Sordum canim sadece gözlem dendi özellikle asi ddim hazirn sonrsi çocuklara yapılıyor diye nette okudum siz okulda yaptircak siniz ddiBenim oğlumda 2016 doğumlu 1.siniftaki aşıyı yapıyorlar. Eğer oğlun 2016 doğumlu ise sağlık ocağına sen sor.ben sormasam hemşire hatirlamamisti örneğin. Ihmal etmeyin. Geçmiş olsun
Ben geçen hafta a101 den 2.5 Luk pirinç aldım 19.5 tü kampanyalı fiyatı kendi markası birde onur markette şuan bu fiyatta yakınında varsaTrendyolun hizlimarketine 80tl baydim.
Prilin 4lt elde yikama destisi 17.90di genelde 24.90 fiyati.
Persil deterj. 6kilosu 31tl
Soda, karanfil, fanta,
Tozseker, kupseker falanda aldim
Pirinc, siviyag, bulasik mak. Detrj., un ve cay kaldi eksiklerimden.
Onlarin fiyatlari pahali geldi bana almadim.
Market gezerim yarin disarida isim var. Annem gelecek kiza bakmaya o ara bakarim soyle bi fiyatlara.
Tam bir belasın dostum batağa düşürdün biziSıcak sarap yap abla onlarla tarcın,portakal dilimi atıp kaynatıyorsn kısın miss:)
Afiyet olsun:)
Anamm alkole özendiriyor diy e ban yemem ins
Canım çocukların yaptığı her hareket için sebebi şudur denemez ki kesin olarak, internette neler neler yazıyor öyle bakarsak
Çocuk bu takıntı yapmıştır, yumuşaklığını seviyodur vs tam bilemeyiz ki
Ayrıca gece birlikte uyumak bence kötü bir şey değil, sen anne olarak içgüdülerine güven en çok sonuçta uzmanlar bile sürekli fikir degistiriyo bir iyi dedikleri bir kötü oluyo
Sen ise giderkeb alya el salliyo mu sana? Veya biyere giderken gittiğini biliyor mu? Paraliyo mu kendini sen biyere giderken? Bence senden ayrılma şeklinfen güven konusu az çok anlasilir
Benim arkadaşımda ev hanımı canım çalışmayla ilişkili değil bence onun oglusa battaniyeye uyuyordu uykusu gelince onu getirirdi hmen o görmeden yikardi annesi ağlıyordu görse makinede benim oğlumda ayisini alırdı hep yanına uyurken istemiyor 6 aydır arkadaşın oglusa bı senedir bıraktı 4yasinda şuan mesalaAlya emmediği icin memeyle baglantılı değil ama sanırım calısmamla alakalı.
Ona tepki gösteriyor olabilr
Ama kardesimin oglan mesela annesinin sabahlıgı var,artk paramprca oldu.
O olmadan uyumuyor.
Her gittikleri yere götürüyorlar.
Bi yandan da diyorm krdesim ev hanımı hep evde.
İse gitmemle baglantılı olsa ,yegenimde aynısını yapıyor
Bilemedim.
Bide tek bi battaniye degil herhangi bir battaniye olur.
Yeterki sarılsın
Kız beni de benim koca yoldan çıkardıTam bir belasın dostum batağa düşürdün biziben balayında bir kez az likörlü fena oldum bidaha hiç tövbe ettim çay çerez yetiyor bana benimki içiyor ama hiç özenmem
Benim oglanda yastiga yapisikti.Slm gençler anca geldim işe gittim kocamın yanına akşama kadar te çalıştım pertim sabah yine gitcem
Kız banada yolla sarap baby içesim geldi sen anlatırkene
Benim oğlan hala aynı battaniye ile yatar yazın bile düşün hatta bebek arabasında bile örtüyo kadının biri yolda pişecek diyo bebe yazda bile örtüyo oğlum askere de götürürsün bunu diyom
Kızda yastıga yapardı bıraktı büyüyünce
bir kac gün geride kaldim okumakta, kuzun coktan iylesmistir insallah. Canim burnu tikanik olunca bir sogani büyük parcalara kes ve cocugun yataginin yakinlarina koy. Doktorum önermisti, gercekten gece rahat uyuyor cocuklar.Evet minik diye önermedi bizimki de ama iyi gibi sanki şimdi Sabah dan beri iki kere temizledim açıldı biraz ,
Valla ins öyledir.E tamam işte çocuk geleceğini biliyor güvenli baglanmasa kıyametleri koparır en basitinden
Kokuyı arıyorrlar.Hamilelikde bir makale okumustım.Benim kizda bizim yanimiza alisti
Babasi salondaki besikte uyuttu dizi izlicem dedi benim biraZ midem kotu uzanmıştim miziklandi salonda yanima aldım uyudu hemen.
Mutfagi temizlerken balkonun kapısıni actim üstümde kisa koldu.
Esim kapadi soylendi bu havada aciyosun die.
Ates basiyo ya daraliyorum
Simdide midem kotu oldu anlamıyorum o an harıl harıl is yaparken üşütüyorum demek.
Yaa tesekkürlerMerhabalar. . Güvensiz bağlanma ile hiç ilgisi yok bence. Güvenli bağlanma için çocuğun temel ihtiyaçlarınım zamanında karşılanması, çocuğa bakım verenlerin devamlı değişmemesi, ve sevildiğini hissetmesi, oyun oynanması, kucağa alınması gibi şeyler var genel olarak yoksa sadece 24 saat aralıksız yanında olunca güvenli bağlanma olmuyor, hele de ay işe gittim güvenli bağlanmadı diye hiç düşünme. Takip ettiğim kadarı ile ilgili ve bilinçli bir annesin sen için çok rahat olsun
İşe gitme işi de sizin ailede çok konuşulduğu için sanırım aklına geliyor, yoksa ben de kızım 8 aylıkken çalışmaya başladım hiç vicdan azabı duymadım. Zamanın niceliği değil niteliği önemli. Sen zaten yapıyorsundur sadece işe giderken ondan saklanıp kaçmamak önemli, ben işe gidiyorum diye gitmek, gelince de işten geldim deyip ona sarılıp ev işi yapmadan önce onunla vakit geçirmek önemli
Güvensiz bağlanma durumu ile ilgili bir fotoğraf ekliyorum, bu arada çocuk bazen sende ayrılırken huzursuz da olabilir, önemli olan çok tepki göstermemesi ve huzursuzluğun geçmesi
Cocuga diyorm ama bende ayrı yatamıyorumCanım benim hiç üzülme missssssss kokulu bebeğine bol bol sarılıp uyu büyüyecekler her zaman yanında yatmayacak sonuçta
Evt gaza gelmemeliyim.babyloading87 canım tam güvenli bağlanma için annelerin en az 2 yaşına kadar çocukların yanında kalması gerekiyor, şartlar elveriyorsa tabi. Ben de oğluş 7 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım. Ama biz çalışan anneler en azından görüştüğümüz zamanları kaliteli geçirmeye çalışıyoruz. Sen de gayet ilgili ve bilgili bir annesin. yedirenk79 un da dediği gibi ayrılma şekliniz de çok önemli, ağlama vb yoksa sıkıntı da yoktur çok büyük ihtimal. Oğluş da o dönemler bi arabası vardı çok sevdiği onla yatar kalkardı, gece uykudan uyanır onu bulamazsa ağlardı, yani biraz da o yaşların getirdiği bir durum. Doktor daha iyisini bilir tabi ama belki o yaşlardaki çocukların benzer davranışlar gösterdiğini bilmek seni rahatlatır.
Mendil yine daha iyimisCanım bence kendini üzme. Ela da sürekli elinde mendille geziyor. Gün boyunca evin heryeri mendil oluyor. Bazen birşey izlerken de mendili tutup izliyor. Ben evde olduğum halde öyle. Biryere giderken de mendilimi de alalım diyor. Gece yanımıza gelince de elinde mendille geliyor. Sonuçta Ela da bizimleyken kazandı bu alışkanlığı.
Benim kardeşimin sınıfta bir kız öğrencisi de ( Ela kadar ) öyleymiş. Mendille okula geliyormuş. Kardeşim gördükçe Ela aklıma geliyor diyordu.
çoğu çocukta olan bir durum diye düşünüyorum. Tedirgin olmana gerek yok canım.
Kardesimin eltisinin kzıın bi yastgı vardı onla gezerdi.Sanmiyorum canim calismanla alakali oldugunu.
Cocukla alakali bence o.
Benim kizda muslinsiz uyumuyo ama hep aynisi diil.
3tane var evde herhangi biri olsunda olsun ona sariliyor uyuyor.
Annemle birakip cikinca arkamdan aglamiyor.
Bazen esimdeyken bana gelmek istiyor miziklaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?