Bazi evler malesef boyleHome Ofis çalışıyoruz eşimle yaklaşık 3 aydır.Aslında yatarken sıkıntı yok dediğiniz gibi altımıza battaniye seriyoruz.Çocuk yok henüz evden bahar aylarında taşınacağız alel acele girdik ama pişman olduk ev morg gibi vallahi hele arka cepheler buz..Camlar kocaman tüm odaların.Duvar kadar.İşlerimi bitirip polara sarılıp oturdum bir sre sanırım byle yapacağım
Tabi insanın canından önemli değil ama 219 lira tek başına gelmiyor su faturası interneti ıvırı zıvırı yüklü oluyor bir şekilde 1o lira bile olsa kısmanın derdine düştüm :)
Aminnnnn inşallah tatlimmmm....İnsAllah bir gun gelip gonluncr gezersin.
Ben kendime kazak,pantolon pek denemeden alamiyorum ama pijama,esofman aliyorum
Ayakkabi da aliyorum.
Hic se bisey olmadi aldiklarima.
Kadiköyde cilek sokakdaki zamanini bilirmisin? Ozamandan beridir giderim hep salipazarina
Nevresim,carsaf,yastik yuzleri bike kaliteli
Ogluma pike aldim 6yildir kullaniyorum hic bozulmadi
Herkesde soruyo nerden aldin diye kabartmali seve seve kullaniyorum.
Bizde hava cok sogudugunda(ocak,subat) ottma odasinda yatiyoruz.
Kesinlikle hala öyle.Aminnnnn inşallah tatlimmmm....
Canim ben 94-98 arasını biliyorum Hasanpaşa, Söğütlüçeşme tarafındaki yerini..unutmam mümkün değil salı pazarını, alınan her şey inanılmaz kalitelidir, saten iç çamaşırları alırsın yıllarca kullanırım hiç bir şey olmazdı, o saten pijamalar, yıllarca giydim, lastikleri bile eskimedi...ben de gömlek pantolon alamam dediğin gibi ayakkabı, pijama...vs..
Canimsin yaaa çok teşekkür ederim, ben de çok sevdim seni, seninle muhabbeti ve tüm arkadaşları, Allah razı olsun hiç yabancılık yasatmadinizKesinlikle hala öyle.
Atletler ne cekiyo ne yipraniyo alti ustu 2.5tl.
Kalin havlu corap aldim ogluma 50krs sicacik oluyo patileri
Ya icimden geldi sen sonradan dahil oldun bize ama cok sevdim ben seni cok samimisin diger arkadaslar gibi.
İyiki denk gelmissin topige iyiki dahil olmussun tanismisiz
Senin oğlusun partilerini sevsinlerrr, maşallah size..bakalim benim eniğin cinsiyeti ne olacakKesinlikle hala öyle.
Atletler ne cekiyo ne yipraniyo alti ustu 2.5tl.
Kalin havlu corap aldim ogluma 50krs sicacik oluyo patileri
Ya icimden geldi sen sonradan dahil oldun bize ama cok sevdim ben seni cok samimisin diger arkadaslar gibi.
İyiki denk gelmissin topige iyiki dahil olmussun tanismisiz
iyi yine işe yaramış sevindim:) yoğurdu anlamadım içinde. olsun en azından saç bakımı yapmış oldun:)Canim hemen bilgi vereyim, bugün saç boyama işlemi tamam, hanı şu kendi yaptığım bitkisel karışım ile..lakin bi sıkıntı var, bunun içine kına da koyulacakmis, ben onu fark edemedim. Siyah çay, kahve,yogurt,sirke,z. Yağı, soğan kabuğu suyu ve pancar suyu koydum...oldukça sıvı oldu tabi karışım, kına koyultuyormus, kınayı da bitkisel olanı kullanın yazmışlar, bugün bulamayacaktim, hazırlamisken boyadım geçtim..kına olmadığı için kalıcı olmayacaktır, ama yumuşacık oldu saçlarım ve 1 ton rengi değişti.haftada bir yapılsa ise yarar sanki...
Evet canım yaa öyle oldu, çok saol, yarın da soğan kabuğunu deneyecegim...yoğurt, sirke, çay..bana da anlamsız geldi aslındaiyi yine işe yaramış sevindim:) yoğurdu anlamadım içinde. olsun en azından saç bakımı yapmış oldun:)
Elektrikten nasıl tasarruf edebilirim kızlar ?
Evde soba çıkışı yok doğalgaz da ev sahibi istememiş..UFO var evde sadece..
Mecbur açıyoruz ama sürekli değil..En azından 10 lira 20 lira ne olursa olsun tasarruf edebileceksem edeyim.
Geçen ay 82 bu ay 219 lira gelmiş..
ah çok tatlı yaa:)) babam da bizi eşoğleşek diye severdi:)) amin canım ya sen de sağlıkla kucağına al bebişini amin:)Henüz cinsiyeti de belli değil ya, enik, tosbik en sık kullandığım sözcükler babası da esogluesek diyor, çocukta kimlik karmaşası olacak:) darısı başına inşallah tatlim tez zamanda...
Aiyy bakalim pembe mi mavi mi?Senin oğlusun partilerini sevsinlerrr, maşallah size..bakalim benim eniğin cinsiyeti ne olacak
Benim ailem nekadar anlayisli ise esimin aileside okadar anlayissiz.
Aynen benim babam daah çok tatlı yaa:)) babam da bizi eşoğleşek diye severdi:)) amin canım ya sen de sağlıkla kucağına al bebişini amin:)
Essogluessek babasi haric diyo benim esimdeah çok tatlı yaa:)) babam da bizi eşoğleşek diye severdi:)) amin canım ya sen de sağlıkla kucağına al bebişini amin:)
İlk sizlerle paylaşacağım, sözAiyy bakalim pembe mi mavi mi?
Benim ailem nekadar anlayisli ise esimin aileside okadar anlayissiz.
Benim ailem nekadar yapıcı,yardimseverse
Esimin ailesi bi okadar sömürücü malesef.
Sınaniyoruz iste bir yerden
hay allahımEssogluessek babasi haric diyo benim esimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?