eşimin ne zaman geleceği belli değil ordaki iş durumuna göre. geçen sefer sürpriz yapmıştı. kardeşimi arayıp ablanın çantasından evin anahtarını bana getir demiş. eve gitmiş çiçek almış hediye almış koymuş sonra traş olmaya gitmiş:)) tesadüf bu ya ben de o gün eve gidip temizlik yapacam. eve bi gittim çantaya baktım anaaa anahtar yok! ay nasıl üzülüyorum eyvah diyorum çilingir çağıracam şimdi. kv' yi aradım anahtarı sizde mi düşürdüm diye. o da "yoo" diyor. kv'ye gittim baktım eşimin valizi. işbirliği yapmışlar:)) sürprizi bozuldu ama yine çok şaşırttı yani:)sen napıyosunlatiyya eşin ne zaman gelıyo bu arada bebeiş olup olmadıgı ne zaman bellı olacak?
no_name_ ozel degılse ve senı uzmezse anlatacakların ne yaptılar canım eşin nasıl karsılıyor bu durumu??
Ama geç geliyorsunuz muhabbete ben sızmış oluyorum en heyecanlı yerinde...ya kızlar ya keşke gercekte de görüşebılsek cok sevıyorum sızınle muhabbetı ya cok eglenıyorum :)
Aynen öyle tatlim, ne kadar iyi ve muhteşem oldum ama hiç yaranamadim, ustune berbat muamele gordumbenim eşim de bekarken ailesinin her bişeyine koşturmuş, ama en değer verilmeyen evlat. bunlara kötü olursan yaranırsın. şimdi gözünü açtım eşimin, sana nasıl geliyorlarsa sen de o kadar git dedim. ne eksik, ne fazla. yoksa yazık çok üzülüyordu brn naptım sanki onlara, aksine çok faydam dokundu diyordu. şimdi kafası rahat. fazla merhametli.. suistimal edilmese keşke yine yapsın ama böyle olmaz didim. dur didim.
Hep düşünüyorum çocuğum erkek olursa ben de böyle iğrenç bi kv olur muyum diye...korkuyorum da...ama ben kimseyi kıracak söz söyleyemem ki...kalp kıramam yani.o ayrı bi karakter ya da karaktersizlik... neden huzursuzluk verilsin ki insanlara...hem de kendi çocuğuma ve yuvasına...şu kv kp olaylarında bence en önemli şey eşinin duruşu, ailesine karşı aldığı tavır. onlara karşı karısını ezdirmemesi, halkı haksız ayırabilmesi. insan neden oğlu mutsuz olsun ister ki, neden gelinini üzer güzel geçinmek anlaşmak varken anlamıyorum.
Öyle canim ya hakkaten , şehir degistirdim kurtuld.kactim resmen...kalsaydım daha fazla dayanamayacaktim..Rabbim benden uzak tutsun onları...içim acıyor.. isimleri geçtikçe tuylerim diken diken oluyor...torunları doğunca görmeye gelecekler korkusu sardı şimdiden içimi...Canım uzme canini ben hic uzulmuyorum
Benden uzak durduklarina,gorusmedigime seviniyorum bile
Huzurum var artiik
Para biriktirebiliyorum
Karisanim yok
Kafam cook rahat.
Hiic uzulme kendini,esini ve dogacak yavrunu dusun
Aynen tatlim benden uzak Allah'a yakın...hepsi böyle sanırım bu kayinvalidelerin.hic çok iyi diyenine rastlamadım..ben de şu an çok rahatim, dediğim gibi çocuk doğunca gelip gorecek olmaları fikri bile şimdiden beni inanılmaz geriyorGünaydın kızlar
no_name_ senğ çok iyi anlıyorum.
Ben de kv yi 10 sene görmesem asla nerde acaba vs demem. Ben de de telefonları Yok. Hiçbirşekilde aramam.
Bizim problemlerimiz ben hamile iken başladı. 2005 yılında. Sonra da artarak devam etti. 2011 yılının kurban bayramında yukarıda yazdıklarımı söyledim kendilerine ve o günden beri ne ararım nesorarım. Eşim de hiç baskı yapmaz. Beni haklı görüyor. Hoş baskı yapsa da ben boyun eğmem zaten.
Böyle kafam çok rahat. Eskiden zırt bırt haber vermeden çıkar gelirlerdi. Sürekli bize gelin vs şeklinde emri vaki yaparlardı. Bana geldiklerinde kalmak isterlerdi vs.
Bana uzak Allah'a yakın olsunlar.
Tatlim günaydınno_name_ pişt uyudun mu:)
canım yuvalarımızın huzuru bozulmasın inşallah. huzuru bozmaya kalkan kim olursa olsun uzak olsun. eşim der ki "huzurunu bozan annem dahi olsa alma evine"
bebeği görmeye gelirler mi ki başka şehre? hem hangi yüzle? kesin tavrını koy gelmesinler. uzak şehir diye kalmaya da kalkarlar. Gelirlerse bile aynı gün gönder. hiç düşünme bunu şimdi. hamileliğinin tadını çıkar
Bende böyle seyler yasadim.Tatlim günaydınayyy uyumadim şekerim yaaaa pis bogazlik, oburluk peşindeyim... sabah sabah canim cevizli, sarımsaklı çemen çekti, mutfakta onunla uğraşıyordum..Ahhh bu hamilelikkkk ...
Bebeği gormeye kesin gelirler ama onu da şöyle planladim, hastaneden çıkınca direkt Annemin evine gideceğim, 1 hafta falan annemde kalacağım, böylece yüz bulamayıp geri dönerler...kv esimi her gün arar, işi varsa, teli acamiyorsa ust uste defalarca arar..24 cevapsız falan bilirim yarım saat içinde...kadın psikopat, yıllarca geldi geldi evime oğlumun evi benim evimdir diye yapmadığını bırakmadı...oysa benim kendi annem dolaptan bir şey alacakken sorar, bakayım mi musait misin diye...
Amin tatlim yaa, aynen benim yaşadıklarım bunlar...haftalarca kalmalar, esyalarimi kurcalamalar...neler neler... tek korkum kp ölürse bu kv başımıza kalırBende böyle seyler yasadim.
Oglumun evi benim evimdir mantigiyla bir duzen kurmaya calisti evime.
Zirt pirt habersiz gelip aylarca kalmalar.
Herseye karismalar.
İzinsiz esyalarimi almalar.
Herseye muhalefetdi.
Esime yemekler hazirlamalar.
Sabah esimi yolcu etmeye uyanmalar
Ayy tuhaf geliyodu bana.
Neticede bu adam bekar degil evli ve ben eşiyim.
Ay ben 5-6yildi hic bir sekilde yuzlerini gormiyorum Allahda gostermesin.
İki dunya bir araya gelse ben onlarla bir araya gelmem.
Gelmezler umarim sanada.
Bende böyle seyler yasadim.
Herseye karismalar.
Herseye muhalefetdi.
Ayy tuhaf geliyodu bana.
Gelmezler umarim sanada.
Canim anne kurabiyesi yapacağım şimdi hatta, tarif ekteBende böyle seyler yasadim.
Herseye karismalar.
Herseye muhalefetdi.
Ayy tuhaf geliyodu bana.
Gelmezler umarim sanada.
Karbonat koymuyorum vanilin koyuyorum, bir de üzüm koyacağım.kuru uzumCanim anne kurabiyesi yapacağım şimdi hatta, tarif ekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?