Eevt ins hasarsız atlatırız su yeni virüsü deUçuşlar durdurulmuş 48 saatliğine haber sitesinde gördüm az önce gerçekten psikoloji falan kalmadı artık çocuğumu dışarı çıkardığım zaman seslerden falan korkmaya başladı normalde dışarıyı seven çocuk çıkmak istemiyor
Ayy sorma baby bizdede var o onun yatağına yatıyoruz anne tavşanımda anne bebeğimde zaten büzülüp yatıyorum yataktaGünaydınlarr
Allahım yatakta 4 kisiyiz
Bide gitti fili aldı geldi gece
Aramızda koca fil de yatıyor bayılcam
Koci ye dedim sen bari kalk git salona nefes alamıyorm ben
Bas agrısıyla uyandım
İns geri uyur kız
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahEevt ins hasarsız atlatırız su yeni virüsü de
Valla benimki de kapılara gidiyor aylardır parka bile cıkmadı cocık
Evden ckıp kvdeme eve giriyor
Inan bende boyleyimamazonda bezlerde indirim varmis kizlar ordan bez aldim ikizlere stokluk.sonra kk esktresine baktim .yuh ya diyip kapattim geri.valla bunaldim artik kredi karti borcundan luzumsuz bisi de almiyorum
Kizlar enisteye el sallayınAy bide gösterdim kahve mak.
Kendime yılbası hediyesi alcm bak diye.
Fiyatı görsün sonra pahalı aldın der bık bık yer beni
Aa ben öyle derken alma onu ben espresso mak.alcm yılbasından sonra dedi
Bayagı Delongi alıyormus.1500 tl
Süt köpürtücülü flan
Taktı espressoya alır kesin
Bari nil yesili al almısken dedim
Cok seveyrum o renk makinaları.
Tmm dedi bakalım bekliyorm
Tabi adam ondan tutuyormuş parayi baby ecnbi kahveleri mak. Almak icin biliyo karisini entel dantel seviyo.Bir de adama diyorsun pinti cimriiii hesapçıGör gör az para vermiyor sen kahveyi seviyordun diye
Arkadaşta var espresso makinası süper oluyor. Tavsiye ederim
Yada almıyım masraf etmiyim diye demiste olabilir.Kizlar enisteye el sallayın
Eniste su kizi gördün ya daha ne diyelim al tabi ya en iyisi hak ediyo bizim baby.
ceker cekmese de bikac aya ceker bacım.Soyle dan dan dalim cunkusu hareketli kitaplara daldim sabah beri.
Cok mu erken?
Hangi ay ya da yas uygun?
Hepsiburada da 16.90 a dusmus alasim var da.
Suan ilgisini ceker mi?
Canim ben 3dallik aloeveramdan saksi saksi aloevera aldim.Kizlar ya çiçek bakımından anlayan varmı bu gün aleovera aldım baya yavrulu falan ama saksıyı deistirsemmi yavruları falan ayirsammi bilemedim genelde Mart Nisan gibi ayrılıp saksısı degisirmis ama saksısı çok ufak
4tane alim youtubede iceriginin videolari var incelimde hangileri daha bilgilendiriciceker cekmese de bikac aya ceker bacım.
Al at kenara.
Yatırımlık onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?