20 gram mı alacaksınValla biraz birikmiş var kız kardeşime diyeyim kredi kartından çeksin birazını diyorum onunda borcu var bu ay bıgecsin 3 taksit filan yaptırırım inşallah çok faiz olmaz 1 bin TL gibi cektirebilirim
Kuzu ciğeri mi 60 olmuş burda 100 TLDışarı çıktım ama marketleri h.ici resmen yagmalamislar.
6 market gezdim aradıklarımi bulcam diye.
200tl baydim geldim.
Ciger 60tl olmuş yuhh ya.
Et alamasın millet ciğer alamasın tavuklar zehir ne yicez yahu.
Yarım kilo aldım Ciger.
Kuruyemis aldim. Makbulden.
Kıza Avokado, peynir, zeytin, kabak, Kivircik, Sogan, Pirasa, karnabahar, brokoli, mandalina, organik yumurta kıza, kendime askılı atlet, kendime çavdar ve tahıllı ekmek, 3ü1 arada, mantı, kebirin yoğurdun aldım ayranı çok gzl oluyor ciğerler içeriz dedim.
1 posta geldim oğlan poşetleri aldı güvenlikten tekrar dolandım market tasiyamadimda.
Hemen ciğeri ocağa attım.
Mantıyı hasladim.
Pirasayi pisirdim kıza ve bana
Sevdi yedi yaparım artık.
Sonra çamaşır topla, as.
Mutfağı topla mak doldur.
Dizi izledim o ara bir yandan.
Sonra Kızı doyur.
Hamur yoğurdum Sivas
Katmeri ve browni yapıcım
Çayla istediler.
Peşine kuriyemis meyve falan
Pöfs h.Sonu himhizli geçiyor beğ.
DanaKuzu ciğeri mi 60 olmuş burda 100 TL
Dana ciğeri 50. TL idi bizim burda
Yarım kilo aldım 30tl verdim sote yaptık 2 tabak ancak çıktı o da az az.Dana ciğeri 50. TL idi bizim burda
Yakında tavuk ciğere talim etcez yada dışarıda filmlerdeki gibi cama ekmeğe bancazYarım kilo aldım 30tl verdim sote yaptık 2 tabak ancak çıktı o da az az.
Ayy ben de ıspanaklı börek yaptım. Gerçekten de herkese bol bol verirdim. AmaBen sarmaları götürdüm niye bana komşu olmadınız birer tabak yerdik
ToplaşınAyy ben de ıspanaklı börek yaptım. Gerçekten de herkese bol bol verirdim. Amayedirenk79 sana herkesten cook verirdim sen de benim gibi hamur işi seviyorsun.
Yok o kadar değil canım 15 gramdi ama kardeşimde aldı içinden bize yarisi düşüyordu 7-8 gram alcas20 gram mı alacaksın
Mamayada kalktık ki hala kalkıyorm 2 kez gece süte.Valla çok aşırı kollayinca çok hasta oluyorlar bağışıklık kazanmalı bir yerde ama annen kız kardeşin bişey der diye sen sagdın anne sütü aldı bağışıklığı kuvvetli diyemiyor bende çok uğraştım emdi ama emene kadar 15 20 günü baba sor azıcık süt için ne ugrasirdim 2yasi bitene kadar verdim bir tanidik olup emzirebildigi halde vermedi 1 yaşı oldu kesti çocuğu 6 ay yetiyormus zaten ddi ugrasamiyorum gece kalkıyor diyodu e uyancak bebek bu bende iki yaşa kadar gece kaç kez uyaniyorduk
Bebem uyudu 21.15 deBaby nerdesin aranıyosun
Ha bide ne diycem
Ben Yedirenk le thesekreter karıştırıyorum niye derseniz benzetiyorum konusmaları bidaha bakıyorum
Yumurtaya ne demeli 25 lira sanki organikmis gibi et kıymanın yanına yaklasilmiyor artık yumurtaya da yaklasilmiyor malesef zengin daha zengin fakir daha fakirYarım kilo aldım 30tl verdim sote yaptık 2 tabak ancak çıktı o da az az.
Ben gerçekten şaşırıyorum annenize maşallah her şeye yetisiyorsunuz çokta sabirlisiniz hem annenize,hem eşinize hem evinize ,hem işinize hem bebeginize yetisiyorsunuzBak annem nededi az önce.
Alya direncliymis.
Cok sükür hasta olmadı hic biz cocıkları cok stabil yetistirtik oglanla kızı diyo.
Anne biz de sokaklara bırakmadık dedim.
Yok sen bebekti gezdin ya hep,biz cıkarmadok cocıkları ondan bagısıklık kazanmadılar diyo.
Dogruyı söyleyemez.
2 ayda kesti cockkları sütten emmiyorlar diye diyemez.
Dese cıngar cıkar.
Benimki de emmedi.
1 sene sagdım.
Gece yarıları kalktm sagdım.
Benimki alkıslanacak hareket değil olması gerekendi.
Dogurduysm kalkcam tabi.
Ama sen gezdin mikroba alısık,biz stabil yetistirdik ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?