Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun.

Kız okdr parayı elden vermeyeyydin keske
Vicdanına kalmıs ins verir
Verir canım iyi biri de arsa sattılar adamlar verememiş felan ocağı bekliyorum.Bi alayım bir daha da kimseye borç vermem aslında borç vermeyi de sevmem çünkü birine para verince bereketim mi gidiyor elimde para kalmıyor iyi gelmiyor bana buna çok inanıyorum.Hangi akla hizmet verdiysem ama yazışma kayıtlarımız var elimde silmedim

Benim de takım su bardağım yok. Bir de pilav tencerem var da büyük var. Küçük bize yetecek kadar bir tencere almam lazım.

Kardeşim çağrı merkezinde işe girdi.
Bugün kim aradı abla dedi kim dedim
Benim eski elti ATM de kartını yutturmuş tesadüf çağrı kardeşime düşmüş.Beni tanımadı diyor telaşlıydı diyor.Kocasını ATM ye yollamış kartı alsın diye kart el konulunca ATM vermez demiş.Anlatıyorum anlamıyor da diyor Ben de dedim keşke x i (eski kocamı) arasaydın deseydin dedim

Hahahah ay ne komik olurdu kadın sok

Bizimki de öyle keyfine düşkündür gündüz uykusuna yatardım birde sen ne yaparsan yap yatmış üstünü açmış
Açıkmış akşama kadar dışarıda oynardık yemek ye diyen olmaz okula giderdik herkesin annesi poğaça yapar annem pastaneden alırdı. Abimle beraber oturuyorduk benim düğüne yakın taşındı evde yemekte yapmıyordu ne ütü çamaşır yukıyodu hafta sonu yapardım hepsini
Gelinde aynı hiç umursamıyor çocuklarını ne yerse yesin abime de aynı annemin on numaralı gelini aynı sen diyom temizlik yok keyif pek çok
Evlenince rahatladım en azından kendim yapıyorum herşeyi istersem gidip geziyorum çocuklarımla
Yemek yapmayı kek pasta bişeylermi kendim öğrendim internetten

Haha benimde öyle verdim abime gerisi hiç gelmedi biriktiren edim bende söyelemeyecem kimseye siz hariç

Lellim ben annenin o kadar gamsız olduğunu bilmiyordum. Sadece temizlik konusuna takıldığını sanıyordum. Sonuçta yaşlıdır temizlik yapmak istemiyordur temizlik yapmayı senin kadar sevmeyebilir diye düşündüğüm oldu. Sonuçta temizlik konusunda sen bayağı uğraşıyorsun her insan senin gibi değil. Ama işte bu yazdıklarınla ne kadar haklı olduğunu anladım., İnsan çocuğunu nasıl aç bırakır uykusundan olmamak için. Ne tuhaf. Sigara keyfi için de çocuğunu düşünmemek de cabası. Bir yoğurt mayalayamamak biz burada aman biraz daha sağlıklı beslensin aç kalmasın diye didiniyoruz. Çok değişik geldi bana.haklıymışsun kuzum sitem etmekte.

Benim annemde evi toplamaya usendiginden kimseyi davet etmez. Kimse gelsin sevmez istemez.
Babami bahane ediyor emekli ya calismiyoda kocam hep evde diyo almiyo kimseyi.

Canim bayada varmis nasil guvendin?

Bedavadan buyumusuz sansa resmen.

Onemsemiyorlar cocugu.
Kizim icin bile siz sigara iciyorsunuz evde gelmem diyorum babam nolcak diyo.
Oglumun yaninda da ictiler kucukken ozamanda pazar gunleri giderdim.
Annem balkonda camda icse cocuk varken ama babam aala onemsemez bencil.
Bende bile mutfakda icelim nolcak diyo hayir diyorum.
Balkona cikiyo
Kendi evi saniyo izin vermem asla.

Valla maasallah simdiki gencler akıllı
Ben liseden sonra 40 tl haftalıkla,muhasebe bürosuna ise baslamıstım.
O 40 tlnin 30 tlsini eve erzk vs alırdım.
Kimsede dememis zaten 3 krs para alıyosn ,alma bisey diye
Ben de ev geçindirdim.annemle çalışıp geçindirşyorduk. Liseyi bitirdiğimde. Sonrasında da maaşım iyiydi annem eve destek oluyorsun bir kısmını da at kenara dedi. Üniversite okurken o para ilaç gibi gelmişti. Allah razı olsun

Kızlaar yazamadım okuyamadım parça parça ancak. Kızı uyuttum 11 i buldu. Çene uykuya vurdu. Uyuyamıyorum anne diyor. Hiç susmuyor hiiiç eşimle konuşmak ne münkün. Bugün markete gittiğimizde de market boyunca şarkı söyledi. Sonra kasaya geldik merhaba dedi. Kasadaki kızın bir hoşuna gitti. Sen ne güzel de şarkı söylüyorsun dedi. Bu aralar çeneden uyku tutmuyor bence :)
Kızı bugün parka çıkardım. Birazda koşmak istedi. Sahanın etrafında ‘yürüyüş yapacağım’ dedi. Sonra arabasını yatırttı uykum var dedi. Baktım dalıyor. Arabanın üst kısmını kapatıyor zaten. Hoop koştum pazara kapının oradaki balıkçıdan hamsi aldım. Mandalina çeri domates aldım. Hemen dibindekinden. Hemen çıktım. Nerdeee pazar gezmeler.
Eşim işyerinin orada sormuş hamsi 35 tl ymiş. Alma dedim. Kız uyuyınca iyi oldu hallettim bir koşu. Eşime söylemedim. Kız da uyuyunca söyleyen olmaz
oradan ev için boya bakmaya gittim. Uyanmıştı yolda. Girdim Çişim geldi dedi kaç defa. Boyaya bakamadan çıktım. Koştura koştura eve. Bu arada bu saydığım yerler hep yokuş.bugünün sporunu böyle yaptım diye düşünüyorum.
Bugün bardağımız da gelmiş. Bir heves sütünü suyunu hep bu bardakla içti. Kaç bardak su içti bardağın sevdasına.su ve içindeki kalp ve simler de çok hoşuna gitti

Eklentiler

• FB4A0CDE-90DD-45ED-B980-9351FE3916BD.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 146
canim ben emzirememistim pre sütüyle büyüdü benimki. Daha 3 hafta öncesine kadar gece uyumadam sütünü isterdi. Bir gün süt yapayim mi diye sordum iki kere, hayir dedi. Ertesi gece teklif bile etmedim. Birdahada istemedi. Cocuklar gercekten kendiliginden birakiyormus. Cok okumusdum bunu, ama benimki hayatda birakmaz derdim, ama oluyormus inek sütü bende vermiyorum, hep pre sütünü verdim. Yinede tabi yogurtda, peynirde aliyor sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…