- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Alamayrum avm icine girmem lazımBen de şarap yok hani baby menüde diyecektim
Cok gecmis olsun bacım.Günaydın kızlar,
Güzel bir yıl dileğiyle en önemlisi sağlıklı bir 2021 olsun.
kız 8:30 da uyandı. Beni uyandırdı küçük bebeğim nerede diye sonra aldı bebeği devam etti uykuya. Tabi benim uyku gitti. Gece yine yanıma indi. Bugün buzlukta hindim vardı bendemi hindi yapsam
Roka salatası yaparım mayonezli. Ispanağım var onu da sos yaparım. Bakalım çok birşey yapmak istemiyorum. Sonra zaten abur cubur da yeniyor. Ben yemek yeyince onlara yer kalmıyor.
Bugün kardeşim söyledi eşi corona olmuş. Aileden ilk corona haberi geldi. Onların spor kulübünde her hafta test yapılıyordu. Şehir dışına çıktı. Dönüşte grip olmuş gibi hissetmiş. Kardeşim de annemdeydi eve gelme şindilik demiş. Hafif atlatıyor gibi bakalım. Biraz halsizlik be öksürük olmuş. Annem kardrşim kaç defa yılbaşında gelin dediler gitmedik. Çünkü kalabalıklar ve genrlde içiçeler.
Sabah sabah kardeşlerle bir muhabbet yaptık. Kardeşim o arada söyledi corona olduğunu.
Ablamın da çalıştığı hastaneden 15 bin tl parasını vermemişlerdi. Hiç yakıştıramadım öyle büyük hastaneye.
şimdiki çalıştığı kişi o paranın yerine bir maaş vermiş. Bir de bir maaş da yılbaşı ikramiyesi vermiş. Allah bereket versin dedim. Coronadan bodrumda ev fiyatları uçmuş bu iş karşısına çıkmasa belliki zor ev alacaktı. Allah kapı açıyor diye buna denir. Çok şükür.
neyse oturdum kaldım kalkıp işe girişeyim
Yaa hangi konu o bana da deyiverinGünaydınlarr
Yılın son gününden günaydın
@citl az sonra ban yerim.
O ekonomi grıubuna yazdım
Rezalet nasıl insanlar var ya,vasıfsız beden iscisi yazmıs utanmaz.
Neuse ban gelmeden herkese iyi senelr diliyorm bacımlar.
Saglıklı musmutlu bir yıl olsun.
2020 yi hatırlamayalım bile
Bol saglık,bol huzur olsun gerisi hallolur
Annen gruba ne yazdı kız faturayı görünce merak ettimkardesim sabah annemin faturasını attı gruba.:)
135 tl net asımı kullanmıs.200 ü gecmis fatura.
Naptın bukadar diyo.
Haklı
Aramıs babamı ara vadfonu demis bide onu kudurtms
Annem pek bozuldu babamı aramasına.
Anlasa iste faturanızı ödeyin demek istiyr artk.
Ama iste anlamak istemiyorlar.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar,
kız 8:30 da uyandı. Beni uyandırdı küçük bebeğim nerede diye sonra aldı bebeği devam etti uykuya. Tabi benim uyku gitti. Gece yine yanıma indi. Bugün buzlukta hindim vardı bendemi hindi yapsam
Roka salatası yaparım mayonezli. Ispanağım var onu da sos yaparım. Bakalım çok birşey yapmak istemiyorum. Sonra zaten abur cubur da yeniyor. Ben yemek yeyince onlara yer kalmıyor.
Bugün kardeşim söyledi eşi corona olmuş. Aileden ilk corona haberi geldi. Onların spor kulübünde her hafta test yapılıyordu. Şehir dışına çıktı. Dönüşte grip olmuş gibi hissetmiş. Kardeşim de annemdeydi eve gelme şindilik demiş. Hafif atlatıyor gibi bakalım. Biraz halsizlik be öksürük olmuş. Annem kardrşim kaç defa yılbaşında gelin dediler gitmedik. Çünkü kalabalıklar ve genrlde içiçeler.
Sabah sabah kardeşlerle bir muhabbet yaptık. Kardeşim o arada söyledi corona olduğunu.
Ablamın da çalıştığı hastaneden 15 bin tl parasını vermemişlerdi. Hiç yakıştıramadım öyle büyük hastaneye.
şimdiki çalıştığı kişi o paranın yerine bir maaş vermiş. Bir de bir maaş da yılbaşı ikramiyesi vermiş. Allah bereket versin dedim. Coronadan bodrumda ev fiyatları uçmuş bu iş karşısına çıkmasa belliki zor ev alacaktı. Allah kapı açıyor diye buna denir. Çok şükür.
Kuzu okudum ben yazmak istemedim o gruba dalga geçer gibi konuşmaları çok sen burdan kopma ya yine mapis damları gozukmesinGünaydınlarr
Yılın son gününden günaydın
@citl az sonra ban yerim.
O ekonomi grıubuna yazdım
Rezalet nasıl insanlar var ya,vasıfsız beden iscisi yazmıs utanmaz.
Neuse ban gelmeden herkese iyi senelr diliyorm bacımlar.
Saglıklı musmutlu bir yıl olsun.
2020 yi hatırlamayalım bile
Bol saglık,bol huzur olsun gerisi hallolur
Bereketli olsun canım çıkınca harcanıyor bizde cikcas birazdan fileye gideris kıyma biseler daha lazimKızlar sakın çıkmayın öyle bir para harcanıyor ki eve gelip bütün alış-veriş fişlerini topladım parayı kaybettim zannettim ya da birine fazla verdim sandım. Akşam menüm pizza, cola, cips, çiğköfte birkaç çeşit meze, meyve ve çerez çok şükür bin şükür her halimize. Kızlar kurabiye yapıcaklar dolapta tatlı da var şimdi alışverişten geldim bankada da işlerim vardı onlarıda hallettim eve geldim ama çok yoruldum. Biraz dinleneyim eşim gelince pazara da gidecegiz. Gelincede pizzayı yaparım.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar,
Bir iki aya daha iyi olur canım henüz küçük bebisin gazı varmı birde oda illet oluyor uyutmuyorSelam canimlar
Uykusuzlukdan basim catliyo
Her yerim ağrıyor boynum belim çok fenayım
Gaz çıkartıyor altına yapıyor çok kivranmiyor ama niye ağlıyor bilmiyorum gaz olunca kendini çok sıkar bunda öyle bisey Yok bağırıyor ağlıyor kucağa alisti sanirimBir iki aya daha iyi olur canım henüz küçük bebisin gazı varmı birde oda illet oluyor uyutmuyor
AA neden okadr gelmis dediAnnen gruba ne yazdı kız faturayı görünce merak ettim
6 ay böyle olacak sonra gececek hatta 3 aydan sınra uykuları da düzelecek cnmSelam canimlar
Uykusuzlukdan basim catliyo
Her yerim ağrıyor boynum belim çok fenayım
Ağzından bal damliyo kiz❤ inşallah 1.5 ay sonra rahata erecez6 ay böyle olacak sonra gececek hatta 3 aydan sınra uykuları da düzelecek cnm
Canim şekere yatirmiycaksin sen galiba az suda pişirip atsan fırına borcama olurKör kuyularda ısıksız kaldım a dostlar yetisiiin
Eve geldim fırın poseti 1 tane kalmıs aglıycammmm
Ben simdi eti mi pisircem bunda kabagı mı
Eti yaglı kagıda sarayım diyorm cğnkü kabagı asla beceremem tencerede filan
Ay markete de girdim alsana bi paket
Benimde aklima bu geldiCanim şekere yatirmiycaksin sen galiba az suda pişirip atsan fırına borcama olur
Sağol canım hafiflemiş çok ağır olmamış. Canlı dersleri verebiliyormuşCok gecmis olsun bacım.
Hafif atlatır inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?