunca buraya uğramamızBaby nerdesin aranıyosun
Ha bide ne diycem
Ben Yedirenk le thesekreter karıştırıyorum niye derseniz benzetiyorum konusmaları bidaha bakıyorum
Ispanaklı börekmiiiiiiiiAyy ben de ıspanaklı börek yaptım. Gerçekten de herkese bol bol verirdim. Amayedirenk79 sana herkesten cook verirdim sen de benim gibi hamur işi seviyorsun.
Çok üzücüYumurtaya ne demeli 25 lira sanki organikmis gibi et kıymanın yanına yaklasilmiyor artık yumurtaya da yaklasilmiyor malesef zengin daha zengin fakir daha fakir
Gerçekten alım gücü çok düştü maaşlara yapılan 3 kuruş zam gıdaya yapılan 3 katı çok üzülüyorum bu gidişle memlekete gidip kendim yetistirecegim her şeyi
Yaa yiycemmmmYasa yerimmmm
Öp yerime kocaman
Benimki yaramazlık öğrenme derdinde.
Bugünde sehpayı alabora etti
Babasının ajandasini kaçırdı yurutecine atıp.
Simariklik yapiyo Bi de
Bitter bende alıyorm cikolata evde suan sadece o varBenimde onceden vardı böyle bir çekmecem
Erbaslar yerini biliyordu isteyen alıp yiyordu 3-4 yildir yok.
Ama cizi, potubor ve kaymaklı bisk. Bulunur evde.
Şuanda da var.
Eşim sabahlari bisk. Cay içiyor bazen.
Khvaltilik yiyemiyor.
Ya tost, ya börek, ya pogca bunlar yoksa bisk. Çay.
Cips en son karantinadayken almıştım sipariş verirken yani o da eşimle oğlana.
Almiyorum
Mısır patlatıyorum.
Oglanda bıktı bence aramıyor yani niye yok demiyor.
Bisi istermisin marketten desem ayran ister mesela meyveli soda seviyo onu ister.
Hiç bisk, çikolata fln al demez.
Zaten çikolata sevmiyor buzd. Çikolata hep bulunur bitter ve sütlü (truf falan için) yüzüne bakmaz sevmiyor. Değişik cocuk
Bizim evin en cısslari hamurisleri işte.
Ama onuda artık h. Sonları yapabiliyorum kızla malum
Diyorum yapmasam dışarıdan alicaz ama onuda yemiyorlar alıştılar ev mamalarina.
Hee oyle karsıdan güzel tabi dimiii büyüttünüz rahatsınız tabiiAkıllı bıdık maşallahalyaya anlat valla gizel oluyor bebisleri dinlemek
Yılbaşından sonra sahada çok gelir hakkımizda hayırlısı Allah herkesin yardımcısı olsunÇok üzücüne alsam her defasında zam geliyor. Bugün düşünüyorum sanırım bu kadar ardaarda zam yaşamıştık
Yardımcısı vardır bence ya çok yapmacık geliyorlar bana ailecek bi kere bütün banyolar kullanılıyor oraları bile her gün elden gecirmeliGunaydinss
4gibi ancak daldı gece, az öncede acıktı geri uyudu beni uyandirip
Herkes uyuyo bende kalksam ses olacak buraya geldim.
Bugün ancak yemek yaparım, ev süpürür banyoyu temizlerim.
Kıza çorba yapmam lazım ayrıca.
Ayy şu esgimiranin evi gördükçe storylerde diyorum Sunacağız ev mi yoruyor beni.
Kadın gezdirmis evi 400m2 gez gez bitmiyor her oda da bisi.
1 salonu supurup Silmek bile insanın 1gununu alır üst katta giyinip uyuyoruz o yüzden toplayıp çıkıyorum diyo.
Ust kat dediği 2 banyo 1y.odasi 1 giyinme odası 1 salon.
Hiç. Bisi olmasa Toz olur yaw.
Boş odaya bile toz yağıyor
Diger evinde temizlemeye birini aliyordu haftada 1di galiba.Yardımcısı vardır bence ya çok yapmacık geliyorlar bana ailecek bi kere bütün banyolar kullanılıyor oraları bile her gün elden gecirmeli
Tek cocikliler tez elden 2 yapıla.Hee oyle karsıdan güzel tabi dimiii büyüttünüz rahatsınız tabii
Sana dogur baskısı yapcaz yeni yılda seni sectim pikacu
Buna da alır mutlaka zaten iki günde taşındı hemen kolay değilDiger evinde temizlemeye birini aliyordu haftada 1di galiba.
Okadar eve yardimci lazim ya.
Suan ki evim 115m2 falan.
Salon tek basina ugrastiriyor beni zaten it cek supur sil toz al.
Hele kizla yarim saatlik isimi 2saatde yapiyorum.
Evet ya hemen taşındı.Buna da alır mutlaka zaten iki günde taşındı hemen kolay değil
Kesinlikle temizlik işi zor hele birde kalabalıkta zaten bitmiyor düşünün siz birde oldukça sadesiniz benimde eşyalar kaba benide o yoruyor temizlik yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?