Küçük Düşün Büyük Olsun!

Story elti kizinin surekli duyar kasmasina sinir olmaya basladim.
Yardima ihtiyaci olan birini paylasiyo.
Sen yardimini hayrini yap bunu surekli ne paylasiyosun.
Duyurmak guzel bisi olabilir fakat surekli surekli mide bulandiriyo.
Belediyeye bas vursun ki bildigim var kira yardımı, komur yardimi, market icin cek falan alan.
Veriyorlar yani.

Yazimi hos diil.
Iste boyle insanlarin duasini alalim
Yok fani dunya kime kalmis.
Yok param var diye guvenme vs vs.
Herkes slk diil senin dediklerini herkes biliyo niye duyar kasiyorsun.
Git her ay yardimini yap.

Yani sanki insanlar gulluk gulistanlik yasiyorda hic kimse yardim etmiyo kimseye gibi algi yaratiyor.

Günaydınlarr
Ptt de 10 gündür Aliss kargolarım bekliyor deliricemmm
10 dkdır telefondayım 444lu hatta acan yok!
Pttciyi göreyim carlıcam.
Sinir geldi.
Aksam inegöl köfte yaptık ızgara gibi tavada yagsız.
1 kg almıs ,bezelye yapcam köfteli.
Yemek işini toparlayamadım bu hafta:/

babyloading87
baby geçen gün bankamatikte annemin maaşını çekicem, tam üç tane kuyruk var ve kuyruklar uzun ekmek kuyruğu gibi. Neyse bana sıra gelmesine 3 kişi var az kaldı dedim bir de hava soguk üşüdüm. Ama bankamatikte arıza yazısı belirdi. Neyse olabilir dedim görevliye söyleyeyim dedim. Güvenlik içeri almıyor ben söylerim lütfen girmeyin dedi o kadar insanın içinde hiç hak etmediğim bir söz üzüldüm ve ben çocuk değilim sadece hemen müdahale etmeleri için söyleyecektim dedim agzında birşeyler mırıldandı ne diyorsun sen dedim git işine dedi Allahım görürsün sen dedim, Kuyruga girdim bekledim maaşda bekliyor, sıra bana gelince ateşimi ölçtü buyrun dedi ama yüzüne bile bakmadı doğru müdürün odasına daldım buyrun dedi estagfurullah dedim ben kimsenin ekmeğine mani olmak istemem ama dedim güvenlik görevlinizin bana yaptıklarını söyleyecegim dedim olanı anlattım müdür teşekkür etti herkes sizin gibi gelip şikayet etse onlarda böyle birşeye cüret edemezler dedi. Güvenlikçiyi çağırdı yüzüme bakamıyor çok özür dilerim dedi söyleyecek bir sözüm yok özürümü kabul edin dedi. Odadan çıktı müdür bey bana dedi ki bizim gibi resmi ve diğer dairelerin 800 lü hatlarını aramıyorlar ondan oluyor dışarıda yaşananları bizler bilmiyoruz dedi lütfen aramaktan çekinmeyin dedi ben memnun olarak bankadan çıktım ama içim nasıl rahattı baby yok böyle hissiyat sonra tekrar uzun bankamatik kuyruguna girdim ama görevli bana bakamıyordu. Şimdi böyle birşeyle karşılaşırsam hemen arayacagım diyorum. Yine ne yazdım.

Evet bence de aranmalı.
Ptt yi nekadr arasak dönüs olmuyor.
Herkes bir değil tabi ama is yapmak istemeyen bi sekilde devlete kapagı atmıs insanlar yüzünden biz magdur oluyıorz.
Asabım bozuluyor.
Sevmiyorsan isini calısma kardesim.
Ben senin keyfini beklemek zorunda değilimki.

Evet haklısın evde eşine söz geçremeyenler masanın başında aslan kesiliyorlar. Katılıyorum sana baby.

Kardesimin eltisinin kzıın bi yastgı vardı onla gezerdi.
Yıkadıklarında kıyamet kopardı
Allahtan tek battaniyeye yapmıyor.
Yanmıstık yoksa
Ben de anlatmıştım burada. benim yeğenim de fil ile uyuyor. Heryere taşıyor. Yıkıyor acil olduğu işin kurutmada kurutuyor :) yani düşün biryere giderken valizin birine fili koyuyordu şimdi o kadar değil. 4.5 yaşında şuan.

bir kac gün geride kaldim okumakta, kuzun coktan iylesmistir insallah. Canim burnu tikanik olunca bir sogani büyük parcalara kes ve cocugun yataginin yakinlarina koy. Doktorum önermisti, gercekten gece rahat uyuyor cocuklar.
Evet abla açıldı burnu çok şükür çok korkmuştum ama durmuyordu bide tiroitten dolayi seside kaba cikiyo biraz kesin bronşit oldu dedim

Salonun 1camini sildim
Toz aldim
Evi supurdum.
Dus aldim
Annem geldi ben ciktim.
Biraz lcw gezicem yurucem isimi halledicem donuste maeket yaparim.
20tl taksi parasi verdim.
Donustede vericem mecbur
Yoksa 2 vesait yapmam lazim çünküsü.
Bitter falan alicam.

Ayy dun ki trendyol market siparisi iptal oldu.
Urunlerin cogu tedarik edilemiyormus.
Ee niye koyuyorsunuz ozaman sinir oldum.
Sikayet yazdim saticiya.
Yani priller sekerler yalan oldu.
Diyorum esime ben aksam hapycantere inim sen beni al donerken haberlesiriz.
Kiza oglan bakar.
Tasiyamam napim..

Selam kızlar,
Yeni gelebildim. Kızı uyuttum. Sabah uyanınca yatakta kitap okumamı istedi. Sonra kahvaltıda tost istedi. Ben de yedim ama olsun. 1.5 kilo vermiş görünüyorum. Onun kutlaması diyeyim :)) Üstelik bugün adet oldum.O halde tartıldım. Sabah belim ağryordu dün yoruldum ondan sandım meğer adet olacakmışım artık gün de takip etmiyırum.
Neyse sonra evde yapıştırılacak şeyler vardı oyuncak vs onları hallettim. evi toparladım. Süpürdüm. Kızla çok birşey yapamadık bugün. Uyumadan önce de kitap okumamı istedi okudum. Biraz zor uyudu.Bana diyor babam uyumak istemiyorsan uyuma dedi dün akşam ben yokken demiş belli :) Ama uyumasa saat 5 te uyuyacak.
Akşama patates köfte istedi. Onu yaparım. Kendime de bugün tavuklu sezar salata yapacağım.
Aile hekimine gidip ilaç yazdırmam ve lcw de değişim yapmam lazım aile hekimi hemen şuracıkta ama çocukla gitmek İstemiyorum. Arkadaş dedi kaç defa bana bırak diye, ama eşim de dedi camlarda çocuk kilidi yoksa bırakma yüksek kat. İlacım acil. Benim de içim rahat etmiyor.
olmazsa benim eve çağırdığımda giderim. Çocuk ne yapacağı belli olmaz anlık.bu ara pimapenlerin kollarını çeviriyor.

Anpa bizim burada da 2 tane var fiyatları oldukça uygun oluyor. Açılışa özel fiyatları olur kaçırma o güzel fiyatları. Ama buranın Açılışında fena kalabalıktı kasalar kuyruk. Onun için girdik çıktık. Ama eski yerinden çok kez alışveriş yapmıştım.

Evettt toz bezlerimiz hazirsa halay cekebiliriz
Unutmayin A noktasi sizi B noktasina götürür halay ise her yereEki Görüntüle 2746126
Geç kaldım ama kolay gelsin lellim. Ama orada o bıcırık bacakları kolları görünce gözüm orada kaldı ver bir bez de ona
Ayy şu ev işinden ve elimi sürekli yıkamaktan ellerime krem sürsem de kuruluğu gitmiyor. Dün yatarken bepanten sürdüm.

Bugünkü harcamamı da yazayım. Sonra işime girişeyim. Kız uyuyunca bol bol yazıyorum :)))
Bugün hepsiburadadan kıza sulu bardak aldım. Süt isteyince onunla veririm hem eğlenceli olur.
Saçıma beyaz kapatıcı aldım. Ofçay Efsane çeşiti indirimdeydi onu çok beğenmiştik. 3 adet alımda üçüncü 25 tl ye geliyor. Eşim işyerine de ekle sipariş dedi 6 tane de ondan aldım. Eşimin kartı kullandım. Buranın adresi ver dedi. Verdim onun üyeliği ile girdim.
kaybolan kredi kartımı da buldum evdeymiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…