- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Fiyatlar aldı başını gidiyor. Hiç eskisi gibi değil. Pazar market gezen koci ben de görmedim :)) ben aldığımda bile laf ediyor. 3 lirayımı hesapladın diye. Evet benim için öyle 3 ordan 2 buradan sonuçta niye daha fazla ödeyeyim.Kizlar mutfak masrafini hesap eden var mi?
Bu ay tek tek bakicam 20sinde kesiliyor kart.
Ya surekli bisi lazim oluyo bitiyo anlamadim arkadas.
Herseyde pahali fiyatlara bakarken sok oluyorum.
Alip yerine koydum geri bir iki seyi bu ne yahu
Listesiz zaten gezmiyorum telf. Yaziyorum ne lazimsa.
Bu ara ben aliyorum ya esim mest.
Demin telf. Sen biseyler stiyordun sanki dedi
Dedim ben hallettim Allah razi olsun diyo ama nasil diyo sanki sirtinda 50kilo yuk varmisda atmis asagi sirtindans
Sevmez marketi pazari yıksın bana yeter ki.
Dedim ama meyve az var almadim.
h. Sonu kiza bakarım sen alirsin diyo.. Kocası narket market pazar falan gezenleri duyunca sasiriyorum
Amiiin çoook zorlaştı çok.Of bizde çok fazla harcama oluyor kocam hiç hesaplı almaz,
Önceden ben giderdim artık gidemiyorum çok zor
Gider nerede çürük çarık var onu alır,
Bugün bir kuru soğan al dedim koca koca almış,bi yemeğe fazla geliyor diyorum anlamıyorum yine aynısını yapıyor küçüklerini seç diye dilimde tüy bitti
Meyve alır aynı büyük içi geçmiş
Peynir e özelikle çok para gider bizim evde
Deterjan öyle hergün 2,3 makina çamaşır çalışır
Herşey çok pahalandı zaten
Doğalgaz bi 600 en az gelir yeni bina olduğu için ilk zaman 60 70 de yandı sonradan düşürdük
Geçim çok zor Allah hepimize yardımcı olsun
Böreğini de yapmıştım ben çok güzel oluyorKuzu burma yapiyorum ben kolay bu
Destesiyle aliyosun önüne erimis yag sürüyorsun sirayla findik serpip ince oklavayla sarip buzuysun
Seviyo erbaslar kiz uyuyunca hemen yaparım şerbeti hazir edip kenara atmam lazım
musuklari parlata bilirsin misalben de heves ettim ama ben cam silmiyorum baska ne silebilirim onla :)
bacim sandalye kullanpiremseslikten deil de 150 boyla kolum yetismiyor olmuyor :)
Keske artık sokakta gezerken bile tedirgin oluyoruz anne evladına kiyiyor baba evladina tecavüz ediyor insan kime guvenecegini şaşırıyorNasıl bir dünyada yaşıyoruz. İnsan değiller. Bir de ortalıkta geziyorlar. Hangisine üzülelim. Ortalıkta gezenemi yok yere canından olanamı. Böyle olayları duyunca diyorum yok ya bu dünyaya insan getirmek bile kötü. Keşke her insan iyi herşey güzel olsaydı.
Benim eşim gezerFiyatlar aldı başını gidiyor. Hiç eskisi gibi değil. Pazar market gezen koci ben de görmedim :)) ben aldığımda bile laf ediyor. 3 lirayımı hesapladın diye. Evet benim için öyle 3 ordan 2 buradan sonuçta niye daha fazla ödeyeyim.
Ay canım çok zorKız uyumuyor
10 dan beri ayaktayız
Inatla uyumuyor başım catliyor agridan
Teşekkür ederim canım öyle değerlendiririm artıkAmiiin çoook zorlaştı çok.
soğan için bir fikir vereyim. Ben yarısını kavanoza koyup dolaba koyuyorum. Ne kokuyor ne bozuluyor bilgin olsun. Annem söylemişti çok da işe yaradı. Çünkü sürekli az kullanıyorum. Eşim evde her zaman yemek yemez kızım herşeyi yemez. Ondan dolayı kesince hepsini kullanamıyırum
Uygulama kullanıyorm ben.Bende ajanda tutmayı düşünüyorum tek tek her şeyi yazmayı düşünüyorum bakalım nereye ne harcıyoruz
Aa hemen bakicam uygulamaya ya belki harcamamizi görüp biraz ders alirizda aza indirmeye çalışırız diye yoksa doğru söylüyorsunuz ama ne yapalım şu dönemde tek lulx para harcamak arada bir markete de gidip harcamasak evde kafayı yicez harcayipta gezme tozmada harcamıyoruz nasıl olsa çoğu ihtiyaç en azındanUygulama kullanıyorm ben.
Rahat oluyor nereye ne gitmis.
Expense manager adı
hee para harcandıktan sonra yazmıssın ne fayda ama iste
1.5 aylık oldukAy canım çok zor
Atak dönemimde herhalde
Ben de şarap yok hani baby menüde diyecektimAksam menüm;
Fırında pirzola+ patates püresi sütlü
Kremalı makarna(koci istedi)
Ispnaklı gül börek yada sigara böreği yapabilirim ortaya
Çig köfte
Brokoli ve yesil salata
Kabak tatlısı
Supangle.
Aksam spuangleyi 1 cay bardagı sekerle yaptım
1 paket sütlü cik.attım icine birde.
Koci kaymak ve tahin alacak cıkısta.
Kabak tatlsıını sekersiz yapacagım.
Alya uyuyunca orta sehpaya yayılırız
Tatlı,cips kola,meyve yeter.
Avmye girmeyecek olsm sarap alırdm migrostan.
Metroya gidrrsen al dedim kocie ama sanmıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?