Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ohh afiyet şifalar olsun alyoşuma..
Maşallah ona.. İnşallah hep böyle yiyen bir çocuk olur..
Yulaflı şeyleri bende seviyorum canım..
Bende yapayım vari.. Tatlı krizine iyi gelir belkim.
Bende perşembe pazara gidicem.. Biraz sebze alayım.. Bçyle dediğin gibi fırınlayıp yoğurtla yerim akşamları..
Bu hafya dikkat rdicem bakalım nasıl olcak.

Canım sıcak suya islat sonra leke üzerine bol miktarda tuz ve sirke dök sönecektir.

Hafif oluyor
Kendime tabak yapiyorum
Bi sabah yiyorum bi de ikindi vakti.
Aralarda form biskuvi meyve falan atistiriyorum ama.

Bugun yaptigim salatadan, bamya, bulgur pilavi ve yogurt koydum mesela.
Orta boy bir pasta tabagina yaptim.
Ekmeksiz yedim tok tuttu.
Aksam cay icerim sadece.
Yarinda yaptigim firin sebzeleri yogurtlicam.

Bakalim nekadar boyle iredeli gidicem.
Bir yerden tutmam lazim ipin ucu vehamete gidiyor

Kizin tavuk suyu az kaldi.
Et suyu bir daha ki ay da yeter.
Sonra yine kaynatirim.
Hamsiyle pilav biter bu aksam.
Yarin napcam bakalim.
Kurufasulye bitmis bimin seker fasulye olanindan almistim
1 paket daha alayim bari cikinca.
Ara da yapiyorum.
Buzlukda da kalmadi haslanmis.
Anpa 1 subat da aciliyormus belli olmus tarihi.
Bakalim acilisa ozel indirim olcak mi.

Anpa normalde de ucuz kuzu bizim burda yok nette görüyorum genelde sıvı yağ deterjan wc kağıdı indirimli oliyor

Valla bide hemen kesiyorlar elektirigi açma bedeli yazıyor
Avansda yatmadı,zaten parasızım,bari faturalar ödendi diye rahattım.
Söylücem bugun artk avans gecin diye.
Kuzum seninde zaten yarim maaş avansı söylemeden yatirsalarya sanki geç olunca vermiyorlar
Daha neler duycas ki pintilik resmen
Onun ki tasarruf degilkki canım hiç lüksüm olmadıktan sonra niye para kazanıyoruz

Ya kızlar ırkçılık gibi algılanmasın lütfen ama bütün suriye türkiyede sanki gerçekten ben bu durumdan hiç hoşnut değilim.Hatay,antep vs. taraflarında daha çok diyorlar, oraları düşünemiyorum bile.Istanbulda esnafın çoğu suriyeli olmuş, ankarada nüfusları çok,hadi oralar metropol diyelim bursada,karadenizde vs. ne işi var bu insanların?Savaş var evet ordan kaçıyorlar ama yıllardır süren bir savaş ve ne zaman biteceğide belirsiz.Birleşmşş milletlerin, avrupanın bir el atması lazım bu işi.Kendi çocuklarımızın geleceğinden endişe ediyorum.Açıkcası ben istanbula geldiğimde sokakta rahat yürüyemedim,her tarafı sarmış durumdalar birde çok kontrolsüz bir şekilde ülkemizin heryerine dağılıyorlar ve ürüyorlar malesef avrupaya mülteci kabul etmemesi konusunda hak veriyorum, adamlar sıkıntı olacağını biliyorlar.

Vallahi amacı ne anlayamadım yani ne amaçla birikim yapıyor olmasa tamam dersin

Canım yitik şifayı nerden takip ediyorsun?hani bir yer varsa günlük ne yapılacağını anlatan bi bakmak isterim.

Selam kızlar
Eve geldim yemek yaptım bi baktım saat 8 olmuş o saatte yemek yedim ya inşallah mideme dokunmaz
Az bişey süt vardı bozulmasın diye sütlaç yaptım 3 kasecik çıktı pek üzüldüm ya az oldu o kadar uğraştım
Sırtım çok ağrıyo şu sıralar gece de çok uyanıyorum zor 3. Trimester zor diyorlardı gerçekten öyle galiba

bence hamilelik cok zor ya

Iyi geceler bacilar❤
Nasılsınız
Dün görümce geldi kızı görmeye , en büyük olan
Çeyrek getirmiş
Haberli gelseymis iyiymiş minibüs kullanıyorlar insan korkuyor
Diğer gorumcemin oğlunu da getrmis gelirken bide kendi oğlu var evi alt üst ettiler 12 yaşında koca kazıklar
4 makine yıkadım onlar yüzünden bugün, dikişlerim ağrıdı valla sil süpür çamaşır taşı as
Kv ve küçük görümcelerle olan mevzular açıldı bide ilk defa konuşuyoruz dile geliyor bu konular
Kocam kişisi delirtti beni yine , ablasının yanında beni susturmaya çalışıyo çocuk gibi
Kv beni aramadı ya doğum yapınca, carpitiyo kocam da aradı aslında sen rahatsizdin diyo sanki beni tele istedi de sn getirmedin anneni korumak için yalan söyleme dedim
Yarın da bnm dayımlar gelcekmis, haber verdiler zaten evden çıkmıyorlar gelin dedim bnde
Isyerimdeki adamı arıyorum yazıyorum cevap vermiyor delirtti beni muhasebeye de dönüş yapmamış rapor bugün bitti nolacak bakalım
Zitlasmadim yinede güzellikle derdimi anlatan mesajlar yazdım umarım anlar , insanlarla sorun yaşamak kötü olmak istemiyorum
Bendeki havadisler böyle, kız artık gündüz çok uyumuyor gelemiyorum çok, özledim hepinizi ❤

Doğalgaz faturalarından konuşulmuş,
Bana 600 tl geldi yaktığımız da 3 petek biri kızın odası 2 tanesi salon da
45 de yanıyordu, birkaçgün 50 yaptık o kadar ayrıca salonda klima da açtığımız oldu çok soğuklarda bari ısındaydık gam yemem
Içime oturdu fatura
Mutfağın petek kapalı, yatak odam çok soğuk diye orayı kullanmadık kapalı (giriş merdiven ustu)

Valla sabit giderler bile zorluyor artık.
Bi markete gir cık 50 tl.
Ortada bisey yok.
Su sekersiz isini yapayım diye,lavas almıyorm dün baktım 6,95 e aldıgım lavaş,7.95 olmus.
Yarın git 10 tl yaparlar
Zam gelmeyen şey yok malesef. Ben de dikkat ettim her aldığımda illa zam olmuş oluyor herşeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…