Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı olsun bende Salon ve yatak odasını cin fon istiryorum uygun fiyatlı güzel beğenirsiniz link üzerinden bakarım bende

Yemeği geç yedik anca çaya oturdum içiyorum maç günü yine tabi kızartma iyi güzelde batıyor her yer yarın bı paspas atcam çıkmadan bizimki bugün sebze yedik yarın et yap diyor sebzede kızartma ona kavurma yaparım belki kendime ispansk istiyorum onu yaparım PTT dönüşü alırım bozukluklar fln var onları toplayıp 10 dolar yada Euro alabilirim böyle böyle birisin biraz

İyi akşamlar kızlar.. Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.. Bugün bir yazamadım..Pazartesi yoğunluğu vardı maalesef..
babyloading87 canım yazdıklarının hepsine harfiyen katılıyorum.. Artık gerçekten ne haber izlemek istiyorum ne dinlemekson olsun bu caniliklerde tecavüzlerdeArtık daha iyi bir dünya olsun.. Çocuklarımıza güzel bir dünya kalsjn istiyorum.. Çok üzülüyorum bu konuda(

Selamm iyi akşamlar kızlar
Kız uyudu ben buralara aktım
Emekçi kadınlarız hepimiz günümüz kutlu olsun.
benim koci orkide yolladı. Bir de güzel not yazdırmış bayıldım. Her zaman yapmaz da arada yapınca hoş sürpriz oluyor.,
Benim kız da niye babam bana çiçek yollamadı diyor ya benim bu kız alem
Akşam için de yemek yapma dedi. Yemeğim de yoktu zaten ilaç gibi geldi. Tam emekçi kadına göre oldu. Beş bıçaktan hamburger söylemiş. Enfesss hamburgeri.
kızı bugün parka götürmüştüm. Minik bebeğini de götürüyordu hep. Bugün parkta unutmuş. Eve gelmiştik bebeğim nerde dedi. Parkta unutmuşsundur dedim. Başladı ağlamaya ben o bebeğimi çok seviyordum diye diye ağladı. Yenisini alırız dedim. İnternette gösterdim alırız diye. Üzüldüm de ya çok sevdiği bir şeyini kaybedince.

Bu detaylı araştırma eşimde de var şöylemi yapsam böyle mi yapsamlar sizde alyoş yandı o zaman iki terazi bir ikizler

Çok duygulandım. Yazdıklarına ama özellikle kızın için yazdıklarına daha çok duygulandım

Bugün de yapamadım.yarına Allah kerim

Bir işyeri ofisine kahve almak onun görevi. Utanması lazım. Pastayı sana getirmiş ona ne

Selam kızlar
Şu sıralar pek giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir
Haftasonu annemler bendeydi dün köye kaynanamlara gittik güzel oldu ailece vakit geçirdik
Mide ağrılarım iyice arttı pek tadım tuzum yok akşamları giremiyorum o yüzden gündüz de işten vakit bulamıyorum
Geçtiğimiz hafta işle alakalı biraz sıkıntı yaşadım kafa dağıtmak için eşimle bol gezmeli bi gün geçirdik zulayı patlattım neyse ki ortak zulamız var çok şükür 4 sene olcak evleneli şükür kenara para atmaya başladık
Hepinizi çok öpüyorum fırsat bulunca sayfaları okucam

Evet 100 sayfa okuyup yetisdim sonunda

Yakinlarini kaybedenler basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.
Yavrulari hasta olanlara cok cok gecmis olsun.
Birikim yapanlarin birikimide bereketli olsun.

Ben bir süre yigundum, sacma sapan bir is basvurusuyla ugrasiyorum Günler cok yogun gecince gece sizleri okumak isterken gözlerim kapaniyordu.
tr_lelli
gecen komsum bana birbez getirdi. Ilbay markasi, türkyeden geliyor herhalde. Bezi iycene idlatip, cam, ayna, fayans siliyorsun. Ilac kullanmiyorsun ve kurutmuyorsun! Hepsi lekesiz izsiz oluyor kuruyunca. Sen camlarla sürekli mesgulsun ondan dedim sanada anlatayim gecen iki dakikada balkonun camini sildim.
Dünya kadinlar gününü hic bir sene kutluyasim yok. Öldürülüyoruz, eziliyoruz...neyi kutluyoruz? Ha bide erkekler bir gün kibar davranip ertesi gün birbirleriyle tartisinca ana avrat saydiriyorlar. Kalsin 8. Mart kutlanacak kivama gelmedik henüz.

Ha 3 ay sonra sonunda mutfagim geldi bide eli lezzetli bir türk komsum var, onladailk kez beraber tursu kurduk ve tuttdu cok iyi biri, iyiki tanismisim. Sahi binada felaket bir komsuluk var. Cok güzel burasi.
Bir kac günede manti acacaz komsumla birlikte, onuda ögreneyim
Esim diyor eskiden bintür konu konusurduk, artik hep ne pisirceyini anlatiyorsun diyor
hadi öpüldünüz gece görüsürüz yine

O mide ağrılarından yanmalarindan ben cok cekmistim.
Gaviscon yazmisti dr. Ama bana fayda etmedi.
Mide koruyucu yazdi sıp diye kesti
Rahat etmistim.

Yaa cok sevindim senin adina
Ne güzel en azindan oyalanacak bisiler sana.

O bezleri duydum ama denemedim.
Biminkilerden falan aliyorum bir sure sonra atiyorum uygun fiyatı
O da toz birakmiyor bir sure.

Kurabiyeyi yaptim, krebi yaptim
Yemek fasli cay fasli kardesim ugradi
Kurabiye o da yedi.
Az bisi kaldi sabah esim hupletir.
Cok sevildi evde kapis kapis gidiyor.
Masanin üzerine koyuyorum gelen giden kapiyo bi tane
Kemik suyunu attim balkona uzeri donsun sabah alirim artik yagini donmadi bir turlu.
Baya ilikliymis sifa olsun.

Vaka sayisi 2000 birden artmis bugun.

Ay ne güzel düşünmüş getiren helal olsun bırakma bencede sonuçta ofis çalışanısin sen bı zahmet çay kahve alsınlar benim en son çalıştığım yerde liste yapiyoduk patron büyük toptancidan alıyordu bekçi vardı emektar listeyi o veriyodu patrona süt tozu ve Nescafe Gold yazmama takiyordu adam ne gerek var vs.en son patron bişe demiyor parasını sendenmi kesiyor diye kızmıştım bidaha karisamadi kraldan çok kralcı olanlara gıcık oluyorum.

Trendyol indirimlerine bakındım peros deterjan yorumları güzeldi deterjanim azaldı beyazlar için özellikle istiyordum ikisi bir arada olandan istedim 6 kg yüzey temizleyici uygundu 2.5 Luk oda uygun geldi ikisine 38.bucuk çektirdim normalde o perostam bulunmuyor buralarda pek birde fiyatı baya uygundu inşallah iyi çıkar taşıma derdimde olmaz sıvı yağ azaldı h sonu bakcam onada

Bir işyeri ofisine kahve almak onun görevi. Utanması lazım. Pastayı sana getirmiş ona ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…