Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecc günaydınlarr
5.30 da kalktık 6.30 geri yattık 7.30 yoktu uyandık
O saatten beri ayaktayız
Kahvaltıda yarım muz,haslanmıs yımurta,peynir ceviz yedi.
Arada 2 mandalina suyunu icti.
Elinde bebek ekmegi kemiriyor ben daha sabah beri ac geziyorm.
Dedim bari etkinlik olsun mutfaga girelim browni yapalım
Ananesi kılıklı safiye almıs eline sarı bezi cekmeceleri siliyor
Onu fırına attık kızı yıkadım
İns uyucak
Fisnelerimi de cıkarmayı unutmusum önden cözülmediler
Alya da saolsun su tek ceviz tanesini attı yardımlarını esirgemedi canım yavrum

Eklentiler

• 09BB6B7C-85B6-4A13-B34F-4D79D0DDF135.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 130
Selam hanımlar hayırlı güzel haftasonları
Spotify, youtube premium gibi şeylere para vermek israf mı? Para biriktiren biri için? Ben spotify için 3 aylığına 17₺ vermiştim. Youtube için de vermek istedim müzik için değil, TVye bağladığımda reklamsız olsun ailemle rahatça bir şeyler izleyelim istiyorum. Annem bunların lüzumsuz olduğunu söylüyor. Ama sürekli reklam görmek de sinirlerimi bozuyor Netflix, YouTube Premium, Spotify gibi şeylere para vermek sizce israf mı?

Selamlar
Dünden belli yine çok yoğundum
Hastahaneye gittik
Fazla ödem varmış
Bebem erkek gibi dedi ama kordan olabilir dedi
Hayırlısı dedim
Eve geldik sonra evde bi ton iş
Cam kapı sildik koca ile
Oğlan onuda yordu bana hergün nasıl dayanıyorsun diyor
3 kere aşağı parka indirdi
Balık almış koca onu fırında pişirdim
akşam oldu boynuma ağrı çöktü daha ağrıyor
Kahvaltı ettik bebemle
Evi süpürdük beraber
Onu uyutup yemek yapcağım

Biz de youtube premium a üye olduk. Bence boşuna değil sonuçta aşırı reklam koyuyırlar izlediğini anlayamıyorsun iki de bir kesinti. Netflix de var. O da iyi oluyor. Tv programları kötüki hiç izlemiyoruz.

Selam kızlar kahvaltı sofrasını az önce topladım, bulaşıkları yıkadım mutfagın tabanını elimle sildim. Sabah sabah kızlarla markete gittik a 101 pasta süslemek için glazür gelmiş ondan aldık iki simit aldık kızlar kesinlikle unlu mamul yemiyor eşime aldık ama birisinin yarısını ben yedim. Eşim bir büyük tava sucuklu yumurta yaptı ikimiz yedik kızlar peynir, haşlanmış yumurta, kabak tarator, salatalık şekersi çay ile yaptılar. Çok güzel yedim sekiz günüm kaldı şekersiz diyetimin bitmesine, ama az da olsa ekmek yiyorum yoksa dayanamam. Yemeklerim biraz var yetmezse birşeyler ilave yaparım ne isterlerse onu yaparım. Oğlan kardeşim gelicek yarın yurt dışından nohut böreğini seviyor nohut ıslattım yarın börek yapıcam kızlarda dayılarına brovni kurabiye yapıcaklar. Tv açık ve sizlerle sohbet en sevdiğim dakikalar. Birazdan güzel bir türk kahvesi yaparım onu da çok seviyorum.

Selam canlar
Nasılsınız
Benim kız memede uyumaya başladı tam olarak uykuya dalmadan memeden ayırırsam çığlığı basıyor, memede çok kaldığı için yatarak emziriyorum belim ağrıyor bu seferde kısır döngü oldu inşallah vazgeçer kendi uyumaya başlar çok amin
fırsat bulamıyorum hic gelmeye , uykusuzluk beni çok zorluyor
Bugün eşim evde kıza bakarsa temizlik yapmayı düşünüyorum pazartesi şu kesintisi olacakmış
Koltuk örtülerini makineye attım yıkanıyor şimdi

Bende sadece netflix üyeliği var , tv de netflix uygulaması oldugu için rahat rahat film izleyebiliyorum memnunum.

Mutfak dolaplarını ic dıs sildim
Tam yer icin su yapıyodum kız uyandı.
Ona corbasını icireyim bırakırsa silcem.
İg da temizlik günlüğüm var onu takip etmeye basladım
Dürtüyor beni en azından
Bnmde iş yapmam gerekiyor
Daha kahvaltı sofrası toplanmadı, başım çok ağrıyor uykusuzlukdan ya iş ya uyku birini seçmem lazım

Selam kızlar
Bugün ilk defa el açması gül böreği yaptım ıspanaklı bakalım tadı nasıl olcak
Biraz da iç harc arttı 2 kuru yufkam vardı ıslatıp borcama börek yaptım arkasından onu verdim fırına
Ziyan olsaydı üzülürdüm bu kuru yufka ne güzel bişeymiş
Bu sene yazın yaparız inş elinin altında iyi oluyo insanın
Yaptıgımız evimizde tam gaz devam tesisatları döşeniyor şuan
Seneye bugün kendim evimde olurum inş çok amin

Eklentiler

• 56521C56-98D6-4EA5-BC48-C98C41F9CD19.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 85
Selam kızlar hiç keyfim yok
Eşimin ailesi yüzünden 2 gündür tadım tuzum kalmadı
Evlendiğimden beri hiçbir yardımlarını görmedik ama kızları söz konusu olduğunda sürekli oraya giderler evde bi iş olsun yardıma giderler bize ayda yılda bir gelirler
Geçen hafta yine gitmişler bi iş varmış yardıma 2 gün orda kalmışlar ama abimleri de akşam çaya yemeğe çağıralım hep beraber toplanalım dememişler
Cuma kayınvalide eşime salı günü doktora gitcez pzt sizde kalalım demiş
Anca işleri düştüğünde bize gelsinler dedim 2 gündür kavgalıyız eşimle
Söyleym gelmesinler diyo bu sefer gelin istemiyo dicekler ekmeklerine yağ sürcek ben sadece tavır koysun bişeyleri dile getirsin istiyorum zoruma gidiyo ayrımcılık işleri düştü mü hastane olsun banka SGK olsun oğulları koşuyor ama kıymetlisi kızları
Eksik olsun böyle aile ya gerçekten midem kaldırmıyor

Buzlu atiyorum ben hep uzerinde cozdurun yaziyo ama onu pek seetmedim.
Afiyet olsun biz son dilimi bolustuk

Aiy basin tuttu bugun
Bizim mah. Bi cocuk intihar etmis.
2ay oncede yine mah. Baska cocuk intihar etmisti.
Uzuldum.
Noluyo bu genclere ya.
Annesi surekli bayginmis kadincagiz..
Allah sabir versin.

Bi telf. Trafigi yasadim oglen.
Sonra mutfağa girdim.
Pizza degil pideye donduk bu ara ona taktik bakalim.
Lahana sardim.
Basim hala fena kiz uyusada uyusam

Selam kızlar
Kızı uyuttum bir koşu geldim
Sabah 10:30 da uyandık. Gece saat 5 e doğru geldi yanımıza. Gündüz uyutmadım. Saat 9 oldu hala uyumuyor. Neyse ancak uyuttum 1 saatte. Habire anlatıyor yatakta. En son ayağımda sallayayımmı dedim. İyi fikir dedi. Sallayınca uyudu.
Bugün de yürüyüşümü uzun yaptım. Eşim tramisu yapalım dedi. Çok yemem az yaparız dedim. Labne peyniri aldım.yarın yapaeız artık. Yürüyüşten geldim koci yemek hazırlamış balıkları pişirmiş salata falan yapmış.
Sabah tartıldım 61.8 çıktım. Azimle devam. 55 kiloya düşermiyim acaba
Tam diyet yapamadım ama yürüyüşte azimliyim bu defa.

Bunu onun görmesi gerekiyor ama genelde böyle ailesine laf söyledikçe aile daha kıymetli olur. Boşver hiç söyleme daha iyi,aranı bozduğuna değmez inan. Sen huzursuz olduğunla kalırsın

Bunu onun görmesi gerekiyor ama genelde böyle ailesine laf söyledikçe aile daha kıymetli olur. Boşver hiç söyleme daha iyi,aranı bozduğuna değmez inan. Sen huzursuz olduğunla kalırsın
Öyle zaten 2 gündür tadım tuzum kalmadı bugün hiçbir şey yapmadım yemek de yapmadım işten gelince kendi yaptı yıllar geçtikçe insan kaldırmıyo bazı şeyleri laf anlatmak için bile uğraşmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…