Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler kizlar
nazenin9320 ya çok zor değil mi şekersiz, ben de istiyorum da cesaret edemiyorum resmen
Bugün yayla corbasiyla bamya yapmıştım çorba hiç ellenmedi yarına kalır, kıyma çıkardım köfte patates dizme yaparım yarın da. Kendime kapuska yaptım bir iki gün detoks gibi olsun bakalim

Eevt ins hasarsız atlatırız su yeni virüsü de
Valla benimki de kapılara gidiyor aylardır parka bile cıkmadı cocık
Evden ckıp kvdeme eve giriyor

Günaydın
Gece saat 2 de uyudum. Tabi yine alışveriş deliliğim tuttu. Sonra neyse dolu sepetlerin bir kısmını boşalttım. Acil lazım olmayanları sildim. Aaa kampanya buldum at sepete onu da at bunu da at
Neyse son olarak şimdilik hepsiburadada 110 tl lik bıraktım.
saat 2 de uyudum. Kız saat 3 te yanımıza geldi. Saat 5 te eşim uyandı. Kendine hedef koymuş sabah yürüyüş yapıp işe erken gidip ingilizce çalışacakmış. Hadi bakalım inşallah devam eder.
koci uyanınca tabi ben yeniden uyuyamadım. Sonra o geldi. Kahvaltı yapmadı. İşyerinde kahvaltısı hazır oluyormuş. Gitti. Sonra kızı yatağına yatırdım. Ardından çamaşır attım henüz çalıştırmadım. Namaz kılıp dua ettim. Şimdi de adaçayı ile güne başlıyorum

Günaydınlarr
Allahım yatakta 4 kisiyiz
Bide gitti fili aldı geldi gece
Aramızda koca fil de yatıyor bayılcam
Koci ye dedim sen bari kalk git salona nefes alamıyorm ben
Bas agrısıyla uyandım
İns geri uyur kız
Ayy sorma baby bizdede var o onun yatağına yatıyoruz anne tavşanımda anne bebeğimde zaten büzülüp yatıyorum yatakta

amazonda bezlerde indirim varmis kizlar ordan bez aldim ikizlere stokluk.sonra kk esktresine baktim .yuh ya diyip kapattim geri.valla bunaldim artik kredi karti borcundan luzumsuz bisi de almiyorum
Inan bende boyleyim
Bi de bisi aliyorum fise bakiyorum tek tek bakinca sikinti yok alttaki rakami görünce hep yanlis hesaplamislar gibi geliyo eve gelene kadar kafamda topluyorum.
Nolcaz boyle yaw

Kizlar enisteye el sallayın

Eniste su kizi gördün ya daha ne diyelim al tabi ya en iyisi hak ediyo bizim baby.

Bir de adama diyorsun pinti cimriiii hesapçı Gör gör az para vermiyor sen kahveyi seviyordun diye
Arkadaşta var espresso makinası süper oluyor. Tavsiye ederim
Tabi adam ondan tutuyormuş parayi baby ecnbi kahveleri mak. Almak icin biliyo karisini entel dantel seviyo.
Naapsin adam pahali kaliteli seviyo bizim baby ancak tutumlulukla biriktirip aliyo
Biz tamamen ynlis anladik enisteyi.
Tovbe edelim derhal

Soyle dan dan dalim cunkusu hareketli kitaplara daldim sabah beri.
Cok mu erken?
Hangi ay ya da yas uygun?
Hepsiburada da 16.90 a dusmus alasim var da.
Suan ilgisini ceker mi?
ceker cekmese de bikac aya ceker bacım.
Al at kenara.
Yatırımlık onlar

Canim ben 3dallik aloeveramdan saksi saksi aloevera aldim.
Hatta 4arkadasada bebekelerinden verdim.
Allah affetsin 3 saksilikda gelirken attim.
Heryer aloevera oldu cunku.
Suan evde 3 saksimda var ama okadar yavruldiki ayirmam gerek.
Ilgilenemedim.
Direk gunese koyma sevmiyo.
Cok suyu sevmiyor.
Serin sabah güneşi alan yerde dursun.
Yavrularini dibinden bicakla al baska saksiya dik.
Ara da topragini degis.

Toprak alimde bende su yavrulari ayirim birilerine veririm bari

ceker cekmese de bikac aya ceker bacım.
Al at kenara.
Yatırımlık onlar
4tane alim youtubede iceriginin videolari var incelimde hangileri daha bilgilendirici
Aktivite masasini sevdi.
Hayvan seslerini cok seviyo.
Hayvan sesleri cikan bi hali vardi onada bi yukseliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…