- 21 Ağustos 2015
- 32.162
- 97.639
- 798
- 38
Hayırlı olsun bende Salon ve yatak odasını cin fon istiryorum uygun fiyatlı güzel beğenirsiniz link üzerinden bakarım bendeİyi aksmlar bacımlar
Lütfen yattı maas sonunda
220 tl trendyolda karartma fon aldım 2 tane Tac ın
Bide selsil diye bi leke pas cıkarıcı övülüyordu igda,16 tl ondan aldım
Derzlere falan etkiliymis denicez bakalım.
25 tl bim;köy ekmegi,abc camasırsuyu,ıspanak,2 paket makarna,1 lt kefir.
Kıza manda yogurdu mayası yollamıs kpder,yogurt mayaladım bakalım ins tutar.
Alyayı yıkadım.
0.5 gr parası ayırdım
Fonlar gğzel gelirse yine 2 tane alınacak diger cama.
Oyuzden gramı anca avansta alırım.
Bu detaylı araştırma eşimde de var şöylemi yapsam böyle mi yapsamlarGozumuz ariyor seni
Bereketli olsun
Ne guzel kilolar gitsin ohhh ferahlayalim
Oyy o maclarr
Daha gitmem onunla
Annemle gidicem onun donus saatine ayarlicam kendimi 4 de ciksak misal 6.30 gibi esim geliyor oyle giderim alir beni. ya da h. Sonu tek giderim kafama gore gezerim o gelir alir.
Biz ikimizde teraziyiz bi de oglanda ikizler
Sen dusun evin halini
Oglan zaten asla sozunde durmuyor.
Tamam der 2dk sonra yok der.
Bir yere gideceksek ben onden mekan, guzergah, yoldurumu, trafik, yorumlar hepsine bakiyorum tamam suraya gidicez diyorum.
Yoksa atlasak arabaya var ya doner dolasir eve gelirizyolda karar vermek bizim icin iskence.
O diyo orasimi ben diyorum burasi
Yine esime gore ben bi tık daha kararliyim.
O topu bana atip kotariyor kendini uyanik kofte.
Oooo kimleri goruyoruz sayin seyirciler turbunler ayakta suan
Hep bir agizdan neredesin segggnnnn.
Bir avazda insallah saglikla kavusun
Bende ondan var memnunum
Online almistim.
Kibar duruyor aslinda ya kaba gelmiyo bana
Çok duygulandım. Yazdıklarına ama özellikle kızın için yazdıklarına daha çok duygulandımGünaydınlarr
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Daha iyi bir dünya olsun kadınlar icin insallah
Asıl ozman kutlayabiliriz.
%50 indirimle kadınlar günü kutlamadıgımız,sayıldıgımız ,sevildiğimiz ,fiziksel/ekonomik/psiklojik siddet görmediğimiz bir dünya olsun.
Kadınız diye mobing uygulanmasın.
Erkek calısanlarla aynı maası alalım.
Hakkımızı aradıgımızda adımız cinsiyetimizle alakalı hemen kötüye cıkmasın,iftiralar atılmasın.
Bir eline saglık,bir iyiki varsın desinler diye kendimzi paralamayalım.
Eksik etek,dırdırcı,ay sonunda sen ne anlarsın ev gecindirmekten ver maası denmesin.
Önce erkek cocuklarına kadına saygıyı,sevgiyi ögretelim.
Kadın kadının kurdu olmasın.
Hergün birimiz öldürülmeyelim
Öldürmeyip süründüren sükür sebebimiz olmasın.
Önce kadın sonra anne olarak ,kızıma ilk ögretmek istediğim ;istemediğin yerde seni kimse zorla tutamaz olacak.
Eger birgün ben geliyorm anne derse,gel ama sıkılırsın demiyeceğim.
Cayı koydum gel,5 cocuklu da olsan gel diyeceğim.
Ben cok doluyum uzun oldu helal edin hakkınızı.
Tek dileğim kadınlar öldürülmesin artık,cocuklar yetim kalmasın.
Dün paylasılan videodan o kücük kızın anne diye bagırısından cok etkilendim
Allah bundan sonra bahtlarından güldürsün insallah
bizimkide aynen öyle. Ben bisverdim, yeterki yesin modundayimya bizim ev kiyafetleri les gibi.artik lekeler cikmiyor da blw derdine gitti hepsi.onluk de takmiyorlar kazara biri gelirsw falan komedi
Bugün de yapamadım.yarına Allah kerimBugün yaparsın benim yerime de afiyetle yersin
Of bir de o var dimi?Büyüdükçe farklı farklı şeyler çıkıyor, küçükken ne güzeldi. Bıraktığım yerde bir boş bakış yarım gülüş yatardı
Bir işyeri ofisine kahve almak onun görevi. Utanması lazım. Pastayı sana getirmiş ona neKöyden bi komsumuz bana 8 mart kadınlar günü hediyesi 1 kutu kuru pasta getirmis.
Amca pastanede calısıyor.
Pahalı da bi pastane:)Güzel ürünleri cesit cesit koymus saolsn.
İsi vardı ofiste onun icin gelmis.
Herkese tuttum kalanı eve götürcem.
Cünkü artık böyle.
Patron bizden kahve saklıyor biz niye herseyimizi dökelim ortaya dimi.
O mide ağrılarından yanmalarindan ben cok cekmistim.Selam kızlar
Şu sıralar pek giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir
Haftasonu annemler bendeydi dün köye kaynanamlara gittik güzel oldu ailece vakit geçirdik
Mide ağrılarım iyice arttı pek tadım tuzum yok akşamları giremiyorum o yüzden gündüz de işten vakit bulamıyorum
Geçtiğimiz hafta işle alakalı biraz sıkıntı yaşadım kafa dağıtmak için eşimle bol gezmeli bi gün geçirdik zulayı patlattım neyse ki ortak zulamız var çok şükür 4 sene olcak evleneli şükür kenara para atmaya başladık
Hepinizi çok öpüyorum fırsat bulunca sayfaları okucam
Yaa cok sevindim senin adinaEvet 100 sayfa okuyup yetisdim sonunda
Yakinlarini kaybedenler basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.
Yavrulari hasta olanlara cok cok gecmis olsun.
Birikim yapanlarin birikimide bereketli olsun.
Ben bir süre yigundum, sacma sapan bir is basvurusuyla ugrasiyorumGünler cok yogun gecince gece sizleri okumak isterken gözlerim kapaniyordu.
tr_lelli
gecen komsum bana birbez getirdi. Ilbay markasi, türkyeden geliyor herhalde. Bezi iycene idlatip, cam, ayna, fayans siliyorsun. Ilac kullanmiyorsun ve kurutmuyorsun! Hepsi lekesiz izsiz oluyor kuruyunca. Sen camlarla sürekli mesgulsun ondan dedim sanada anlatayimgecen iki dakikada balkonun camini sildim.
Dünya kadinlar gününü hic bir sene kutluyasim yok. Öldürülüyoruz, eziliyoruz...neyi kutluyoruz? Ha bide erkekler bir gün kibar davranip ertesi gün birbirleriyle tartisinca ana avrat saydiriyorlar. Kalsin 8. Mart kutlanacak kivama gelmedik henüz.
Ha 3 ay sonra sonunda mutfagim geldibide eli lezzetli bir türk komsum var, onladailk kez beraber tursu kurduk ve tuttdu cok iyi biri, iyiki tanismisim. Sahi binada felaket bir komsuluk var. Cok güzel burasi.
Bir kac günede manti acacaz komsumla birlikte, onuda ögreneyim
Esim diyor eskiden bintür konu konusurduk, artik hep ne pisirceyini anlatiyorsun diyor
hadi öpüldünüzgece görüsürüz yine
Ay ne güzel düşünmüş getiren helal olsun bırakma bencede sonuçta ofis çalışanısin sen bı zahmet çay kahve alsınlar benim en son çalıştığım yerde liste yapiyoduk patron büyük toptancidan alıyordu bekçi vardı emektar listeyi o veriyodu patrona süt tozu ve Nescafe Gold yazmama takiyordu adam ne gerek var vs.en son patron bişe demiyor parasını sendenmi kesiyor diye kızmıştım bidaha karisamadiKöyden bi komsumuz bana 8 mart kadınlar günü hediyesi 1 kutu kuru pasta getirmis.
Cünkü artık böyle.
Bir işyeri ofisine kahve almak onun görevi. Utanması lazım. Pastayı sana getirmiş ona neKöyden bi komsumuz bana 8 mart kadınlar günü hediyesi 1 kutu kuru pasta getirmis.
Cünkü artık böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?