- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.661
- 798
- 38
Bizde teyze o konuda marka.Benim eşimde öyle güzel masada hemen kendi düzenini kurar. Misal balık-tavuk-köfte koysam o da hemen çilingire bağlıyor seviyor. Önceden kızlar küçükken bende evi çok süslerdim. Doğum günlerinde 23 Nisan da süsler hazır oluyor ve ben onları asla atmazdım çocukların hafızalarında kalsın diye süslerdim pasta yapardım şimdi büyüdüler. Hatta o süsler evde iki üç gün kalırdı annem babam geldiklerinde her yerleri sim olurdu bak baby beni nerelere götürdün. Şimdi yeni yılda bile süslemiyorum. Ama yap sen kızın için bol bol video çek çocuklar için çok güzel duygu gördükçe hatırldıkça o anları yaşıyor benimkiler şimdi.
Dondurucu olayı benim elim-kolum oldu, közlenmiş patlıcan biber, bamya daha sayamayacagım sebzeler için ve et ürünleri için büyük tasarruf oluyor. Burdaki hanımlar çok bilgili bu konularda takıldığın zaman yaz buraya hemen sana nasıl yapman gerektiğini anlatıyorlar. Ben bu topikler sayesinde dondurucu aldım ve hazırladım kışın büyük rahatlık.
Zaten kullanılırken bozulcak deseydinBizim patron da bizi ütsün anca
Sabah gelmis 20 tl var mı diyo su söylemisler?
Kasaya bıraktılar gecen 100 tl acil bisey olur diye.
Onu verdim.
Onu bozmayalım dursun diyo.
Yok dedim bende de, hesap kartından kullanıyorm ben dedim.
20 tl cebimden niye vereyim acaba sana?
Ay keyfi yapar mı hiç denetleme var diye duyum almış göçmen işçi gibi sürdü hepimiziOyy ne güzel patron kız o oyle:)
Biz 1 numara bez almıştıkBugün bebiş alışverişine çıktık
Boydan tulum aldım şapkası eldiveni var
2 tane atlet aldım yeni doğunca giyiyomuş ya böyle ceket gibi göbeği düşene kadar boydan olmazmış böyle lazımmış
Tırnak makası banyo süngeri ateş ölçer masaj yağı aldım
Alt açma örtüsü aldım 10lu
3*60 lı ıslak mendil aldım
40lıdan 2 paket yenidoğan bez aldım kimisi diyo ki çabuk büyüyor bezler küçük geliyo çok alma diye ama neye göre çok kime göre çok ben nerden bilcem ya
2 5 kilo diyor 1numaraBiz 1 numara bez almıştık
Göbek bağı 4. Günde düştü hemen
Bezin birini 1 numarayla değiştirin bence üzerinde kilo yaziyomu
kocamin bana boyle bir sey yapma ihtimali sifirin altinda dumduz bir insan oldugu icinYoksa havai fiseenkli kutlamalarda yaptık yani zamanında
Bu oturdugumuz eve ilk gectiğimiz sene 2015 de kutlamıstı kocam böyle maytaplı flaan
İyi evi yakmamısız.
Ozaman normalmis demek,milletinki cocuktan sonra düzelir,benimki cocukla bozuldu
Yenidoğan için aldık deyince 0 no aldınız sandım 1 numaraysa olur o zaman2 5 kilo diyor 1numara
Daha küçüğü var mı bilmiyorum zaten
Ya demekki bizlerinde fıtratı böyle ben herşeyi kafaya takan, her şeye uzulen biriyim çok panigimdir benimde dolu olduğum çok şey var bahsetsem kesin ifşa olurum ama eskiye göre çok çok iyiyim eşim tek destekcim iyi ki o varSelam kızlar
Geçmişi okuyarak geldimtr_lelli Maviskelebegimm bende sizin gibiyim herseyı en ınce ayrıntısına kadar düşünür kafama takarım sonra zaman geçer herşey değişir ben kafaya takıp uzulmekle kalmısım
Nasipden öteye yol yok buna çok inanıyorum ama hayatımda uygulayamıyorum bazen
Rahat olmak akışta kalmak en güzeli yapabilene
Evliliğimin ilk zamanları cok darlanmıştım sureklı görümcem bendeydı bn hergun bunları nasıl cekıcem diyodum kafam kaldrmıyodu onuda cocugunuda Sonra Allah sasırtı kapıma dayandı da 1seneyı gectı evıme gıremıyor
O an kı duygularla olayın bütününü goremıyoruz ama Allah bir kapı açıyor mutlaka
0 da mı varmış bilmiyordum ziyan olmasın tabi zaten dünya para bezle ıslak mendilYenidoğan için aldık deyince 0 no aldınız sandım 1 numaraysa olur o zaman
Yanlış anlamayın zıyan olmasın diye soyledım cabuk buyuyolar
Amin inşallah teşekkürlerM mutlumayis iyi günlerde giydirmek nasıp olsun güle güle kullanın aldiklarinizi
Bence yetiştiriliş ile de alakalıYa demekki bizlerinde fıtratı böyle ben herşeyi kafaya takan, her şeye uzulen biriyim çok panigimdir benimde dolu olduğum çok şey var bahsetsem kesin ifşa olurum ama eskiye göre çok çok iyiyim eşim tek destekcim iyi ki o var
Evet var tabi0 da mı varmış bilmiyordum ziyan olmasın tabi zaten dünya para bezle ıslak mendil
Geçmiş olsun canımSlm bacımlar
Bugun btsin artık lüften.
Kafam kazan oldu
Koci kvdemden gelirken ufak bi kaza yapmıs
Kızda arabada uyuyomus yavrum
Uyanmıs ama aglamamıs Allahtan
3 arac karısmıs en öndeki kacmıs,cünkü yolun ortasında aniden fren yapmıs.
Ortada bi avukat varmıs arkadada bizimkiler
Bizimki arkadan carpmıs önde hasar var bizim.
Adamında az arkda varmıs
Dedik yapılır cana gelmesin.
Adam iyimis zaten kartını vermis,arabada bebek var simdi ugrasmayalım yarın bulusup tutarız tutanak demis.
Koci de demis zaten konrtrole yetismeye calısıyordk
Öyle ayrılmıslar.
Hadi öyle attlattık onu.
Kız kontrolde kontrolden cıktı
Yırttı kendini drn elinden aletleri almalar,cıglık cıglıga aglamalar
Kiloyu bile kucagımda ölctü dr.
11.5 olmus bende 51 misim
Devletin asıları yaptı
1 ay sonra özellerri yapalım dedi.
Göz kontrolüne giremedik cok sıra vardı
Bizde haberler böyle.
Kafam hala bulanık
Kıza köfteyle yesil kabak attım fırına ,öyle yedircem yogurtla.
Cidden yerdemiyim gökte miyim belli değil
İki tarafla da ilgili ama çok şükür eşim hep destek laf ettirmez kimseyeBence yetiştiriliş ile de alakalı
Eş ailesiyie ilgiliyse konular eş destekse gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?