Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tünaydin kizlar 11e geliyodu uyandık oğlan gece yanımıza 1.5 saat uyumuş uyandırdı onun odaya geçtik belim tutulmuş hep yerlerde kalkıp çay yumurta koydum ocağa mıhlama yaptım sosis kizarttim toplayıp çamaşır katladim oğlusun yatağı duzelttim carsafini degistim çamaşır kurumuyo kaç gün yarın bı makine açarım salı çarşamba esimin babası gelcek kalcak balkonda sigara içiyor camları kapatıp çamaşır olmuyor orda bulaşık toplancak bizim yatak toplancak kuşun kafesi temizliycem akşama çorba yapcam dünden et ve makarna var yoğurt var yeter

Ne güzel vallahi bende sadelesmeye çalışıyorum zaten öyle kıyafet falan çok almam benimde ceyizden yün yastık yorgan falan var bir sürü onlar bunaltiyor evimi yaptırayım hepsi gidecek inşallah
Bende de bu ara evden fazlalıkları çıkarma başladı. Eskiden aman lazım olur dursun diye diye ev gereksiz şeylerle doldu.

Bende de bu ara evden fazlalıkları çıkarma başladı. Eskiden aman lazım olur dursun diye diye ev gereksiz şeylerle doldu.
Benim eşim öyle ama çaktırmadan çaktırmadan atıyorum zaten evler küçük temizligi de zor oluyor en güzeli almamak ama bazen göz görünce alıyor insan ihtiyaç olmasa da

Aynı bizim de babyloading87 Maviskelebegimm ilk ev büyüktü sonra 1+1 e geçtik eşyalar kaldı öyle evin bahçesinde. Koltuk takımını yemek odası takımının bir kısmını vs bıraktık verdik yeni aldık. Sonra bu eve geçerken gümüşlüğü de almadım zaten diğer evin sığınağında duruyordu. Bu evde 105 m2 gereksiz eşya hiç istemiyorum. Dolaplarım dolu onları seyreltmem lazım.

O yastıklar zaten çöküyor tekrar tekrar düzelt insanı bunaltıyor benimkiler yastıklı temizlemesi de zor. Ela bebekken benim eşimde yerlere yığıyordu yastıkları şimdi de Ela yığıyor Kalabalık ve uğraş başka birşey değil

Ben cok pismanim.
Bilincsizdim ama dediler bana pisman olursun diye dinlemedim
Daha tovbe almam

Yürüyüş yaptım bugün de ama eşim kızı parkta oyalarken ben de voleybol sahasının etrafını 20 kez turladım. Ela da birara koştu benimle. 10:30 da uyanmıştı uyumaz dedim ama gelince uykum var dedi. Uyuyacak gibi.
Arkadaşla sözleşmiştik güya telefonu evde unutmuş. İnmişler aşağı ailecek büyük parka gitmişler. Büyük park kapalıydı ya dedim.Sonra karşılaştık tam sitenin bahçeyi turlarken. Eşler çocuklarla parktaydı istersen bir tur daha atalım dedim yok dedi :)) çocuk durmuyor diyor. Oysa babasının kucağında duruyordu bebeği. Zaten dedim hadi tempo tempo yavaş yavaş yürüyor. Kondisyon yok ya çabucak yoruluyor Benim de ilk gün bacak kaslarım ağrımıştı kaç gün geçmedi. Bakalım yarın diyete gireceklermiş birbirimizi gazlarsak olur dedim. Bence en iyi şey hareket diyet yapsam da hareket yapmadan iyi veremiyorum. Bir de yürüyüş yapınca ve ardından duş alınca fena acıkıyorum

A101 e maaile gittik karta vardı 75 liram ordan alırım diyodu düştüler peşime kuru sogam 3 patates talan etmislermor soğan limon filtre kahve 2 tane soğuk kahve abur cubur biseler cecil peynir sucuk lor peyniri tatlı magnolya profiterol süt 75 kart çıkarırken esim ödedi bulaşık süngeri alcaktim unuttumkahve içiyorum spagetti azmis yanına biraz fırında patates atcam bide kremalı tavuk çorbası yeter az et var

Evde hiç iş bitmiyor
Bide yavaş yapmak zorundayım
Bi oda süpürüyorum 10 dk dinleniyorum.
Oğlumla yayla çorbası yaptım
O uyudu az iş yaptım, uyandı çorbasını yedirdim park istedi götüreceğimi anlayınca nasıl sarılıyor anne diyerek
Evde iş dururken biz parka gittik eve ne zor girdirdim
Akşam yemek yapmam gerek
Patates yemeği pirinç pilavı cacık yapayım

tr_lelli koltuk alırken ben kafamda bazı kriterler belirlemiştim. Bazası olmayacak ve yatak olarak açılmayacak. Baza varsa o baza doluyor bir şekilde. Yerden yüksek ve hafif olacak. Sırt kısmı yüksek olacak, kenarları büyük olmayacak çünkü gereksiz yer kaplıyor. Bu kriterlere uyan koltuk çok aradım ama buldum. Oturma kısmı ve yastıkları kılıflı, makinada yıkanabiliyor.

Hayırlı akşamlar
Eşimle markete gittik alışveriş yaptık 240 lira harcadık
Sıvıyağ
Çamaşır deterjanı
Bulaşık Mak tableti
Makarna,şehriye ,mercimek
2kilo un,maya
Süt
Kıvırcık,havuç,patates,soğan,elma,muz,mandalina aldık
Dünde 85 lira harcamış
Kasar peyniri
Yumurta
Meşrubat birde bı kaç bisküvi almış
Paranın adı var karta aldık hepsini ilk defa kk borcu 900 lirayı buldu

Her şey 2 katına cıktı. Neredeyse ben de bu gün alış veriş yaptım. 210 tl tuttu. Çay tuvalet kağıdı yağ kaşar peyniri 1 gofret ve 1 tane de deniz tuzlu cips.

Her şey 2 katına cıktı. Neredeyse ben de bu gün alış veriş yaptım. 210 tl tuttu. Çay tuvalet kağıdı yağ kaşar peyniri 1 gofret ve 1 tane de deniz tuzlu cips.
Gerçekten öyle 100 lira sanki 10 lira gibi sağlam bir alışveriş yapılsa etiyle kiymasiyla falan 500 den aşağı mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…