- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Kesinlikle öyle evet fazla savurgan olunmamali, tasarruf edilmeli ama benim sagligim tehlikeye girdikten sonra ne yapayım parayı iyisini alırım her şeyin ziyan etmem ama ya zaten doğalgaz faturasi 3,4 ay böyle yüklü geliyor zaten saçma yani evet hava iyi olur anlarım karlı havada yakmamak nedirAnnem hep sey der,ben yemezsem arkamdan gelen yicek
Onunki de abartlı bi bakıs acısı ama,tasarruf et ama rezilliğini cıkarma diyorm bende.
Ben israf etmemeye calısıyorum.
Koci bizim sıkıdır zaten,kalan yemek flaan olunca atılmasın der yer.
Ben de yiyecek atmamaya,fuzuli almamaya calısıyorm.
Ama gıdadan kısmak bana mantıklı gelmiyor,dogalgazi kıssam hasta olcaz,hastanelere vercez o paraları.
Canıma yazık.
Ay ben o Özcan denizin oglana sok oldum ya,sacının rengini acmıslar cocugun.Bi yazamadim
Baby bende kiza aldigim sampuan krem falan dikkat etmeye calisiyorum.
Minicik kreme 60tl verdim yuzu su soguklardan sonra (sogukda gormuyo ama anlamadim) kurudu biraz mustelanin kremini aldim.
Yine mustela kopuk sampuan kullaniyorum.
Emzigi biberonu avent.
Ayina gore degisiyoruz
Bezini bile degisemedik dedik prima olsun gittigi yere kadar.
Yani ucunda cocikler olunca temizi olsun sagliklisi olsun.
Her corbasina kemik ya da tavuk suyu, kapya pure ekliyorum
Hergun pekmez dut ozu yediriyorum
Kendimize olsa almazdim minicik siseye 40lira verip aliyoruz.
Yine var alabiliyoruz diyorum sukur.
Herkese selamlar. Kalan yeşil çayı demle. Saç diplerine sür. Hatta eğer çoksa o çayla durula. Çok faydası var.Biz de heves edip aldık eşimle hakiki yeşil çaymış sallama içmeyelim diye bi kere yaptık kaldı aylar geçti üstünden atsan atılmaz içsen içilmiyo napcam bilemedim
Aa ilk defa duydum denicem bakalım nasıl faydası olcakHerkese selamlar. Kalan yeşil çayı demle. Saç diplerine sür. Hatta eğer çoksa o çayla durula. Çok faydası var.
Saçları güçlendirir canım. Diplerinde kaşıntı falan varsa ona da iyi geliyorAa ilk defa duydum denicem bakalım nasıl faydası olcak
Buna bende şaşırıyorum..Selamlarr
Az önce doğalgaz faturamiz geldi 188 TL 12 gündür acik sadece 1 ay açsak 400 gelirmiş galiba komşumun birine 50 lira gelmiş o yaz kış asla açmıyor karlı günlerde isitamadik evi onlar usumedi mi acaba
Ben ara kattyım 4.kat alt kat gündüz yanıyor güvenlik ofisi ama yinede en yyüksekte yaktık hep.Buna bende şaşırıyorum..
İnstada takip ettiğim bir bloger var..
kışın kombi açmıyoruz diyor..
Evleri eski ve dubleks. Gerçekten şaşırıyorum..
Bizm evde en üst kat.. bende böyle havalarda yakmadan durabiliyorum.. Binamız arada kalıyor..çok buz gibi olmuyor ama kar yağdığında soğuk olud tabi ve yaktık doğal olarak..
Yakmadan durulmaz karlı - havalarda..
ara katlar sanırsam o yönden biraz daha şanslı..
daha ılık oluyo..
yalıtımdfa varsa gerçekten yakmadan durulabilir..
çok sıcak seven bir insan değilim ama evdekiler biraz sıcak seviyor..
Çocuklar olunca üşüyüncede illaki yakılıyor.
O kadının da 2 çocuğu var.. Nasıl duruyorlar bilmioyrum..
Hatta allerjik yapılı bir kadın.. Yakınca daha çok kötü oluyoruz falan diyor..
Oyy yerim onu ya..Ben ara kattyım 4.kat alt kat gündüz yanıyor güvenlik ofisi ama yinede en yyüksekte yaktık hep.
Kızı da kendine benzettin diyo annemler
Sıcak seviyor.
Annemlerin merkezi sistem ama gündüz yanmıyor cogu zaman,Alya battaniye elinde geziyor annemlere gidince
Mazallah cocuum yel alır flaan
Ev 22 derece bizimde genelde.Oyy yerim onu ya..
Maşalalh ona..:)Ama gerçekten doğru..Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..
Benim eşim bizden beter üşüyor.
Erkek birde:)Anası sağolsun alamanyalarda kaloriferli evlerde kat kat giydirip büyütmüş..
Gerçektende üşür..Ben öyle değilim.
Çocuklarımıda kat kat giyidirip büyütmedim..
Normal ısıda üşümezler..
Nasıl başlarsa öyle gidiyor..
İnsanı hasta edende çok sıcak..
Sıcaktan durup terleyip soğğa çıkınca insan hasta oluyor..
Gerçi artık kimsede kombiyi terleyecek kadan açmıyordur:)
Allahım ya yerim o cücük hanımı ben..:)Ev 22 derece bizimde genelde.
Terleyecek kadar acamıyorz aynen:)
Ama sarınmayı seviyor cocuk anası kılıklı,kafaya kadar örtüyor
17 aylık camdan bakarken sırtına battaniye atıp seyreden bi tip var evde,camdan mazallah soguk girerse naparız
Bende sal alırım sabah kalkınca beni taklit ediyor cocuk
Dikkat ettiysen çoğu ünlünün çocuğunun saçı sarı boyuyorlar yani ece erkenin oğlunada demişlerdi boyuyor diyeÖzcan denizin igda haberlerini gördüm
Ablası cıkmıs konusmjs(görümceye noluyosa)
Oglu saglıksız duruyor,cocugun sacını acmıs acııyla annesi sarı olsın diye
Yani bilemiyorx dogru yalan ama parayla olmuyor iste bazı seyler.
Hic mi okumadın ,cocık nasıl beslenir.
3 krs maasla ınca el sabunu almaya calısıyorm,temiz icerik diye.
Kociye bin tenbih ettim sen kullanma bak Alyanın sabununu diye
Cocugun sacını sarı yapmak ne ya
Sacmalık niye yapıyorlar?Dikkat ettiysen çoğu ünlünün çocuğunun saçı sarı boyuyorlar yani ece erkenin oğlunada demişlerdi boyuyor diye
Çocukların böyle bu yaşlarda büyükler gibi bişiler yapmalarına hiç tahammül edemiyorum..Daha avrupai görünüyor çocukları
Ya benim evimde ara kat aşağı zemin kat o konsumun evi soğuk çok yakıyor üstte yakıyor ama yinede seri. Hele ki karlı havalarda hiç durulmaz İstanbul baya sıcak gitti o günlerde yakmadim ama şimdi yanıyor oğlum ayağında çorap bırakmıyor gece üstünü açıyor o yüzde. Yansın ya o kadar da tutumlu olamam komşumla aynı kattayiz kat kat giyinip oturuyor öyle ya da gündüz komşulara gidiyor soğuk diye kısaca insanları kullanıyorBuna bende şaşırıyorum..
İnstada takip ettiğim bir bloger var..
kışın kombi açmıyoruz diyor..
Evleri eski ve dubleks. Gerçekten şaşırıyorum..
Bizm evde en üst kat.. bende böyle havalarda yakmadan durabiliyorum.. Binamız arada kalıyor..çok buz gibi olmuyor ama kar yağdığında soğuk olud tabi ve yaktık doğal olarak..
Yakmadan durulmaz karlı - havalarda..
ara katlar sanırsam o yönden biraz daha şanslı..
daha ılık oluyo..
yalıtımdfa varsa gerçekten yakmadan durulabilir..
çok sıcak seven bir insan değilim ama evdekiler biraz sıcak seviyor..
Çocuklar olunca üşüyüncede illaki yakılıyor.
O kadının da 2 çocuğu var.. Nasıl duruyorlar bilmioyrum..
Hatta allerjik yapılı bir kadın.. Yakınca daha çok kötü oluyoruz falan diyor..
Yok artık.. Heralde canım ya.. Üşüyorsan yakarsın tabi..Ya benim evimde ara kat aşağı zemin kat o konsumun evi soğuk çok yakıyor üstte yakıyor ama yinede seri. Hele ki karlı havalarda hiç durulmaz İstanbul baya sıcak gitti o günlerde yakmadim ama şimdi yanıyor oğlum ayağında çorap bırakmıyor gece üstünü açıyor o yüzde. Yansın ya o kadar da tutumlu olamam komşumla aynı kattayiz kat kat giyinip oturuyor öyle ya da gündüz komşulara gidiyor soğuk diye kısaca insanları kullanıyor
Yapıyor vallahi ben utanırım kapı kapı gezmeye kendisi öyle çocukları da bı o kadar savurgan benim evimde güney cephe her yerden gunes alıyorYok artık.. Heralde canım ya.. Üşüyorsan yakarsın tabi..
Isınmak için ev ev dolaşılırmı ..
Durumun yoksa heryeri yakmassın yakarsın 2 oda ne biliyim..
zaten şurda 2-3 ay daha anca yanar.
Evet istanbulda daha öyle aman aman soğuklar olmadı..
Geçen haftadan sorna soğudu havalar artık..
Ara kat, alt ve üst yakarsa yinede en üst kata göre iyi..
ama alttaki üstteki yakmassa tabiki pekde farketmez..
evin konumu falanda çok önemli..
Bizim ev güney cephe..Güneş olduğu zaman o bile farkediyo ısıda..
Herkes tuhaf yaAy ben o Özcan denizin oglana sok oldum ya,sacının rengini acmıslar cocugun.
Hadi sen cahilsin yaptın?Hic mi napıosun sen diyen olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?