Küçük Düşün Büyük Olsun!

Umarim devamli olur ben o listeli yasakli seyler konusunda otur yerine sifirim
Bu sebeple diyetisyenede gidemiyorum.
Cunku liste veriliyor ve ben hic uyamiyorum o saatlere.
Ya canim o an onu yemek istemiyor.
Ya da o saatde yemek istemiyorum.
Kendi kafama gore takilip veremiyorum bu seferde.
Sporu duzenli yapmiyorum ben sikintim burda

Günümüz kutlu olsun. 7 den 77 bütün kadınların üzülmediği, dövülmediği, öldürülmediği, taciz, tecavüz edilmediği yıllara inşallah dileğim.
Şuraya çok yorgum bir nazenin bırakıyorum. Evde kızlar odalarında bir yandan ellerinde laptoplar derslerine giriyorlar Allahtan hepsinin kulagında kulaklık var birbirlerini duymuyorlar. Bu gün evde çok yoruldum ama sabah kafama koyduğum işlerimi hallettim eşim işe gitmeden ona kahvaltı hazırladım o yerken başladım önce mayalı hamur tuttum paskalye çöregi için, sonra tahinli-cevizli kurabiye hamuru, mahlepli tuzlu kurabiye hamuru tuttum eşimin yegenleride bizde hep birlikte güzel bir kahvaltı olsun dedim. Eşim işe gitti hemen lavabo-tuvaletleri ovdum peşine elektrikli süpürgeyi açtım-paspas çektim mutfaga gittim paskalya çöreklerini yaptım tepsi mayası için beklemeye aldım, tatlı-tuzlu kurabiyeyi de hazırladım dondurucuda hazır yoğurduğum köfteleri çıkardım. 3 patates soydum köfte ile kızarttım salçalı su ile ocakta biraz pişirdim bütün tepsiler pişince en sonda yemeğimi fırının içine koydum, bu arada bir yandan kızlara kahvaltı hazırladım. Onlar kahvaltılarını yaparken odalarını havalandır, elektrikli süpürge attım paspas çektim ama odayı görmeniz lazım toplarken çok zorlandım fena dağıtmışlar. Onlar çok mutluydular şimdi hazırlanıyorlar yegeninin birinin özel dersi varmış eve gidecekler. Ben yine sadece salonun tozunu alamadım yarına kaldı, inanın kahvaltı bile oturup yapamadım yaptıklarından birer tane hem kahvaltı masasını topladım hem ayakta onları yedim. Bu gün mutfak kaç kere toplandı dağıldı hesaplayamadım. Ama öyle güzel teşekkür edip sarılıyorlar hepsine değiyor. Duşumu aldım biraz tv seyrettim dualarımı okudum eşimi bekliyorum o gelsin nescafe içmek için. Kızlar kusura bakmayın uzun oldu.

Selam kızlar
Sabahtan belli bi oturtamadım
Evi sil süpür toz al yaptım
Oğlumu aşağı indirdim
Çok yoruldum
1 gr aldım çok mutlu oldum
Koca da maaş da çeyrek alır
Akşama tas kebabı yaptım
Biraz dinleneyim pilav da yaparım

Selam kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun hepinizin dediklerine katılıyorum
Sabah uyandık ortalık supurcektim kahvaltı üzerine elektrik gitti gırgır yaptım yarın elektrik açarım artık dün dolapta satisim oldu bugün PTT ye çıkamadım esim beyin telefon işleri vardı çıkamadım yarına kaldi AVM gittik oglusa dar geliyo sporlar spor aldık valla adamla orada zor çok pahalı model baktı o kadar pahalı bişe almadım 6 7 ayda ayağı büyüyor bir sezonu zor goruyo gerek yok büyük olsa markalı biseyi giyse bı kaç sene ışıklı istiyordu aldım ayağına buda az büyük geldi bı beden büyüğü yoktu aldım artık bide eşime çorap aldım 100 verdik oraya geldik eve bulaşık makinesi boşalttım çamaşır katladim patlıcan soyup koydum suya kizartcam çiğ köfte almış esim yeter salata yanına istedi bide

Hayırlısı ile al kucağına inşallah
Amin canım hislerimize tercüman oldun
Sabahda haberlerde 10yasindaki kiza caminin gasilhanesinde tecavuz etmeye kalkmis bir serefsiz.
Cami yahu ibadethane aklimi yitiricem.
Nasik cocuk buyutucez nasil olacak ozguvensiz cocuklar yetisecek cok endiseliyim.
Gördüm ya valla idam edeceksin ibreti alem için bidaha aklından dahi gecirmesinler kendi istemiş öyle demiş bide adı herifçocuk daha ya yaşlı kadına tecavüz edilmiş ne biçim varlık bunlar

Kizlar asi yaptirmayip topuk kani aldirmayanlar neden topuk kani vermek istemiyor?
Asi hadi anliyorum diyorlar ki vucudu neden boyle biseyle tanissin bagisiklik olustursun kendi dirensin vs (umarim hasta olmazlar hic) ama topuk kanina niye karsilar

yaaa ikizlere kiyafet alma derdine dustum bugun baharlik secemedim bi turlu
Benim kiziminda ince badyleri var 3-4tane bi de ince tayti var 3 tane.
Oyle baharlik yazlik biseyi yok.
Yine sayili alicam evet kirletiyorlar da evde giymelik pazardan alicam lekeleniyor zaten.
Disarisi icin elbise, sort, askili bady- tshrt falan bakmam lazim

İyi aksmlar bacımlar
Lütfen yattı maas sonunda
220 tl trendyolda karartma fon aldım 2 tane Tac ın
Bide selsil diye bi leke pas cıkarıcı övülüyordu igda,16 tl ondan aldım
Derzlere falan etkiliymis denicez bakalım.
25 tl bim;köy ekmegi,abc camasırsuyu,ıspanak,2 paket makarna,1 lt kefir.
Kıza manda yogurdu mayası yollamıs kpder,yogurt mayaladım bakalım ins tutar.
Alyayı yıkadım.
0.5 gr parası ayırdım
Fonlar gğzel gelirse yine 2 tane alınacak diger cama.
Oyuzden gramı anca avansta alırım.

ya bizim ev kiyafetleri les gibi.artik lekeler cikmiyor da blw derdine gitti hepsi.onluk de takmiyorlar kazara biri gelirsw falan komedi

Kocam kadınlar günümü kutlamadı
İsyeri zaten kutlamadı
Az evvel alya cıkar bezi parkeye cis yap
O an kapı caldı
Kardesim cicek yollamıs
Ayy zaten dramaquen geziyorm ortada.
Pıtpıt aktı gözyasım
Bende istiyordm anneme kardesime bide yakın ark.cicek yollamak,kör olasıcalar maası 15.00 de yatırdı
O saatte kime ne yollucm
Yoksa aklımdaydı cmrtsi verseler yollucaktm
Daha coksinie oldum
Zamansız bi anda yollucam bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…