Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen işte biri de benim. Ve çok böyle insan da tanıyırum. Ben kızım için işi bıraktım. Maddi manevi çok şey feda ettik bu konuda. Tedavi ve sonrası için geçen zaman. Kızıma çıktığım yolda psikolojik ve maddi zorlamaları vs vs.
O sebeple ben de anlamıyorum. Hadi doğurup hastanede bırakanlara bir nevi diyorum ama sen o çocuklara emek vermişsin nasıl bir erkek için vazgeçebiliyorsun. Hiç aklım almıyor.
Bazen düşünüyorum Allah yine de veriyor onlara diğer isteyenlere de vermiyor diye düşünürken o an diyorum işte gerçek burada anlaşılıyor. Hayat bir sınav ondan diyorum

Benim bir arkadaşım vardı yuvadan bir çocuğa gönüllü annelik yapıyordu. Çocuğun babası hapiste. Kadın yeniden evleniyor. Çocuğu evlendiği adam istemiyor. Yuvaya bırakıyor. Ama başka aileye de verilmesin diyor pislik. Ne sen keyfine bak çocuk orada herşeyden eksik büyüsün. Arkadaş bana ilk resmini göndermişti aylar sonra da onların eve geldiği günlerde resmini gönderdi. O çocuğun yüzündeki bakış gülümseme o kadar değişmiştiki anlatamam. Çocuğun hayatı o vicdansızların elinde. Sonra baba hapisten çıkmış almış çocuğu, tabi ne oldu bilmiyorum sonrasını. Ama çok üzülmüştü arkadaş. Arkadaşa da dedim o çok büyüdüğünde seni unutmaz bence bir şekilde bulur seni.
çok üzülüyorum böyle çocuklara

Canım arabasına koy, şeffaf yağmurlukla ört birşey olmaz. Ama tabi arabada çok hareketliyse sıkıntı olur.
Ela artık markete girerken maskesini kendi kapatıyor.
İnşallah Alyoşun o dönemine kadar da biter bu virüs

Arkadaş söyledi tranvay durağında da anons yapılmış. Kadınlar günü kutlanıp alkışlanmış.

O bezden bana da lazım. Heryer el izi. Cam ayna

A101 de torkunun 5 kilo 68 tl. Onurda biryağ 1 kilo.15 tl. Carrefour ve şok un da 62.90 5 kilo. Onlar da yeniden zam koymuş. Daha da düşük fiyat hiç denk gelmedi. Yeni araştırdım aldım ben.

A101 de torkunun 5 kilo 68 tl. Onurda biryağ 1 kilo.15 tl. Carrefour ve şok un da 62.90 5 kilo. Onlar da yeniden zam koymuş. Daha da düşük fiyat hiç denk gelmedi. Yeni araştırdım aldım ben.
Hayyarabbi pandemi baslamadanmiydi neydi 36 fln di şok oluyorum Carrefour yağını hiç kullanmadım onur un kendi sıvı yağda güzel gelmedi bize sok yada fileden bakicam artık yerel bir iki market var yarın çıkınca bakarım uygun görürsem alacağım ay ortasında açsam ramazanı çıkarır nerdeyse bende o yağ

Bak bende oğluma kavuşmak için çok para döktüm para umrumda değil ama psikolojik olarak çok yiprandim rabbimin imtihanı buda işte bizi böyle imtihan edip sabrımızı ölçüyor ,oylelerinide anneligiyle imtihan ediyor
Keşke hız bir günahsız çocuk bunları yasamasa her şeyden habersiz masum

Carrefourunkini kullandım kötü değildi. Ama torkununkini çok beğenmiştim.

Ohh masallahh komsuculuk bile oynamaya baslamıssın
DEdik sana bir Türk dünyaya bedel
Hayırlı olsun muftagın canısı.
İns isin de olur ohh miss,gerisi saglık güzellik

Hey Allahım ya sanane aynen.
Valla utanır alır artık herhlde.

Günaydınlarr
Gardolapsda satısım oldu 70 tl,kargoya verdim.
Bi evrak alcm patron hanımdan,ugrayıver bize gecerken dedi.
Onu almaya ugradım(1 saat evi aradım,o arada sarjım bitti)sora sora buldm evi:S
Sabah kahvesi icelim öyle git dedi ,girdim.
Bundan sonrası gıybet
Valla eve girdim oh be dedim yalnz değilmisim,cocıuklu ev dagınık
Kendisi asırı tİtiz ,kök söktüryor ofiste.
Aaa baktım aynalar parmak izi,ocak batık.
Kadın gelcek yarın saldık bizde dedi.
E normal dedim cocuklu ev,toplasak da durmuyr dedim.
Oyle valla diyo.
Kahveyi icip gectim ofise.
Kızlara diyorm ben vip ictim kahveyi bu sabah
Abla sen tanımazsın artk bizi diyorlar.
Koci hesaptan 225 tllik gr aldm onu görmüs ifsalandım yine:S
Msj gelmis 225 tl cekilmstr diye
Neyse yapck bisey yok.
Buay 170 tl gelcek satıslardan.
Üzerine katar fiziki 0,5 gr alırım artk
185 tl elektrik geldi.
Aksm icin azcık tavuk var difrizde onla sote yaparım kendime.
Kıza da taze fasulye yaparım yeter.

Günaydın
Bu gün oğlumla dışarı cikicam eksiklerim var çarşıya gitmem gerekiyor bı kaç kıyafet alicam kendime 12 kilo verdim diyete aynen devam bu beslenme şekli çok hafifletti beni asla ne açlık,ne de öyle tatlı krizlerim oluyor bu sefer olacak inşallah pes etmeden aynen devam günlük içtiğim su 4 litreyi buluyor
Geceleri resmen kendime sofra kurardım çok şükür geçti o ataklarim tatlı isteğim olduğu zan gün kurusu kaysi arasına ceviz koyup yiyorum çok iyi geliyor iyi de ara öğün oluyor maddi anlamda yatırım ,birikim yapamiyorum bari kendime yatırım yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…