- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Aminnn çok sağolunBereketli olsun.
Biz de youtube premium a üye olduk. Bence boşuna değil sonuçta aşırı reklam koyuyırlar izlediğini anlayamıyorsun iki de bir kesinti. Netflix de var. O da iyi oluyor. Tv programları kötüki hiç izlemiyoruz.Selam hanımlar hayırlı güzel haftasonları
Spotify, youtube premium gibi şeylere para vermek israf mı? Para biriktiren biri için? Ben spotify için 3 aylığına 17₺ vermiştim. Youtube için de vermek istedim müzik için değil, TVye bağladığımda reklamsız olsun ailemle rahatça bir şeyler izleyelim istiyorum. Annem bunların lüzumsuz olduğunu söylüyor. Ama sürekli reklam görmek de sinirlerimi bozuyorNetflix, YouTube Premium, Spotify gibi şeylere para vermek sizce israf mı?
Bende sadece netflix üyeliği var , tv de netflix uygulaması oldugu için rahat rahat film izleyebiliyorum memnunum.Selam hanımlar hayırlı güzel haftasonları
Spotify, youtube premium gibi şeylere para vermek israf mı? Para biriktiren biri için? Ben spotify için 3 aylığına 17₺ vermiştim. Youtube için de vermek istedim müzik için değil, TVye bağladığımda reklamsız olsun ailemle rahatça bir şeyler izleyelim istiyorum. Annem bunların lüzumsuz olduğunu söylüyor. Ama sürekli reklam görmek de sinirlerimi bozuyorNetflix, YouTube Premium, Spotify gibi şeylere para vermek sizce israf mı?
Bnmde iş yapmam gerekiyorMutfak dolaplarını ic dıs sildim
Tam yer icin su yapıyodum kız uyandı.
Ona corbasını icireyim bırakırsa silcem.
İg da temizlik günlüğüm var onu takip etmeye basladım
Dürtüyor beni en azından
Buzlu atiyorum ben hep uzerinde cozdurun yaziyo ama onu pek seetmedim.Gecc günaydınlarr
5.30 da kalktık 6.30 geri yattık 7.30 yoktu uyandık
O saatten beri ayaktayız
Kahvaltıda yarım muz,haslanmıs yımurta,peynir ceviz yedi.
Arada 2 mandalina suyunu icti.
Elinde bebek ekmegi kemiriyor ben daha sabah beri ac geziyorm.
Dedim bari etkinlik olsun mutfaga girelim browni yapalım
Ananesi kılıklı safiye almıs eline sarı bezi cekmeceleri siliyor
Onu fırına attık kızı yıkadım
İns uyucak
Fisnelerimi de cıkarmayı unutmusum önden cözülmediler
Alya da saolsun su tek ceviz tanesini attı yardımlarını esirgemedi canım yavrum
Bunu onun görmesi gerekiyor ama genelde böyle ailesine laf söyledikçe aile daha kıymetli olur. Boşver hiç söyleme daha iyi,aranı bozduğuna değmez inan. Sen huzursuz olduğunla kalırsınSelam kızlar hiç keyfim yok
Eşimin ailesi yüzünden 2 gündür tadım tuzum kalmadı
Evlendiğimden beri hiçbir yardımlarını görmedik ama kızları söz konusu olduğunda sürekli oraya giderler evde bi iş olsun yardıma giderler bize ayda yılda bir gelirler
Geçen hafta yine gitmişler bi iş varmış yardıma 2 gün orda kalmışlar ama abimleri de akşam çaya yemeğe çağıralım hep beraber toplanalım dememişler
Cuma kayınvalide eşime salı günü doktora gitcez pzt sizde kalalım demiş
Anca işleri düştüğünde bize gelsinler dedim 2 gündür kavgalıyız eşimle
Söyleym gelmesinler diyo bu sefer gelin istemiyo dicekler ekmeklerine yağ sürcek ben sadece tavır koysun bişeyleri dile getirsin istiyorum zoruma gidiyo ayrımcılık işleri düştü mü hastane olsun banka SGK olsun oğulları koşuyor ama kıymetlisi kızları
Eksik olsun böyle aile ya gerçekten midem kaldırmıyor
Kizlar tutumlu anne kullanan varmı kargosu komisyonu nasıl acaba çocuk ürünleri gitmiyo dolapta oraya yukliyim diyorum
Öyle zaten 2 gündür tadım tuzum kalmadı bugün hiçbir şey yapmadım yemek de yapmadım işten gelince kendi yaptı yıllar geçtikçe insan kaldırmıyo bazı şeyleri laf anlatmak için bile uğraşmıyorumBunu onun görmesi gerekiyor ama genelde böyle ailesine laf söyledikçe aile daha kıymetli olur. Boşver hiç söyleme daha iyi,aranı bozduğuna değmez inan. Sen huzursuz olduğunla kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?