Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok gecmis olsun bacım.
Hafif atlatır inss

Yaa hangi konu o bana da deyiverin

Annen gruba ne yazdı kız faturayı görünce merak ettim

Geçmiş olsun

Kuzu okudum ben yazmak istemedim o gruba dalga geçer gibi konuşmaları çok sen burdan kopma ya yine mapis damları gozukmesin

Kızlar sakın çıkmayın öyle bir para harcanıyor ki eve gelip bütün alış-veriş fişlerini topladım parayı kaybettim zannettim ya da birine fazla verdim sandım. Akşam menüm pizza, cola, cips, çiğköfte birkaç çeşit meze, meyve ve çerez çok şükür bin şükür her halimize. Kızlar kurabiye yapıcaklar dolapta tatlı da var şimdi alışverişten geldim bankada da işlerim vardı onlarıda hallettim eve geldim ama çok yoruldum. Biraz dinleneyim eşim gelince pazara da gidecegiz. Gelincede pizzayı yaparım.

Bereketli olsun canım çıkınca harcanıyor bizde cikcas birazdan fileye gideris kıyma biseler daha lazim

Geçmiş olsun canım

Bir iki aya daha iyi olur canım henüz küçük bebisin gazı varmı birde oda illet oluyor uyutmuyor
Gaz çıkartıyor altına yapıyor çok kivranmiyor ama niye ağlıyor bilmiyorum gaz olunca kendini çok sıkar bunda öyle bisey Yok bağırıyor ağlıyor kucağa alisti sanirim

Canim şekere yatirmiycaksin sen galiba az suda pişirip atsan fırına borcama olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…