Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim oğlumda 2016 doğumlu 1.siniftaki aşıyı yapıyorlar. Eğer oğlun 2016 doğumlu ise sağlık ocağına sen sor.ben sormasam hemşire hatirlamamisti örneğin. Ihmal etmeyin. Geçmiş olsun
Sordum canim sadece gözlem dendi özellikle asi ddim hazirn sonrsi çocuklara yapılıyor diye nette okudum siz okulda yaptircak siniz ddi

Ben geçen hafta a101 den 2.5 Luk pirinç aldım 19.5 tü kampanyalı fiyatı kendi markası birde onur markette şuan bu fiyatta yakınında varsa

Sıcak sarap yap abla onlarla tarcın,portakal dilimi atıp kaynatıyorsn kısın miss:)
Afiyet olsun:)
Anamm alkole özendiriyor diy e ban yemem ins
Tam bir belasın dostum batağa düşürdün bizi ben balayında bir kez az likörlü fena oldum bidaha hiç tövbe ettim çay çerez yetiyor bana benimki içiyor ama hiç özenmem

Slm gençler anca geldim işe gittim kocamın yanına akşama kadar te çalıştım pertim sabah yine gitcem
Kız banada yolla sarap baby içesim geldi sen anlatırkene
Benim oğlan hala aynı battaniye ile yatar yazın bile düşün hatta bebek arabasında bile örtüyo kadının biri yolda pişecek diyo bebe yazda bile örtüyo oğlum askere de götürürsün bunu diyom
Kızda yastıga yapardı bıraktı büyüyünce

Benim arkadaşımda ev hanımı canım çalışmayla ilişkili değil bence onun oglusa battaniyeye uyuyordu uykusu gelince onu getirirdi hmen o görmeden yikardi annesi ağlıyordu görse makinede benim oğlumda ayisini alırdı hep yanına uyurken istemiyor 6 aydır arkadaşın oglusa bı senedir bıraktı 4yasinda şuan mesala

Tam bir belasın dostum batağa düşürdün bizi ben balayında bir kez az likörlü fena oldum bidaha hiç tövbe ettim çay çerez yetiyor bana benimki içiyor ama hiç özenmem
Kız beni de benim koca yoldan çıkardı körle yatan şaşı kalkarmış. Sizde olmamış. Eşlik ediver adamcağıza

Benim oglanda yastiga yapisikti.
Adida yumuşak yastığımdi
Anneme tasimayalim diye orada da vardi yumuşak bi yastigi.
Yatakdan kalkip gelirken bile peşinde suruklerdi yastığı.
O yastığı elleye elleye uyurdu.
3_4 yaslarindan sonra birakmisti.
Ama hala yumuşak yastık seviyor.
En yumusak olanlari seçer.

Kizda muslinsiz uyumuyo dayiyo suratina oyle uyuyor.
Gece bile uyansa arıyor onu.
Arkadasin kızda yemeniyle uyuyor
3 yasinda.
Her cocugun kendince bir uyku arkadasi var bence

Benim kizda bizim yanimiza alisti
Babasi salondaki besikte uyuttu dizi izlicem dedi benim biraZ midem kotu uzanmıştim miziklandi salonda yanima aldım uyudu hemen.
Mutfagi temizlerken balkonun kapısıni actim üstümde kisa koldu.
Esim kapadi soylendi bu havada aciyosun die.
Ates basiyo ya daraliyorum
Simdide midem kotu oldu anlamıyorum o an harıl harıl is yaparken üşütüyorum demek.

Evet minik diye önermedi bizimki de ama iyi gibi sanki şimdi Sabah dan beri iki kere temizledim açıldı biraz ,
bir kac gün geride kaldim okumakta, kuzun coktan iylesmistir insallah. Canim burnu tikanik olunca bir sogani büyük parcalara kes ve cocugun yataginin yakinlarina koy. Doktorum önermisti, gercekten gece rahat uyuyor cocuklar.

E tamam işte çocuk geleceğini biliyor güvenli baglanmasa kıyametleri koparır en basitinden
Valla ins öyledir.
Bazen yemegi bile zor yetistiriyorm buara ben gelince kucak istiyor
Özlüyor demek diyip tek elle is yapıyorm yada bırakıyorm isi güücü sarılıyorz

Kokuyı arıyorrlar.Hamilelikde bir makale okumustım.
Mesela arkası dönük olsa da annesinin geldiğini anlayıp dönermis bebekler.
Kokudan.
Gercekten öyle uyurken izlersem hemen dönmeye baslıyor odadaysam.

Yaa tesekkürler
Ben hep söyledim
Hattta annemler dalga gectiler ,gelcem kızım ben dedim.
Öptüm .
Kacırmaya calıstıklarında hayır görsün dedim.
Hee anladı sen gelcem diyince hemen faln dediler.
Anlıyordu.
El sallıyor bana giderken,gülüyor öpücük atıyor.

Canım benim hiç üzülme missssssss kokulu bebeğine bol bol sarılıp uyu büyüyecekler her zaman yanında yatmayacak sonuçta
Cocuga diyorm ama bende ayrı yatamıyorum
Park besikten nefret ediyor
Yeni dogan sepetine de sıgmıyor.
Motesseri yatak bakıyoruz ama bırakacagıma söz veremem

Evt gaza gelmemeliyim.
Annem ilk baslarda dedi bunu.
Sen calısıyorsn diye yapıyor,kendini korumaya alıyor diye.
Annem dediği icin cok üzerinde durmadım acıkcası,her konuyu calısmama bagladıgından
Ama bugun o panikle netten okuyunca üzüldüm.
Olabilri mi diye?
Verdiğiniz örnekler beni rahatlattı saolun
Ki kardesim evde,onun oglanda annesinin sabahlıgıyla geziyor.

Mendil yine daha iyimis
İns krese battaniyeyle gitmeyiz
Rahatladım valla saolun

Kardesimin eltisinin kzıın bi yastgı vardı onla gezerdi.
Yıkadıklarında kıyamet kopardı
Allahtan tek battaniyeye yapmıyor.
Yanmıstık yoksa

Günaydın kızlar. Dün o kadar çok yorulmuşum ki anlatamam. Dün eşim öğleden sonra izin aldı zeytinlerin atılması gereken ilacı varmış onunla birlikte zeytinilğe gittik, birkaç agaçta zeytin kalmış onları topladım bayagı oldular. Biz malatura diyoruz bir de develik dediğimiz bir ot daha var dört poşette ot topladım kendime az aldım tek ben yiyorum diğer poşetleri anneme verdim. Tam tarlada işleniyoruz kızım aradı ablası ile ikisinin canı akşam yemegi için pide istemiş yapalım mı anne diyor yapalım dedim dondurucudan kıyma çıkarttırdım maya çıkartırdım onlara eve gelmemiz beşi buldu gel üst değiştir duş al epey geçti hamur tuttum zeytinleri bidona bastım balkona koydum pidenin içini hazırladım ben içini doğramayı seviyorum agıza yerken tane tane gelmesi hoşuma gidiyor ama akşam vakit yoktu hepsini rondodan geçirdim ama kızlar yardım etti onlar pişerken birde kabak soydum tatlısını yaptım fırında, kızlar ilk defa akşam yemegi için çorba yapmışlar yıllar önce onlar küçükken karadeniz turuna gitmiştik orda mısır çorbası yemiştik ara ara ben yapıyordum şimdi onlar yapmış tatlı olmasına ragmen küçük kızım pideler pişerken babasını baklava alması için dışarı yollamış canım istedi diyor. Ay dedim benim ki can değil herhalde birşey istemiyo neyse yorgun ama güzel bir akşam geçirdik. Ben tatlı ile olan sınavımı akşam da verdim ve yemedim canım da istemedi.

Gonaydinlar efenimmm
12 sayfa daha kitap okudum uyaninca.
Cay demle gomlek utule (utuleri tek tek yaptigim dogrudur)
Aksamdan bulasik vardi onlari mak. Attim.
Kiz uyandi doyurdum.
Supurge yapicam saat 11 olsunda.
Yemegim var begg daha noolsun.
Bugun isim var dışarı cikicam annem gelecek kizin yanina..
Yurucem birazda yolumu uzatmayi dusunuyorum.
Su vurus olmasaydi arabasina koyup parkda 3 tur atar gelirdik kizl hergun.
Park 5dk yurume parkuru yok ama etrafinda siteler var turlardir.
Bizim semt bu anlamda hic gelismicek galiba.
Bir yurume parkuru, ya da soyle az biraz orman ici yurusu alani yok.
Minik minik parklar yapip duruyorlar.
Mahalle aralarinda da ben sevmiyorum yurumeyi.
Ancak yolumu uzatiyorum markete falan gidecegimde uzakdaki markete gidiyorum.

Anpa gross market aciliyormus buna sevindim.
Uygun oluyo diye biliyorum acilacak alan da büyük alan.
Yurume mesafesinde.
Alisverisi ordan yapariz artik.
Ocak da acilacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…