Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde detayli bi incelemem lazim
Bereketli olsun.
Biz hep karta yükleniyoruz
Kart her ay cosuyor.

İyi akşamlar kızlar. Sabahları erken kalktıgımızdan hafta sonu da erken kalkıyoruz. Bu sabah yine erkenden kalkıp kahvemi içerken eşim geldi oda uyayamamış birlikte kahve içip tv açtık. Ben trendyoldan 2 tane siyahlar için sıvı deterjan, 2 tane yumuşatıcı, iki tane bulaşık deterjanı, 1 tane filtre kahve, kızım kemik kalem begenmiş onu da sepette görünce onu da aldım, bir tane 32 tuvalet kagıdı birkaç küçük bir iki şey daha vardı ama hatırlayamadım 188 tl tuttu. Evden dışarı çıkmıyoruz, nakite dokunmuyoruz ama kredi kartıyla internetten alıyoruz hepsi ihtiyaç keyfi bir tek filtre kahve onu da kızlarım içiyor. Bu gün balık çıkardım dondurucudan kızlar fırında istedi eşim tavada kızartma istedi herkesin gönlü olsun derken ben yoruluyorum. Kahvaltıdan önce bir makina çamaşır yıkadım astım. Kahvaltı için de yazdan yaptıgım menemeni sucuk ve yumurta ile yaptık. Patates haşladım kızlar istedi. Kahvaltı sonrası evde günlük işlerin peşine başladım. Bütün evin perdeleri salon hariç yıkadım. Salonunkiler kaldı onlarıda başka bir gün yıkarım artık yemegi yedik mutfagı topladım. Anca size gelebildim gün içinde fırsat buldukça okudum sizleri.

Kızlar aldıklarınız bereketli olsun. Hayat çok pahalı evde olanları değerlendirmeye çalışıyorum. Yarın içinde dondurucudan enginar çanaklarını ve tavuk fileto çıkardım garnitürlü yapıcam yanına çorba var dolapta kalan yemeklerle yarını kotarırım. İnanın hergün markete gitmemek için ekmeği bile fazla alıp dondurucuya koyuyorum. Böyle eksileni almasam dolapları hemen boşaltırım hazıra hazine dayanmaz diyorlar ya doğru söylüyorlar. Ütü yaptım fazla yemişim bir soda aldım şimdi sizinleyim. Kızlar ben 21 gün şekersiz diyetine girdim, ayyyyyy çok zormuş been gün içinde çikolata, bisküvi yemesini çok severdim ama bir göbek yaptım görmeniz lazım, oturunca ellerimi üstüne bile koyabiliyorum o şekil yani bu gün tam bir hafta olucak, çok zormuş ama ben hakettim. Sınırsızca yiyordum hem kilo aldım kendime dur demem gerekiyordu. İnşallah durdurabilirim.

Yagi actim yerine koymam lazim.
Bulasik deterj(elde yikama) son destiyi actim.
Onunda yerine koyucam indirim kovalim bakim.
Boyle yerine koyunca iyi oluyor.
Pane harciyla tavuk kizarttim, kofte ve patates yaninada.
Spagetti yaptim.
2 yemeklik misket kofte yapip buzluga attim.
Evi supurdum.
Camasir astim.
Ihlamur brownie
Gercekden brownie durunca daha enfes oldu.
Esim super gitti falan dedi.
Visnen bitti yaw.
El kadar sey 20tl.
Alamam hic.
Visne cikana kadar visnesiz kalcaZ yine.

Selam kızlar
Ancak uğrayabildim. Elime telefonu aldığım anda darp ediyor beni
Mümkün değil telefondan birşey bakayım. Sürekli tepemde eliyle telefonu itiyor. :)
Neyse bugün bir alışverişim yok sadece telefondan fiyat bakayım demiştim.
Akşam yemeğe eşim brokoli soteledi. Ben de bol sebzeli et sulu bulgur pilavı yaptım. Yoğurt yoktu yarın süt alırım. Turşu çıkardım.
kız lahana ve karnabaharı turşu olarak yiyor. Pilavda iyi oldu sebzeli yiyor.
nazenin9320 21 gün şekersiz diyeti nasıl ben rahat yaparım onu. 1 ay şekerli şey yemesem hiç de canım istemez. Yedikçe daha çok canım istiyor. Alışkanlık yapıyor.

İyigeceeler bacımlar
Gelemiyorm
Benimkiler durmuyor habire is cıkarıyolar bana
Yesil mercimek yaptm aksam icin,pirinc ıslattım.
Koci aradı balık alayım dedi e dedim yemek hadi yarına kalır da pirinc ıslattım.
Yap pilavı onuda yarın yeriz dedi
Karagöz almıs 2 tane tazeydi cok 45tl
Bize büyük bayagı
Kendine de ortaboy almıs.
Siz büyügü yersiniz dedi ama bilemedik
Alya masallah gömdü balıgı yarımdan az yedim benimkini bölüselim dedi yok dedim Salata yerim
Balıklar geldi daha onları fırına atarken ben,alya süzgecteki pirinci cek
Yerler su pirinc
Hadi onu temizledim.
Pilav yalan oldu.
Helva almıs balık piserken sütle onu attım fırına fırın helva yaptk
Cay demledim daha icemedim
Mutfagı topladım kızla odaya geciyorz biz dedim
Bana diyoki salla ıyumaz bu böyle dönüp duruyo diyo
Dedim uyuyo o sen merak etme
Yarım saate ıyudu kuzum
Cayı ısıtcam simdi

Ay bide gösterdim kahve mak.
Kendime yılbası hediyesi alcm bak diye.
Fiyatı görsün sonra pahalı aldın der bık bık yer beni
Aa ben öyle derken alma onu ben espresso mak.alcm yılbasından sonra dedi
Bayagı Delongi alıyormus.1500 tl
Süt köpürtücülü flan
Taktı espressoya alır kesin
Bari nil yesili al almısken dedim
Cok seveyrum o renk makinaları.
Tmm dedi bakalım bekliyorm

vay senin koca asiyor baby masallah diyelim adama

Benimde detayli bi incelemem lazim

Bereketli olsun.
Biz hep karta yükleniyoruz
Kart her ay cosuyor.
Teşekkür ederim hepimizin ki bereketli olsun Ama kartsız da olmuyor kayinbabamin bir lafı var kartın verdiğini kardeşinden istesem vermez der ya kart işini abartmadikca gayet iyi bence taksit falan yapmak işimize geliyor öyle böyle geçiniyoruz işte yetmediği yerde esnek hesaptan alıyoruz falan

Bir de adama diyorsun pinti cimriiii hesapçı Gör gör az para vermiyor sen kahveyi seviyordun diye
Arkadaşta var espresso makinası süper oluyor. Tavsiye ederim

İngilterede %70 daha hızlı yayılan yeni tip corona virüs ortaya cıkmjs
Bütün ülkeler ucak seferlerini iptal ederken bizde devam .
Yarın 8 ucuss varmıs İngiltereden
Ne tarafa bayılıyoryz

Eklentiler

• 10A438D9-5CC2-4C6B-ACA9-90BAF4C16CD2.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 53
Ne tarafa bayılıyoryz
Dünya ne zaman normale dönecek, psikolojimiz bozuldu artık azcik oksursek corona mi olduk diye aklımız çıkıyor

Gerçekten çok yordu bu virüs tam bitecek derken daha yenisi kötüsü çıkıyor. Tam izleyemedim ama galiba aşı etkisiz olacak diyordu. Allahın işine bakın, bir virüsle başedemiyor insanoğlu.
Kızla yatışa geçtik saat 22:20 de bu ara biberonu bıraktırmak istiyorum ama zor olacak belli. Geç bile kaldık.
Bugün enerji harcaması iyi oldu yoksa bu saatte uyuması mümkünmü gündüz 16:30 da uyuyup.
çocuklarda enerji atamaz hale geldi. Çocukluklarını yaşayamıyorlar.
Her gece uyumadan önce seni çok seviyorum annecim diyor. İçimden dedim keşke hiç büyümese hep böyle kalsa

Ne tarafa bayılıyoryz
Uçuşlar durdurulmuş 48 saatliğine haber sitesinde gördüm az önce gerçekten psikoloji falan kalmadı artık çocuğumu dışarı çıkardığım zaman seslerden falan korkmaya başladı normalde dışarıyı seven çocuk çıkmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…