- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Çocuğum ya kıyamam boşuna iş makinesi izlemeye ata sporumuz demiyolar çocukluktan başlıyor demekkiselam kızlar
Sabahdan belli oğlumla uğraştım hiç durmadı erken kalktı zaten
Sürekli kapıya gitti dışarı çıkmak istiyor bende her gün götüremiyorum beni dışarda çok yoruyor
Dışarda yol çalışması var iş makinelerine gideceğim diye çok ağladı
Balkonda oturduk bütün gün iş makinelerine baktık
Bi öğle yemeği yapabildim ona. akşam da yemek yapamadım
Kocam dışardan çigköfte felan almış
Hep saate baktım koca gelsin de oğlan şa ilgilensin diye
Bi ara öğlen gel seninle çikolatalı tart yapalım dedim dediğime pişman oldum sonra her yer battı
Az önce duşa girdim arkamdan o da soyunuyor bende gireceğim diye gizli gizli banyo ya giriyorum evde
hayırlı olsun canım
Bizim merkezde akın akın insan doluydu işlerimi halledip döndüm hemenSelamlar
Çarşıya gittim bu gün otobüsle gittik meğer istabul kart için HES kodu gerekiyormuş 1,5 senedir hiç otobüse binmedim durumla o kadar alakasizim yaniinecektim şoför inme çocukla dedi neyse çarşıya gittim ama dönüşte nasıl döneceğim bilmiyorum eşimi aradım artık dolmuşa bin dedi biraz uzak yerden geçiyor eve yakın değil ama bindik artık oğlumla inip kalan yeri yuruyerek geldik ne aldım sadace su bardağı aldım çarşının hiç tadı yok kalabalik bin pişman oldum bir daha ne zaman giderim Allah bilir mağazalara falan kalabalıktan giremedim hava da güzel olunca millet akın etmiş resmen
Teşekkür ederim abla hepimizin dolsun bilekleri@dimple81 Geçmiş olsun Rabbim Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin ağbinize ve ablanıza. Size de kolay gelsin, güzel bir indirimde almışsınız okuldan hayırlısı olsun.
@Maviskelebegimm çok güzel kilo vermişsin çok sevindim ben de vermek istiyorum ama sadece vermek istiyorum çabalamak zor geliyor bana, bu gün yine yürüdüm ama tatlıyı engellemem lazım onu da aştım mı gerisi hallolur diyorum darısı başıma.
T thesekreter bilekliğin hayırlısı olsun daha da güzelleri olsun kolun dolsun çok sevindim.
babyloading87 altının hayırlı olsun ne güzel düzenli bir şekilde yapıyorsun.
Yok canım bende öyle anladım kayınvaliden evde sonuçta onlar yapar yemegini herkes ne yer ne ister çorbayı çocuklar yiyodur biz evdeyken bile yemek düşünüyoruz sen calisiyorsin kaç kişiye yapılmaz yani beklemesinler onuda sendenAlyaya hergün corba yapıyorım kvdemin haftasında gönderiyorm
Annemin haftasında da yapıp bırakıyorm
Kvdemin haftasında cocıklar birlikte iciyorlar diye fazla gönderiyorm
Annemin haftasında 2 gün yetiyo.
Bugun koci diyoki,corbadan sıkıldı icmiyo Alya,yemek koy ona sen.
Gayet iciyo dedim.
Kvdem bakıyo saolsun ama ,kızının bütün evinin isini,yemegini yapıyo o arada.
Benimkine bez degiism yemek yedirme yapıyor.
Cogunlukla kpderde orda,e ben hergün kazanla yemek mi yapıp göndercem yani?
Yemek olunca herkes yer cok yollamak lazım.
Herhlde bisey dedi anlamadım.
Yemek nerden cıktı yani,aksmları yiyor alya yemegini.
4 yasa kadr corbasını icecek dedim konuyu kapadım valla.
Ben kendimize 1 tencere yemek yapınca sükrediyorm,bide yarım gün durıyo diye millete yemek yapamıcam valla kusura bakmasınlar
Bilemiyorm belki ben art niyetli düsünuorm ama yok yani yapamam.
Hahaa benim oğlumda banyoya giriyo diye söyleniyorselam kızlar
Sabahdan belli oğlumla uğraştım hiç durmadı erken kalktı zaten
Sürekli kapıya gitti dışarı çıkmak istiyor bende her gün götüremiyorum beni dışarda çok yoruyor
Dışarda yol çalışması var iş makinelerine gideceğim diye çok ağladı
Balkonda oturduk bütün gün iş makinelerine baktık
Bi öğle yemeği yapabildim ona. akşam da yemek yapamadım
Kocam dışardan çigköfte felan almış
Hep saate baktım koca gelsin de oğlan şa ilgilensin diye
Bi ara öğlen gel seninle çikolatalı tart yapalım dedim dediğime pişman oldum sonra her yer battı
Az önce duşa girdim arkamdan o da soyunuyor bende gireceğim diye gizli gizli banyo ya giriyorum evde
Ay daha neler yapma tabi kiAlyaya hergün corba yapıyorım kvdemin haftasında gönderiyorm
Gayet iciyo dedim.
Ben kendimize 1 tencere yemek yapınca sükrediyorm,bide yarım gün durıyo diye millete yemek yapamıcam valla kusura bakmasınlar
Valla ya ,yapamam dedimAy daha neler yapma tabi ki
Zaten çorba yapıyormuşsun yemeği de sen düşünme
Kv kp senin eşin zaten 3 büyük insan hergün kazan kazan yemek mi yapacaksın
Erkeklere her şey kolay geliyor
Yani ugrasamam vallaBizim merkezde akın akın insan doluydu işlerimi halledip döndüm hemen
Teşekkür ederim abla hepimizin dolsun bilekleri
Yok canım bende öyle anladım kayınvaliden evde sonuçta onlar yapar yemegini herkes ne yer ne ister çorbayı çocuklar yiyodur biz evdeyken bile yemek düşünüyoruz sen calisiyorsin kaç kişiye yapılmaz yani beklemesinler onuda senden
Hahaa benim oğlumda banyoya giriyo diye söyleniyorben temizim ya diye
Bende daha bebek doğmadan ise donus nasıl olacak onu düşünüyorumYani ugrasamam valla
Ben evimde aksma zor yetistiriyorm yemekleri.
10 aylık basladım ben.Bende daha bebek doğmadan ise donus nasıl olacak onu düşünüyorumkaç aylıkken döndünuz siz acaba
Ben de leslie yapmaya başlamıştım ama şu nikah hengamesinden bıraktım. Yeniden başlamam lazım. Diyet yaparken eğer yemeğin önceden hazır olursa direk ona yöneliyorsun. Yani ben de öyle oluyor en azındanUmarim devamli olur ben o listeli yasakli seyler konusunda otur yerine sifirim
Bu sebeple diyetisyenede gidemiyorum.
Cunku liste veriliyor ve ben hic uyamiyorum o saatlere.
Ya canim o an onu yemek istemiyor.
Ya da o saatde yemek istemiyorum.
Kendi kafama gore takilip veremiyorum bu seferde.
Sporu duzenli yapmiyorum ben sikintim burda
Boşver yapma o zaman senin yiyesin yok boşuna kilo almaBugün de yapamadım.yarına Allah kerim
eh yani o kadar kisiye yemek mi yapcaksin aksamlari ben sok.hic bisi gondermesen doyurmazlar miAlyaya hergün corba yapıyorım kvdemin haftasında gönderiyorm
Gayet iciyo dedim.
Yapmadım zatenBen de leslie yapmaya başlamıştım ama şu nikah hengamesinden bıraktım. Yeniden başlamam lazım. Diyet yaparken eğer yemeğin önceden hazır olursa direk ona yöneliyorsun. Yani ben de öyle oluyor en azındanbenim en büyük derdim su içmemek. Sanki vücudumun hiç suya ihtiyacı yok ben anlamıyorum.
Boşver yapma o zaman senin yiyesin yok boşuna kilo alma
Bemce çok haklısın. Yani kv kızının tüm işini yapıyor çocuklarla,.. sen onlara yemekmi yapacaksın. Zaten çalışıyorsun bence otursun çorba gönderdiğine şükretsin. Hem çalış eve gel çocukla ilgilen bir de ev ahalisine yemek yap ohh ne güzel. Bence kızına yemek yapmak istersen de ya da yaparsan da fazla koyma onun yiyeceği kadarını koy. Eşin birşey desin bakalım. Kızımın yemeğini gönderiyorum dersin. Ayrıca çorba çok faydalı benim kız da hala yiyor seviyor çorbayı ki biliyorsun çok iştahsız bir çocuk. En sevdiği ve rahat yedirdiğim şeylerden birisi çorba. Ee yemeğini de akşam yediriyorum diyorsun sen. Daha ne !Alyaya hergün corba yapıyorım kvdemin haftasında gönderiyorm
Gayet iciyo dedim.
Çok geçmiş olsun kuzum. Acil şifalar. En yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallafselam kızlar
sabahtan oğlanın okula kayıta gittim
bizim zamanımızda karneyi eline alana kadar sınıfı geçtiğini bilmezdin
şimdi gidip direkt yazdıroyorsun, nasıl bir baskı ve heycan düşününce
tabi bunları yaşayamıyorlar
bu sefer tüm tatlı halim ile gidip indirim istedim arsızlık ile
az da olsa aldım, sınıftakilerden 3.000 tl daha uyguna yazdırdım
ortak tanıdığı kullandım artık:)
agbim yarın operasyona girecek
bu arada ablam da gece rahatsızlandı o da perşembe sonuçları çıkacak
yüksek ihtimal onun da safra , ameliyat olacak
bu ara sağlık ile ilgili koşturmacamız var, allah her ikisine de hızlı toparlanma versin inşallah
aklım onlar da tez vakitte allahın izniyle sağlıklarına kavuşsunlar
öte yandan teyzem aradı oğlanın 19 da nikahı varmış
dedim teyze izin almam imkansız
hafta içi
düğün yapacakmısın? evet
o zaman düğüne kısmetse dedim
yani zaten düğün yapılıyorsa biz neden gidiyoruz
gelinlikte giymeyecek allah razı olsun bizleri görmek istemiş ama öyle yogun bir dönem içindeyiz ki izinde alamıyorum
haziran 2 küçük altın düğüne 1 küçük de arkadaşın çocuguna doğum günü hediyesi almam gerek
benim oğluma doğdugundan beri yığdı
onun da oğlu bir yaşına basacak dedim bend eküçük takıyım
annesi ne isterse alsın
benim oğlumun 1. yaşında altın iğnelik almıştı sonraki doğum günlerinde hep pahalı özel hediyeler aldı
doğgum günü yapmasam da aldı geldi.
bende böyle düşündüm
çok uzun yazdım valla
Tek yürümek gibi olmuyor valla doğru diyorsun bende müzik dinleyip yürümeyi çok seviyorum en sevdiğim spor olur kendisi zihnimi bosaltiyorum resmenSelam kızlar,
Bugün günüm kızın gönlünü eylemekle geçtisabah kahvaltı o ara evi toparla. Odayı mutfağı süpür. Sonra arkadaşla parka götürdük kızları. Bayağı da durduk hava güzeldi. Dönüşte arkadaş gelin dedi. Gitmeyecektim. Kız ağladı illa gidelim diye. Kıyamadım gittik. Sonra yürüyüşe niyetlendim. Eve uğradım bebek arabasını aldım kızı attım arabaya. Gittim. Tabi kız parka parka dedi. Neyse yine de 10 tur attım orada. Tabi biraz terledim girdik parka baktım üşüyeceğim. Kızı ikna ettim çıktım. Geldik eve hızlıca duş aldım. Kızı sokmadım. Dün banyo yaptırmıştım. Duşun kapı açık banyo yaptım o oynarken. Sonra çıktım. Eşim yemek istedi bugün. Aşçı kadın gelmemiş. Hızlıca birşey istedi karnabahar kızartıverdim. Kızı da doyurmuştum zaten. Yani hiçç vaktiö olmadı. Eşime de dedim birdaha çocukla çıkmam yürüyüşe. Bana diyordu kızı at arabaya yürü. Yokuşu zaten iki defa çıkamadım. Terli terli bekledim vs. Hiç gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?