Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde teyze o konuda marka.
Kabotaj bayramını bile organizsyonlu kutlucak nerdeyse
Kızla ilgili seyleri bende atlamamaya calısıyorm.
İlk yılbası,ilk dogumgünü,milli bayramlarda Atatürklü kostümler giydiriyorm,büyüdüğünü görmek o resimlerde cok güzel.

Zaten kullanılırken bozulcak deseydin pinti bunlar suyun parasını sen niye veriyormussunki

Selam kızlar
Geçmişi okuyarak geldim tr_lelli Maviskelebegimm bende sizin gibiyim herseyı en ınce ayrıntısına kadar düşünür kafama takarım sonra zaman geçer herşey değişir ben kafaya takıp uzulmekle kalmısım
Nasipden öteye yol yok buna çok inanıyorum ama hayatımda uygulayamıyorum bazen
Rahat olmak akışta kalmak en güzeli yapabilene
Evliliğimin ilk zamanları cok darlanmıştım sureklı görümcem bendeydı bn hergun bunları nasıl cekıcem diyodum kafam kaldrmıyodu onuda cocugunuda Sonra Allah sasırtı kapıma dayandı da 1seneyı gectı evıme gıremıyor
O an kı duygularla olayın bütününü goremıyoruz ama Allah bir kapı açıyor mutlaka

Selam kızlar bı kahve içerken yazayım dedim kahvaltıya yumurtali ekmek yaptım yedik oglusla esim sonradan atistirdi biseler etraf topladım gece çamasirlari katlayıp kaldirmistim bulaşık açtım boşaltılacak makine karnıbahar vardı 1 haftayı geçti onu pişirdim makarna istedi esim ben dikkat ediyorum bu ara az kepekli ekmekle yerim yoğurt ve az mantı var onuda oglus yer şimdi ona fındık ceviz koydum yiyor çöpler cikicam ekmek alırım gidip halk ekmekten kendime kepekli alirim

Bugün bebiş alışverişine çıktık
Boydan tulum aldım şapkası eldiveni var
2 tane atlet aldım yeni doğunca giyiyomuş ya böyle ceket gibi göbeği düşene kadar boydan olmazmış böyle lazımmış
Tırnak makası banyo süngeri ateş ölçer masaj yağı aldım
Alt açma örtüsü aldım 10lu
3*60 lı ıslak mendil aldım
40lıdan 2 paket yenidoğan bez aldım kimisi diyo ki çabuk büyüyor bezler küçük geliyo çok alma diye ama neye göre çok kime göre çok ben nerden bilcem ya

Biz 1 numara bez almıştık
Göbek bağı 4. Günde düştü hemen
Bezin birini 1 numarayla değiştirin bence üzerinde kilo yaziyomu

kocamin bana boyle bir sey yapma ihtimali sifirin altinda dumduz bir insan oldugu icin

Ya demekki bizlerinde fıtratı böyle ben herşeyi kafaya takan, her şeye uzulen biriyim çok panigimdir benimde dolu olduğum çok şey var bahsetsem kesin ifşa olurum ama eskiye göre çok çok iyiyim eşim tek destekcim iyi ki o var

Selam kizlar
Bugün kızımı diyetisyene götürdüm, kilo almaya başladı iyice sonra geri dönüşü zor olmasın diye. Biz de evde onun düzenine uyucaz ki zorlanmasin, ama ne yemek yapacağımı şaşırdım şu an bikac gün zorlanirim herhalde, ailecek zayiflamaliyiz oğlum dışında

Slm bacımlar
Bugun btsin artık lüften.
Kafam kazan oldu
Koci kvdemden gelirken ufak bi kaza yapmıs
Kızda arabada uyuyomus yavrum
Uyanmıs ama aglamamıs Allahtan
3 arac karısmıs en öndeki kacmıs,cünkü yolun ortasında aniden fren yapmıs.
Ortada bi avukat varmıs arkadada bizimkiler
Bizimki arkadan carpmıs önde hasar var bizim.
Adamında az arkda varmıs
Dedik yapılır cana gelmesin.
Adam iyimis zaten kartını vermis,arabada bebek var simdi ugrasmayalım yarın bulusup tutarız tutanak demis.
Koci de demis zaten konrtrole yetismeye calısıyordk
Öyle ayrılmıslar.
Hadi öyle attlattık onu.
Kız kontrolde kontrolden cıktı
Yırttı kendini drn elinden aletleri almalar,cıglık cıglıga aglamalar
Kiloyu bile kucagımda ölctü dr.
11.5 olmus bende 51 misim
Devletin asıları yaptı
1 ay sonra özellerri yapalım dedi.
Göz kontrolüne giremedik cok sıra vardı
Bizde haberler böyle.
Kafam hala bulanık
Kıza köfteyle yesil kabak attım fırına ,öyle yedircem yogurtla.
Cidden yerdemiyim gökte miyim belli değil

Bence yetiştiriliş ile de alakalı
Eş ailesiyie ilgiliyse konular eş destekse gerisi önemli değil

Geçmiş olsun canım
Cana gelmesin gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…