Umarim devamli olur ben o listeli yasakli seyler konusunda otur yerine sifirimGünaydın
Kadınlar gününüz kutlu olsun.
Bugün diyete başladım. Eşim bu hafta evden çalışacak onu da peşimden sürükledim ama yarın muzlu yulaf lapasıyla kahvaltı edeceğimizi duyunca bi vazgeçmek istedi sanırım.
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsunsevindim canimyok malesef halen beklemedeyim
Sagol canim senindeKadınlar gününüz kutlu olsun
Seni durtim miA Asmin75 gec olsun guc olmasin demisler umarim en guzeli olur
All is well saglicakla gelsin bebis hzuur getirsin
Hayırlısı ile al kucağına inşallahDün çay yanına kahvaltı sonrası bir kek çaldım sodalı h içi yapmıştım hoşuma gitti tekrar yapayım dedim birde döküm kalıp aldım hevesi var onunda tabı
Sonra balık attim aksam fırına yanına salata vs derken epey yoruldum birazda yorulasim var bebek hareket edip gelsin kafasındayım
Amin canım hislerimize tercüman oldunGünaydınlarr
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Daha iyi bir dünya olsun kadınlar icin insallah
Asıl ozman kutlayabiliriz.
%50 indirimle kadınlar günü kutlamadıgımız,sayıldıgımız ,sevildiğimiz ,fiziksel/ekonomik/psiklojik siddet görmediğimiz bir dünya olsun.
Kadınız diye mobing uygulanmasın.
Erkek calısanlarla aynı maası alalım.
Hakkımızı aradıgımızda adımız cinsiyetimizle alakalı hemen kötüye cıkmasın,iftiralar atılmasın.
Bir eline saglık,bir iyiki varsın desinler diye kendimzi paralamayalım.
Eksik etek,dırdırcı,ay sonunda sen ne anlarsın ev gecindirmekten ver maası denmesin.
Önce erkek cocuklarına kadına saygıyı,sevgiyi ögretelim.
Kadın kadının kurdu olmasın.
Hergün birimiz öldürülmeyelim
Öldürmeyip süründüren sükür sebebimiz olmasın.
Önce kadın sonra anne olarak ,kızıma ilk ögretmek istediğim ;istemediğin yerde seni kimse zorla tutamaz olacak.
Eger birgün ben geliyorm anne derse,gel ama sıkılırsın demiyeceğim.
Cayı koydum gel,5 cocuklu da olsan gel diyeceğim.
Ben cok doluyum uzun oldu helal edin hakkınızı.
Tek dileğim kadınlar öldürülmesin artık,cocuklar yetim kalmasın.
Dün paylasılan videodan o kücük kızın anne diye bagırısından cok etkilendim
Allah bundan sonra bahtlarından güldürsün insallah
Sabahda haberlerde 10yasindaki kiza caminin gasilhanesinde tecavuz etmeye kalkmis bir serefsiz.
Cami yahu ibadethane aklimi yitiricem.
Nasik cocuk buyutucez nasil olacak ozguvensiz cocuklar yetisecek cok endiseliyim.
yaaa ikizlere kiyafet alma derdine dustum bugun baharlik secemedim bi turluSeni durtim minöruyonn
Benim kiziminda ince badyleri var 3-4tane bi de ince tayti var 3 tane.yaaa ikizlere kiyafet alma derdine dustum bugun baharlik secemedim bi turlu
ya bizim ev kiyafetleri les gibi.artik lekeler cikmiyor da blw derdine gitti hepsi.onluk de takmiyorlar kazara biri gelirsw falan komediBenim kiziminda ince badyleri var 3-4tane bi de ince tayti var 3 tane.
Oyle baharlik yazlik biseyi yok.
Yine sayili alicam evet kirletiyorlar da evde giymelik pazardan alicam lekeleniyor zaten.
Disarisi icin elbise, sort, askili bady- tshrt falan bakmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?