Kolay gelsin bacımmEvettt toz bezlerimiz hazirsa halay cekebiliriz
Unutmayin A noktasi sizi B noktasina götürür halay ise her yereEki Görüntüle 2746126
Kolay gelsin lellim. Kuzu da çıkmış yardım ediyor orda öp benim için evinizin melegini.Evettt toz bezlerimiz hazirsa halay cekebiliriz
Unutmayin A noktasi sizi B noktasina götürür halay ise her yereEki Görüntüle 2746126
Evet bence de aranmalı.babyloading87
baby geçen gün bankamatikte annemin maaşını çekicem, tam üç tane kuyruk var ve kuyruklar uzun ekmek kuyruğu gibi. Neyse bana sıra gelmesine 3 kişi var az kaldı dedim bir de hava soguk üşüdüm. Ama bankamatikte arıza yazısı belirdi. Neyse olabilir dedim görevliye söyleyeyim dedim. Güvenlik içeri almıyor ben söylerim lütfen girmeyin dedi o kadar insanın içinde hiç hak etmediğim bir söz üzüldüm ve ben çocuk değilim sadece hemen müdahale etmeleri için söyleyecektim dedim agzında birşeyler mırıldandı ne diyorsun sen dedim git işine dedi Allahım görürsün sen dedim, Kuyruga girdim bekledim maaşda bekliyor, sıra bana gelince ateşimi ölçtü buyrun dedi ama yüzüne bile bakmadı doğru müdürün odasına daldım buyrun dedi estagfurullah dedim ben kimsenin ekmeğine mani olmak istemem ama dedim güvenlik görevlinizin bana yaptıklarını söyleyecegim dedim olanı anlattım müdür teşekkür etti herkes sizin gibi gelip şikayet etse onlarda böyle birşeye cüret edemezler dedi. Güvenlikçiyi çağırdı yüzüme bakamıyor çok özür dilerim dedi söyleyecek bir sözüm yok özürümü kabul edin dedi. Odadan çıktı müdür bey bana dedi ki bizim gibi resmi ve diğer dairelerin 800 lü hatlarını aramıyorlar ondan oluyor dışarıda yaşananları bizler bilmiyoruz dedi lütfen aramaktan çekinmeyin dedi ben memnun olarak bankadan çıktım ama içim nasıl rahattı baby yok böyle hissiyat sonra tekrar uzun bankamatik kuyruguna girdim ama görevli bana bakamıyordu. Şimdi böyle birşeyle karşılaşırsam hemen arayacagım diyorum. Yine ne yazdım.
Evet haklısın evde eşine söz geçremeyenler masanın başında aslan kesiliyorlar. Katılıyorum sana baby.Evet bence de aranmalı.
Ptt yi nekadr arasak dönüs olmuyor.
Herkes bir değil tabi ama is yapmak istemeyen bi sekilde devlete kapagı atmıs insanlar yüzünden biz magdur oluyıorz.
Asabım bozuluyor.
Sevmiyorsan isini calısma kardesim.
Ben senin keyfini beklemek zorunda değilimki.
Ben de anlatmıştım burada. benim yeğenim de fil ile uyuyor. Heryere taşıyor. Yıkıyor acil olduğu işin kurutmada kurutuyor :) yani düşün biryere giderken valizin birine fili koyuyorduKardesimin eltisinin kzıın bi yastgı vardı onla gezerdi.
Yıkadıklarında kıyamet kopardı
Allahtan tek battaniyeye yapmıyor.
Yanmıstık yoksa
Operim canim derdi karistirmakKolay gelsin lellim. Kuzu da çıkmış yardım ediyor orda öp benim için evinizin melegini.
Sagol cnmKolay gelsin bacımm
Evet abla açıldı burnu çok şükürbir kac gün geride kaldim okumakta, kuzun coktan iylesmistir insallah. Canim burnu tikanik olunca bir sogani büyük parcalara kes ve cocugun yataginin yakinlarina koy. Doktorum önermisti, gercekten gece rahat uyuyor cocuklar.
Anpa bizim burada da 2 tane var fiyatları oldukça uygun oluyor. Açılışa özel fiyatları olur kaçırma o güzel fiyatları. Ama buranın Açılışında fena kalabalıktı kasalar kuyruk. Onun için girdik çıktık. Ama eski yerinden çok kez alışveriş yapmıştım.Gonaydinlar efenimmm
12 sayfa daha kitap okudum uyaninca.
Cay demle gomlek utule (utuleri tek tek yaptigim dogrudur)
Aksamdan bulasik vardi onlari mak. Attim.
Kiz uyandi doyurdum.
Supurge yapicam saat 11 olsunda.
Yemegim var begg daha noolsun.
Bugun isim var dışarı cikicam annem gelecek kizin yanina..
Yurucem birazda yolumu uzatmayi dusunuyorum.
Su vurus olmasaydi arabasina koyup parkda 3 tur atar gelirdik kizl hergun.
Park 5dk yurume parkuru yok ama etrafinda siteler var turlardir.
Bizim semt bu anlamda hic gelismicek galiba.
Bir yurume parkuru, ya da soyle az biraz orman ici yurusu alani yok.
Minik minik parklar yapip duruyorlar.
Mahalle aralarinda da ben sevmiyorum yurumeyi.
Ancak yolumu uzatiyorum markete falan gidecegimde uzakdaki markete gidiyorum.
Anpa gross market aciliyormus buna sevindim.
Uygun oluyo diye biliyorum acilacak alan da büyük alan.
Yurume mesafesinde.
Alisverisi ordan yapariz artik.
Ocak da acilacakmis.
Geç kaldım ama kolay gelsin lellim. Ama orada o bıcırık bacakları kolları görünce gözüm orada kaldıEvettt toz bezlerimiz hazirsa halay cekebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?