- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Evet ona da bakcam marketlere 1-2 tane getiriyolsr hemen bitiyoA101 online satış yapıyor. Markette kalabalığa karışmamış olursun.
Dun ondan patates sogan aliyorlardi bitmisti hatta.A101 de patates soğan indirimli birde kereviz alırım cikarsam
Ben de iki olsa buraya hiç uğrayamam heraldeTek cocikliler tez elden 2 yapıla.
Sende dahil baby
Ben tek basimami bunalimlarda seedim.
Gelsenize burasi cok guzel
Bende de bu ara evden fazlalıkları çıkarma başladı. Eskiden aman lazım olur dursun diye diye ev gereksiz şeylerle doldu.Ne güzel vallahi bende sadelesmeye çalışıyorum zaten öyle kıyafet falan çok almam benimde ceyizden yün yastık yorgan falan var bir sürü onlar bunaltiyor evimi yaptırayım hepsi gidecek inşallah
Benim eşim öyle ama çaktırmadan çaktırmadan atıyorum zaten evler küçük temizligi de zor oluyor en güzeli almamak ama bazen göz görünce alıyor insan ihtiyaç olmasa daBende de bu ara evden fazlalıkları çıkarma başladı. Eskiden aman lazım olur dursun diye diye ev gereksiz şeylerle doldu.
Aynı bizim deGünaydınnn
İyi pazarlarr
Kız evine dar diyen gelsin bize 3 kisi 90 m2 deyiz
İlk evim 1+1 di.
Allahtan ayrı mutfaktı.
Ben herhalde 180 e gecsem afallarım
Suan evde yan oda da birimiz nefes alsak duyuyoruz
Bi düsündük kıza oda yapalım yemek odasını iptal edip hepten bunalcam.
Yemek odası bari dursun dedim.
Vitrini falan kaldırmak lazım.
Artk depo gibi olur ev hepten.
Kücük evli kadından farkım yok
Tek fark ay ben cok mutluyum,kücük evimden.
Bidaha olsa kücük eve gecerim falan diyemiycem
En mutsuz oldugum konu parkeler
Nefret ediyorm renginden faln.
Takıgım onlara
Evi degistirmezsen ben bu parkeleri değistiriirm bak demedi deme diyorm kociye.
O yastıklar zaten çöküyor tekrar tekrar düzelt insanı bunaltıyor benimkiler yastıklı temizlemesi de zor. Ela bebekken benim eşimde yerlere yığıyordu yastıkları şimdi de Ela yığıyorBi de ben chester koltuk gormekden biktim. Herkesde ayni model ben sevmiyorum.
Evdeki koltuklarimi seviyorum ama yastikli ve esim eve gelir gelmez kaldiriyor o yastiklari yigiyor kenara sinir oluyorum.
Soyle sade koltuklara yukseliyorum
Uyguna bakiyorum tasininca alicam.
Eki Görüntüle 2744150 Eki Görüntüle 2744151
Ben cok pismanim.O yastıklar zaten çöküyor tekrar tekrar düzelt insanı bunaltıyor benimkiler yastıklı temizlemesi de zor. Ela bebekken benim eşimde yerlere yığıyordu yastıkları şimdi de Ela yığıyorKalabalık ve uğraş başka birşey değil
Her şey 2 katına cıktı. Neredeyse ben de bu gün alış veriş yaptım. 210 tl tuttu. Çay tuvalet kağıdı yağ kaşar peyniri 1 gofret ve 1 tane de deniz tuzlu cips.Hayırlı akşamlar
Eşimle markete gittik alışveriş yaptık 240 lira harcadık
Sıvıyağ
Çamaşır deterjanı
Bulaşık Mak tableti
Makarna,şehriye ,mercimek
2kilo un,maya
Süt
Kıvırcık,havuç,patates,soğan,elma,muz,mandalina aldık
Dünde 85 lira harcamış
Kasar peyniri
Yumurta
Meşrubat birde bı kaç bisküvi almış
Paranın adı var karta aldık hepsini ilk defa kk borcu 900 lirayı buldu
Gerçekten öyle 100 lira sanki 10 lira gibi sağlam bir alışveriş yapılsa etiyle kiymasiyla falan 500 den aşağı mümkün değilHer şey 2 katına cıktı. Neredeyse ben de bu gün alış veriş yaptım. 210 tl tuttu. Çay tuvalet kağıdı yağ kaşar peyniri 1 gofret ve 1 tane de deniz tuzlu cips.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?