- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Ohh afiyet şifalar olsun alyoşuma..Kizima sulukkofte yaptim ve yedi.
Aiyyy gozler yasli pit pit
Buyudu de sulukofteler yiyo ya.
Kendime brokoli salatasi yaptim icine koz biber misir falan koca 1 kase oldu yarinda yerim.
Birazda karnabahar, brokoli, patates, biber, patlican 1 corba kasigi yag gezdirip firinladim
Garnitur niyetine üzerine sarimsakli yoğurtla yicem yarin.
Bulgur pilavimda var yarina yeter.
Yulafli toplardan da yaptim ama asiri guzel oldu beg
2tane yedim kahveyle.
Alyosada yaparim ben bundan.
Yulafi az pisirip yaparim ona hurma falanda koyarim.
Gronolayi merak ediyorum bulursam alirim bulamazsam yaparim.
Artik kendime boyle atistirmaliklar yapip bulundurcam.
Baya bastiriyor tatli istegini.
Elmali keki asiri severim hic canim istemedi.
Yemicem zaten 6 dilimlik yaptim oglan 2dilimini yedi bile
Yarina biter.
Borekleride buzluga attim oglana ve esime sabah kahvalti icin ayirdim az.
Canım sıcak suya islat sonra leke üzerine bol miktarda tuz ve sirke dök sönecektir.Selam kızlar,
Bugün de bitti. Kahvaltı sonrası az oturdum o arada arkadaş mesaj yazmış. Bugün de yönetime ödeme yapacaktım oradan markete gidecektim gidemedim. Arkadaş birlikte gidelim sonra eve geçeriz dedi. Gelirken otoparkta elimizi bıraktılar. Sırtüstü düştü araba motor yağı akmış belli ayağı kaydı koşarken şükür kafasına birşey olmadı ağlamadı da koştum hemen.
Normalde elimi tutar da işte arkadaşın kızında gördü bıraktı.
şimdi yağ lekesini de çıkartamadım bembeyaz monttan. Nasıl çıkartabilirim kızlar. Motor yağı.
Neyse bugünlerde biraraya gelse de oynamama başladı. Delirdiler evde kafam şiştisonra baktık ağlıyor mızır mızır ıykusu geldi arkadaş gitti uyuttum. Bir nefes alayım
Ona mantı yaparım çorba var bana da yemek var.
Hafif oluyorOhh afiyet şifalar olsun alyoşuma..
Maşallah ona.. İnşallah hep böyle yiyen bir çocuk olur..
Yulaflı şeyleri bende seviyorum canım..
Bende yapayım vari.. Tatlı krizine iyi gelir belkim.
Bende perşembe pazara gidicem.. Biraz sebze alayım.. Bçyle dediğin gibi fırınlayıp yoğurtla yerim akşamları..
Bu hafya dikkat rdicem bakalım nasıl olcak.
Anpa normalde de ucuz kuzu bizim burda yok nette görüyorum genelde sıvı yağ deterjan wc kağıdı indirimli oliyorKizin tavuk suyu az kaldi.
Et suyu bir daha ki ay da yeter.
Sonra yine kaynatirim.
Hamsiyle pilav biter bu aksam.
Yarin napcam bakalim.
Kurufasulye bitmis bimin seker fasulye olanindan almistim
1 paket daha alayim bari cikinca.
Ara da yapiyorum.
Buzlukda da kalmadi haslanmis.
Anpa 1 subat da aciliyormus belli olmus tarihi.
Bakalim acilisa ozel indirim olcak mi.
Valla bide hemen kesiyorlar elektirigi açma bedeli yazıyorAy kk elektriği cekmemis limitte var,talimatta elektrik.
Sabah msj geldi 5gün icinde ödeyin diye.
Hemn atmye kostum.
Aradım tedası,bugun ödeme yapın keseriz diyo kadın.
Dedim talimat 5 gün icinde diyo,nereye kesiyonuz?
Hadi bide bu cıktı.
Elden yatırcm artk pttden flan.
Anlamadım niye atlamıs talimat
Kuzum seninde zaten yarim maaş avansı söylemeden yatirsalarya sanki geç olunca vermiyorlarAvansda yatmadı,zaten parasızım,bari faturalar ödendi diye rahattım.
Söylücem bugun artk avans gecin diye.
Daha neler duycas ki pintilik resmenBoyle bende birini taniyorum ayni kisimi acaba dedim
Gunduz hep bi kapida
Hatta goruyordum mah. Gecerken diyordum 3cocukla her gun nereyi gezer bu kadin.
Nasil isi biter kim kabul eder.
Cat kapi gidiyormus.
Evde yemeyelim evde yakmayalim diye
Nasil bir mantik bu tuhaf
Onun ki tasarruf degilkki canım hiç lüksüm olmadıktan sonra niye para kazanıyoruzBenim komsuda öyle hiç evde durmaz yemek yapmaz asla gittiği yerden evine tabak hazırlatir getirir resmen ot gibi hayat. evimin keyfini surmiceksem,kazandığım parayı harcamicaksam ne anlamı var biraz görmemiş galiba ilk seneler çok tuhafıma giderdi sonra alıştım
Ay otobüsle memlekete gidecektim 12 saat sürüyor oğluma da bilet aldık bana diyor ki küçücük çocuğa bilet alinirmi 4 yaşında çocuk 12 saat iki büklüm kucakta gider mi dedim başka lüksüm yok o bilet ye alınsın bir zahmet ,kendi memleketi 20 saat sürüyor çocuğunu 8 yaşına kadar kucakta götürmüş bide onu örnek veriyor
Tamam tasarruf bende yapıyorum ama bu kadarı cimrilik yani
Ya kızlar ırkçılık gibi algılanmasın lütfen ama bütün suriye türkiyede sankiBursa da biz bir kaç sene önce uludağa çıktık. Bir şaşkın olduk heryer suriyeli.
Bizim sitede de çok, adamlarda para var ev alıyorlar. Karşı komşuda suriyeli. Ama bir sorun yaşamadım. Bir iki selam verdiler karşılık verdim. Ama muhabbetim yok.
Eski komşum Türk dü kiradaydı ev satıldı suriyeliere mecbur çıkmak zorunda kaldı.
Vallahi amacı ne anlayamadım yani ne amaçla birikim yapıyor olmasa tamam dersinValla bide hemen kesiyorlar elektirigi açma bedeli yazıyor
Kuzum seninde zaten yarim maaş avansı söylemeden yatirsalarya sanki geç olunca vermiyorlar
Daha neler duycas ki pintilik resmen
Onun ki tasarruf degilkki canım hiç lüksüm olmadıktan sonra niye para kazanıyoruz
Canım yitik şifayı nerden takip ediyorsun?hani bir yer varsa günlük ne yapılacağını anlatan bi bakmak isterim.Canim pant giremedigim, montlarim kapanmadigi zama iyice motive oldum.
Aksam esimle yerdim mesela yemiyorum.
Daha erken yiyip kapiyorum onunla cay kahve iciyorum sadece.
Spora agirlik vermem lazim benimde.
Dun oyle guzel yurudum ki cok ozlemisim yurumeyi bilerek yolumu uzattim falan.
Benim bi de vermem gereken kilo fazla..
Yitik sifaya baslamaya cesaret edemedim.
Pazartesi baslayanlar 4-5 kilo verdi
Cok kati ya onun yasaklari kendime güvenmedim.
Bugun kahvemin yanina kendime atistirmalik yapicam.
Bitter yiyordum ama onuda yemicem.
Yulaf, muz, kako, ceviz falan karıştırıp toplar yapicam.
Cia tohumu almam lazim o yogurtla tok tutuyordu beni.
bence hamilelik cok zor yaSelam kızlar
Eve geldim yemek yaptım bi baktım saat 8 olmuş o saatte yemek yedim ya inşallah mideme dokunmaz
Az bişey süt vardı bozulmasın diye sütlaç yaptım 3 kasecik çıktı pek üzüldüm ya az oldu o kadar uğraştım
Sırtım çok ağrıyo şu sıralar gece de çok uyanıyorum zor 3. Trimester zor diyorlardı gerçekten öyle galiba
Geçmişi çok okuyamadım kim geldi ?Aynen Yedirenk ya bi evin işi mi yapım diyorum damlıyolar burdalar inş cuma gider Kocamdan kal illa diyo sanki o duruyo akşama kadar onlarla
Zam gelmeyen şey yok malesef. Ben de dikkat ettim her aldığımda illa zam olmuş oluyor herşeye..Valla sabit giderler bile zorluyor artık.
Bi markete gir cık 50 tl.
Ortada bisey yok.
Su sekersiz isini yapayım diye,lavas almıyorm dün baktım 6,95 e aldıgım lavaş,7.95 olmus.
Yarın git 10 tl yaparlar
Geçen benim yaptığım yaş pasta da dışarıdakinden pahalıya geldi :)))İgda var öyle bi caps,bi pasta fotosu dısarda 100 tlye satılıyor evde yaptık 200 tl ye maloldu diye
Bazen evde daha fiyatlı oluyır ugrastıgına değmiyor.
Ne aldın kızxselam kizlar bugun iyi para harcadim keyifler kacik.para biriktirme ruhumda yok sanirim benim topige uygun kalamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?