Küçük Düşün Büyük Olsun!

Fiyatlar aldı başını gidiyor. Hiç eskisi gibi değil. Pazar market gezen koci ben de görmedim :)) ben aldığımda bile laf ediyor. 3 lirayımı hesapladın diye. Evet benim için öyle 3 ordan 2 buradan sonuçta niye daha fazla ödeyeyim.

Amiiin çoook zorlaştı çok.
soğan için bir fikir vereyim. Ben yarısını kavanoza koyup dolaba koyuyorum. Ne kokuyor ne bozuluyor bilgin olsun. Annem söylemişti çok da işe yaradı. Çünkü sürekli az kullanıyorum. Eşim evde her zaman yemek yemez kızım herşeyi yemez. Ondan dolayı kesince hepsini kullanamıyırum

Kuzu burma yapiyorum ben kolay bu
Destesiyle aliyosun önüne erimis yag sürüyorsun sirayla findik serpip ince oklavayla sarip buzuysun
Seviyo erbaslar kiz uyuyunca hemen yaparım şerbeti hazir edip kenara atmam lazım
Böreğini de yapmıştım ben çok güzel oluyor

Keske artık sokakta gezerken bile tedirgin oluyoruz anne evladına kiyiyor baba evladina tecavüz ediyor insan kime guvenecegini şaşırıyor

Benim eşim gezerher şeyin fiyatını inceler pazarda markette benden iyi alışveriş yapar

Teşekkür ederim canım öyle değerlendiririm artık

Günaydınlarr
Yılın son gününden günaydın
citl az sonra ban yerim.
O ekonomi grıubuna yazdım
Rezalet nasıl insanlar var ya,vasıfsız beden iscisi yazmıs utanmaz.
Neuse ban gelmeden herkese iyi senelr diliyorm bacımlar.
Saglıklı musmutlu bir yıl olsun.
2020 yi hatırlamayalım bile
Bol saglık,bol huzur olsun gerisi hallolur

kardesim sabah annemin faturasını attı gruba.:)
135 tl net asımı kullanmıs.200 ü gecmis fatura.
Naptın bukadar diyo.
Haklı
Aramıs babamı ara vadfonu demis bide onu kudurtms
Annem pek bozuldu babamı aramasına.
Anlasa iste faturanızı ödeyin demek istiyr artk.
Ama iste anlamak istemiyorlar.

Bende ajanda tutmayı düşünüyorum tek tek her şeyi yazmayı düşünüyorum bakalım nereye ne harcıyoruz
Uygulama kullanıyorm ben.
Rahat oluyor nereye ne gitmis.
Expense manager adı
hee para harcandıktan sonra yazmıssın ne fayda ama iste

Uygulama kullanıyorm ben.
Rahat oluyor nereye ne gitmis.
Expense manager adı
hee para harcandıktan sonra yazmıssın ne fayda ama iste
Aa hemen bakicam uygulamaya ya belki harcamamizi görüp biraz ders alirizda aza indirmeye çalışırız diye yoksa doğru söylüyorsunuz ama ne yapalım şu dönemde tek lulx para harcamak arada bir markete de gidip harcamasak evde kafayı yicez harcayipta gezme tozmada harcamıyoruz nasıl olsa çoğu ihtiyaç en azından

Aksam menüm;
Fırında pirzola+ patates püresi sütlü
Kremalı makarna(koci istedi)
Ispnaklı gül börek yada sigara böreği yapabilirim ortaya
Çig köfte
Brokoli ve yesil salata
Kabak tatlısı
Supangle.
Aksam spuangleyi 1 cay bardagı sekerle yaptım
1 paket sütlü cik.attım icine birde.
Koci kaymak ve tahin alacak cıkısta.
Kabak tatlsıını sekersiz yapacagım.
Alya uyuyunca orta sehpaya yayılırız
Tatlı,cips kola,meyve yeter.
Avmye girmeyecek olsm sarap alırdm migrostan.
Metroya gidrrsen al dedim kocie ama sanmıyorm.

Günaydın kızlar,
Güzel bir yıl dileğiyle en önemlisi sağlıklı bir 2021 olsun.
kız 8:30 da uyandı. Beni uyandırdı küçük bebeğim nerede diye sonra aldı bebeği devam etti uykuya. Tabi benim uyku gitti. Gece yine yanıma indi. Bugün buzlukta hindim vardı bendemi hindi yapsam
Roka salatası yaparım mayonezli. Ispanağım var onu da sos yaparım. Bakalım çok birşey yapmak istemiyorum. Sonra zaten abur cubur da yeniyor. Ben yemek yeyince onlara yer kalmıyor.
Bugün kardeşim söyledi eşi corona olmuş. Aileden ilk corona haberi geldi. Onların spor kulübünde her hafta test yapılıyordu. Şehir dışına çıktı. Dönüşte grip olmuş gibi hissetmiş. Kardeşim de annemdeydi eve gelme şindilik demiş. Hafif atlatıyor gibi bakalım. Biraz halsizlik be öksürük olmuş. Annem kardrşim kaç defa yılbaşında gelin dediler gitmedik. Çünkü kalabalıklar ve genrlde içiçeler.
Sabah sabah kardeşlerle bir muhabbet yaptık. Kardeşim o arada söyledi corona olduğunu.
Ablamın da çalıştığı hastaneden 15 bin tl parasını vermemişlerdi. Hiç yakıştıramadım öyle büyük hastaneye.
şimdiki çalıştığı kişi o paranın yerine bir maaş vermiş. Bir de bir maaş da yılbaşı ikramiyesi vermiş. Allah bereket versin dedim. Coronadan bodrumda ev fiyatları uçmuş bu iş karşısına çıkmasa belliki zor ev alacaktı. Allah kapı açıyor diye buna denir. Çok şükür.
neyse oturdum kaldım kalkıp işe girişeyim

Ben de şarap yok hani baby menüde diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…