Küçük Düşün Büyük Olsun!

lelli esim yalniz yasiyor ona ragmen nutfak masrafi 900 u buluyor.alkol sigara masrafu yok.kuruyemis memleketten gelmisti ceviz vs bu kadar para nereye gidiyor bilmiyorum.ki her hafta pazara gider mevsim sebzelerini pisirir falan
ekliyim ogle yemegi de yok bu masrafin icinde iste yiyor

İyi aksmalar bacımlar
19.00 den beri odadayız uyucak ins bebem
Bimde 25 tl bıraktm is cıkısı;yufka,krema,günlük süt(bize)elma sirkesi,feast ıspanak
Bime feast dondurlmjslar gelmis fiyatları güzel.
5.95 tl ıspanak,5,95 ti brokoli.
Brokolim vardı almadım.
Sogan dıgranmıs kalmamıs 4.95 ti buldam alırdım.
Tabi 450 gr bunlar ama ben ıspanak dondurulmjs alıyorm valla.
Bize yetiyor yumurtalı flaan yapıyorm.
İyi oluyor dolapta olunca.
Pazartesiye kadr 50 tlm var
Hadi yasak var harcanmaz da kıza bez lazım onu kociye kitlerim.
Alyaya tarhana yaptm aksm icin icine kefirde attım icirirken
Kaynama noktasında olmadıgından olmemıstr ins
Brokoli hasladım buharda.
Ana kız oturduk cerez gibi yedik
Dah yemek yicem.
Dünden pırasam var.
Supangle yapacaktm yarın yenir diye seker azmıs evde 1 cay bardagı sekerim var
Allahım yine sacma sapn bi mutfakla basbasyım

ekliyim ogle yemegi de yok bu masrafin icinde iste yiyor
Bak benimde aydı pazar masrafı,kasap,kahvaltılık yok 900 tl mutfak var
Bunun icinde mutfak harici domestos ve yag sökğcü vardır en fazla haftada 1 onun dısındakiler cidden nereye gidiyor bilmiyorm
Haftada 2-3 tane avokado alıyırz bildiğim bi o var‍♀

ben de bakiyorum bakiyorum bu para nereye gitti diyorum :)

Bravoo azimle devam.
kızlar büyüse de o birşey yeyip yemek yememe kaygılarımız hiç bitmiyor anlaşılan :))

Bizimde 800 u buluyor aylık ekmek ,su,yumurta peynir derken su gibi para harcanıyor

Bende ajanda tutmayı düşünüyorum tek tek her şeyi yazmayı düşünüyorum bakalım nereye ne harcıyoruz

Ayy lelli ben de sinir oluyorum resim çektim şikayet ettim ben :)

Bende ajanda tutmayı düşünüyorum tek tek her şeyi yazmayı düşünüyorum bakalım nereye ne harcıyoruz
Ben Bayadır markete gitmiyorum evde olanlarla bişey yapıyorum hergün dün gitti eşim bi eksik olanları aldı sürekli gidersen çok harcanıyor ummadık şeyler alıyorsun idare ediyorum şimdi yarın ne yapsam derdindeyim
Gece yatmadan yatakta karta veriyorum

Kesinlikle en iyisi markete gitmemek gidince illaki bir şey alınıyor bazen ihtiyaç dışı da alınıyor ya da toplu alışveriş en güzeli

Of bizde çok fazla harcama oluyor kocam hiç hesaplı almaz,
Önceden ben giderdim artık gidemiyorum çok zor
Gider nerede çürük çarık var onu alır,
Bugün bir kuru soğan al dedim koca koca almış,bi yemeğe fazla geliyor diyorum anlamıyorum yine aynısını yapıyor küçüklerini seç diye dilimde tüy bitti
Meyve alır aynı büyük içi geçmiş
Peynir e özelikle çok para gider bizim evde
Deterjan öyle hergün 2,3 makina çamaşır çalışır
Herşey çok pahalandı zaten
Doğalgaz bi 600 en az gelir yeni bina olduğu için ilk zaman 60 70 de yandı sonradan düşürdük
Geçim çok zor Allah hepimize yardımcı olsun

Ay o bile is ben onu tek tek ayırmaya bile üseniyorm
Kuzu burma yapiyorum ben kolay bu
Destesiyle aliyosun önüne erimis yag sürüyorsun sirayla findik serpip ince oklavayla sarip buzuysun
Seviyo erbaslar kiz uyuyunca hemen yaparım şerbeti hazir edip kenara atmam lazım

Yumurta bizdede cok gidiyor kıza organik aliyoruz.
Oglanda haşlama yağda falan seviyor

Ayni esim bunami para verdin diyorum. BAKMADIM ki diyor

Aynen öyle hele ki bı kaç yıldır çok arttı belki öncede vardı böyle olaylar ama bu kadar ortaya çıkmıyordu Allah bizleri böyle insanlardan korusun
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. İnsan değiller. Bir de ortalıkta geziyorlar. Hangisine üzülelim. Ortalıkta gezenemi yok yere canından olanamı. Böyle olayları duyunca diyorum yok ya bu dünyaya insan getirmek bile kötü. Keşke her insan iyi herşey güzel olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…