Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çocuğum ya kıyamam boşuna iş makinesi izlemeye ata sporumuz demiyolar çocukluktan başlıyor demekki

hayırlı olsun canım

Bizim merkezde akın akın insan doluydu işlerimi halledip döndüm hemen
Teşekkür ederim abla hepimizin dolsun bilekleri
Yok canım bende öyle anladım kayınvaliden evde sonuçta onlar yapar yemegini herkes ne yer ne ister çorbayı çocuklar yiyodur biz evdeyken bile yemek düşünüyoruz sen calisiyorsin kaç kişiye yapılmaz yani beklemesinler onuda senden
Hahaa benim oğlumda banyoya giriyo diye söyleniyor ben temizim ya diye

Ay daha neler yapma tabi ki
Zaten çorba yapıyormuşsun yemeği de sen düşünme
Kv kp senin eşin zaten 3 büyük insan hergün kazan kazan yemek mi yapacaksın
Erkeklere her şey kolay geliyor

Ay daha neler yapma tabi ki
Zaten çorba yapıyormuşsun yemeği de sen düşünme
Kv kp senin eşin zaten 3 büyük insan hergün kazan kazan yemek mi yapacaksın
Erkeklere her şey kolay geliyor
Valla ya ,yapamam dedim
Koci zaten haftada 1-2 alıyo dısardan.
Daha yemek demesinler bana yani.
Sabahları fırsat buldukca tava böregi,saglıklı pankek flaan yapıp yolluyorm.
Ama yemek isine giremem kusura bakmasınlar.

Yani ugrasamam valla
Ben evimde aksma zor yetistiriyorm yemekleri.

Bende daha bebek doğmadan ise donus nasıl olacak onu düşünüyorum kaç aylıkken döndünuz siz acaba
10 aylık basladım ben.
4 ay izinden sonra 6 ayda cıkıs verdirip kullandım.
İssizlik maası aldm .
Yani simdiden düsünüp sıkma canını,ben tam pandeminin ortasında nasıl döncem falam diyordm.
İsyeri dediki yarım gün calısır mısın?Valla ikramiye gibi geldi.
Allah acıyor kapıları
Hic üzme simdiden canını

Aslında devlet keske 1 yıl izin verse calısan anneye,issizlik maası gibi ödeme yapılsa belli miktar.
Benim bi cok arkadasım süt izninde mobinge ugradı.
Ofislerde süt sagdılar wclerde
Patronlar bu sefer yine mi wcde diye laf söyledi.
Calısan annenin hata yapmasına bile tahammülleri yok.
Kackere gözümün önünde arkadaslarımı müsteriye karsı,efendim yeni dogum yaptı,iste aklı bebeginde siz kusura bakmayın diye savundulat.
O zmaan daha cocugum falan yoktı.
Alttan alttan hep bu cok sacma oluyo dedim.
Hataysa colugu cocugu karıstırmaya gerek yok dedim.
Bıraktırdım.
Ama maalesef calısan anneye tölerans yok isyerlerinde.
Hep göze batıyosn.
Cocuk icin izin almak flaan büyük sıkıntı.
Bütün dr randevularını 14.00 den sonraya aldım,kociden laf yiyorum sürekli.Sabaha al sunları,ise yetisemiyorm diyo.
İllaki bi tarafı memnun edemiyorsun

Ben de leslie yapmaya başlamıştım ama şu nikah hengamesinden bıraktım. Yeniden başlamam lazım. Diyet yaparken eğer yemeğin önceden hazır olursa direk ona yöneliyorsun. Yani ben de öyle oluyor en azından benim en büyük derdim su içmemek. Sanki vücudumun hiç suya ihtiyacı yok ben anlamıyorum.
Bugün de yapamadım.yarına Allah kerim
Boşver yapma o zaman senin yiyesin yok boşuna kilo alma

Selam herkese
Harcamasız bir gün geçirdim. Bol bol temizlik yaptım. Yemek yap, çocukla ilgilen vs derken akşam anca oturdum. Bu ev işleri hiç bitmiyor.
Kendime cüzdan almam lazım var mı kullandığınız ve memnun olduğunuz bir marka? Dışı içinden yüklü olmasın ama

eh yani o kadar kisiye yemek mi yapcaksin aksamlari ben sok.hic bisi gondermesen doyurmazlar mi

Selam kızlar,
Bugün günüm kızın gönlünü eylemekle geçti sabah kahvaltı o ara evi toparla. Odayı mutfağı süpür. Sonra arkadaşla parka götürdük kızları. Bayağı da durduk hava güzeldi. Dönüşte arkadaş gelin dedi. Gitmeyecektim. Kız ağladı illa gidelim diye. Kıyamadım gittik. Sonra yürüyüşe niyetlendim. Eve uğradım bebek arabasını aldım kızı attım arabaya. Gittim. Tabi kız parka parka dedi. Neyse yine de 10 tur attım orada. Tabi biraz terledim girdik parka baktım üşüyeceğim. Kızı ikna ettim çıktım. Geldik eve hızlıca duş aldım. Kızı sokmadım. Dün banyo yaptırmıştım. Duşun kapı açık banyo yaptım o oynarken. Sonra çıktım. Eşim yemek istedi bugün. Aşçı kadın gelmemiş. Hızlıca birşey istedi karnabahar kızartıverdim. Kızı da doyurmuştum zaten. Yani hiçç vaktiö olmadı. Eşime de dedim birdaha çocukla çıkmam yürüyüşe. Bana diyordu kızı at arabaya yürü. Yokuşu zaten iki defa çıkamadım. Terli terli bekledim vs. Hiç gerek yok.

Yapmadım zaten vaktim de olmadı yiyesim de yoktu. Kociş yansım derdine. Bana kızla yürüyüşe çık demeyi biliyor. İşte iki saatimden fazlasını çaldı o yürüyüş. Çıkmasam sufleyi yerdi

Yaa ben hiç herşeyi yetiştireyim diye kendimi heder edemiyorum. Hem ona yetiş hem ona yetiş olamıyorum. Vakit de yetmiyor zaten. Mesela çocukla ilgileniyorsam ben çocukla bazı şeyleri yapamayacağımı ya da yetiştiremeyeceğimi anlaması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa gerçekten anlamıyor kimse

Bugünki harcamam,
Patates ve tavuk But aldım.12 tl Terbiyeli haşlama yapacaktım. İstemedi. Eşim gelirken alışveriş yapmış. Tost peyniri soda cips ( olmazsa olmazı) süt yoğurt tost ekmeği almış. Kıza da kaybettiği bebeği gibi bebek almış. Pahalıydı alma dedim gitmiş almış yine de ama kız çok mutlu oldum anne deyip durdu

Ö
Bemce çok haklısın. Yani kv kızının tüm işini yapıyor çocuklarla,.. sen onlara yemekmi yapacaksın. Zaten çalışıyorsun bence otursun çorba gönderdiğine şükretsin. Hem çalış eve gel çocukla ilgilen bir de ev ahalisine yemek yap ohh ne güzel. Bence kızına yemek yapmak istersen de ya da yaparsan da fazla koyma onun yiyeceği kadarını koy. Eşin birşey desin bakalım. Kızımın yemeğini gönderiyorum dersin. Ayrıca çorba çok faydalı benim kız da hala yiyor seviyor çorbayı ki biliyorsun çok iştahsız bir çocuk. En sevdiği ve rahat yedirdiğim şeylerden birisi çorba. Ee yemeğini de akşam yediriyorum diyorsun sen. Daha ne !

Çok geçmiş olsun kuzum. Acil şifalar. En yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallaf

Tek yürümek gibi olmuyor valla doğru diyorsun bende müzik dinleyip yürümeyi çok seviyorum en sevdiğim spor olur kendisi zihnimi bosaltiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…