- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
ekliyim ogle yemegi de yok bu masrafin icinde iste yiyorlelli esim yalniz yasiyor ona ragmen nutfak masrafi 900 u buluyor.alkol sigara masrafu yok.kuruyemis memleketten gelmisti ceviz vs bu kadar para nereye gidiyor bilmiyorum.ki her hafta pazara gider mevsim sebzelerini pisirir falan
Bak benimde aydı pazar masrafı,kasap,kahvaltılık yok 900 tl mutfak varekliyim ogle yemegi de yok bu masrafin icinde iste yiyor
ben de bakiyorum bakiyorum bu para nereye gitti diyorum :)Bak benimde aydı pazar masrafı,kasap,kahvaltılık yok 900 tl mutfak var
Bunun icinde mutfak harici domestos ve yag sökğcü vardır en fazla haftada 1 onun dısındakiler cidden nereye gidiyor bilmiyorm
Haftada 2-3 tane avokado alıyırz bildiğim bi o var♀
BravooSelam kızlar altın alanların bereketli olsun. Yılbaşı menüsünü yazıyorum kızlar pizza istiyorlar, ben tavuk yapalım dedim tavuk istemediklerini söyleyince ben de tamam dedim. Eşim iş çıkışı bizde market yapıcaz, ne istiyorlar ise alırım. Eşim de ne istiyorsa alsın ben bu gün şekersizde 16 gündeyim. Kızlar yapamayacagım sandım ama yapıyorum ben bile inanamıyorum. Başladığım gün kahvaltı sonrası basküle çıktım ama çok sıkı kahvaltı etmiştim 77 kiloydum şimdi şekeri kestim ekmegi de az tüketiyorum bu gün sabah 73.400 düm çok mutlu oldum. 65 kiloya bir düşsem kendime sürpriz yapıcam. Akşam için kemikli etli kurufasulye-pirinç pilavı var yanına da salata yogurt koyarım. Ben tatlı yemiyorum ya dolap tatlı dolu hatta dondurucuda da mozaik pastam duruyor. Kızlar evde ki bütün tatlıları ben yiyormuşum. Kızlar dün can sıkıntısından havuçlu-tarçınlı-cevizli kek ve biscolata kurabiye tarzı bir kurabiye yapmışlar yarım ölçü yapın dedim tam ölçü yapmışlar ama çok güzel olmuş deyip deyip yediler yarısını ondan sonra yemek yemiyorlar benim de canım buna sıkılıyor neyse diyorum hiç birşey söylemiyorum.
Kız okumuşum baklava hiç dikkatimi çekmemişKızzz baklava mııı oh my god:)
Bizimde 800 u buluyor aylık ekmek ,su,yumurta peynir derken su gibi para harcanıyorKizlar mutfak masrafini hesap eden var mi?
Bu ay tek tek bakicam 20sinde kesiliyor kart.
Ya surekli bisi lazim oluyo bitiyo anlamadim arkadas.
Herseyde pahali fiyatlara bakarken sok oluyorum.
Alip yerine koydum geri bir iki seyi bu ne yahu
Listesiz zaten gezmiyorum telf. Yaziyorum ne lazimsa.
Bu ara ben aliyorum ya esim mest.
Demin telf. Sen biseyler stiyordun sanki dedi
Dedim ben hallettim Allah razi olsun diyo ama nasil diyo sanki sirtinda 50kilo yuk varmisda atmis asagi sirtindans
Sevmez marketi pazari yıksın bana yeter ki.
Dedim ama meyve az var almadim.
h. Sonu kiza bakarım sen alirsin diyo.. Kocası narket market pazar falan gezenleri duyunca sasiriyorum
Bende ajanda tutmayı düşünüyorum tek tek her şeyi yazmayı düşünüyorum bakalım nereye ne harcıyoruztr_lelli
Ben de 1 Ocak 2021 itibari ile harcadığımı yazıcam. Eşim iş çıkışı geldi eve çıkmadan kızlarla indik carrefoursaya gittik, yeni yıl için alkolümüzü, içeceklerimizi aldık, Cipslerimizi, çikolatamızı aldık canınız ne istiyorsa alın dedim içinizde kalmasın, küçük kızım pizzayı mantarlı seviyor bir paket de mantar aldık bu ara markete ne zaman alış verişe gitsek yumurta alıyoruz hiç dayanmıyor. Ne kadar ödedi eşim bilmiyorum Allah sağlık sıhhat versinde afiyetle tüketelim herşeyi. Yarın da pazara gideriz sebzemiz var almam diyorum ama bu konuda da kendime güvenemiyorum güzel sebze ve özellikle indirimli bulunca alıyorum meyve alırım 3 gün kapanıcaz o zaman tüketiriz. Kızlar yarın cooki diye kurabiye yapıcaklarmış ne demek bilmiyorum belki yanlışda yazmış olabirim.
Ayy lelli ben de sinir oluyorum resim çektim şikayet ettim ben :)Kizla bugun resmen firar ettik.
O parkdan baska parka gectik.
Orda yogurdunu ve avokadosunu yedirdim.
Ordan hakmar, sok, bim gezdik.
Yolumuzu uzattik eve gelmemiz 15.30 oldu
Corba icti uyudu.
Patates, havuc, brokoli koydun pisiyor kiza.
Tavuk sis yaptim patatesli.
Pilav yaptim.
Yarinda firinda tavuk kizartcaktim suan bi fikir degisebilir.
2gun yemek istemezler
Sac kavurmaya donebilirim yarin icin
Evde hic is yapmadim bugun
Ancak camasir asiyorum.
Birine arabasini cektirdim.
Park etmis parkin girisine rampada orada var.
Birini bekliyorum diyo cekermisiniz dedim Bu rampayi kapatamazsiniz engelli ve bebek arabalari icin bu rampa.
Bilmiyorsaniz hani dedim.
Yasaklar ve kurallar mesajimida verdigime gore.
Ben hergun disari cikmiyorum Allahdan cok kavga ederim kesin.
Cunku ben yuksek kaldirimlardan mi inmek zorundayim arabayla.
Özelden yazımyımcitl noldu bacin ben kacirdim
Ben Bayadır markete gitmiyorum evde olanlarla bişey yapıyorum hergün dün gitti eşim bi eksik olanları aldı sürekli gidersen çok harcanıyor ummadık şeyler alıyorsun idare ediyorum şimdi yarın ne yapsam derdindeyimBende ajanda tutmayı düşünüyorum tek tek her şeyi yazmayı düşünüyorum bakalım nereye ne harcıyoruz
Kesinlikle en iyisi markete gitmemek gidince illaki bir şey alınıyor bazen ihtiyaç dışı da alınıyor ya da toplu alışveriş en güzeliBen Bayadır markete gitmiyorum evde olanlarla bişey yapıyorum hergün dün gitti eşim bi eksik olanları aldı sürekli gidersen çok harcanıyor ummadık şeyler alıyorsun idare ediyorum şimdi yarın ne yapsam derdindeyim
Gece yatmadan yatakta karta veriyorum
Kuzu burma yapiyorum ben kolay buAy o bile is ben onu tek tek ayırmaya bile üseniyorm
Yumurta bizdede cok gidiyor kıza organik aliyoruz.tr_lelli
Ben de 1 Ocak 2021 itibari ile harcadığımı yazıcam. Eşim iş çıkışı geldi eve çıkmadan kızlarla indik carrefoursaya gittik, yeni yıl için alkolümüzü, içeceklerimizi aldık, Cipslerimizi, çikolatamızı aldık canınız ne istiyorsa alın dedim içinizde kalmasın, küçük kızım pizzayı mantarlı seviyor bir paket de mantar aldık bu ara markete ne zaman alış verişe gitsek yumurta alıyoruz hiç dayanmıyor. Ne kadar ödedi eşim bilmiyorum Allah sağlık sıhhat versinde afiyetle tüketelim herşeyi. Yarın da pazara gideriz sebzemiz var almam diyorum ama bu konuda da kendime güvenemiyorum güzel sebze ve özellikle indirimli bulunca alıyorum meyve alırım 3 gün kapanıcaz o zaman tüketiriz. Kızlar yarın cooki diye kurabiye yapıcaklarmış ne demek bilmiyorum belki yanlışda yazmış olabirim.
Ayni esim bunami para verdin diyorum. BAKMADIM ki diyorOf bizde çok fazla harcama oluyor kocam hiç hesaplı almaz,
Önceden ben giderdim artık gidemiyorum çok zor
Gider nerede çürük çarık var onu alır,
Bugün bir kuru soğan al dedim koca koca almış,bi yemeğe fazla geliyor diyorum anlamıyorum yine aynısını yapıyor küçüklerini seç diye dilimde tüy bitti
Meyve alır aynı büyük içi geçmiş
Peynir e özelikle çok para gider bizim evde
Deterjan öyle hergün 2,3 makina çamaşır çalışır
Herşey çok pahalandı zaten
Doğalgaz bi 600 en az gelir yeni bina olduğu için ilk zaman 60 70 de yandı sonradan düşürdük
Geçim çok zor Allah hepimize yardımcı olsun
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. İnsan değiller. Bir de ortalıkta geziyorlar. Hangisine üzülelim. Ortalıkta gezenemi yok yere canından olanamı. Böyle olayları duyunca diyorum yok ya bu dünyaya insan getirmek bile kötü. Keşke her insan iyi herşey güzel olsaydı.Aynen öyle hele ki bı kaç yıldır çok arttı belki öncede vardı böyle olaylar ama bu kadar ortaya çıkmıyordu Allah bizleri böyle insanlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?