Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu konuda yaram çok derinnn..
Benimde kayınvalde böyle ayrımcılık yaptı..
Her daim kızını önde tuttu haksızlıklar yaptı..
Ama biz reva görsekde Rabbim görmedi canım..
Maddi manevi hep kızının destekçisi oldu..
Kızı onunla işi bitince başından atmaya kalktı geçen sene bizim başımıza.
bir sene ne aradı ne sordu..Eşim ilgilendi..
Eşimde geçen kızdı en sonunda annesine, aramadıkları halde onlara toz kondurmadı ..
Hep onlara üzüldü hep onun çocukarı torunu oldu..
Bizimkiler üveydi onun gözünde..
Hepde belli etti bu durumu..
Neyse anlatsam sayfalar doalr taşar..
1,5 yıldır iyice öğrendim çözdüm..Ama ben ne yaptımsa Allah için yaptım..
Bu arada kayınvaldem rahatszılanıyor ..En sonunda kızının kocası gelip almış..
4 gün sonra hastaneye götürmüşler fenalaşmış.. 6 gün sonunda servisden yoğun bakıma aldılar..
83 yaşında..Yinede üzüldm yinede sürekli dua ediyorum onun için..Rabbim hakkında hayırlısını versin diye..
Düzelip düzelmeyeceği belli değilmiş.Ama işte bazı şeyler unutulmuyor..

Takıntı bendede var bir şeyi günlerce kafamda kurarım uyur uyanırım hep aklımda olur biri bir şey desin asla karşıdakine bir şey diyemem ama günlerce kafamda yer eder
Şükür değilde bence bu geçmişte yaşanmışlıklar la alakalı da olabilir biraz ayağını yere sağlam basmak gibi
Ben bazen obsesif olduğumu düşünüyorum hiç psikologa falan gitmedim ama ne bilim takıyorum istemsizce keşke takmamayi başarabilecek hayat daha kolay olacak

Değişik cidden
İnsan 5 parmagını nasıl ayırır yahu.
1 tane cocugum var ama daha fazla da olsaydı ayıramazdım
Hepsini ben dogurmusum,hepsi benden can kan.
NAsıl ayırabiliyorlar anlamıyorm

Sabah kahvaltı edemedim
Köfteci yusuftan kahvaltı tabagı söyledim 19 tl bide ekmek kadayıfı istedim 1 pors. 9 tl,5 tl de yol ücreti alıyomus yakın gerci bana taksyle geliyor herhde
Ama yapacak bisy yok acım.
1 ay sonra ilk tatlımı buaksm yerim.
Kociye bölüsürüz zaten.
Asıya gitcez kızın,erken cıkcam biraz hastane falan bide bayılmıym orlarda aclıktan.
33 tl ile günü actım.

Selam kızlar
Sabah kalktım işe gittim ofiste yarım saat oylanadım derken patron aradı bugün paydos herkes evine ben tabi kar tatili gören çocuklar gibi pür neşe eve geldim eşim de gece vardiyasından anca gelmişti sürpriz yaptım ona da adam şok aylardır pazara gitmemiştim pazara gitcez bebiş için uygun şeyler olur belki bilmiyorum buranın en büyük pazarı çünkü kıyafet açısından ordan bankaya geçesimiz var biten kredi hesabımı ve kredi kartımın son taksidini yatırıp hesabımı herşeyimi kapatasım var bakalım

Allah sifa versin ,valla suan kıyısından kösesinden cocuuma baksa da bende unutmıuyorm bana yapılanları.
Kınamda bile kınayı bize aldırdı(bizde kınayı erkek tarafı alır)
Kına dediğin seyin kilosu 20 tl ,100 gr kına alcak orda.
Kızında cocuk bakıyodu.
Siz alın ben veririm size parasını dedi.
2 tl mi vercek dedim kociye?
O yüzden varsa hakkım sorsn Allah.

Oyy ne güzel patron kız o oyle:)

Bizim patron da bizi ütsün anca
Sabah gelmis 20 tl var mı diyo su söylemisler?
Kasaya bıraktılar gecen 100 tl acil bisey olur diye.
Onu verdim.
Onu bozmayalım dursun diyo.
Yok dedim bende de, hesap kartından kullanıyorm ben dedim.
20 tl cebimden niye vereyim acaba sana?

Günaydın kızlar. Hepimiz için güzel birgün olsun. Biz 14 Şubat sevgililer gününü kutlamıyoruz. Daha doğrusu benim iki sevgilim var ve bu dünyada ki en büyük şükür sebebim, onlara sarılıp-öptüğüm anlar zaten sevginin en yücesi olduğu için hergün bana sevgililer günü. Eşimle evlilik yıldönümümüz de bu ay bana bir yüzük begendim onu almasını istedim. Artık bijüteri istemiyorum dedim alıcaksan altın al dedim tamam dedi. Bende ona ihtiyacı olan kot mont aldım. Ama kızlarıma istedikleri eşya olur, yüz bakım ürünü olur alırım. Dün temizlik yaptım yine makinaya da beyazları attım yıkanacak, sabah ıspanak pişirdim, dünden az tavuk filetolu kereviz, sebze çorbası ve brokoli var yanına biraz makarna yaparım tamam. Tatlı yapmak istemiyorum çünkü en çok ben yiyorum, akşam yemeğinden sonra eşimle ben tatlı niyetine hurma, kuru incir yiyoruz. Şimdi duşumu aldım tırnaklarıma oje sürdüm ama bana iyi geldi kendimi hep ihmal ediyorum. Çalışırken hergün düzenli yaptıklarımı şimdi yapmıyorum aslında işi bırakırken söz vermiştim kendime her daim böyle olacagıma ama olmuyor.
Markete gitmem gerek ama hiç gidesim yok, bir insan hergün marketten ne alır diyorum alınıyor. İhtiyaçlar hiç bitmiyor.

Dun migros ve carrefour da 500 lira bayildim.ama,bu ay bi daha bu kadar yuksek tutmaz sanirim .haftalik alisveris kaldi geriye.gerci evde ciddi stok olmasina ragmen 500 yine de cok geldi
Bu ay hedefim kredi kartini 4 bini gecirmemek.1400 sabit borc 1000 esimin yol parasi gerisi Allah kerim

kuru pilav mantikli cidden alinazik icin patlican yok ya bi hafta sonu el atmam lazim olaya
Bende o kadar cok közleyip atmısımki yazın
Kara delik gibi.
Koci diyo sen nerden buluyosn bu patlıcanları aylardır patlıcan almadık biz diyo
Yazdan attık herhlde dedim.
Benim difriiz zaten kuyu mübarek
Dibi yok

Bizde kutlamıyorz ya ama ben illa masa hazırlarım.
Benim koci seviyor öyle özel günlerde kutu kolalar olsun,masada cerezler cipsler olsun.
Yemege bakmaz ama öyle aparatifler hosuna gider.
Valla ben normal sartlarda kırmızı balonla süslerim evi
Ama adam normal olmadıgı icin cok seyyapmıyorm artık

Bende o kadar cok közleyip atmısımki yazın
Kara delik gibi.
Koci diyo sen nerden buluyosn bu patlıcanları aylardır patlıcan almadık biz diyo
Yazdan attık herhlde dedim.
Benim difriiz zaten kuyu mübarek
Dibi yok
bu yaz ben de doldurcam.kisin aldiginin dogru duzgun tadi bile olmuyor ya

Yoksa havai fiseenkli kutlamalarda yaptık yani zamanında
Bu oturdugumuz eve ilk gectiğimiz sene 2015 de kutlamıstı kocam böyle maytaplı flaan
İyi evi yakmamısız.
Ozaman normalmis demek,milletinki cocuktan sonra düzelir,benimki cocukla bozuldu

Eklentiler

• KLBT3000.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 135
Benim eşimde öyle güzel masada hemen kendi düzenini kurar. Misal balık-tavuk-köfte koysam o da hemen çilingire bağlıyor seviyor. Önceden kızlar küçükken bende evi çok süslerdim. Doğum günlerinde 23 Nisan da süsler hazır oluyor ve ben onları asla atmazdım çocukların hafızalarında kalsın diye süslerdim pasta yapardım şimdi büyüdüler. Hatta o süsler evde iki üç gün kalırdı annem babam geldiklerinde her yerleri sim olurdu bak baby beni nerelere götürdün. Şimdi yeni yılda bile süslemiyorum. Ama yap sen kızın için bol bol video çek çocuklar için çok güzel duygu gördükçe hatırldıkça o anları yaşıyor benimkiler şimdi.
bu yaz ben de doldurcam.kisin aldiginin dogru duzgun tadi bile olmuyor ya
Dondurucu olayı benim elim-kolum oldu, közlenmiş patlıcan biber, bamya daha sayamayacagım sebzeler için ve et ürünleri için büyük tasarruf oluyor. Burdaki hanımlar çok bilgili bu konularda takıldığın zaman yaz buraya hemen sana nasıl yapman gerektiğini anlatıyorlar. Ben bu topikler sayesinde dondurucu aldım ve hazırladım kışın büyük rahatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…