Senden borclari geri alip abine veriyor demek o paralariBen geldim
İşe gittim kızın dersi başlayana yetiştim dünde çok yorulmuştum
Bugün annemle tarttışrım
Çocuklara baktı bugün
Abim gecenlerde ağzından kaöırmıştı 4500 para vermiş vermedim diyo baban vermiştir yalan söyeleme
Dedim paralar sende beni kıl gününde sıkılırdın aldın dedim ben mecburiyetten gidiyorum işe senin yüzünden dedim oğluna veriyosunda biz çocugun değilmişim dedim keriz yene koyuyon biiz gelinin yapsın bundan sonra dedim
Selamlar herkese o pembeli kuş Alyayi yerim. ALLAH bağışlasın. Pandemi bitsin o tombik elleri yiyim yaEvettt toz bezlerimiz hazirsa halay cekebiliriz
Unutmayin A noktasi sizi B noktasina götürür halay ise her yereEki Görüntüle 2746126
Bende dedim helal etmiyorum dedim abimde benim bir çeyrek altın vardı istedim demin yazdım borcum var bana öde acil diye bakalım ne yazacakSenden borclari geri alip abine veriyor demek o paralari
Bendede aynısı var yeşil rengi deEvettt toz bezlerimiz hazirsa halay cekebiliriz
Unutmayin A noktasi sizi B noktasina götürür halay ise her yereEki Görüntüle 2746126
Allahım sendeki anayla abla düsman basınaBen geldim
Bugün annemle tarttışrım
Çocuklara baktı bugün
Abim gecenlerde ağzından kaöırmıştı 4500 para vermiş vermedim diyo baban vermiştir yalan söyeleme
Dedim paralar sende beni kıl gününde sıkılırdın aldın dedim ben mecburiyetten gidiyorum işe senin yüzünden dedim oğluna veriyosunda biz çocugun değilmişim dedim keriz yene koyuyon biiz gelinin yapsın bundan sonra dedim
Abim aradı para yerine nakit veriyim bankada var param dedi getirdi demin yarın çeyrek alıp koycam kenarda 1 liramı yok bekletiyor anlamıyorum illa istemek i lazımAllahım sendeki anayla abla düsman basına
İyi demissin cnm.
Sanki sen onun çocuğu değilsin. Çok üzücü. İnşallah yanlışının bir gün farkına varır.Ben geldim
Bugün annemle tarttışrım
Çocuklara baktı bugün
Abim aradı para yerine nakit veriyim bankada var param dedi getirdi demin yarın çeyrek alıp koycam kenarda 1 liramı yok bekletiyor anlamıyorum illa istemek i lazım
Ay iyi bari birinin aklına gelmisAbim aradı para yerine nakit veriyim bankada var param dedi getirdi demin yarın çeyrek alıp koycam kenarda 1 liramı yok bekletiyor anlamıyorum illa istemek i lazım
Ben istedim baby sinirlendim kaç aydır duruyo vermiyor karısı sıkır sıkır kıyafet alıyo kafam esti kredi kartı yatacak lazım verirsen dedim yarınn saat sonra geldi çeyrek parası alıp koycam sıkılsa para altın yokAy iyi bari birinin aklına gelmis
Al koy cnm.
Vala harcanıp gidiyor.
Kendi kendime sinir oldum buay 3 aydan fazladır beklediğim prim harcandı gitti
İyi yapmıssın.Bide eşim diyoki niye istedin cukkayı o yiyo paraları dedim ne bekletcem gelsin dedim vermez istemediğim sürece biliyorm ben karısı asla demez ver diye
Bide eşim diyoki niye istedin cukkayı o yiyo paraları dedim ne bekletcem gelsin dedim vermez istemediğim sürece biliyorm ben karısı asla demez ver diye
Sinir oluyorum böyle borçlarını varken vermeyenlere kaynımda bizden 12 sene önce 35 gram aldı 18 gramını geçen sene ancak alabildik geri kalanı daha kim bilir ne zaman verecekİyi yapmıssın.
İnsanları saf yerine koyuyorlar ses cıkarmadıkca.
12 Sene mi cennet vade mi yaptınız naptınız:/Sinir oluyorum böyle borçlarını varken vermeyenlere kaynımda bizden 12 sene önce 35 gram aldı 18 gramını geçen sene ancak alabildik geri kalanı daha kim bilir ne zaman verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?